Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 02.09.2010 13:47:11, IP: ***.***.129.91, #103277
Endogenní deprese je .Bud vrozená vada anebo po nějakém traumatu z života. Ztráta blízké osoby,rozvod,manželské problémy . Deprese nemám žádné a jako abstinent a nekuřák se těším krásnému podzimu života s číslem na rtech 100let.
?, 02.09.2010 14:22:18, IP: ***.***.213.249, #103279
Poruchy osobnosti (dřívějším názvem psychopatie) jsou souborem trvalých povahových odchylek vytvářejícím nevyváženou a nenormální osobnost, u níž jsou některé její složky příliš zdůrazněny a jiné potlačeny. Porucha negativně ovlivňuje chování a prožívání i uvažování postiženého, ztěžuje jeho zařazení do společnosti a vytváření mezilidských vztahů.

Pro okolí bývají nejvíce patrné jejich zakořeněné, stereotypní a neměnné způsoby chování a reagování na široký okruh různých situací. Díky tomuto omezenému repertoáru reakcí mívají tito lidé často problémy vyrovnat se s obtížnými situacemi, nebo na ně (ve snaze to zvládnout) reagují způsobem, který ubližuje jim, nebo lidem v jejich okolí. Porucha osobnosti tedy ovlivňuje veškeré oblasti života daného člověka a jeho chování také často výrazně ovlivňuje životy lidí okolo něj.

Protože vlastnosti, které okolí hodnotí jako „poruchové“ jsou součástí osobnosti daného člověka, on je obvykle vnímá jako normální, jemu vlastní. A to i přesto, že vedou ke konfliktům s ostatními, což mu způsobuje bolest a utrpení. Stává se tedy, že lidé s poruchou osobnosti nevidí problém u sebe, ale u ostatních. !!!!
Na toho pána to tu sedí, 02.09.2010 14:26:13, IP: ***.***.213.249, #103281
Protože vlastnosti, které okolí hodnotí jako „poruchové“ jsou součástí osobnosti daného člověka, on je obvykle vnímá jako normální, jemu vlastní. A to i přesto, že vedou ke konfliktům s ostatními, což mu způsobuje bolest a utrpení. Stává se tedy, že lidé s poruchou osobnosti nevidí problém u sebe, ale u ostatních. !!!!
Pepa, 02.09.2010 14:26:16, IP: ***.***.217.2, #103282
Už ti někdo na jiné diskuzy psal, že nejsi alkoholik, že nevíš, co píšeš a radíš, myslím Liba.Sám tvrdíš, že jsi popíjel jen u Tv pivko!!Na léčení tě vzali kvůli rozvodu: Tak opravdu tomuto problému nerozumíš,jen si hraješ na chytrýho.Nikdy nepochopíš, o čem je řeč, nemůžeš radit!
CIDRYCH PÍŠE,, 02.09.2010 14:34:53, IP: ***.***.213.249, #103286
Deprese nemám žádné a jako abstinent a nekuřák se těším krásnému podzimu života s číslem na rtech 100let.

Bože,koho tu chceš strašit do100let?
ÚÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO JE VŮL!
At tě strčí do kašny,jako atrakci a nemusí lidi chodit do ZOO:-))))))))))))))))))))))
ty jc, 02.09.2010 14:35:42, IP: ***.***.127.229, #103288
jsi moc nemocný!Já chodím normálně do práce,jedu zítra do termálních lázní Maďarsko-Harkány,na 10dní koukni na pc ta nádhera!Mám našetřeno můžu si to dovolit,což ty né ani mladý tvůj kámoš né!Vše jste propili a propíjíte,prokouřili a kouříte,prosoudili rozvodem!Musíte spácet státu dluhy cháááá
sledující...., 02.09.2010 14:37:22, IP: ***.***.213.249, #103289

Pane Cidrych, jak trávíte dnešní den ? Všiml jste si, jak psal ten brum brum, že jsem sledocidrych ? Tomu se vážně musím smát. To nemá cenu už nikoho přesvědčovat. Jsem se chtěla zeptat, jak jste vlastně dlouho pil v kuse, kdy jste opravdu si uvědomoval, že jste alkoholik ?
JCskutečný, 02.09.2010 14:53:33, IP: ***.***.129.91, #103325
Zkráceně to řeknu asi takto . Nekouřím 29 let a Ti co tedy kouří jsou Ti normální a já co jsem přestal sám kouřit asi ne ? Kdo má tedy problém přestat kouřit a pít alkohol.a kdo má poruchy osobnosti . Vy kteří pijete a kouříte ,kteří jste nepochopili škodlivost kouření a nadměrného pití alkoholu anebo já ,který pochopil ,že kouření škodí zdraví. Negativně kouření a alkoholismus postihuje váš život ne můj. Zatímco vy se na plese naládujete chlastem aby jste šli tancovat ,tak já prožívám pravou euforii z tance a života. Spíše bych zde řekl že právě vy jste ti co nepochopili smysl života a ztrácíte život chlastáním a hulením a zde špiněním úspěšného .Mě nic nezpůsobuje utrpení to spíše Vám ,máte dost cigaret,dost chlastu doma to je Váš problém ne můj. Tyhle říkánky co si nastudujete z internetu můžete uplatnovat sebekriticky u sebe .Čím dříve začnete tím lépe .
JCskutečný, 02.09.2010 14:56:46, IP: ***.***.129.91, #103326
Pepo znám to už nazpamět .18.6.2010 14:21 Pepa píše Jo ,taky si to pamatuji ,alkoholická rána,těžká,hlava,okna,žaludek,smutek,nenávist . Tak tohle všechno vy prožíváte anebo jste prožili. Nenávist jak dobře píšeš Vás provází celý život a bude provázet .
pro jc, 02.09.2010 14:58:02, IP: ***.***.127.229, #103327
já jsem ještě necačal ani kouřit,ani pít ale s tebe si zajedu doOBI,na zpáteční cestě vemu zrovna 5beden piva ve slevě,né jen 3bedny jak ML.aby čuměly dvě prodavačky né jenom jedna .
JC dobrích--se píše dobrých§!Nepij
JCskutečný, 02.09.2010 14:59:02, IP: ***.***.213.249, #103329
To jsem nepsal.Takovou blbost bych si ani nevymyslel.
,,,,, 02.09.2010 15:02:42, IP: ***.***.54.254, #103330
Výzva. Lidi přestaňte s tím psaním. Kdo z Vás si to vezme na svědomí. Kdo z nás ví, v jakém stádiu periody se zrovna s ním nacházíme.

