Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
F., 01.09.2010 21:06:02, IP: ***.***.21.114, #103188:)))))
hlavně body 8 a 9 mě dostaly :)))
Přeposílám dál, jestli neva.
ml, 01.09.2010 21:19:19, IP: ***.***.216.18, #103192Chodil sém v Brňěé do školé:-))
ml, 01.09.2010 21:34:37, IP: ***.***.216.18, #103199ML - Jak zkalil Žanek HUSA v Pakostnici
Vyhópne ráno borec z betle, hodí čučku z vokna, zgómne že zoncna rumpluje, tak hlásí hakl krén. Hópne si na retich, vysadí ňáké ten dlabanec, vošolne si šlupky sbalí dečmen pod klepeto a šmrncne se štatlem. Pak pila na šmirgl a vaří si to přes Oltec na Rivec lapat bronz. Jak se zoncní, zgómne betetnýho šnicla na dečmenu. Čučka na to, je to negrilový, bez kódru a chce to uvařit nějaký ty voděrady. Tak do ní začně vrkat „Ty kchóc, co tady vaříš, á maturitní válka... Ty negómeš, jak skalil Žanek Husa v Pakostnici?"
To máš tak: To byl ňáké Žanek Husa a ten vařil správný války, a ty véšky jezoviti na něho nastópili a poslali mu glét: Žaný, přijeď k mlénu do Pakostnice.
Žanek měl dva správný kámoše - Žanka Rohatýho z Dubnice a Žanka Želivskýho, a ti mu hlásili:
"Žany, bacha, je to fligna, vyložená podělávka, blbče, když jim na to hópněš, tak tam zagrebuješ do snu."
Žany byl borec, žádný fédry, mám gléto, je to v ókeju. Zbalil pinkl a pila na stopa.
V Pakostnici hnedka na něho nastópil koncil. Žany, sledovanec ty seš nabité kó, to my gómem ale ty tam jedeš křivý války a to je levandula. Vodvolé to a je to ve zlatě.
Žanek: "já nejedu žádné tunel a nic nevodvolám."
Žany, sledovanec. Klofneš vod nás old love, my radovanec, ty radovanec a je to v pikách.
Žany zas: "Já su zlaté a nic nevodvolám."
Voni na to: "Ty seš krén a křivé"
On zas že je rovné a v goldně.
Tak mu mázli železa na perutě a šópli ho do kameňa, tam ho klendra štengrovala, kelcny se mu furt lágrovaly, chálka levá, škopek z toho paf, akorát samé tvrdé giňál, samé vasr, vo válcách žádné hantec.
Von sice vařil na bachmana: "Ty, kemo, buď tak benevolentní vysaď mi válec".
Ale von mu místo válca vysadil mixnu. Pak ho vytlačili z kameňa, mázli mu potupnó micnu na dóznu, šópli ho na roští, hodili blesk a to víš. Žhavka na vanu, žhavka na cemr a Žanek zfajroval dřív, než bys dva škopky vypařil.
Tak už to gómeš, koňo?
ml, 01.09.2010 21:41:49, IP: ***.***.216.18, #103200
Jak ml hópl na špek:-))
To bylo tak. Blížil sa finiš tédna, pomalu se to sobotilo. No prostě byl čtvrtek. Na ten den se klepu jak malé kindoš na zmrzku. Proč ? Protože večer k nám do kéru vtrukne tchýňa a bere na sebe břemeno névětší - chystá se dávat majzla na naše dva malý kindoše, zatím co my zkušení choroši si dem hodit špíl do Slatiny na voliš. V hokně sem to zapíchl těsně po třetí, abych co nélíp lapl trajfa, keré hrne z Čáry 15.05. Dolítl sem na perón jak splašené čokl. Jen se za mnó zabóchly futra a už sme mazali do Žabin, tam já totiž déchám. Vytahuju z kapci klíče a už to rvu do zámku. Najednó se futra rozrazijó a už cétím, jak se mně na krku hópe malé Ondra a somruje, abysme se šli proluftovat s traktorem. Sundávám ho z krčálu a hóknu do kéru:
"Zdar, kdy večer klapeme ?" V tom dorazí mamina a hlásí, že z teho asi nic nebude, protože chvilu před tim, než sem doklapal, hodili drát z hokny. Pré bude večer ňáká porada. Zbledl sem jak iglů a v budce už mně pomalu šróbovalo, neměl sem ani ánunk, co po mně asi chcó.
