Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
No ?, 28.07.2010 15:13:51, IP: ***.***.30.18, #98220 Podle amerických lékařů je přátelství nezbytné k udržení pevného zdraví. Kdo je totiž osamocený, sociálně vyloučený a společnosti se sám straní, ohrožuje své zdraví stejně, jako by vykouřil denně patnáct cigaret.
Stejně tak škodí zdraví pravidelné opíjení se a lenost, ale pokud má člověk dobré přátele a často s nimi konverzuje, zdravotní rizika se výrazně snižují.
Velmi prospívají jak pevné vztahy v rodině, tak početný kruh velmi dobrých přátel. Pravidelné styky s nimi prospívají zdraví více než cvičení, hubnutí a abstinence či nekouření, tvrdí nová studie z Utahu.
Společenští lidé se totiž díky síti vztahů cítí méně ve stresu, více o sebe pečují a méně v životě riskují. Lidé náležející do širší společenské skupiny mají také o padesát procent lepší míru přežití.
"Jako lidé považujeme vztahy za samozřejmost. Neustálé interakce s blízkými lidmi mají ale blahodárný vliv nejen na psychiku, ale přímo ovlivňují také naše fyzické zdraví," tvrdí doktorka Julianne Holtová Lunstadová z Brigham Young University v Utahu.
Podle její rozsáhlé studie má osamocení a sociální vyloučení na zdraví stejně zhoubný vliv jako patnáct cigaret denně a alkoholismus.
TAK TO MÁ NÁŠ CIDRYŠEK BLBÝ.
JCskutečný, 28.07.2010 16:11:52, IP: ***.***.129.91, #98247Kreténe nestačím obsluhovat a proto takové přestávky Jinak mám dost přátel a kvalitních n e takový brak jako jste vy co lžete ,třeba že jste mne viděli kouřit atd,Jste opravdu hovna u cesty a Jano k**ténismus máte všichni kdo pomlouvá a špiní. Ta VaŠe modlitba "BOŽE DEJ MI KLID A ROZUM AT NEBLBNU A NEPIJI A NEKOUŘÍM CIGARETY. Modlitby totiž splnují účel pokud je vznáší člověk čestný ,pravdomluvný a pokorný .A to vy nejste ani náhodou. Jestli považujete za kamarády přizdisráče ,kteří lžou ,že mne viděli kouřit ,tak to jste tedy všichni h**zlové na entou a já se smíchy mohu potrhat. Ty Vaše modlitby ,jste kašpaři a nikdo Vám rozum nedá. Vem z dlaně chlup ,když tam není. To nejde . Bůh vidí jak si serete do vlastního hnízda a ty Vaše modlitby úlisné jsou Vám k prdu .Jano pomodli se třeba přestaneš kouřit Jak můžu být osamocen ,když prodávám a mám plno kvalitních obchodních partnerů ne takovou prolhanou svoloč jako jste vy .Vrána k vráně sedá a rovného si hledá . Kurna a já mám kontakt přímo z celým světem prostřednictvým obchodu . Mám asi tři alba s vizitkami z celého světa . Nepíši nemám čas ale chodí ke mě nakupovat i z Tibetu zde byli . V tom jejich úboru ,krásné . No ale to bych mohl jmenovat tolik osobností ,co vy víte .Vy akorát huby dokořán a prudit. Pomodlete se za rozum aby Vám aspon trochu nadělili v AAa Anebo si kupte auto v AAA tajy dobrý nápad. Ale hlavně přestante chlastat a kouřit. Hovno se snižuje kdo kouří tak kouří ,kdo chlastá tak chlastá a ještě jsem neslyšel ,že když budete mít dobré přátele tak rakovinu nedostanete .Vy jste ale pakárny to svět neviděl . Denně se mi vystřídá zde více lidí než vy vidíte za celý měsíc .O bože přebože dej jim aspon trochu rozumu. Kršna pomodleme se za Tibet a slávu .pozdrav všem pánbíčkářům z AA a stálým recidivistům z AA velké AHOJ jednou to vyjít musí
§, 28.07.2010 16:15:54, IP: ***.***.30.18, #98250Bože ty jsi vůl.To není modlitba,ale konstatování.
Debile,starej se o svou mutr,k**téne.
