Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
oooo, 01.09.2010 16:33:22, IP: ***.***.129.91, #103131Ano jste hnusný
JCskutečný, 01.09.2010 16:34:04, IP: ***.***.129.91, #103132Tak jak jde život?
my, 01.09.2010 16:42:25, IP: ***.***.165.46, #103133čekáme na odpověd co říkáte tomu chlapovi co tu píše a mL,ODPOVÍDÁTE MU PŘEJETE MU!NÁM JE JEDNO na druhého se neptáme,pouze zde s diskuse na něj.neodpovíš JC,odpovím já je takový p**uk jak ty chlastá kouří,lže !
Použiji tvoji větu§
Kdo lže ten krade!
JCskutečný, 01.09.2010 16:48:23, IP: ***.***.129.91, #103134Tak vážení já si píši a telefonuji s Martinem ale s jiným.,Z jiného města a s jiným číslem telefonu .Jste ubožáci ,dnes mám článek v Mladé frontě a když píši do novin tak je to stokrát lepší než zde se bavit se svoločí. název Místo Ještědu ted vidím obchodák.
my, 01.09.2010 16:54:04, IP: ***.***.127.230, #103135nám je jedno s kým voláš s kterým martinem či janem.Nám jde o to co píšeš zde.Jestli pod nickem ML je karel či vašek to je prd.ale tady mu píšeš té osobě,pochopí to tvá propitá hlava
JCskutečný, 01.09.2010 17:00:05, IP: ***.***.129.91, #103136Nedalo mi abych ještě neřekl. Na ten § jste zde každý druhý. Řeknu proč .Zatímco vy mé jméno znáte a vědomě špiníte ,tak vy jste anonymové a Vám žádná újma nehrozí.Neohrozí Vás to u obchodních partnerů ,jste anonymní nic .Proto ta odezva ode mne ,jste svoloč a sakra víte,že poškozujete mé dobré jméno. Proto bude ten kdo je na mne sprostý ."Vždy h**no u cesty" h**no ,které vědomě špiní a pomlouvá druhého. Jako ted my .Kdo my my hovada "kdo lže ten krade "? svoloč posraná co akorát špiní druhé a sám se nepředstaví .Jste obyčejná špinavá lůza . Já k tomu abych přestal kouřit nepotřeboval nikoho a vy aby jste mohli pomlouvat druhého ,tak " my" sračky májové.
JCskutečný, 01.09.2010 17:01:21, IP: ***.***.129.91, #103138propitý a přiblblý jste akorát vy ,my
máš, 01.09.2010 17:07:40, IP: ***.***.127.230, #103139pravdu právě ten ml-martinliška je to hovado,h**no u cest,svoloč posraná.chlastá kouří,vozí si chlast po bednách.kurvuje píííčuje,lže.Chlubí se cizím péřím ,tento člověk je na psychiiatrii zralý.dá si foto zemřelého jen tak se srandy s prče.volat cHocholouška naněj granátami nás chce vyhazovat .
v, 01.09.2010 19:08:59, IP: ***.***.114.236, #103142Cidrych dostal konečně diskutujícího sobě rovného:-))))))))))))))))
Jen tak dál:-)))) Ostatní nemají šanci,nedá se to číst a rozumět tomu už vůbec.
Jan, 01.09.2010 19:18:42, IP: ***.***.217.2, #103144Jeníkovi to pasuje, je spokojen.On nerozumí víc věcem, stejně o nich píše.
JCskutečný, 01.09.2010 19:19:39, IP: ***.***.129.91, #103146Pan Cidrych Vám svoloči nemá šanci rozumět
v, 01.09.2010 19:33:13, IP: ***.***.114.236, #103152JCskutečný, 1.9.2010 19:19
Pan Cidrych Vám svoloči nemá šanci rozumět
Páč je KOKOT.Nic novýho pod sluncem.-)))
ml, 01.09.2010 20:39:29, IP: ***.***.216.18, #103171Perfektní sloh,viď? :-)))
ml, 01.09.2010 20:51:56, IP: ***.***.216.18, #103177Kdo je Brňák?
Toto mi přišlo mejlem, ale sám bych to lépe nevymyslel. Mluví mi to z duše.
1.Brňák je hrdý, že všechny historické památky svého města dokáže oběhnout za tři hodiny a stojí ho to dohromady padesát korun.
2.Brňák ví, že cena desetistupňového piva v běžných restauracích včetně centra nepřesahuje hranici 16 Kč a všechny nápisy jsou jednojazyčné – tudíž česky. Prská, když cena poledního menu přesahuje padesátikorunu.
3.Brňák cizince toleruje, i když je nevyhledává, a protože mu nic nepřinášejí, nijak se před nimi neponižuje ani je neodírá. Nejraději má Araby a Turky z pouličních směnáren.
4.Brňák miluje, že ať už se z centra rozeběhne na jakoukoliv stranu, vběhne do lesa či na pole dříve, než mu dojde dech.
5.Brňák pravidelně chodí na utkání svého oblíbeného fotbalového mužstva, i když už 20 let nedokázalo nic kloudného vyhrát. Když dost mrzne a je led, zajde si solidárně i do Ronda na Kometu.
6.Brňák je hrdý, že mluví normální češtinou. Nic nenatahuje, nic nezasekává. Používá deset slov, která nejsou známá zbytku republiky a která díky tomu pokládá za hantec. Brňák považuje každého, kdo hovoří pouze uměle vytvořeným nesrozumitelným hantecem, za mimozemšťana a i**ota.
