Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 15.07.2010 11:04:36, IP: ***.***.129.91, #96251Jsem starý poctivec a snažím se mít o svoloči přehled .Mám Vás všechny hezky srovnané. Jste opravdu obyčejné nuly nic víc nic mín. Hovoř k tématu a běž na DOKTORKU za Líbou tam nepíši přes půl roku tak tam můžeš perlit ty nádhero. 29+29 bez cigaret a alkoholu ,více se snažte
Ty, 15.07.2010 11:07:07, IP: ***.***.30.18, #96252jsi obyčejnej smradlavej KOKOT,na kterýho všichni SEROU !
KP, 15.07.2010 11:08:59, IP: ***.***.21.114, #96253Ta vysoká tě tak vždycky nadzvihne, to je zvláštní. Ty zuříš? Jen záviď. Smát se...to je jen tvoje toužebné přání.
A když už JC, pro tebe jsem PAN inženýr. Školu jsme spolu nestudovali, abys mi tykal. Tobě jako spodině společnosti - alkáčovi, tykat samozřejmě můžeme všichni.
Můj příspěvek o mrtvici jsi nepochopil, ale to se dalo čekat. Oni ji většinou dostanou vzteklouni - cholerici, taky vědecky podložené. A o mé plíce a játra se nestarej, ty na rozdíl od tvých ten očistec kouření a chlastání nezažily. Přesně nevím, na co narážíš, že hlásám. Aby lidi žili nezdravě? Nic takového nepíši, ale to je nejspíš asi jedno, protože ty si vymyslíš co chceš.
Jsem tu, protože jsi kašpar a baví mě tě sledovat. Tvá blbost se vyvíjí....až zmizíš, zmizím taky a konečně to tady bude sloužit potřebným.
Nežvaň, 15.07.2010 11:12:03, IP: ***.***.20.27, #96254to tvé "nepíši tam přes půl roku" je k smíchu. Jasně, že nepíšeš, protože nemůžeš:-))) Kdyby to jen trošku šlo, nacpal bys tam ty své zblitky taky. Nějaké přeposlání tvé žádosti o výmaz si strč někam ty žvanile, napíšu ti na požádání žádost o co chceš.
Jsi akorát tak starý pitomec a nemáš srovnané vůbec nic co se nás týká, to si jen namlouváš:-)) o srovnání tvým myšlenkových pochodů vůbec nemluvím:-)))
Cidrychu, to by bylo psát na doktorku a ne tam pořád jen čumákovat a pak blít sem. Vždyť to nemá logiku, tam psát údajně nechceš a stejně tam lezeš a píšeš o doktorce na abecedu zdraví. Tak jaký je v tom rozdíl závisláku. alespoň se neshazuj hovadinama!
O Věruš, 15.07.2010 11:16:17, IP: ***.***.21.114, #96255Ale on o ní opravdu psal, že na nějaké vernisáži, kde byl primátor, umělec, další umělec, další umělec a JC, Věruš pařila víno, to je pravda.
A asi mi něco uniklo. Kde se vzalo 28+28? Ono mu už hráblo, chudák. Za chvíli to bude 59+59.
Hele, 15.07.2010 11:27:25, IP: ***.***.20.27, #96257Pokud nenapíšeš ...za chvíly...Cidrych to nepřečte!
Cidrychu, jako osoba (nepíšu člověk, páč ty člověk nejsi) nám nesloužíš k ničemu jinému, než k pobavení. K čemu nám jsi, k čemu je nám to, že sedíš v narvaném kvelbu kšuntem, který nikdo nekupuje, bez zákazníků, sám? K čemu je nám tvých 29 a 14? K čemu jsou ty tvé 3 roky stále stejné kecy? K čemu jsi nám jako tvor? Pouze jak jsem napsala k pobavení a zasmání:-)))))))) to primitivovi, jako jsi ty bohatě stačí. K čemukoliv jinému jsi neptřebný a nepoužitelný.
Brum.brum, 15.07.2010 11:50:49, IP: ***.***.30.18, #96258Je to starej,nepotřebnej šmejd.Ví to a začíná mít bobky,proto tak kope.Není NIC a NIKDO.
Proto ho vytáčí zmínka o VŠ.Je NULA a tak rád hází svůj zbabranej život na nás.To my jsme ten hromosvod.Dělá mu to dobře chladit si žáhu.Konečně,dělal to jako povolání.Fuj.
