Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 09.08.2010 8:53:30, IP: ***.***.129.91, #100143
Evo ty jsi zrovna taková svoloč jako Věra .Přečti si v jaké souvislosti se mi vysmívala.7.8:10:52 VĚRA ale ty jsi zrovna taková rašple jako je ona . Sledující a Martine hezký den
Květa, 09.08.2010 8:54:46, IP: ***.***.54.254, #100144
Jeníku, už zase ? Že ty jsi si zase nevzal prášky ? Víš co říkal pan doktor ? Nepít, nepít a brát pravidelně prášky.
No a co ty ? Nebereš, nebereš a místo toho piješ a piješ a potom sem píšeš takové samé ptákoviny, Jeni ty zlobíš .
Tak honem domů a poslouchat, nebo to řeknu panu doktorovi.
Eva, 09.08.2010 8:56:27, IP: ***.***.20.27, #100145
Ale Cidrychu, pročpak nepojedeš na dovču??? Přece jsi střádal peníze na dovolenou, máš tolik mezinárodních kontraktů, tolik světových odběratelů. uzavřených obchodů, navíc jsi vyhrál ve sportce.....:-)))) To bys měl zvládnout jak finanční pomoc těm chudákům, tak i dovolenou a ještě by ti přece mělo zbýt ne? A nebo je to zase trošku jinak co??? Na dovolenou bys stejně nejel, many jsou jen imaginární a teď se vše snažíš alibisticky schovat za pomoc postiženým? Chudáčku, nějak se v tom motáš:-))) Máš vůbec na základní potřeby ty náš úspěšný podnikateli???? Takhle jestli na nás všechny makáš:-)))))
.........., 09.08.2010 8:58:58, IP: ***.***.54.254, #100146
A šmejdi koukněte něco dělat .
Copak my ? Proč dělat ? Na takovou blbost jsou jiní. Ty co nikdy neuměli.

Někdo jiný, ale má úkol. A neplní.