"No, volal ňáké Tvůj šéf nebo co a máš dohrnót večer v sedum do Miki klabu, ale co po Tobě můžó chcet, to nehókl. " V tu ranu sem byl celé mimo, voliš pali a večer eště ta slezina s ňákó véškó z hokny asi z Práglu. Co po mně, kruci, mužó chcet ? Porát sem měl vrtáka v palici. Dyť do hokny klapu relativně přesně, ňáká ta vodchylka je přece v ókeju a průser sem už dlóho neufachčil . Nebo, že by to byla ňáká hoknová spářka ? No to asi ne, to su klidné, tak co ?
"Jo a ešče hlásili, že tam je rezervačka na nejma Tvýho šéfa a pré dyby hodil nekde brzdu, tak máš ňákó tu minutku vartovat, že na tuty doklape. "
Už sem byl pomalu jak běloba a jako šnelcukem se hrnula ta sedmá. No nic, hodil sem do sebe ňákó chálku, protože sem gómal, že mně z haklu asi nic neprolepijó. Nahodil sem budnířa, aby probíhala teplotechna, protože aus byla surová kosa, do šrajtofle narval ňáký love a nakřivil sem to rovnó do Mikina. Přesně v sedum sem rozrazil futra a vtrukl dovnitř. Páč sem doma nechal čočmeny, tak sem brélil přes nikotinovó deku jak slepé vohař, esli nezgómnu nekde nákýho borca z haklu. Ale nikde nikdo. Po Cajzlech jako by se slehla hróda. Valil sem k pinglici a hodil hlášku, kde že pré si mám kydnót. Asi sem musel vypadat jak exot z baldachýna, protože když mně hókla do ovaru pro kolik borců to má bét, tak sem jen zablekotal, že to nekóřím, páč mně hodili drát.
Kydnul sem si na sicnu a hodil sem čihačku na Cajzly. Furt nikde nikdo. No nic, pudu s pískem a hodím ještě jednó špíz přes celé plac, esi nesó nekde za eklem. Hodil sem voko a sténě nic. Kydnu curyk na svó sicnu, hóknu na pinglovó, že si zatím, než doklapó, máznu jedno Turecko.
Najednó se rozrazijó futra do nich vpluje v novodurovým kožuchu moja stařka. Mám na ňu vypleščený augle a furt negómu, vo co de… Ešče si pro sebe hučím, tak to je pasovka, stařka v knajpě a za chvilu majó doklapat Cajzli, ale najednó mně to seplo a já pomale progómávám špicově vyfachčené tunel. Už je mně jasný, že sem hópl na betálně vymakanýho špek. Jak se stařka domákla, že je dnes voliš pali, tak gómala, jak by mně ufachčila překvápko a tak proto vygómala tu poradu s Cajzlama a za to jí ode mě patří přádné děkovanec a pukét růží, za keré sem v pohodě vysolil těžký love. No ale mezi nama, takovéch vymakanéch tunelů víc, no a to kuře s krevetama taky psalo…
ml, 01.09.2010 21:43:48, IP: ***.***.216.18, #103201Idu kalit na hécnu...
JC, 02.09.2010 4:41:46, IP: ***.***.129.91, #103212KOKOT V je wc ? Nebo v..c blbeček odvedle . Kdo je v vabagund co se neumí představit a špiní druhého? Vandrál ubohý .
