Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
oooo, 09.08.2010 14:24:32, IP: ***.***.54.254, #100211Tak ještě jednou, strašná trpělivost s Vámi snad bude někdy odměněna.
Taťka byl komanč. To jste napsal sám.
Jestli pracujete od pěti, je to Vaše hloupost a neumění, že si to nedokážete zorganizovat, aby jste v tuto nekřesťanskou dobu nemusel do práce a že jste si ještě nedokázal pořádně vydělat.
Přitom jste po páté již na kompu, tak v jaké práci ?? Nemytej, nenajedenej, sprostej, prsty rozedřené od kláves.
Chlapče, dělat se dá i jinak než manuálně.
Několikrát jsem Vám napsal, že jsem nikdy nepil a nekouřil. To však vy nemůžete pochopit.
Po těch letech chlastu a pálení, již není mnoho buněk, které by tento údaj zaevidovaly a zaznamenaly v paměti.
Chcete být vzor. Co je to za vzor ? Komunistický synáček, prolézající psychiatrie, kriminály, léčebny .. co je na Vás vzorové.
Sprosťák a hrubián na ženy, vejtaha, lhář.. co je na tom vzorové.
A teď , když Vás kolega vyzval, tak se schováváte a jen to okecáváte. Skutečně styďte se.
Jediný, kdo Vás tu bere, ale spíše jen podlézá, tak je Vaše sledujka, ale ta by měla spíše se starat o svoje. Rodinka ji potřebuje a ona se tu místo toho s Vámi slovně šmajchluje.
Hnus.
oooo, 09.08.2010 14:31:18, IP: ***.***.54.254, #100213Tak ještě jednou.
Taťka byl prostě komanč. to uvádíte sám.
A ředitel ? Ty byli nejhorší. Nejlepší statek...pane pletete etapy...a republiky...za komanču byla je JZD a ta nejvíce žila z toho co zabrala lidem. Kolika lidem zničil ten tvůj rudý otec život, kolik jich připravil o majetek ????
Já již skoro nepracuji. Ale do toho je Tobě úplné h**no. Když to umíš, tak se dá snadno vydělat i jinak. Ale na to něco potřebuješ. Znalosti, vzdělání a jiné, to když použiješ, když to ovšem máš, tak nemusíš dřepět v zapadlém kvelbu nad nějakými střepy.
Jediná pravda, je že by se měli ti na podpoře plně zapojit do pomoci...ale to asi nevyřešíme.
Stále nemohu pochopit, jak nám může radit někdo, komu jsme platili psyché, krimi a léčebny. Spíše držet hubu a snažit se nám to splatit. Nehoráznost. To je prostě odvrácená tvář demokracie.
________, 09.08.2010 14:32:03, IP: ***.***.217.2, #100214Těm dvěma to stačí přes počítač,jsou na vrcholu.Neznají se, ví o sobě vše, obdivují se, nikdy si ani nenapsali,pěkná dvojice.
PL, 09.08.2010 14:34:26, IP: ***.***.217.2, #100215No, ještě tvrď, že fotr byl v koncentráku kvůli nám!!!!!Jestli jsi po něm, tak se nedivím, že tam skončil.Taky úžasnej, jako ty,bojovník, záchránce dělnické třídy.......
OLA, 09.08.2010 14:37:26, IP: ***.***.217.2, #100216Nebyl ten statek zabrán po Němcích?Kolik "kulaků" zničil?Proč tě nedostal na školu?Matinka na výboru, fotr ředitel, syn v pomocné!!!!!!!
ooOOO, 09.08.2010 14:39:01, IP: ***.***.217.2, #100217oooo, člověk musí psát sprostě, chce nechce, s tím hovadem to slušně nejde, viď?
...., 09.08.2010 14:44:45, IP: ***.***.54.254, #100218Tak jsem pane kvůli Vám přišel o skoro půl hodiny svého času.
Kde jste ??? Dal jsem Vám čestnou nabídku a Vy nic.
Prošel jsem na krizáku všechny podklady, mluvil s lidmi, ale výrazná pomoc z Vašeho kvelbu není evidována.
A Váš slavný martin. Pane lež. Nikde nějaká cisterna ať s vodou nebo fekáliema od Moravy není, jméno Marti z moravy, také není nikde. Nikdo jeho pomoc tady nepřijal a asi se ani nedočká.
Jen kecy pro vyniknutí na diskuzi.
Lžete a jste srab, schovanej asi v krámečku se štětečkem , cigárem v popelníku, který se ukájí nadávkami na ženy, která ani nezná.
oooo, 09.08.2010 14:44:47, IP: ***.***.54.254, #100219Ne , nemusí se psát sprostě. Všechno co jsem uvedl, jsou jen a jen slova a podněty našeho jedinečného.
Že jsou to lži a kecy, je druhá věc.
Stále jen nechápu, proč se takto zviditelňuje, co tím chce dosáhnout. Ke krámečku to nemám daleko, ale nemám vůbec chuť se jít dívat na individua.
Nevím co by dělal žaludek, při té realitě.
Nejhorší, že ta jeho žluč stoupá. Ty nechutnosti jsou stále větší a větší. A vesměs na ženy.
Stále se ohání anonymitou, ale proč psát nějaká jména ??
Co to přinese ??? Vždyť si nedokáže zapamatovat několik obyčejných ženských jmen a stále se mu to plete, Eva, Věra, Hana, Josef nebo Pepa. A teˇˇd další jméno, to by nepobral.
