Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
...., 09.08.2010 15:18:53, IP: ***.***.54.254, #100229Co to zase meleš.
Kde jsi ? Ty zalezlej.
Nevíš ani , kde je funkčnost krizáku. Na nějakém městě ? To by jsi chtěl ? Stoupat na kraj ??
Jediná pravda z Vašeho příspěvku jsou ty remízky, meandry a zalesnění. To je svatá pravda.
A tatík ? Tatík komunista-kapitalista ??
A kde je to Vaše : vše bylo všech, vše bylo naše ???
Jo a před "chvílý" se takto nepíše. To jen chci rozšířit pět obecných. Měkkí i je trochu jinde než ypsilon.
mv, 09.08.2010 15:19:24, IP: ***.***.21.114, #100230Dovolím si poznamenat, že JC od rána vyplodil 22 příspěvků.
oooo, 09.08.2010 15:24:04, IP: ***.***.54.254, #100231No pane jo. Tak jen možná obden ??
To musí tedy vypadat.
Pane bože.
A o PC nepište, to není až taková novinka, mě taky živí, jen mám asi větší produktivitu a zvládám i e-maily, a navíc, já mám doma pořádek a rodiče v poho, žádný malér , jako někde.
aaaaaa, 09.08.2010 15:34:27, IP: ***.***.54.254, #100233Tak to byl můj tatík a ty si ho ty nulo neber vůbec do huby ty špíno.
Ve Frýdlantě byla za taťky zaměstnanost ?. To jsou tedy novinky.
Ale ta byla přece v celé republice ? To byla tenkrát povinnost. Uvádělo se 99,9% a před sjezdy 100%
Možná to někdo mimo volnost, ale nezaznamenal.
Chudák taťka. Kdyby jen věděl, jak to dopadlo s tím co vyplodil.
Fakt o taťkovi již nepište. Ten by se divil, co je možné.
mv, 09.08.2010 15:35:39, IP: ***.***.21.114, #100234Dovolím si poznamenat, že to vyznívá dost hloupě. To se jako vysmíváte Sledující, že maminka pije? Dost ubohé...
oooo, 09.08.2010 15:39:42, IP: ***.***.54.254, #100235Nikdo se nevysmívá.
Naopak, aby místo dřepění u PC byla větší péče a lepší starostlivost.
JCskutečný, 09.08.2010 15:54:34, IP: ***.***.129.91, #100237Dnes může pracovat každý ,nemůžu za to ,že stát podporuje flákače
JCskutečný, 09.08.2010 15:56:53, IP: ***.***.129.91, #100238Sledující nedej se .Já vím ,že se snažíš mamince pomoci ,alkoholismus je zlá nemoc a těžko se s ním bojuje . Vy sledující nesaháte ani po paty
sledující...., 09.08.2010 16:43:08, IP: ***.***.60.236, #100243Jako já nedřepím u PC, nic o mně nevíš, máma je svéprávná a já nezmůžu více neporušuje pravidla, že by byla soudem donucena k léčbě. Psala jsem , že pije, nemůžu žít život za ni a jako batole se o ni starat nemůžu, když to není potřeba. A už mi Ty oooo dej pokoj s nějakým komentem, že dřepím u PC.
Vám, mv, díky.
sledující...., 09.08.2010 16:49:36, IP: ***.***.60.236, #100244Pane Cidrych, já s tím "oooo" nehodlám už ani polemizovat, když nic neví, Hraje si na hrozně chytrého, až to vyznívá uboze, i co Vám psal. Mámě pomáhám, co je za potřebí, nejsem jediná úplně, více je na jejím rozhodnutí. A ty slizské komenty, že dřepím u PC, když nemá páru, co vůbec dělám, kde jsem dnes byla, kam jdu zítra, to by muloso to óčko být telepat.
JC, 09.08.2010 17:25:38, IP: ***.***.129.91, #100252SLEDUJÍCÍ . Já Ti děkuji a víš za co? Že se mi potvrdilo proč ta svoloč píš. Víš dříve když jsem založil Spříznivkyni tak tam psala Zdenička,Iva,Ivetka,Dáša ,Martin a další .Sice ze začátku se do Zdeničky jeden hovnivál sprostě navezl co jako spolu máme. Přitom já Zdeničku vůbec neznal a její muž pije a tak jsme si pasli zrovna tak jako já s Tebou.Bylo nás více. Chvíly byl klid a pak najednou to začalo.Našli nás puboši a také Eva,Věra ,Jana a další . Svoloč . Parkrát se do mne navezli a já nechal zrušit účet firmy ,kde jsem byl u webmaistra zapsán.Není pravda ,že mne vymazali ,požádal jsem sám. Ta svoloč se přestěhovala sem a Eva napsala ,že mi bude škodit ,kde bude moci. Pronásleduje ji její blbost .Ted jelikož se mnou sympatizuješ ,tak zase jde po tobě.Jsou nechutní a ty máš PRAVDU příkladně se staráš o maminku ,alkoholismus je nemoc a nikdo by tě zde neměl špinit. Měli by Ti pomoci radou a dobrým slovem .Sledující měli ale tito zde nejsou slušní lidé. já řeknu že jsou hovna u cesty a v tomto případě jsou. Tvá máti pije no asi každá rada dhá. Ty se drž a věz ,že boží mlýny melou pomalu ale jistě . oooo je blb a ostatní také ,ne všichni Martin je dobrý a ahoj
oooo, 09.08.2010 17:35:16, IP: ***.***.54.254, #100254Kdo je u tebe blb, ty chytrolíne s pěti obecnejma ???