Toto je přece jasné :

Endogenní deprese je vlastně určitý druh psychického onemocnění, který je způsoben nikoliv nějakým vnějším činitelem (třeba stresem), ale příčinu je nutné hledat uvnitř.

Endogenní deprese se nedá léčit, buď ji máte vrozenou, nebo po nějakém traumatu z života.

Když tohle období skončí, začíná zase období neutrálu

a celý koloběh se opakuje...

Jde o poruchu nervových přenašečů v mozku. Protože část mozku špatně funguje, trpí člověk depresí.

Díky depresím můžeme tvořit to umění, které je tak krásné a depresivní, jaké umíme jen my.

Většina lidí to sice neocení, ale díky depresím tvoříme ze svých surových pocitů.

Statisticky se ročně zabijí dvě třetiny mužů a pouze jedna třetina žen.

A ještě k depresím... Až když dospějete do fáze, kdy si uvědomíte, že depresí se prostě nezbavíte a budete je mít vždycky a žít s tím, pak vám bude líp, protože nemá cenu s nimi bojovat, je to pak ještě horší,to mi věřte...

Bohužel na tento druh deprese zabírá pouze léčba pomocí léků

To je přece zcela jasné, jakoby lékař, odborník, který toto psal byl účastníkem této diskuze.
Přesně tak, 02.09.2010 15:04:38, IP: ***.***.83.195, #103332
cidrichu blbče, to ty jsi nepochopil smysl života. Smysl života je venku, mimo tu bednu na kterou teď čumíš. Tenhle tvůj život skrze diskuse není život skutečný. Skutčenos a realita je taková, že jsi starej a blbej děde, bez rodiny, bez vzdělání, bez přátel, silně závislej na počítači a na diskusních fantomech, který si z tebe dělají p**el. Prober se ty tele a začni žít, nebo zdechneš s hlavou na klávesnici a budeš si myslet, že tak je to správně a tak je to nejlepší. Ikdyž na takovýho blbce jako jsi ty je to akorát.
JCskutečný, 02.09.2010 15:08:28, IP: ***.***.129.91, #103333
Ahoj sledující Mám obrovskou radost ze života ,tito zde nikoliv .Co se týká dotazu jsem kvartální piják. abstinent Jinak cítíš z mých slov nějakou úzkost ,beznaděj,strach ? Ne mám radost ze života a i z Tebe .Spíše mi dělají starosti Ti pisálkové zde ,kteří vůbec ale vůbec nic nepochopili . Jsou ostudou této diskuze ,už nevím jak jim to napsat .Já jsem ten dobrý co nekouří a nepije a vy jste ti hloupý co kouří a chlastají. Tečka ,bodka ,vymalováno,Vy se neumíte jinak bavit než se pořád do někoho navážet a něco řešit co vám nepřísluší .Přečte si něco o endogenní depresy ale špatně to vyhodnotíte .Já jsem vyléčen to vy jste nemocni nebo Věro ty snad nekouříš? Ty snad nejsi zde pro to jak na to ? Ty jsi zde jen ze zvědavosti? A co vy druzí ,vy si dávejte diagnosy .Pepa začal těžká hlava a nenávist ano to jsou ty vaše poruchy osobnosti .chacha ps.Pepo jestli jsem něco z toho co jsi o sobě a ostatních psal ,tak mne oprav -děkuji
máš, 02.09.2010 15:13:47, IP: ***.***.127.229, #103334
pravdu oni jsou blbí obá dvá!Mladý rodí baba není těhotná!Jc mu gratuluje a od rána,vypisuje,že si volá s jiným a odepisuje blbovi zde§Píše Ml si koupil fekál-pro nechápající h**nocus vyváží hovna s žump.Náš pán ředitel dvou židlí s holou p**elí.obá tupí s chlastání
        Předchozí   1 .. 488489490491492493494 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.