Cidrych píše, 28.07.2010 16:34:09, IP: ***.***.30.18, #98258Hovno se snižuje kdo kouří tak kouří ,kdo chlastá tak chlastá a ještě jsem neslyšel ,že když budete mít dobré přátele tak rakovinu nedostanete .Vy jste ale pakárny to svět neviděl . Denně se mi vystřídá zde více lidí než vy vidíte za celý měsíc.
Ještě toho Cidrychu hodně nevíš.Ty si myslíš,že psychika nemá vliv na rakovinu?Měl bys místo toho nadávání a žvanění,něco počíst.Já ti říkám nejen na rakovinu.A jak.Proto tvá kyselá p**el,na to jednou dojede.Tvá žluč a nenávist ti to spočítají.
Do novin si stěžuješ,tady se vychloubáš zákazníky,celý den přilepený na kompu.Už ti nemůže věřit,ani blázen.Tvá lež má krátké nohy,tak,jako ty.Ty bláznivej trpajzlíku.Vždyť jsi jenom na pošklebování a čutání.Jsi věc,jak tady nějdo trefně napsal.Nejsi NIC !!! Ani ta nula.
JCskutečný, 28.07.2010 16:34:55, IP: ***.***.129.91, #98259Jano ty jsi ale kráva nelze slušně ,vy mě všude pomlouváte a divíte se ,že Vám řeknu co jste za brak .Ubožáci pomlouváte mne na doktorce ,všude. Máte vybrakované makovice a modlitby Vám nepomůží ,kde nic není ani smrt nebere. Nechlaščete a nehulte a nebudete se muset modlit.Víte proč se Vám nedaří? Protože bůh je spravedlivý a vše vidí .Vidí jak svoloč pomlouvá příkladného Jeníka a říká si .Přece toho hodného hocha v tom nenechám no a další znáte .Hulíte a chlastáte .Jano modlením se kouření nezbavíš a ty bláznivko Věro nemlich to samé .Takové rajdy mě nebudou pomlouvat . Pane náš jenž jsi na nebesích pomoz těm nulám zde at dostanou rozum ,amen ze srdce mi spadl kámen. Více pro Vás nemohu udělat .Chce to pokoru ,nepomlouvat mne lživým tvrzením a chovat se slušně. Duševní očista .Běžte do přírody provětrat si tu svoji nebohou hlavu .
mv, 28.07.2010 16:38:52, IP: ***.***.21.114, #98262JC, jen takové upozornění, zákazníci NEJSOU tvoji přátelé. Ty jsi prodavač a tak se na tebe dívají. Jen služebník. Jsi bez přátel, sám...
Sbírání vizitek coby koníček, proč ne.
Kretén jsi, tam máš dokonce 1.místo, nejvíc pomlouváš a špiníš. Ty nejsi čestný, pravdomluvný a pokorný. Jsi lhář a jen se dokážeš vytahovat s nějakýma kravinama a nadávat ženám. Jsi hrozný hovado, fujtajbl.
JCskutečný, 28.07.2010 16:41:25, IP: ***.***.129.91, #98264Obchodní strategie ty hnupe , vidíš a já se modlím at ustojím Čínu a mohu se za Vás modlit a věnovat se Vám. Jste nezabozi a dostanete se do pekla. To vy jste plni jedu .KDO SE DOKÁZAL ZBAVIT KOUŘENÍ DÍKY SVÉ PEVNÉ VŮLI JE SILNÝ ČLOVĚK ,ne takový hnůj jako vy. PAN CIDRYCH JE SILNÝ ČLOVĚK NEPIJE A NEKOUŘÍ .MŮŽETE VY SVOLOČI TOHLE ŘÍCI O SOBĚ VY? NEMŮŽETE TAK POTOM JSTE VY OBYČEJNÉ NULY A NEMLUV MI O PSYCHICE. VY JI MÁTE V PRDELI ,KDYBY JSTE JI MĚLI TAK SE KOUŘENÍ A PITÍ ZBAVÍTE . TAKŽE NEKECEJTE HLOUPOSTI .
takže, 28.07.2010 16:44:31, IP: ***.***.21.114, #98266tvoje matka je rajda.
Začínám mít pocit, že si dělá legraci. To by přeci normální člověk nenapsal: "Vidí jak svoloč pomlouvá příkladného Jeníka a říká si .Přece toho hodného hocha v tom nenechám no a další znáte .Hulíte a chlastáte ."
To je snad sranda, ne?
KP, 28.07.2010 16:48:49, IP: ***.***.21.114, #98269Já bych ho už neřešil, očividně přebral. Tohle jsou blitky ožralého člověka. Za chvíli začne brečet.
