Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 09.08.2010 8:53:30, IP: ***.***.129.91, #100143Evo ty jsi zrovna taková svoloč jako Věra .Přečti si v jaké souvislosti se mi vysmívala.7.8:10:52 VĚRA ale ty jsi zrovna taková rašple jako je ona . Sledující a Martine hezký den
Květa, 09.08.2010 8:54:46, IP: ***.***.54.254, #100144Jeníku, už zase ? Že ty jsi si zase nevzal prášky ? Víš co říkal pan doktor ? Nepít, nepít a brát pravidelně prášky.
No a co ty ? Nebereš, nebereš a místo toho piješ a piješ a potom sem píšeš takové samé ptákoviny, Jeni ty zlobíš .
Tak honem domů a poslouchat, nebo to řeknu panu doktorovi.
Eva, 09.08.2010 8:56:27, IP: ***.***.20.27, #100145Ale Cidrychu, pročpak nepojedeš na dovču??? Přece jsi střádal peníze na dovolenou, máš tolik mezinárodních kontraktů, tolik světových odběratelů. uzavřených obchodů, navíc jsi vyhrál ve sportce.....:-)))) To bys měl zvládnout jak finanční pomoc těm chudákům, tak i dovolenou a ještě by ti přece mělo zbýt ne? A nebo je to zase trošku jinak co??? Na dovolenou bys stejně nejel, many jsou jen imaginární a teď se vše snažíš alibisticky schovat za pomoc postiženým? Chudáčku, nějak se v tom motáš:-))) Máš vůbec na základní potřeby ty náš úspěšný podnikateli???? Takhle jestli na nás všechny makáš:-)))))
.........., 09.08.2010 8:58:58, IP: ***.***.54.254, #100146A šmejdi koukněte něco dělat .
Copak my ? Proč dělat ? Na takovou blbost jsou jiní. Ty co nikdy neuměli.
Někdo jiný, ale má úkol. A neplní.
Šup na ulici a vyvolávat cisternu z Brna. Sice se neví co veze, ale někde tam bude.
Šup, šup, nečumět na monitor o vyvolávat, hledat, šmejdit šup , šup cha cháááááááá
Věra, 09.08.2010 9:01:22, IP: ***.***.72.18, #100147Tak si tady nehraj na podnikatele milionáře, když máš holou p**el. A ta tvoje pomoc postiženým, to je další tvé čvachtání o ničem. To bys nesměl být tak lakomý a nesměl by ses chlubit i s novým kyblíčkem na píseček. Tvoje ubohost a blbost je kolosální a pyramidální.
Tak postiženým pomůžu, jako to dělá spousta lidí a nechlubím se tím tady, jaký jsem borec, aby tě všichni obdivovali. Nevěřím ti ani nos mezi očima.
A já nežeru, já jím, pamatuj si to, ty nulo.
sledující...., 09.08.2010 9:01:40, IP: ***.***.60.236, #100148Dobrý den Evo, něco o mámě jsem tu napsala, ale taky jsem psala, že si dávám pozor, co píši, takže do detailů nezacházím, původně ano , jsem psala , že nic nenapíši, ale pak jsem napsala, ale není to nic až tak soukromého, takové případy jako moje máma jsou běžné a je jich hodně. Neříkám to lidem na potkání. Asi tak a jinak více to rozvádět o mámě nechci, to je pochopitelný ani na jiné diskuzi.
sledující...., 09.08.2010 9:08:14, IP: ***.***.60.236, #100149Vám pane Cidrych přeji hezký den a oceňuji, že pomáháte, takový každý není.
Eva, 09.08.2010 9:13:03, IP: ***.***.20.27, #100150To teda pochopitelné není milá sledující. Pokud máš problém, je třeba o něm mluvit, vypovídat se. Tady by ses rozhodně svěřovat neměla, sem může vážený podnikatel Jenda:-)))ale na jiné diskuzi bys možná zjistila, že tvůj problém třeba pochopí ostatní s podobnými starostmi. Jsi podle mě moc uzavřená, ale na druhé straně neopomeneš často psát, jak jsi stále unavená. Tak buď napíšu o sobě všechno a nebo nic. Já jsem o sobě nenapsala vůbec nic, nejsem sama a přes to všechno Cidrych všechno ví a vše hodnotí. Pokud nechceš nic rozvádět, neuváděj vůbec nic, v opačném případě to vyzní prapodivně.
JCskutečný, 09.08.2010 9:16:58, IP: ***.***.54.254, #100151Zdravím sledující. Nyní toho mám mnoho, asi se nedostanu na komp. Ale pozdravuji. Hezký den. Šupky za mamčou a já jdu na cizince.
