Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
uuuu, 01.09.2010 10:13:48, IP: ***.***.54.254, #103064Tak se konečně taky rozhodněte.
Je to nudné.
Já psát nebudu a druhý den, já psát budu.
Dejte si rande, užijte si s tím zázrakem a neobtěžujte tu slušné lidi svou nerozhodností a fňukáním.
A nebo zase bude .... já tedy psát tedy zase budu.
Pod jakým nickem kdo píše, je také jeho věc. já beru, že tem pán je stejně anonymní , jako jiný. Kdo může odsvědčit, že píše zrovna ta komkrétní osoba, zrovna z kompu na krámě. vždyť často píše i paní pokladní. To jste nevěděla ? A pod JC píší východní zákazníci...to je novinka , co ???
A okecávání hrubek. Koukněte na klávesnici, kde je měkké i a kde tvrdé y. To nikdy nemůže být jen překlep.
Takže "jendovo podještědské" sáhni po koštěti a šup šup, cha cháááááá.
No ?, 01.09.2010 10:18:49, IP: ***.***.213.249, #103066Zmrďáčku z Liberce,jsi nula a h**no u cesty,jako tisíce a miliony jiných a to tě žere.Rád bys vynikal,ale jenom talíře a hrnky k tomu nestačí.Ani 29+14,jsi š**ín a ještě to tu předvádíš
JCskutečný, 01.09.2010 10:23:30, IP: ***.***.129.91, #103067Jednou budu a pak zase ne .Dovolil jsem si dost dělat co chi já. Pokladní nemá přístup k počítači ,nikdo. Nefnukejte a přestante kouřit -velmi správně a řekni to zvlášt Věře co bafe .Okecávání vlastních hrubek píšeš máš pravdu ,vždycky všechny své překlepy okecáte a nám hned zatepla připomenete. Já nejsem orpti Vám anonymní ,vystupuji pod svým jménem a každý má přehled co píši na internetu . Ano běžte zametat aspon něco užitečného pro své město .
JCskutečný, 01.09.2010 10:25:55, IP: ***.***.129.91, #103068Opak je pravdou ty z*rdi jste všichni vy slavní anonymové co špiní úspěšné ,ubožáci co se ani nedokáží podepsat ,jak říkám -hovna u cesty
uuuu, 01.09.2010 10:34:05, IP: ***.***.54.254, #103069Nikoho zde nenazývejte z*rdem. Já Vás také neurážím.
Pro mě jste také jen anonym píšící pod nějaký nickem.
Nic víc, nic méně.
uuuu, 01.09.2010 10:38:40, IP: ***.***.54.254, #103070Co je to za podpis JCskutečný.
Nějaký Jarek Cejlonský skutečný ???
Stále jen a jen anonym.
Hlavně mnoho "dobrích" zákazníků.
Cha chaááá
petr 1.9.2010 09:40, 01.09.2010 10:40:00, IP: ***.***.165.35, #103071jestli JC máš v hlavě mozek a rozumíš otázce odpověz mi!!Proč nadáváš těm co nekouří,nepijí!A Ti co jsou s chlastu na prášcích prehlížíš a můžou:Víno ve skříni a pračce pak,tvrdý chlast schovávala Liba,která do teď kouří.Bez AA nedá ránu!Odpověz nám !!!!!!!
uuuu, 01.09.2010 10:40:31, IP: ***.***.54.254, #103072A ty příspěvky na ...???.
Kdo to dosvědčí ? Jen a jen výmysl. Nic jiného.
Počítat to neumí...viz. 18+29 nebo 29+29, 34+42 a najednou spočítá i tisíce.
uuuu, 01.09.2010 10:54:19, IP: ***.***.54.254, #103074Ten neodpoví.
Přemýšlí jen o nadávkách. Rozumnou odpověď nečekej.
Nanejvýš opakování...půl roku nepíše, osmdesát let nekouří a nepíše 3/4roku a stále dokola.
Víc nečekej. Je to jen anonym, který má potěšení z nadávek a osočování.
Ráno napíše, že již nebude psát a během dopoledne najednou deset příspěvků. A přitom krám plnej "dobrích" zákazníků.