Šup na ulici a vyvolávat cisternu z Brna. Sice se neví co veze, ale někde tam bude.
Šup, šup, nečumět na monitor o vyvolávat, hledat, šmejdit šup , šup cha cháááááááá
Věra, 09.08.2010 9:01:22, IP: ***.***.72.18, #100147
Tak si tady nehraj na podnikatele milionáře, když máš holou p**el. A ta tvoje pomoc postiženým, to je další tvé čvachtání o ničem. To bys nesměl být tak lakomý a nesměl by ses chlubit i s novým kyblíčkem na píseček. Tvoje ubohost a blbost je kolosální a pyramidální.
Tak postiženým pomůžu, jako to dělá spousta lidí a nechlubím se tím tady, jaký jsem borec, aby tě všichni obdivovali. Nevěřím ti ani nos mezi očima.
A já nežeru, já jím, pamatuj si to, ty nulo.
sledující...., 09.08.2010 9:01:40, IP: ***.***.60.236, #100148
Dobrý den Evo, něco o mámě jsem tu napsala, ale taky jsem psala, že si dávám pozor, co píši, takže do detailů nezacházím, původně ano , jsem psala , že nic nenapíši, ale pak jsem napsala, ale není to nic až tak soukromého, takové případy jako moje máma jsou běžné a je jich hodně. Neříkám to lidem na potkání. Asi tak a jinak více to rozvádět o mámě nechci, to je pochopitelný ani na jiné diskuzi.
sledující...., 09.08.2010 9:08:14, IP: ***.***.60.236, #100149
Vám pane Cidrych přeji hezký den a oceňuji, že pomáháte, takový každý není.
Eva, 09.08.2010 9:13:03, IP: ***.***.20.27, #100150
To teda pochopitelné není milá sledující. Pokud máš problém, je třeba o něm mluvit, vypovídat se. Tady by ses rozhodně svěřovat neměla, sem může vážený podnikatel Jenda:-)))ale na jiné diskuzi bys možná zjistila, že tvůj problém třeba pochopí ostatní s podobnými starostmi. Jsi podle mě moc uzavřená, ale na druhé straně neopomeneš často psát, jak jsi stále unavená. Tak buď napíšu o sobě všechno a nebo nic. Já jsem o sobě nenapsala vůbec nic, nejsem sama a přes to všechno Cidrych všechno ví a vše hodnotí. Pokud nechceš nic rozvádět, neuváděj vůbec nic, v opačném případě to vyzní prapodivně.
JCskutečný, 09.08.2010 9:16:58, IP: ***.***.54.254, #100151
Zdravím sledující. Nyní toho mám mnoho, asi se nedostanu na komp. Ale pozdravuji. Hezký den. Šupky za mamčou a já jdu na cizince.
JCskutečný, 09.08.2010 9:20:33, IP: ***.***.129.91, #100152
Věro,Evo ano ale ne každý je hyena jako vy dvě a posmíváte se mi za to že pomáhám druhým. Evo ty se klidně podpíšeš pod příspěvek 7.8.10:51 VĚRA kde si dovoluje ta sprostá nána vysmívat ,ČTU TADY NĚCO O POVODNÍCH V LIBERCE .HURRÁ ,ZASE BUDEŠ MOCI POSÍLAT PENÍZE .místo dovolené. Jste obě krávy ,vysmívat se ,že člověk pomáhá druhým. NĚCO O POVODNÍCH píše svoloč Věra .Věro každý má možnost si to přečíst ,já vím že tě ti lidé a povodně nezajímají ,Tebe a Evu zajímají jenom kde co sežrat a pomluvit .Já se o záplavách a dalším z kreaturami nebudu bavit. Ty postiženým nepomůžeš píšeš . ČTU TADY NĚCO O POVODNÍCH V LIBERCI A PAK DALŠÍ ŘÁDKY JENOM KAM A CO BUDEŠ ŽRÁT. JAKO KDYBY LIDÉ TED NEMĚLI JINOU A EXISTENČNÍ STAROST A TY TVÁ HOSPODA A KUŘÁTKO CHACHA Ty máš opravdu ráda lidi asi jako Eva ,která mi předhazuje moji minulou pomoc při záplavách a navezli jste se i do Martina ,který dal zase k dispozici své lidi a vozový park .Tomu jste nadávali též. Jste největší svoloč zde . Sledující hezký den a těm zde se nesvěřuj ,nestojí za to to ani nejsou lidi.
Eva, 09.08.2010 9:22:05, IP: ***.***.20.27, #100154
Opravdu věříš všemu, co tady to individuum vyplodí?:-))) Nesčetněkrát jsme se tady všichni přesvědčili o jeho lžích. Dělá mu to náramně dobře, že mu to baští alespoň jeden člověk, ještě ke všemu nešťastný. Toho využívá!
Eva, 09.08.2010 9:28:49, IP: ***.***.20.27, #100155
Cidrychu, tys mě napadl kvůli jídlu jako první, opět si nevzpomínáš dementíku? Doslova jsi napsal jak já můžu žrát, když ti chudáci tak trpí. Ty že bys nepozřel ani sousto a já že myslím na žrádlo:-))) Teď se nad něčím pohoršuješ? Jsi normální zákeřnej, křivej dobytek, nic jinýho. Nikdo tě nic nepředhazuje i když jsi nikomu s ničím nepomohl, o tom jsem nenapsala ani slovo ty pitomče. nauč se číst a chápat, bude tobě samotnému lépe!!!!!!
Věra, 09.08.2010 9:33:23, IP: ***.***.72.18, #100156
O jakém kuřátku to blábolíš ? Vezmi si léky, ať se před těmi cizinci neztrapňuješ. A jdi se klanět šup šup.
O záplavách se s tebou nemíním dohadovat, nic o mně nevíš. Mám na Liberecku příbuzenstvo, 4 rodiny. Frýdlant znám jako své boty, Raspenavu, Hejnice, Višňovou etc..
A o mojí pomoc ty neměj péči.
...., 09.08.2010 9:37:08, IP: ***.***.54.254, #100157
Již se mu to plete.
Ten , kdo myslel jen na žrádlo a dával tu recepty a myslel jen na kuřata, byl přeci Martin.
A ten je jeho , néé ??
Nebo v tom mám hokej ??
Hlavně jestli se vyvolala ta cisterna z Brna.
On ti sice nikdo zatím nevyžaduje soukromou pomoc, zatím to armáda a hasiči stíhaj, ale Martin nám pošle z Brna fekál nebo co ??

Chlape, když chcete psát ty svoje bludy, tak je pište alespoň trochu k realitě.
Chce to myslet. Nejvíce potřeba jsou čistící prostředky a náčiní, potraviny a voda, ale hlavně vše balené a samozřejmě finance.
Vy tady píšete o solidaritě a přitom nemáte ani základní představu co tady potřebujeme.
Vyjděte už z té zaplivané místnůstky a ven ze skoro nedotčeného města a mezi lidi, ne na chalupu nebo nám zamořit telefonní síť, ale pomoct. Jste prý místní, tak jde jste ? Nikde jsem Vás tu neviděl, když máte tolik plnou pusu té solidarity.
círdo, 09.08.2010 10:06:02, IP: ***.***.127.235, #100159
jsi pablb ten tvůj,pozůstatek s vojny.MÁ HOVNO JEDINĚ ŽE BY DAL VŠANC ,DŮM PŘÍTELKYNĚ MARTINY.TAM SE NASTĚHOVAL PO ROZVODU S HOLOU PRDELÍ.TAK NEKRÁKAJTE DEBILITY JEŠTĚ VĚTŠÍ NEŽ ON,PĚKNĚ SYNA UČÍTE BUDE TO SAMÉ,JAK TY JDE V TVÝCH ŠLÉPĚJÍCH.rozvedený jak TY!Pije jak TY!Kouří jak Ty!Lže a chválí se jak TY! Má h**no jak TY!Nemocný na hlavu jak TY! Užívá neuroly,zapíjí lahváčem ve slevě!Je zmatený,neupravený vydřiduch!
        Předchozí   1 .. 388389390391392393394 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.