Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Eva, 29.07.2010 9:09:42, IP: ***.***.20.27, #98359Za ta léta jak ho známe se tady za chvíli objeví a napíše nám jaký je počet příspěvků od nás o ničem, jak byl vytížený, kolik měl obchodních jednání, kolik obsloužil mezinárodních zákazníků, vypíše nám jaký má kvalitní život bez kouření a alkoholu......ale ve skutečnosti člověk spokojený se svým životem o tom nehlásá na internetu, člověk úspěšný v podnikání to nevypisuje na nějakém přihlouplém serveru, člověk bez komplexů o sobě nikdy nenapíše, že je úspěšný a bez problémů, skromný člověk nevypisuje své rádoby ocenění a solventnost....a proč? Protože jsou pro něj prioritou daleko užitečnější okamžiky, než prezentovat svou hnusnou vlastnost na anonymním serveru. On totiž ten pravý úspěšný, skromný a fungující člověk tuhle hnusnou vlastnost sebechvály jaksi postrádá.
JCskutečný, 29.07.2010 9:30:04, IP: ***.***.129.91, #98360NA ZÁVĚR SVOLOČI EVO,VĚRO,JANO A DALŠÍ. 29 LET JSEM NEMĚL A NEMÁM CIGARETU V PUSE A NIKDY MÍT NEBUDU ,JSEM JINÝ NEŽ VY. ZATÍMCO VY MĚ POMLOUVÁTE STYLEM ,JEDNA PANÍ POVÍDALA JÁ SI JEDU POŘÁD STEJNĚ .NEPIJI,NEKOUŘÍM . VY UŽ ZDE JSTE DOKÁZALI CO JSTE ZA SVOLOČ A I NA JINÝCH DISKUZÍCH .VY UMÍTE AKORÁT POMLOUVAT A ŠPINIT. JEDEN KRETÉN ŘEKNE ,ŽE MĚ VIDĚL KOUŘIT A DALŠÍCH DESET KRETÉNŮ TOMU VĚŘÍ. JSTE OBYČEJNÁ LŮZA ,DAV . MNE SI VY NULY NEBERTE DO TĚCH SVÝCH ŠPINAVÝCH RYPÁKŮ A STAREJTE SE O SEBE A SVOJE ZÁVISLOSTI ,NA KTERÉ VY NEMÁTE PEVNOU VŮLI . KDYŽ EVO TY NÁNO NEPOCHOPÍŠ ,ŽE JSEM HOVOŘIL O SVÝCH UZNÁNÍCH JEN PROTO ABYCH VÁM UKÁZAL JAK JDE VYPLNOVAT VOLNÝ ČAS A REALIZOVAT SE BEZ PITÍ A KOUŘENÍ. TAK JE ZBYTEČNÉ COKOLIV SVOLOČI VYKLÁDAT . VY JSTE NIKDY NEHOVOŘILI O SVÉM PROBLÉMU PROTOŽE NEJSTE K SOBĚ UPŘIMNÍ NATOŽ K DRUHÝM .JSTE HNUSNÁ ANONYMNÍ SVOLOČ. DOBRÉ A SLUŠNÉ BYLI A JSOU ZDENIČKA,DÁŠA,IVA,IVETKA,SLEDUJÍCÍ ,MARTIN A DALŠÍ . VY JSTE JE SVÝM HNUSNÝM CHOVÁNÍM A NAPADÁNÍM ODRADILI A HROMADU DALŠÍCH . Zbylo Vás tady pár anonymních k**ténů bez chuti a se zápachem. Evo ty jsi zde krávka největší Jan ,Věra kouří a chlastají čůčo ,no coment. Jak říkám staré rašple kašlu na Vás nebudu si kazit náladu se svoločí.
Věra, 29.07.2010 9:30:08, IP: ***.***.72.18, #98361Evo, moc dlouhý, on nepochopí ale stejně nikdy nic.
JCskutečný, 29.07.2010 9:32:31, IP: ***.***.129.91, #98362Věro ty jsi ale kráva nebeská .Já oproti tobě pochopil to nejdůležitější že KOUŘENÍ A NADMĚRNÉ PITÍ ALKOHOLU ŠKODÍ ZDRAVÍ . Kecy nějaké potrhlé evy mne nezajímají.
Eva, 29.07.2010 9:43:32, IP: ***.***.20.27, #98364Tu hloupost v 09:30 na 20 řádků jako máme číst????:-))))) Že ty chceš, abychom se uváleli v kotrmelcích smíchy?:-))))))))))
Jana, 29.07.2010 9:50:42, IP: ***.***.217.2, #98365Jeníčku, sám jsi napsal velkou pravdu, ano, jsi jiný než my!!!A čůčo opravdu nepiji, není to má značka.Znalče.
Věra, 29.07.2010 9:51:05, IP: ***.***.72.18, #98366Cidrychu, čůčo nepiju, když tak vyjímečně Portské Ruby. A čoveče, já si nějak neuvědomuji, že bych měla problém, to ty jich máš spoustu. Kam se chystáš na dovolenou ?
V, 29.07.2010 11:44:11, IP: ***.***.30.18, #98376Ty bláznivej Cidrouši,ty si myslíš,že když budeš psát velkejma písmenama,tak že to je pravda?Takhle píše jen cvok.Je vidět,jak jsi šťastný,spokojený a úspěšný.Jsi jedno velké NIC !!!
Ani jsem to nedočetl do konce,je to hloupý,únavný a stále stejný a stejný.Jsi děsně nudnej.Už ani ty tvý lži nelezou.Měl bys táhnout v p**el.
