Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
pro sledu-ml-cidr, 10.09.2010 6:35:42, IP: ***.***.114.236, #104140
Protože vlastnosti, které okolí hodnotí jako „poruchové“ jsou součástí osobnosti daného člověka, on je obvykle vnímá jako normální, jemu vlastní. A to i přesto, že vedou ke konfliktům s ostatními, což mu způsobuje bolest a utrpení. Stává se tedy, že lidé s poruchou osobnosti nevidí problém u sebe, ale u ostatních.
JCskutečný, 10.09.2010 6:48:15, IP: ***.***.129.91, #104141Pepo to že jsi dobytek ,já už vím dávno. Potvrzuješ to větou " sledující "POHLÍDEJ RADŠI MÁMU." tak moc dobře víš ,že maminka sledující je alkoholička a tahle tvá ubohá věta tě zařadila mezi obyčejný dobytek. Co je platno ,že jezdíš na sjezdy do léčebny ,když se nechováš jako oslavenec a příkladný abstinent ale jako pitomec. Oproti tobě si já sledující vážím ,že vrací své mamince péči jako maminka dávala dříve ji. Když tedy řeknu .Doktoři v léčebně ti také řekli "neopruzujte tu a pohlídejte se radši.?Vezmu to na Tebe .Nemáš slušnost a zde je to o alkoholismu.Sledující má problém ,pečuje o mamku alkoholičku. Ty by jsi určitě dle svého chování svou máti hodil přes palubu. Tobě také mohli říci v léčebně "NEOPRUZUJTE ZDE " Ty dobytku nehovoř o citu. Vztah dcery a maminky neznáš .Nevíš a neumíš se vcítit do pocitu bezmoci ,když se Ti ničí Tvá vlastní maminka před očima a ty ji neumíš pomoci .Zbývá jenom ta dceřinná láska k mamince a beznaděj. Oslavenec Pepa ,který dostává pochvaly z léčebny ,opravdu páteř abstinentů .Musel bych se proklínat ,kdybych jel na takovou oslavu a s takovou zrůdou co nemá cit ,stál na jedněch prknech. Tak přes hubu ,jak ty vyhrožuješ ženě -sledující by jsi měl dostat sám . Takovou aby ti ještě zbylo na ucho. Ty hovoř sám za sebe ne za Věru . Jestli ona kouří tři anebo deset je jedno -KOUŘÍ a to asi není zdravé ,že zde na závislostech poučuje ty co nekouří a nepijí. Sledující je právě vyrovnaná a nepíše sem nebot zde je to o ničem .Svoloč ubohá nic víc. Ty jsi Pepo všude ,na doktorce ,alkoholik.cz zkrátka podporuješ tu svou rádoby abstinenci roční nebo dvouroční všude a nikde viz,rada sledující.,a ani Karlovi z 8.9.09:25 ,kdy psal ŽE SI JIŽ NEVÍ RADY Zdenička sem také radši nepíše .Jinak sledující můžeš mi napsat na jnihu návštěv -alkoholik.cz na seznamu stránka 8 ,mám tam poštu a píší mi tam slušní tazatelé. Vzhledem k tomu ,že tam dostávám více dotazů ,zde už nebudu psát ,je to o ničem. To sprosté napadení sledujííc za příkladnou péči o maminku alkoholičku a nepochopení je příkladem Vaší nevyzrálosti a neznalosti problému alkoholismu. Slušným hezký den.
JC, 10.09.2010 6:54:23, IP: ***.***.129.91, #104142Pro Vás svoloč ,která místo aby si vážila sledující ,že se stará o maminku alkoholičku -ji sprostě nadáváte .Vy ubožáci vy patříte na psychiatrii jste studení jak psí čumáci a hulváti .Máte všichni poruchy osobnosti a proto zde zbydete sami ,sami svoloči obecná.
!!!!!!, 10.09.2010 7:06:34, IP: ***.***.217.2, #104143Konečně jsi mohl vyblít tu závist, že Pepu pozvali, tebe ne!Joj, to jsi číhal, je to tu.A jistě, všichni máme poruchy osobnosti, ty nic, je to naopak, ty můžeš mlet, co chceš, a zase odcházíš??po kolikáté se loučíš? Čekáš, kdo tě poprosí, abys neodcházel, honem někoho vymysli!
Jura, 10.09.2010 7:09:08, IP: ***.***.217.2, #104144Už nezáviď, proč nepozvali tebe, kvalito!oporo!, Pepu jo?
7777, 10.09.2010 7:17:25, IP: ***.***.54.254, #104145Jinak sledující můžeš mi napsat na jnihu návštěv -alkoholik.cz na seznamu stránka 8 ,mám tam poštu a píší mi tam slušní tazatelé. Vzhledem k tomu ,že tam dostávám více dotazů ,zde už nebudu psát ,je to o ničem.
Tady je nějaký problém.
Od včera se nic nezměnilo. Sledující, je to 5příspěvek na 1straně.