JCskutečný, 01.09.2010 11:15:11, IP: ***.***.129.91, #103081Ale Petře já přeci nikomu nenadávám ,já pouze odpovídám svoloči co mě napadá . Ty nekouříš a nepiješ .V pořádku tak si sprostá slova na sebe neber.Ty jsi slušný chlap nikomu nenadáváš a ptáš se slušně .No a odpovím Ti i co se týká Líby. Víš určitě ,že jsem psal na doktorku založil jsem diskuzi "Spříznivkyně " název na žádost Zdeničky,Ivy,Ivetky a dalších . Začala tam psát i Líba a tak jsem ji poslal at si píše na ten svůj alkoholismus. Shane se jmenoval a zřejmně její terapeut mne požádal at Líbu vynechám. Požádal jsem tedy webmaistra a Drl.Klaudysovou o výmaz mé firmy z doktorky .Ted Ti řeknu jednu věc ,můžeš mi věřit a nemusíš. Nechtěl jsem mít Líbu na svědomí. Věděl jsem ,že Líba kouří a věděl jsem ,že má potíže s páteří .Doporučil jsem ji at přestane kouřit ale také at chodí na AA .Budeš se ptát proč. Budu opět upřimný jinak nedovedu . Totiž došlo mi ,že Líba se drží jenom díky AA a její účast na AA a podpora její v abstinenci je zárukou její abstinence. Toho Shane jsem ale nahlásil na policii a mám i záznam.Též mám v poště žádost psanou Dr Klaudysové o výmaz .,Mám veškerou dokumentaci a řádnou korespondenci .Proto je mi někdy úsměvné jak mne druzí napadají ,že zákaz atd. Jinak čtu Začal platit přísný zákaz kouření v Řecku. a budou zakázány i reklamy na tabák. To jenom okrajově. Líbu už nechci jmenovat ,je to její život a rozhodnutí .Jenom řeknu ,je fakt ,že chlastala ale ocenuji ,že i na sklonku života dokázala přestat. V tom ji ocenuji i když ji nemusím .Ty schovky do ledniček ,skříní a další má hodně žen i jedna učitelka co mne pořád napadala a předhazovala i a y a přitom ji nedošlo ,že to její chlastání je alfa a omega. Líba nedá bez AA ani ránu a třeba je dobře ,že pomáhá těm dalším jako maják ,že to jde i v podzimu života začít skutečně žít. Odpověděl jsem Ti snad na vše .
blabalabala, 01.09.2010 11:23:58, IP: ***.***.165.35, #103082byla Spříznivkyně JC a ML!!!!
žádná zdenička tam nebala,zdena se objevila vloni tak v květnu ,už bylo mnoho příspěvků od jiných.Jen mě zajímá co odpovíš na toho kámoše ML,emele,plno jiných nicků .jemů kouření chlast neškodí,je na neurolech vypisuje kupuje pivo po bednách ,u mě jste obá prochlastaní a na hlavu.
eva, 01.09.2010 11:36:16, IP: ***.***.165.35, #103084ty padouchu zdena se objevila vlnoni psala že mají notas učí se na tom ,teprve proč nenapíše ža by ho prodali nebo nežije bože krákoka jak ten mladý ten má plnou hubu jen lží a chvály píííčí a nadávek jak tyjc
uuuu, 01.09.2010 11:41:23, IP: ***.***.54.254, #103085to jsou zase slinty.
Dejte nám zde již pokoj. Jestli jste i jen minimálně soudný, tak přestanete psát.
je to jako kolovrátek a nic.
Ještě chybí , půl roku nepíšu, založil jsem, 28+1, poslal jsem na povodně. Opakovačky a lži. Anonym, který se za někým skrývá.
ů, 01.09.2010 11:52:37, IP: ***.***.213.249, #103086Já toho JC miluju.Je tak neúnavný,jak brigády soc.práce za totáče.Tvrdý,jako kámen,tedy žula,co dobýval taky za totáče.Natvrdlý,jak nedovařenej flák.A blbý,jak Husák za totáče:-)))))
chi,chi, 01.09.2010 11:53:47, IP: ***.***.213.249, #103087JCskutečný, 13.5.2010 13:44
Ano jsi skutečný Filo ,to víš i zde prudí ty samé nuly .To už je náš úděl ale chytří pochopí. Zdeni psali a dávali nás dohromady sprostě ji i nadávali. Když si vzpomenu jak se trápila s manželem alkoholikem ale vzpomínáš vždy psala .Jsem ráda a mám chytré a hodné děti. Ta její hrdost ,že dokázala vychovávat sama děti ,byl a je dobrá. Tam také když jsem odešel přestal psát ,vyhnali i Ivu ,Ivetku ,Dášu,skoro všchny co jsme zakládali "SPŘÍZNIVKYNI " Psal mi Martin má se dobře koupil fekál a rejžuje ,dělá si legraci sám ze sebe jako já .Jinak to víš na Pekárně je veselo také se tam někdy podívám . Amazonku mám rád je to férová baba ne jako ty vrány zde Eva1 a Eva2 další .Pepa leze do p**ele Líbě ale kdyby ji spíše radil Líbo nekuř ,hrozí ti vozík. No je to chameleon . Vždyt víš jak jsem založil Spříznivkyni jakbylo ze začátku hezky než tam nalezla svoloč. Dne szde v Liberci +15´° C ahoj zde není klid vlastně kam napíšeš tak svoloč táhne jako smrad za tebou.