Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCCVOK, 29.07.2010 14:42:21, IP: ***.***.217.2, #98406Jo, dáte pokoj?Už se na Vás chystám, povolám posily, sledující, dášu, Ivu, Ivetku, ZD....všechny mé přátele, co jsem si vymyslel!Kromě ml jsou ty baby duchové.Ale mají mně rádi, váží si mně.
sledující...., 29.07.2010 15:30:13, IP: ***.***.60.236, #98412Zdravím hlavně pana Cidrycha, ostatní nestojí za řeč, jen opravdu hlavy nalepené na PC, několik dní jsem tu nebyla a nečetla, teď jsem na straně 507, takže ještě dočítám, neměla jsem čas, mám toho hodně.
Všimla jsem si jednoho příspěvku opět "Sledující" s velkým "S", kde bylo psáno, že jsem s panem Cidrychem v úzkém kontatku, tak to jsem nepsala, nebyla jsem tu.
Budu obdivovat člověka, který přes tu šikanu a hulvátské příspěvky to ještě nevzdal. Opravdu trapná pomluva, že ho někdo viděl s cigaretou, ostatní se rádi toho chytli, jistěže nekouří a nepije. Vy nemáte vážně asi jiné zájmy než prudit.
To psal myslím jistý bobo, že si mě pan Cidrych vymyslel, tak to není pravda, ví to on, vím to já.
On slušné lidi nenapadá, vy ostatní ho napadáte neustále. Jestli měl recidivu týden, navíc se o tom zmińuje, tak je to opravdu krásných 29 let. Jde o to, z jakého úhlu pohledu to člověk bere, jedno týdenní uklouznutí přece nezkazí (ví to) další zbytek let. Navíc tu recidivu nepopírá.
KP, 29.07.2010 15:36:54, IP: ***.***.21.114, #98414Nemohu si pomoct, ale opravdu mám pocit, že si píšeme s člověkem, který pije i kouří. A moc ho to štve. Proto napadá ostatní a snaží se z nich udělat alkoholiky a kuřáky, aby si v tom mrzkým životě nepřipadal tak sám.
Proč by probůh děvčata měly pít nějaké čůčo? Nikde nic takového nepsaly, ale JC si chce ve své hlavě vytvořit "pravdu", že je na tom někdo hůř, než on. Proto nám také podsouvá, že nepracujeme, jsme na podpoře, a bla bla bla..
O rajdách a krávách raději psát nebudu, pořád mi naskakuje jeho maminka, chudák žena.
Píše: "Vy chlastat a kouřit nepřestanete a vy to víte moc dobře." A to je přesně ono, on očividně nepřestal a strašně ho to štve. Nenávidí se a tak kolem sebe kope. Je nemocný.
Pravda, 29.07.2010 15:44:49, IP: ***.***.30.18, #98416Sledující,ty běž taky do p**ele!
..-, 29.07.2010 15:46:45, IP: ***.***.30.18, #98417Cidrych píše:
Jako vy čekáte a přebíháte z doktorky z alkoholismu a zase sem a tam. Já nevím co hledáte .
-, 29.07.2010 15:48:28, IP: ***.***.30.18, #98418!, 29.7.2010 13:17
Cidrych, 7.5.2010 v 10:15h
Ale já tyhle pokleslé debaty už podporovat nebudu . Máte prostor a sem tam se podívám jak si vedete jak na doktorku tak i jinam ,kam budu chtít.
!, 29.07.2010 15:51:01, IP: ***.***.30.18, #98419Ano,to je celej Cidrych.Co dělá on,to je správné.Když to samý,dělají ostatní,je to špatně.Psychopat,schizofrenik....a h**zl.
sledující...., 29.07.2010 15:56:00, IP: ***.***.60.236, #98421pro 15:44, to bych mohla říct taky o Tobě, ale k tomu se nesnížím !
sledující...., 29.07.2010 16:05:35, IP: ***.***.60.236, #98427Jano, Věro, Evo, předpokládám, že jste ženy, které pracují a mají rodinu, proč se shazujete takovými urážkami a vulgárními výrazy ke člověku, kterého jste nikdy neviděly osobně ? A ještě jinak, vy si myslíte, že jste slušné ženy, co si zaslouží respekt, je mi jedno, zda kouříte nebo co děláte, ale jak se tu prezentujete, proč nejste třeba, jestli máte problém, na diskuzi alkoholik.cz nebo úplně na jiné třeba o rodině, o jiných nemocech apod. ?
Kdybyste tu nebyly téměř pořád, tak to ještě pochopím, nicméně, co jsem to za 3 dny četla, tak je to jste to je vy tři a pár dalších ne tak častých nicků, jestli jste v kanceláři a může vám stát šéf za rameny, tak bych se tedy bála vůbec v práci takovou diskuzi otevřít nebo před dětmi, manželem etc....