JCskutečný, 09.08.2010 9:20:33, IP: ***.***.129.91, #100152Věro,Evo ano ale ne každý je hyena jako vy dvě a posmíváte se mi za to že pomáhám druhým. Evo ty se klidně podpíšeš pod příspěvek 7.8.10:51 VĚRA kde si dovoluje ta sprostá nána vysmívat ,ČTU TADY NĚCO O POVODNÍCH V LIBERCE .HURRÁ ,ZASE BUDEŠ MOCI POSÍLAT PENÍZE .místo dovolené. Jste obě krávy ,vysmívat se ,že člověk pomáhá druhým. NĚCO O POVODNÍCH píše svoloč Věra .Věro každý má možnost si to přečíst ,já vím že tě ti lidé a povodně nezajímají ,Tebe a Evu zajímají jenom kde co sežrat a pomluvit .Já se o záplavách a dalším z kreaturami nebudu bavit. Ty postiženým nepomůžeš píšeš . ČTU TADY NĚCO O POVODNÍCH V LIBERCI A PAK DALŠÍ ŘÁDKY JENOM KAM A CO BUDEŠ ŽRÁT. JAKO KDYBY LIDÉ TED NEMĚLI JINOU A EXISTENČNÍ STAROST A TY TVÁ HOSPODA A KUŘÁTKO CHACHA Ty máš opravdu ráda lidi asi jako Eva ,která mi předhazuje moji minulou pomoc při záplavách a navezli jste se i do Martina ,který dal zase k dispozici své lidi a vozový park .Tomu jste nadávali též. Jste největší svoloč zde . Sledující hezký den a těm zde se nesvěřuj ,nestojí za to to ani nejsou lidi.
Eva, 09.08.2010 9:22:05, IP: ***.***.20.27, #100154Opravdu věříš všemu, co tady to individuum vyplodí?:-))) Nesčetněkrát jsme se tady všichni přesvědčili o jeho lžích. Dělá mu to náramně dobře, že mu to baští alespoň jeden člověk, ještě ke všemu nešťastný. Toho využívá!
Eva, 09.08.2010 9:28:49, IP: ***.***.20.27, #100155Cidrychu, tys mě napadl kvůli jídlu jako první, opět si nevzpomínáš dementíku? Doslova jsi napsal jak já můžu žrát, když ti chudáci tak trpí. Ty že bys nepozřel ani sousto a já že myslím na žrádlo:-))) Teď se nad něčím pohoršuješ? Jsi normální zákeřnej, křivej dobytek, nic jinýho. Nikdo tě nic nepředhazuje i když jsi nikomu s ničím nepomohl, o tom jsem nenapsala ani slovo ty pitomče. nauč se číst a chápat, bude tobě samotnému lépe!!!!!!
Věra, 09.08.2010 9:33:23, IP: ***.***.72.18, #100156O jakém kuřátku to blábolíš ? Vezmi si léky, ať se před těmi cizinci neztrapňuješ. A jdi se klanět šup šup.
O záplavách se s tebou nemíním dohadovat, nic o mně nevíš. Mám na Liberecku příbuzenstvo, 4 rodiny. Frýdlant znám jako své boty, Raspenavu, Hejnice, Višňovou etc..
A o mojí pomoc ty neměj péči.
...., 09.08.2010 9:37:08, IP: ***.***.54.254, #100157Již se mu to plete.
Ten , kdo myslel jen na žrádlo a dával tu recepty a myslel jen na kuřata, byl přeci Martin.
A ten je jeho , néé ??
Nebo v tom mám hokej ??
Hlavně jestli se vyvolala ta cisterna z Brna.
On ti sice nikdo zatím nevyžaduje soukromou pomoc, zatím to armáda a hasiči stíhaj, ale Martin nám pošle z Brna fekál nebo co ??
Chlape, když chcete psát ty svoje bludy, tak je pište alespoň trochu k realitě.
Chce to myslet. Nejvíce potřeba jsou čistící prostředky a náčiní, potraviny a voda, ale hlavně vše balené a samozřejmě finance.
Vy tady píšete o solidaritě a přitom nemáte ani základní představu co tady potřebujeme.
Vyjděte už z té zaplivané místnůstky a ven ze skoro nedotčeného města a mezi lidi, ne na chalupu nebo nám zamořit telefonní síť, ale pomoct. Jste prý místní, tak jde jste ? Nikde jsem Vás tu neviděl, když máte tolik plnou pusu té solidarity.
círdo, 09.08.2010 10:06:02, IP: ***.***.127.235, #100159jsi pablb ten tvůj,pozůstatek s vojny.MÁ HOVNO JEDINĚ ŽE BY DAL VŠANC ,DŮM PŘÍTELKYNĚ MARTINY.TAM SE NASTĚHOVAL PO ROZVODU S HOLOU PRDELÍ.TAK NEKRÁKAJTE DEBILITY JEŠTĚ VĚTŠÍ NEŽ ON,PĚKNĚ SYNA UČÍTE BUDE TO SAMÉ,JAK TY JDE V TVÝCH ŠLÉPĚJÍCH.rozvedený jak TY!Pije jak TY!Kouří jak Ty!Lže a chválí se jak TY! Má h**no jak TY!Nemocný na hlavu jak TY! Užívá neuroly,zapíjí lahváčem ve slevě!Je zmatený,neupravený vydřiduch!