Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Brr, 15.07.2010 13:35:09, IP: ***.***.30.18, #96276
Trpajzlíku bachařskej,tlučeš celý den do PC,jestlipak jsi dneska něco prodal?Budeš mít na kefírek?
, 15.07.2010 13:39:47, IP: ***.***.217.2, #96277
Promiňte, ale právě zde mají hledat pomoc ti opilci, neníliž pravda?Proč se tak čertíte na Vyskoškoláky, VŠ je můj monogram!!!
ach, 15.07.2010 13:41:01, IP: ***.***.30.18, #96278
Jdu domu Cidrychu.Mám svých pět litrů vyděláno,jdu na Kačák.Bay,bay baby.Tomorrow:-)))
NOOO!, 15.07.2010 13:43:57, IP: ***.***.217.2, #96279
Krásná věta-Inžynýrci z AA spojme s e !Nechápu vůbec o čem je řeč?Proč je to ubohá diskuze?Vážím si naopak každého, kdo přestal, je mi jedno, co čím kdo je.Pane. stejně Váš příspěvek je naprosto o ničem, pomatené nadávky, nejde poznat ani na koho, proč.
JCskutečný, 15.07.2010 13:46:12, IP: ***.***.30.18, #96280
Račte prominout,při mém vzdělání.Já myslel,žes inžynýr.
Jan, 15.07.2010 13:46:51, IP: ***.***.217.2, #96281
Jendo, spletl jsi to, má tam být přeci ZD????Chacha.
spíš, 15.07.2010 13:48:02, IP: ***.***.30.18, #96282
Tady už dlouho nikdo nikoho jinýho nehledá,než Cidrycha.To je lepší,než ZOO Liberec:-)
PL, 15.07.2010 13:48:52, IP: ***.***.217.2, #96283
Založ si svou diskuzy, uvidíš kolik lidí za Tebeou přijde!!věnuj se jim, pomáhej, budeš ji moct moderovat, šéfovat.Udělej to!Od tud jen odcházíš, odjíždíš, stejně zůstáváš, unavuješ!
Ty, 15.07.2010 13:51:31, IP: ***.***.217.2, #96284
Neznáš nás, přesto dedukuješ, urážíš, napadáš a obviňuješ, všichni jsme líní, opilci, kuřáci, kurvy, chcípneme brzy,.......opakuji, nevíš, kdo jsme, děláš své závěry, úplně mimo realitu, přesto napadáš!Vole, Tobě už nepomůže nic.
JC, 15.07.2010 14:24:00, IP: ***.***.129.91, #96287
Tak pro upřesnění .Přečtěte si příspěvek pana inžynýra z Vysoké školy z 14.7.2010.20:22 a moji odpověd 15.7.2010 08:38 .Tak na to ,že to mám být ing. je to velmi hloupý příspěvek ,který nepostrádá vychloubačnost se svou Vysokou školou a takdále. Páni inžynýři. Jenom okrajově. Měl jsme dvoje státnice na sváření a 7 třída provozní zámečník,papíry na asi čtyři druhy jeřábů atd . Měl jsem i zahraničně obchodní firmu -stavebnictví. Když jsem svářel od Plynostavu Pardubice v obyčejném tajném objektu Třemošná se svým přípravářem ,tak nám jeden inženýrek chtěl nařídit aby jsme autogenem uprostřed benzínky zkracovali železný rošt.Všude detektory,zákaz kouření,okovaných bot atd .Hlidané vojáky a psy .Když jsem mu řekl ,že půjdeme první a pak se ohřeje celá Plzen ,nepochopil a řekl že mě to nařizuje a i písemně . Tak ke srandě jste někteří inžynýrci k smíchu .Jako zde ti ZÁVISLOST SE NEPTÁ KDO JSI .a PROČ NEJSOU ZDE DOTAZY PROČ JINÍ NEPÍŠÍ K TÉMATU Proč se ptáte pořád mne .Tak pište jak jste přestali kouřit a pít VY?