Cidrychu, 15.07.2010 12:19:54, IP: ***.***.20.27, #96262tak šup, šup, koště do ruky, neseď tam zbůhdarma. Práce je všude dost, polož to cigáro už konečně, zavři tu flašku a jdi něco dělat. My máme kvalitní život bez cigaret i s cigaretama, s alkoholem i bez alkoholu. Ale víš proč je náš život kvalitnější, než ten tvůj??? Protože se v něm nevyskytuješ ty:-) Ale ty sám se sebou žiješ skoro 59 let, no fůj, zbytečnej život.
Taky VŠ, 15.07.2010 12:37:24, IP: ***.***.217.2, #96264Když se nesmí Liba chválit, Jenda dal zákaz, proč on, ji pořád probírá??Denně něco o ní píše, ona tu není, je to neslušné, pomlouvačné.Co m je do toho, jestli kouří, pije, fetuje, gembleří.?Kde bere tu drzost napomínat někoho?Co je on?Velká nula, sám, uráží, napadá každého,blije své reklamy na kšunt, mele mimo téma, chlubí se, machruje, děsný.
Taky VŠ, 15.07.2010 12:39:12, IP: ***.***.217.2, #96265Proč se staráš o jiné diskuze?Co je Ti do nich?Tady jsou sice příspěvky, ovšem jen tvé vychloubání, nadávání, odpovědi lidí na tVé neslušné chování.
JCskutečný, 15.07.2010 12:39:55, IP: ***.***.129.91, #96266Musím se smát jak všichni pěkně reagujete a jak Vás mám vycvičené. jako opice .Hodím do etéru nějakou žblunku ,kunku a hle svoloč se ozývá .inžynýrku ted to zahráváš ty primitive do autu .Víš ona vysoká není vše .Za totáče jsi udělal školu a ted machruješ. Za naše peníze tak zklidni hormony a vyšívej. Jinak mám Vás všechny přečtené. Kdyby to bylo jak říkáte ,tak bych Vás nezvedal ze židle a nepsali by jste vy nuly. inžynýrku po pravdě kouříš? piješ? a co taková kapacita zde hledá s opilci ? Jsi zkrachovalý ing. z AA co a hledáš jak na to .Chodíš na AA protože to tě drží jinak by jsi chlastal dále .Tak ubožáci běžte podpořit Doktorku tam je ticho ,nemáte se tam s kým hádat ,komu nadávat vy nuly co ? Zde se snažíte navzájem doplnovat inžynýr vedle pubošů,opilců a kuřáků -elita zde jšího salonui chacha tak 29+29
Andy, 15.07.2010 12:42:19, IP: ***.***.217.2, #96268Prej- VŠ nedááv patente......co to je !zaměřte se na to co píšete, ne na to, že je to absolvent Vysoké školy, bude to čtivější.Nejste vtipný, to ne.
JC, 15.07.2010 12:43:06, IP: ***.***.129.91, #96270Taky vysoko z AA starám se chci Vám pomoci hledat světlo tunelu Všimni si ,že opět jedinný mám zde příspěvky k tématu a když nic jiného tak nepijte a nekuřte . Vy nepíšete k tématu ani jeden ,také to není Váš účel proč sem píšete .Píšete kvůli mě ,to já vás chudinky zvedám ze židle .Prdelníci pište jak chcete přestat kouřit a pít
JC, 15.07.2010 12:52:38, IP: ***.***.129.91, #96272Vy ubohý inžynýrci ne já ale Vy se vyvyšujete nad ostatní. Zde lůza někteří ,bez práce na podpoře chudáci co se umí akorát podepsat a vy na ně VŠ vysoká a chytří a bavíme se .Já se bavím co že to tady ta inteligence dělá .Na to jsme Vám platili školy ? Kde pracujete abychom se zeptali zač Vás inžynýrci platí. Všichni ižynýrci z AA spojme s e.Vy ubožáci jste vůbec nepochopili ,že ZÁVISLOST VÁM SERE NA DIPLOMY A ŽE TI STUDOVANÍ JSOU NEJHORŠÍ .To nevíte? Kde je ta vaše inteligence ,že ji trávíte zde na ubohé diskuzi o kouření a chlastu. Jste u mě obyčejné nuly a vážím si více obyčejného dělníka ,který do toho chlastu spadl .
v, 15.07.2010 13:32:01, IP: ***.***.30.18, #96275A zase jen JÁÁÁÁ,JÁÁÁÁ,JÁÁ.
"ZÁVISLOST VÁM SERE NA DIPLOMY A ŽE TI STUDOVANÍ JSOU NEJHORŠÍ :-)))))"
A MY SEREME NA TEBE,TRPAJZLÍKU SMRADLAVEJ.