Ale v jednom ti musím dát za pravdu.Ty,když tu nebudeš rok,tak si tu o tobě budeme ještě psát.Protože takovýho blba,tu už těžko potkáme.
Anisokorie, 29.07.2010 12:17:35, IP: ***.***.217.2, #98381Demence u seniorů neboli stařecká demence
S přibývajícím věkem se často stává, že si nepamatujeme, co jsme dělali včera nebo často zapomínáme např. sníst prášky. Také zapomnětlivost, že už jsme danou věc říkali, je častým jevem při stařecké demenci.
Stařeckou demenci zapříčiňuje alzheimerova choroba (6 z 10 případů) či ateroskleróza. Alzheimerova choroba způsobuje postupný zánik nervových buněk mozkové kůry. Pacienti při alzheimerově chorobě často ztrácí paměť, často také nevědí, kde momentálně jsou, nebo také přestávají rozpoznávat osoby a to i osoby blízké.
Lidé trpící alzheimerovou chorobou často musejí být hlídáni nepřetržitě 24 hodin denně
. Mohou být totiž „nebezpeční" sami sobě. Ateroskleróza přináší řadu drobných mozkových příhod, při kterých odumírá mozková kůra v důsledku nedokrvení.Tyto drobné mozkové příhody a následné odumírání mozkové kůry vedou k demenci. Pacienti
při ateroskleróze trpí často poruchou hybnosti a musí být upoutáni na lůžko.
Demenci může také zapříčinit lidská podoba BSE, neboli nemoci
šílených krav. Také narušení cévního zásobení mozku, které zapříčiňuje vysoký krevní tlak, rozhodně zvyšuje riziko
demence.
Demence je obzvláště závažné onemocnění - toto onemocnění nelze vyléčit. Lékaři průběh demence dovedou pouze zmírnit. Proto jsou lidé trpící demencí, zvláště pak stařeckou demencí, často odkázaní na pomoc svých blízkých.
Péče o nemocné stařeckou demencí
Senioři trpící stařeckou demencí by měli být hlídáni nepřetržitě 24 hodin denně. Stařecká demence je duševní onemocnění při kterém dochází ke snížení paměti a intelektu a jiných poznávacích funkcí (afekty, náladu, pozornost, soustředění, vnímání aj.) - lidé trpící tímto onemocněním tak představují sami sobě velké riziko.
V pozdějších stádiích demence dochází dokonce ke změně osobnosti. Také dochází k úpadku v etické a estetické sféře života.
Nejdůležitější je včasné rozpoznání a diagnóza této nemoci. O to by se měli postarat především naši blízcí. Protože senioři si toto onemocnění dost často nechtějí ani připustit.
Senioři trpící stařeckou demencí rozhodně potřebují pomoc svých blízkých. O nemocné se stařeckou demencí je nutné pečovat, protože senioři při tomto onemocnění obvykle nezvládají ani výkon běžných denních aktivit
.
Lidé trpící stařeckou demencí jsou často zcela závislí
na svém okolí. Senior se stařeckou demencí je často neschopen samostatné existence.
Stařecká demence bývá také častou příčinou úmrtí. Proto bychom se o seniory postižené touto nemocí
měli postarat. Pokud to nezvládáme sami, měli bychom zauvažovat, zda není vhodné najmout profesionálního pečovatele.
Senioři trpící stařeckou demencí bývají také někdy neklidní. Někteří vykazují dokonce známky agresivity. Takto postiženým seniorům musí být podávány medikamenty s tlumivými účinky
. Tito lidé bývají často hospitalizováni v nemocnicích či umístěni v domovech
důchodců.
Staré přísloví praví: „Všude dobře, doma nejlíp." To platí i v případě seniorů trpících stařeckou demencí. Proto bychom se raději měli pokusit pečovat o nemocného sami.
Neměli bychom zapomínat ani na výživu mozku. Demenci sice nevyléčíme, ale rozhodně zmírníme a zpomalíme její průběh. Existuje celá řada volně prodejných léků, které jsou velmi kvalitní a dostatečně zajistí výživu mozku.Výživa mozku by měla obsahovat látky typu lecitin, guarana, gingko biloba a L-theanin.
Anisokorie, 29.07.2010 12:19:15, IP: ***.***.217.2, #98382určeno janu cidrichovy
,, 29.07.2010 12:55:39, IP: ***.***.30.18, #98385Jenže,ten zapomene,že to četl !
Až tu bude klid,vytasí se,že,buď nepíšeme,nebo zase píšeme,ale....no zkrátka vše blbě.
!, 29.07.2010 13:17:47, IP: ***.***.30.18, #98390 Cidrych, 7.5.2010 v 10:15h
Ale já tyhle pokleslé debaty už podporovat nebudu . Máte prostor a sem tam se podívám jak si vedete jak na doktorku tak i jinam ,kam budu chtít.
Cidrych píše, 29.07.2010 13:28:03, IP: ***.***.30.18, #98392....Jako vy čekáte a přebíháte z doktorky z alkoholismu a zase sem a tam. Já nevím co hledáte .
m, 29.07.2010 13:30:03, IP: ***.***.30.18, #98393Zkrátka,co dělá Cidrych,je o.k.
Kdy už mu dojde,že,když kopne,nenechají si to líbit a kopnou taky.
pravda, 29.07.2010 14:37:23, IP: ***.***.129.91, #98404Jděte do p**ele