JCskutečný, 02.09.2010 4:48:20, IP: ***.***.129.91, #103213Tož Žanek jaká dnes. Za chvíly se začne trousit svoloč a místo na h**zl se jde sem vyblejt . Tak svoloč do toho ,kdo začne pěkně anonymně ,nenápadně na plné pecky . Chachá mám z Vás akorát legraci svoloči obecná .Slušným hezký den.AHOJ ML MARTINE
Jana, 02.09.2010 6:34:34, IP: ***.***.217.2, #103214O, ten krasoduch!Jen opsané výrazy od jiných, a ryje do lidí hned po ránu.Bleješ tu jako první,kdyby ses víc učil, mohl jsi ještě spát.S VŠ začínají pracovat později.
v, 02.09.2010 6:59:52, IP: ***.***.114.236, #103215Pro cidru:-)))))))))))))))))))))))
ml, 02.09.2010 7:49:26, IP: ***.***.127.231, #103223psychoušku chodils do popovské školky!Pak štítenské školy blbe ze zahumení!!Málems propadal,školu jsi vychodil s odřenýma uchálama.Jezdit Fekálem,vyvážet hovna ti sedí!!Jsi ml,opravdu celý JC no nebudu tady psát,ale jistý člověk ,který upravuje PC.Je klíčem internetu nám ukázal kdo jsi!!!Jsi ten Martin co kouřil u zábradlí obchodu Martiny,který zavírá,nebo pro najímá!na čísle 577321094
petr, 02.09.2010 8:16:10, IP: ***.***.127.231, #103224od doby kdy jsem navštívil,alkoholismus,svoloč spříznivkyní pekárnu!Znám jen jednoho MLmartinliška-modrým nickem.Který pořád píše jedno a to samé a to s JC!!Jen lež,chválení,nadávky ředitel dvou židlí,bazén,sauna,medvědy milióny!!!má h**no rozveden,s Magdou sousedkou po levé straně jejich domu rodičů na zahumení!Velký lhář pije kouří,je lakomý jak hrom vše jen ve slevách,v sekáčích.Vyučen stolář-truhlář.
Narozen svobodné matce,protože její rodina nechtěla,jeho biologického otce,pil kouřil !Pak se matka provdala má nevlastní sestru Veroniku,tá hned po svadbě začala si s druhým je rozvedená,nyní má dvě dcery!A nevlastního bratra Stanislava je ženatý s Andreou mají synka Šimona!lhář pracuje nyní jako ouředník ,pro vše řidič u svého strýce.je rád že mu dal práci
petr, 02.09.2010 8:20:43, IP: ***.***.127.231, #103225od doby kdy jsem navštívil,alkoholismus,svoloč spříznivkyní pekárnu!Znám jen jednoho MLmartinliška-modrým nickem.Který pořád píše jedno a to samé a to s JC!!Jen lež,chválení,nadávky ředitel dvou židlí,bazén,sauna,medvědy milióny!!!má h**no rozveden,s Magdou sousedkou po levé straně jejich domu rodičů na zahumení!Velký lhář pije kouří,je lakomý jak hrom vše jen ve slevách,v sekáčích.Vyučen stolář-truhlář.
Narozen svobodné matce,protože její rodina nechtěla,jeho biologického otce,pil kouřil !Pak se matka provdala má nevlastní sestru Veroniku,tá hned po svadbě začala si s druhým je rozvedená,nyní má dvě dcery!A nevlastního bratra Stanislava je ženatý s Andreou mají synka Šimona!lhář pracuje nyní jako ouředník ,pro vše řidič u svého strýce.je rád že mu dal práci
JCskutečný, 02.09.2010 8:28:18, IP: ***.***.129.91, #103226První vyblitá
JCskutečný, 02.09.2010 8:29:52, IP: ***.***.129.91, #103227Pro anonymv wc (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ml, 02.09.2010 8:30:14, IP: ***.***.235.161, #103228Nevědomost je vždy hotova obdivovat se sama sobě a hlupák nalezne pokaždé jen většího hlupáka, který se mu obdivuje.