JCskutečný, 28.07.2010 16:52:47, IP: ***.***.129.91, #98273o JAKÝCH ŽENÁCH TO MLUVÍŠ ? jÁ VIDÍM AKORÁT DVĚ ŠTĚKNY CO MĚ POMLOUVAJÍ NA DRUHÝCH SERVERECH A DISKUZÍCH TOHLE SLUŠNÉ ŽENY NEDĚLAJÍ . To za prvé. Za druhé navštěvují mne zakázníci z celého světa a věnuji se jim celých deset let .Příklad ty chudáku .Přijeli Angličanky a objednali si náprstky .Přijela parta za rok a měl jsem je pro ně připravené.Nebo navštěvuje mne pravidelně emigrantka Češka bydlí v Austrálii její muž je chovatel anglických hřebců ,plnolrevníků .Přivet mi pozornost a já ji udělám kávu.Vždy mám pro ni novinku .Tak to je zase můj svět .Ne blázni na doktorce a zde ale velmi kvalitní lidi z celého světa .Ne takový přiblblíci co lžou ,že mne viděli kouřit a polovička blbečků zde mne napadá .Vy nejste kvalitní lidi jste obyčejný pomlouvačný brak a lžete a pomlouváte. Vyčistěte si před vlastním prahem .Přestante kouřit a chlastat ,najděte si nějaké koníčky a záliby to Vás polidští ,zatím o slušnosti jenom hovoříte . Jste prolhaná svoloč .no coment a bubny .Těch známých mám obrovské množství a kvalitní lidé ,kteří něco znamenají a na nic si nehrají.Vy se postavte kouření a chlastu a získáte si u sebe důvěru a vážnost ,zatím jenom cintáte ,lžete a pomlouváte aby jste zakryli vlastní ubohost a nulovost .
"""", 28.07.2010 17:06:54, IP: ***.***.217.2, #98276Jo, už graduje, je to dobrý, blíží se večer, už je mimo.Bezva.Jsem spokojen.Máma rajda, Jenda hulí, celý svět k němu jezdí 10 let,plno zákazníků.....jo, věříme ti, jako!Musí být připosraný z kefírů a z toho, jak zuří.Odér v kvelbu , blé.Kdyby tak svou péči věnoval té mutr, možná je méně dementní, než synáček.A co sex jendo, bude?
Lada, 28.07.2010 17:08:55, IP: ***.***.217.2, #98277Třeba nekoouří cigarety.Vzomínáte, jak vypisoval, že jako bachař v noci v base měl styky s vězněma?Za to ho asi vyrazili.
JCskutečný, 28.07.2010 17:19:11, IP: ***.***.129.91, #98279Lado máš hezké jméno ale jsi obyčejná nána. V noci jsme chodili na kontroly. Hele já Vám nemám za zlé ,že nedokážete přestat chlastat a kouřit. Sám to znám velice dobře a i když jsem měl problémy ,tak ale takový k**tén jako vy jsem nebyl. Vy místo aby jste na sobě pracovali tak mne pomlouváte a špiníte .Mne člověka ,který se závislosti vyřidíl sám. Vy místo pokory a snaze na sobě pracovat ,tak vymýšlíte lži a pomluvy .Jste opravdu tím chlastem postižení a to Vaše obludné myšlení no hrůza. Nebudu ti přehazovat NEKOUUŘÍ, VZOMÍNÁTE . Jste opravdová svoloč a v zoo by Vás měli vystavovat jako opice jak se doplnujete bohužel ke škodě věci. Ani jeden z Vás nepíše k problému kouření .
mv, 28.07.2010 17:23:41, IP: ***.***.21.114, #98280Jestli se chcete pobavit, klikněte na stranu 93. JC tam o sobě 4.4.2010 v 7:49 píše zajímavé věci. Sice tady před pár hodinama psal něco o vytržení z kontextu, ale každý si může přečíst pravdu. Léčebna, 2 měsíce recidíva !!! a píše, jak jé férový. Opravdu to stojí za přečtení.
:::::::, 28.07.2010 18:15:51, IP: ***.***.217.2, #98288Věřím ti, celý svět jezdí k tobě do toho smradlavého kšeftu, hlavně na kus řeči s tebou.Umíš tibetsky taky jistě.A ž jdi zase hají!Máš toho moc.