Pavel, 09.08.2010 14:49:05, IP: ***.***.217.2, #100221Fuj, taky bych netoužil ho spatřit, blé, trpaslíka.Nestojí Vám za to.Jedině silnější žaludek, trochu ho potrápit, z těch kšuntů něco vybírat, chválit, joj, ten by se třepal, klaněl, skákal......
JCskutečný, 09.08.2010 14:57:33, IP: ***.***.129.91, #100223Tak pane já bych být v krizovém štábu hovořil vy chudáku trochu jinak. Kdo může za to ,že je na Frýdlanstku největší nezaměstnanost? Já snad ? Jáí práci mám a vy doporučte krizovému štábu ta at se sociálkou pozvou všechny nezaměstnané a dají jim lopaty do ruky. Takže vaše podklady si strčte do p**ele a vemte už tu lopatu do ruky .Vy nemáte co někoho lustrovat vy nulo oooo. Takový sráč mne bude zde pomlouvat . Je to vina státu ,že ve Frýdlantu nedělá 50% lidí . Chodí si jenom pro peníze na úřad ,tak a vy pane koukejte makat ,v brzské době Vás přijedu zkontrolovat .
sledující...., 09.08.2010 15:05:53, IP: ***.***.60.236, #100224O své mámě Ti detaily nepodám, to si zapamatuj a o sobě už vůbec ne.
...., 09.08.2010 15:08:39, IP: ***.***.54.254, #100225Sice nevím, komu Váš příspěvek přesně patří, zase v tom máte guláš.
K tomu Vašemu nápadu. Nejste jedinej, kdo vznesl tento názor. Ale ne vše se podaří.
A k té práci. Kdyby jste pane odstranil tolik naplavenin, jako já dnes, tak bychom Vám museli přispívat na invalidní důchod.
A stát. to nejde změnit ze dne na den.
Bohužel stát plýtvá prostředky i na ty Vaše pobyty po psychiatriích, kriminálech a jinde a pak nezbude na prospěšné.
A lustrovat ? To dělá zas a zas jen|Vy. Používám jen to , co o sobě sám sdělujete.
Bohužel to není na kladný román a bohužel Váš život nás všechny něco stojí.
Jinak makám. Dám kafe a jdu opět na to. O to se nestarejte. A kontrolovat můžete tak mamku s taťkou. Já již na Vás nejsem zvědavý. Dal jsem Vám šanci a co Vy ??? Zalezlej , jak krysa.
A nevymýšlejte. 50% tu tedy není. Máte špatná čísla.
Divím se, jak véčka mohla přijímat Vaši podporu. Jedenn hlas je nemohl vytrhnout. Nebo, že by snaha dostat se zase k moci ? Za komunistů se to nepodařilo, tak takto ? Pán nás ochraňuj.
JC, 09.08.2010 15:09:29, IP: ***.***.129.91, #100226OOOO ty svoloči prolhaná píšeš o Frýdlantu a pak zase ke krámečku to nemám daleko .Ty svoloč mi do kvelbu radši ani nelez nebo na Tebe vemu koště ty nulo.Před chvílý jsi byl s krizovým štábem ve Frýdlantu ,ty šašku počmáraný .Tak ty nulo poslouchej za mého tatíka byla na Frýdlanstku zaměstnanost .Sám statek měl vlastní dopravu,vlastní stavební firmu, vlastní kravín,prasečák ,otec nechal postavit bytovky pro lidi .tenkrát byla pro ti němu i zemědělská správa v Liberci. Tak tatík dokázal zaměstnat půl Frýdlantu a zeptej se toho krizového vymyšleného štábu.Ten tam je ale bez tebe ty nulo. Tak je to s Frýdlantem . Zvedá se mi z tebe žaludek ty svoloči co špiníč čest mého otce ,jsi normální dobytek ,h**no u cesty .A ještě ti řeknu jednu věc .Záplavy mají na svědomí lidé sami.Zrušili se remízky ,místo přirozených řek a zákoutí řeky narovnali . Velké pole a lány ,Zrušili stromy listnáče a další chyby proti přírodě. Možná nevíš ,že otec jel podle osevního plánu ,střídal kultury ,hnojení chlévskou mrvou, a z Německa vysokohorské plemeno .,Státní statek Frýdlant v Č největší dojivost,největší výnosy . Tak to byl můj tatík a ty si ho ty nulo neber vůbec do huby ty špíno.
...., 09.08.2010 15:11:05, IP: ***.***.54.254, #100227O své mámě Ti detaily nepodám, to si zapamatuj a o sobě už vůbec ne.
Jenom to ne. Ty ani nechci. Takhle někoho chtít trestat. Svoje údaje si dejte tomu svému srabovi.
Spíše se oni řádně postarejte. Styďte se.
Zase radši na počítači , než u rodiny.
sledující...., 09.08.2010 15:11:11, IP: ***.***.60.236, #100228Co si to vůbec dovoluješ psát o mé mámě ? Tak zle na tom není, ono se v dnešní době i pracuje na PC, jestli o tom nevíš a k mámě chodím skoro obden, jak to jde.
Vkládám, co zrůdného jsi napsal, a to sis dovolil tedy hodně !
Máš jediný štěstí ,že Tě neznám osobně.Takže:
A ta tvoje anonymní sledujka, že se nestydí. Doma nepřebalená mamka a ona celej den na "kompu". Fuj. To je tedy úroveň.