JCskutečný, 15.07.2010 14:27:52, IP: ***.***.129.91, #96288
Všichni nejsou jak píšeš opilci a kurvy ,to jsou jenom Ti co na to reagují. Jsou zde velmi slušní a upřimní lidé .Zdenička ,sledující,Zdenička ,Já , sledující, a td Je nás hodně
Pepa, 15.07.2010 14:43:01, IP: ***.***.217.2, #96291
Děkuji za odborný výklad o tvém sváření, Zdenička slzí, Ty onanuješ, sledující v Tvém těle vrcholí, ale fakt to není k tématu alkoholismus.Cítíš se sám na několik Vysokých škol, zůstáváš štěnicí, h**zlem.Nějaký ing. si dovolil oponovat jc, teda, toto!!!!!!
JC, 15.07.2010 14:54:40, IP: ***.***.129.91, #96293
Pepo už si ti sednul žaludek co .Jo hochu když nechlaščeš je to oukej., Akorát ta nenávist a zblblost Ti zůstala.Pepo na doktorce je ticho tam už na svoji "svoloč" a na alkoholismus nepíšeš? Přitáhl jis za mnou jak smrad a proč nepíšeš k tématu alkohol .Vždyt ty jako norek by jis zde měl pomoci těm co mají problémy ,Píšeš ,že jsi h**zl.No ty jiný Pepo už nebudeš .Co rodina už je to dobré ? Odpustili Ti ? Napiš jak dlouho jsi chlastal a kolik a kde jsi se léčil at také zjískáme nějaké poznatky JAK NA TO .JC s velkým Pepku trochu se snaž a srovnej krok. Pepo popisování všech staveb a domů a fabrik v republice ,kde jsem zanechal svou odbornou stopu ,je na dlouhé povídání a s tím nebudu ty netáhla zde na podpoře otravovat .Pepo nikdy jsem nebyl bez práce a i kdybych měl vykládat vagony ,tak bych pracoval než být státu na obtíž. Co říkáš Pepo, nahlas? Víš proč je tm klid? To webmaistr vyházel všechny ty co mu nadávali do č**áků jak jsme četl ,fuj ostuda a i Tvá jaké máte sprosté chování. Tak h**zle skol
Pepa, 15.07.2010 15:36:01, IP: ***.***.217.2, #96296
Špatně jsi pochopil, to ty jsi h**zl.A moje rodina je v pohodě, zato tvá je v čudu, nic o nich nevíš!Proč bych měl psát sem o svém pitíAbys zase něco nepochopil zcela, jak je u tebe zvykem, převrátil moje slova, a škodil, poškleboval se?Proč si nezaložíš svou diskuzi, jak ti někdo doporučoval?Bojíš se, že si budeš psát sám sobě?Sice to děláš, ale tam bys musel pořád jen dopisovat si sám se sebou!Já ti tu diskuzi přeji!Kolik jsi ty pil, čeho?Proč jsi přestal?Nyní piješ Pito, špatně, ale třeba se uchlastej, nezajímáš mně vůbec.Dávno už se ti ani nesměju.
KP, 15.07.2010 16:05:32, IP: ***.***.21.114, #96297
Škoda, že čtenáři nemají náladu se k příspěvkům moc vracet, to by si opravdu početli. A když příspěvek četli, na rozdíl od tebe ho pochopili.
Píšeš, že to házím do autu? Co jako?
Promoval jsem v roce 1993, tak počítej ty moulo.
Znovu píšu, ty dědo zakomplexovanej, že moje plíce a játra nepoznali ten ošistec, co tvoje.
Jsem tu jen kvůli tobě, šašku.
Stejně, jak tobě leží vysokoškoláci v žaludku, to musí být závist.....
Slušných lidí si velice vážím a je mi jedno zda-li je to lékař, dělník, prodavačka v supermarketu (těch si vážím strašně moc, vím, že na tak těžkou práci bych neměl) nebo nezaměstnaný. Nevážím si sobců jako jsi ty.
        Předchozí   1 .. 261262263264265266267 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.