JCskutečný, 29.07.2010 16:35:36, IP: ***.***.129.91, #98434AHOJ A DĚKUJI . TY VÍŠ ,ŽE KDYBYCH KOUŘIL A PIL ,ŽE BYCH SI SEM NIKDY NEDOVOLIL NAPSAT. NEPSAL BYCH PROTOŽE BYCH SE STYDĚL .STYDĚL BYCH SEM PSÁT A JE NEJHORŠÍ CO MŮŽE BÝT ,KDYŽ MNE NĚKDO POMLOUVÁ ,ŽE KOUŘÍM,ŽE MNE VIDĚL. ZDE JSI MILÁ SLEDUJÍCÍ V PŘÍMÉM PŘENOSU MĚLA MOŽNOST VIDĚT A ČÍST LŮZU ,DAV . JE TO OPRAVDICKÁ SVOLOČ A JSEM RÁD ,ŽE NEJSEM JAKO ONI. ONI NEMAJÍ ZÁJEM SEM PSÁT O ZÁVISLOSTECH ,ONI VÍ ,ŽE NEDOKÁŽÍ PŘESTAT KOUŘIT A NĚKTEŘÍ CHLASTAT. Tak ted Ti musím říci .Na "Spříznivkyni " byla fajn parta Zdenička,Iva,Ivetka ,Dáša a jiní. Také se do nás svoloč hned navezla a vše rozbila ,jako zde .Tak nějak jsme si myslel ,že jim člověk křivdí ale KP další d**il bude psát ,že kouřím a piji.Vy jste opravdu ty hovna u cesty .Na mě nemáte dělo ani pušku vy ubožáci. Já bych si nedovolil někomu brát to jeho vítězství nad závislostí nebot vím co to bylo za boj. Zde vidím ,že určitě chlastáte a kouříte nebot Vám nic nedošlo. Může být někdo koho nemusím ale zato mu musím přiznat oč je lepší jak já .Mám chyby ale takové jako vy ,ubožáci ne . Přál a přeji každému kdo vyhraje svůj boj s kouřením a pitím. a může to být i můj nekamarád a člověk kterého nemám rád tuto výhru nad sám sebou bych mu přál. To co vy zde předvádtíte drby a dedukce na nic a na h**no svědčí o Vašem křiváctví .Jste jak říkám opravdu jenom hovna u cesty a na moji maličkost mít nikdy nebudete nebot máte zkurvené povahy . SLEDUJÍCÍ HEZKÝ DEN -připravuji se zase na soutěž a děkuji ,jsem rád ,že jsou lidi co mají smysl pro spravedlnost VELKÉ AHOJ Jenda
ml, 29.07.2010 16:40:53, IP: ***.***.216.18, #98435Zdravím,to máš pravdu,na spříz. se psalo fajn do té doby,než nás tam někdo objevil a začal se navážet:-))
PS: Mladíka,co zavraždil v UH u Kaufu autem kluka znám.Hajzlík,snad mu to napálí natvrdo.....
sledující...., 29.07.2010 17:01:59, IP: ***.***.60.236, #98439Zdravím i Martina:-) !
Pane Cidrych, je to sice nehezké, nemorální a dalo by se to nazvat jinak ještě, ale vůbec nic si z toho nedělejte, že tu někdo napsal, že Vás viděl kouřit, to je naprosto směšné a že se ostatní toho chytli, tak ano, protože Vás chtějí odstranit, ale mají strašně nějak moc času vyvíjet tu snahu a proč to dělají ? Jak jsem psala Věře, Evě, Janě, tak jak se vyjadřují, tak to by se hodilo někam do hospody, ale to nejsou jen ony, těch anonymů a nicků je více.
To vím ,že byste si nedovolil psát, že někouříte a nepijete tolik let, když by to nebyla pravda, nechápu, že i ten, co trochu píše slušně myslím KP, je o tom přesvědčen. Navíc jste známý v Liberci a i jinde, takže v tomhle lhát by bylo opravdu ubohý a vím že nemožný. Tak se nad tím povzneste a zbytečně se tím nestresujte, to nemá cenu.
Sám máte čisté svědomí ohledně této problematiky, a to je nejdůležitější.
ml, 29.07.2010 17:05:54, IP: ***.***.216.18, #98440Myslím,že JC je si toho vědom a jen se směje:-))
JC, 29.07.2010 17:09:24, IP: ***.***.129.91, #98441Ahoj ,tak jak se máš ,to je dnes hrozná doba ,samé násilí a bouračky, Mám zase novinky ,ted propaguji i Kittelovu medovinu .Představ si tu shodu on měl v EUROREGIONTOUR 2010 1.MÍSTO V regionálních produktech a já 2.místo v suvenýrech . Tak mne napadlo udělat Ještěd a nám.radnici a zdruhé strany Kitttelova medovina. Budu ho propagovat a zároven město .Super nápad a dobře se mi to prodává .Mám pořád nějaké novinky a baví mne něco vymýšlet . Díval jsem se kámoš mi poslal měsíc a vše okolo barevně ,přepošlu Ti . Zatím se měj ahoj a opatruj se Honza ps.máš pravdu chvilku bylo na spříznivkyni hezky ,než nás svoloč objevila a musel jsem ji nechat zrušit už mi nabourávali firmu
sledující...., 29.07.2010 17:16:57, IP: ***.***.60.236, #98442Martine, taky si to myslím, ale někdy jsou ty útoky tedy vražedný:-D.
Proto ho obdivuji za jeho výdrž, někdo by to už vzdal, ale když to nevzdají ženy jako jsou Jana, Věra, Eva....., tak to nesmí vzdát ani pac Cidrych, skoro sám proti všem.
Jsem zvědavá, co zase dámy vyplodí ze své hlavy ať k tématu nebo mimo téma. Asi si udělám statistiku jejich příspěvků a řešení někoho, koho nikdy neviděly:-)