7.Brňák se těší z toho, že může cestovat na povrchu, protože zná pouze padesátimetrový podchod pod Hlavním nádražím a i ten se dá obejít. Kdy už zatouží po podzemí plném vody, navštíví nedaleký Moravský Kras, kde nenajde průvan a koleje, ale pramičky a krápníky.
8.Brňák ví, že když v Brně hlásí dopravní špičku, jsou ucpány ulice Milady Horákové, Koliště, Pekařská, Husova, Cejl a výpadovka na Prahu. Samotné centrum je díky své velikosti ucpané pokaždé, když do něj vjedou více jak čtyři auta zásobování.
9.Brňák zná všechny zábavní podniky ve městě jménem a ví přesně, kde leží. Jediný zádrhel tkví v tom, že personál těchto podniků zná jménem také jeho.
10.Brňák se těší na každoročně pořádanou Velkou cenu silničních motocyklů. Sám ovšem stojí za plotem, protože nemá na vstupenku a kysele hledí na fronty před veřejnými domy.
11.Brňák je oprávněně přesvědčen, že se v jeho rodném městě nachází jediné opravdu použitelné výstaviště v České republice. Proto nikam nejezdí a čeká, až mu nové trendy ukáží ostatní na BVV. Sám má ovšem jen povrchní přehled o tom, která akce na veletrhu zrovna probíhá.
12.Brňák trpí panickou hrůzou z jedinců pilotujících auta s vyškovskou poznávací značkou. Toto malé moravské město se dvěma světelnými křižovatkami produkuje řidiče neschopné řešit elementární dopravní situace a způsobující dramatické řetězové havárie i při pojíždění na parkovišti.
13.Brňák celý večer zasvěceně hovoří o skvělé úrovni brněnského vysokého školství, aby se druhý den vztekal až k pláči, že ho nevzali na Karlovu univerzitu.
14.Brňák si pochvaluje možnosti koupání ve svém městě a nikdy neopomene zdůraznit úžasné vyžití u brněnské přehrady, i když ví, že voda v ní dokáže během několika minut zničit kovový trup tamního výletního parníku.
15.Brňák má pocit, že žije ve velmi pěkném městě. Proto na všechna ostatní plive špínu a když se vrací po D1 domů, tváří se, že bohunické paneláky neexistují.
16.Brňák ví, že jeho město se rozhodně nevyznačuje anonymitou. Ať se vyhýbá, komu chce, a jak chce, dříve či později na sebe narazí na České. Je to pozitivní jev, pokud na dotyčného ztratil číslo a negativní v případě, že mu před časem odloudil manželku
A co tohle?, 01.09.2010 20:58:45, IP: ***.***.114.236, #103183JCskutečný, 27.7.2010 22:06
No ano přesně svoloči ,tak se vy chováte ,pomlouváte a špiníte .Jenda na Vás sere z vysoka. Víte co je je skutečnost ? Zatímco já nekouřím 29 let a bez ničeho ,tak vy se masírujete a je vám to k prdu.A víte proč? Právě pro ty Vaše zmrvené závistivé povahy. Vy sami nedokážete přestat ,tak svoloč hodí do etéru .Viděl jsem ho kouřit a přitroublé ovce jako stádo mééé on kouří a Jana a další přitroublíci no on kouří a nám lže. Jste opravdu ubožáci a já se nedivím ,že máte problémy .Mě nesaháte ani po paty .Proč se nepřihlásíte jmény? Já Vám to řeknu z obav aby ti k**téni aby sami jeden do druhého se nenaváželi do Vás Nemáte vnitřní disciplínu ,bojíte se nemáte čisté svědomí. Já ano já se nemám za co stydět. Vy ubožáci v anonymitě pomlouváte druhého. Už to svědčí o Vašem charakteru na h**no. Vy sami víte jací jste k**téni a z obav od druhých se nepřihlásíte. Co třeba sousedi .Je ten k**tén říká ,že nepije a nekouří a chlastá a jedno cigáro od druhého. Ale zde moudří anonymové se doplnují a tomu to dáme sežrat .Když mi to nedokážeme ,tak nikdo. Bobo jdi se léčit a řekni adresu pro sousedy aby věděli ,vždyt se nemáš za léčbu skrývat .Máš to v bodě NETAJIT SE S LÉČBOU . Ano pamatuji jak jste žebrali a nadávali .Kazíš nám léčbu a diskuzi nepiš na svoloč to je naše diskuze mi jsme si ji založili. SKUTEČNOST VAŠÍ TOUHY PO VĚDĚNÍ A VZÁJEMNÉM PSANÍ JE "OPUŠTĚNÁ DISKUZE" Takže Vám vůbec nejde o diskuzi ,Vám jde o nabourávání se a pomlouvání druhého. Proto jste ta hovna u cesty a vždycky zůstanete. Vy to víte a proto se také k nim hlásíte.A když už nedokážeme přestat kouřit tak rozhlásíme ,že kouří.Jak Vám říkám dobře jste hromada hnoje. Já z Vás mám akorát legraci jak jste průhlední. Na doktorku nepíši přes půl roku a vy máte o mne tam pořád starosti .Cvičím s vámi jak s opicema .Něco napíši a hned vím jak bude svoloč jednat. Tak slušným dobrou noc a svoloči nic .Vy si selekci uděláte sami .