Že by někdo neznal i jen ty minimální počty ? Co počty ? Číslice ani nezná.
JC, 10.09.2010 8:06:54, IP: ***.***.129.91, #104149Ty 7777 agente s teplou vodou píšeš JNIHU Tak sledující když si klikneš na mé jméno tak tam mám na seznamu na mé jméno kniha návštěv -alkoholik.cz stránka 8 už jsem to psal včera a zapomněl jsem na Vaši sklerosu. Takže problém jste vy sami sobě .Jinak zde opravdu jako na doktorce to jde do kopru a s vámi se bavit to jest o h......ě a o ničem . Takže jsi buran 7777
JCskutečný, 10.09.2010 8:15:07, IP: ***.***.129.91, #104150Neumím si představit ,že bych stál na stejných prknech s dobytkem Pepou ,hanba by mě musela fackovat .viz to jeho vyhrožování sledující fyzickým napadením a vyhrožováním. je vidět jak psal připomenu .18.6.2010 14:21 PEPA jo ,taky si to pamatuji ,alkoholická rána,těžká ,hlava,okna,žaludek,smutek,NENÁVIST tak to ti Pepo zůstalo. Ona totiž resocializace a zařazení se mezi normální lidi je dlouhodobá záležitost. Je hezké ,že nepiješ ale krátkou dobu a ještě jsi se neadaptoval. Ale zde jak vidím jsi mezi svými.
Toš, 10.09.2010 8:37:38, IP: ***.***.82.49, #104151jeckovi se květák z toho možná rozskočí,
dál závisle se adaptuje k netové svoloči..
sledující...., 10.09.2010 8:55:19, IP: ***.***.60.236, #104153Pepíku, nech si té své rady pro sebe, jsou bezúčelné, nikam nesměřují, píšeš anonymnímu nicku přeci, ne ? Přidej ještě další přívlastky a zhodnocení a pak si dej kakao:-D
Věra, 10.09.2010 8:56:58, IP: ***.***.72.18, #104155Takže všichni jsme psychicky nevyrovnaní, jen ty jsi autobus.
Ty k**téne, ty nazýváš 7777buranem, za slovo JNIHA ? On jen zkopíroval tvou chybu a ty ho za to sprostě napadáš. Ty si nevisíš ani na špičku nosu, se ti přitížilo, viď ?
sledující...., 10.09.2010 8:57:40, IP: ***.***.60.236, #104156Co Ti mám napsat, nějak nerozumím na knihu návštěv, to jako jestli tam mám přístup či co ? Píšeš z cesty, že ? To je vidět.
sledující...., 10.09.2010 9:02:49, IP: ***.***.60.236, #104157Se furt neotírej o moji mámu, kdyžj i neznáš, napsala jsem o ní ze zdravého rozumu a na zkoušku jen trochu, nebudu tu plodit romány na pochybném portálu, kde se pomoci člověk nedočká, respektive, vše člověk v dnešní době ví nebo může vědět, je to ovšem na každém jedinci, jak se k tomu postaví, tak jako moje máma nebo i já sama. Takže člověk, který neohrožuje sám sebe či okolí, tak nikdo s ním nic neudělá asi tak, nicméně si myslím, že to víme tady všichni a tomuhle zkaženému portálu se můžeme akorát smát. Bohužel jen lituji ,že kdo se tu snažil to zachránit a skutečně vylíčit svoji životní zkušenost, byl pan Cidrych a všichni jste se mu vysmáli , tak jako bych psala dál já či kdokoliv jiný, kdo s ním bude souhlasit.
Pane Cidrych, já si toho cením ,že jste psal k tématu, nicméně to tu nemá cenu, takže portál na odreagování, že ?
sledující...., 10.09.2010 9:09:11, IP: ***.***.60.236, #104159Pane Cidrych, až budu mít čas, tak se tam kouknu, ale celý týden řeším něco jiného, teď jsem se trochu utrhla sem napsat, nebojte se, stojím při Vás, jinak mám přece mail, ten mi stačí.
A pro ostatní, je má věc, zda si píši sem nebo soukromě s kýmkoliv.
Věra se tady zbytečně taky stále hloupě obhajuje, jak už jsem dnes psala. A pak se diví, že na ni někdo reaguje. Źena to a mít pod sebou 20 zaměstnanců, tak nelezu na takovouto pochybnou diskuzi. Leda tak ,že je vše jinak......o:))
sledující...., 10.09.2010 9:14:27, IP: ***.***.60.236, #104161Než půjdu pryč, tak prozatím naposledy, Ty vyléčený ??? Tak možná z toho, že nepiješ, ale nevíš, jak se slušně chovat a vyhrožovat ženám ? Fuj, že se nestydíš, bych Tě mohla taky poslat někam, ale neudělám to ,nesnížím se na Tvoji úroveň, vše se dá napsat jinak a slušněji, ale to bys musel mít zdravou morálku, ale ta se skoro nedá naučit, ta se získává od dětsví, ne v pozdějším věku. Čauky.