Ve státních podnicích pro takové vzdělání není ani tarifní třída a Ty si tu hraješ na chytrého a ještě si dovolíš sprostě nadávat.
Tvoje nejoblíbenější nadávka, a to na všechny, je ho..vna u cesty. To se dnes již nevidí, leda tak asi u Tvojí cesty u chalupy, co ?? Proto se Ti to tak vrylo do palice.
Možná Ti svými příspěvky nejdu pod nos. Ona pravda není tvou nejsilnější stránkou, ale k nadávkám jsem se nikdy nesnížil.
Co z toho usuzovat ? Jen nevychovanost, nevzdělanost nebo možná nízkou hladinu alkoholu v krvi, nebo došla cigára. Hrdino.
sledující...., 09.08.2010 17:47:54, IP: ***.***.60.236, #100257Já se jen tak nevzdávám, to co napsal ten "oooo" o mé mámě je zrůdnost, neví nic do podrobna, víte, o tom přebalování a jako že já tam mám být asi nonstop, ještě jeden člověk jí hodně pomáhá, ten je blíže než já, já musím zvládat svoji práci a uživit se něja. Trápí mě to její pití, stačí když jí slyším jen v telefonu, pak ty okna, já to chápu, že to tak je, ale je to hrozný, když si nemůžu promluvit s relativně ještě mladou matkou. Ale jsem bojovnice, tohle jsem zažívala od 5 let a přesto všechno jsem vystudovala a našla dobré zaměstnání. Ono je také důležité umět odpouštět, a to já udělala, i přesto že by to vy ostatní posměvači jste neudělali. Co bude dál nevím, bude to ale horší a horší. Pomáhám ji a budu pomáhat, jak můžu. Když je střízlivá, tak je naprosto jiná, těžko se mi pak s ní baví, když já nepiji a ona je dost pod vlivem..:-((((
sledující...., 09.08.2010 17:53:41, IP: ***.***.60.236, #100258sám ses tak nazval, jak si můžeš hrát na slušného, komu a čím jsi přínosem, mně jsi urazil hrozně moji mámu a říkám, že MÁŠ JEDINÉ ŠTĚSTÍ, I KDYŽ JSEM ŽENA, ŽE SE S TEBOU OSOBNĚ NEPOTKÁM, TO BYCH TI TO VYSVĚTLILA JINAK, přelož si to jak chceš i vysvětli, doufám ,že nejsi tak stupidní ,že napíšeš, že bych používala nože a vidličky a nevím co Tě napadlo třeba, ne jinak, co sis dovolil říct o mojí mámě, tak tady přetekl pohár ! Buď si mě nevšímej nebo si na mě dej hodně silný pozor, když něco chci ,tak to dokážu, navíc IP adresa se dá zjistit, takže mě ze svých úst vynech !
oooo, 09.08.2010 18:14:14, IP: ***.***.54.254, #100262Vážená. Až tak daleko se snižujete, že vyhrožujete fyzickým napadením ??
Laskavě si odpusťe to oslovení "Ty nulo" a nikomu netykejte. Vy ještě ani nevíte co chcete, jen se hryžete a sama cítíte, že Vaše pomoc je hodně tristní.
Před několika dny jste nás tu seznámila skoro s celou anatomií, všechny orgány porušené , dnes k tomu ještě windou, to je asi mazec.
A Vaše vyhrožování. Vždyť IP již dávno máte. Váš spoluzpřízněnec tu vyhrožoval před víkendem světovým hackerem. Tak co to píšete ?
Je s podivem, že ten Váš, tu může sprostými slovy urážet skoro kteroukoliv ženu (sprosté slovo jste ode mě určitě nezaznamenala) a to je správné ??
Vraťte se na zem a více přemýšlejte.
Laskavě přestaňte s tykáním a nadáváním. Raději utřete to z přeteklého poháru a více pomáhejte.
Nože a vidličku použijte na nějakou mňamku pro svoje, ikdyž v této době je jídlo vlastně zakázané...