Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Andreo, 15.07.2010 7:33:30, IP: ***.***.127.231, #96221a tobě podobní,tak tu nenadávejte JC.Nechvalte tu Libu,ta tu není-odeberte se za ní a pochlebujte Libě.Tady nic nepřinášíte,bez Vašich nadávek se mineme.Mě též nezajímá co ,dělá Tvůj parter?Jedině v tom ,případě pokud máte problémy s alkoholem,kouřením,jinými závislostmi.
Jinak hezký den.dz
JCskutečný, 15.07.2010 7:34:42, IP: ***.***.129.91, #96222Souhlasí příspěvek 18.6.2010 14:21 PEPA JO TAKY SI TO PAMATUJI ,ALKOHOLICKÁ RÁNA TĚŽKÁ,HLAVA, OKNA, ŽALUDEK, SMUTEK, NENÁVIST. Tak přesně odraz Vašich ubohých příspěvků ,At už od inženýrka ,který asi kouří a i chlastá a doktoři potvrzují ,že inteligenti jsou na tom obzvlášt špatně . Ani jeden z Vašich příspěvků není o vašem alkoholismus a kuřáctví. Jste nuly a svoloč co jenom pomlouvá .Po mém příspěvků 17 ubohých Vašich výkřiků do tmy .Svině píší svině ano nastavili jste si zrcadlo. Doktorka opuštěna ,diskuze "svoloč" ,kterou jste si založili OPUŠTĚNA, alkoholismus OPUŠTĚN a vy zase perlíte .Chudáčku z vysoké školy .Prd je ti platná škola ,když nejsi schopen přestat kouřit .Takový jste všichni ubožáci. primitivové já na DOKTORKU "ALKOHOLISMUS" ,"SVOLOČ" NEPÍŠI JIŽ DOBŘE PŮL ROKU .A stejně mě napadá svoloč . Ty Pepo nemachruj a bud rád ty nulo ,že jsi rád. Svině jsi akorát ty .Proč nepíšete na doktorku a na svoloč ,kterou jste si založili? Všem slušným řeknu proč .Těm zde nejde vůbec o nějakou abstinenci což dosvědčují jejich primitivní a sprosté příspěvky .,Těm zde viz svině Pepa jak se podepsal jde jenom o sprosté nadávání. Já nebudu psát půl roku zde jako na doktorce ale stejně mě bude pakáž špinit a nadávat .Nedělám si iluze o kvalitě českého národa. Píší o tom všude v tisku a Vaše ubohé sprosté chování to plně potvrzuje. Opakuji ANI JEDEN Z VAŠICH PŘÍSPĚVKŮ NENÍ O PROBLÉMU ALKOHOLISMUS A KOUŘENÍ . Všechny jenom ukazují jakou máte svinskou povahu a špiníte . Tak 28 +28 ubožáci a snažte se místo pomluv. Napište zase plno ubohých sprostých příspěvků o ničem .O vysokých školách a svém ubohém životě .
b, 15.07.2010 7:42:47, IP: ***.***.114.236, #96223A ty jsi LHÁŘ !!!
JC, 15.07.2010 7:43:29, IP: ***.***.129.91, #96224Jim vůbec zde nejde o abstinenci ,.Jsou neschopní a kdo je schopný to je jejich nepřítel.Je to k vzteku nedokáží přestat kouřit a chlastat a zde někdo vykládá ,že nekouří 29 let a nepije s jednou krátkodobou recidivou 28 let . No to je k vzteku pro ty co mají před sebou plný popelník a cigaretu v ruce .Ožratí zde uráží a pomlouvají. Ano běžte chválit Líbu na doktorku já už se ji zastal dost. Má Věruška nepije a nekouří .Má svém zásady a vy nuly ji nesaháte ani po kolena .Vůbec sem nepíše ,neznáte ji a přesto ji pomlouváte .Jste opravdu svoloč a tak jste si pojmenovali svou diskuzi na doktorce oprávněně. Já tu mezi svátky čtyři dny vůbec nebyl a přesto plno ubohých příspěvků o niče, .Tak tři příspěvky ,které se zde snažili poradit na dotaz druhých a jinak brak .brak jako vy sami.
je, 15.07.2010 7:44:38, IP: ***.***.127.231, #96225tvrdnutí jater-ciroza jater.dz
Jak, 15.07.2010 7:55:32, IP: ***.***.20.27, #96227jsem včera předpokládala, to, že o tebe zavadí rozum je i nadále utopie Cidrychu.
JCskutečný, 15.07.2010 8:19:18, IP: ***.***.129.91, #96229Tak jsem se zasmál a zde se potvrdilo ,že ani vysoká škola nedává patent na rozum. Chlapče z vysoké . Ty jsi vůbec ale vůbec nepochopil v čem je jádro v pudla. Tak rakovina a mozková mrtvice. Ty si vysokoškoláku bereš do huby mé pravdivé výroky. Tak musím upřesnit., NĚKDO SI VĚDOMĚ NIČÍ ZDRAVÍ KOUŘENÍM A PITÍM ALKOHOLU. Ty vysokoškoláku ing,VŠCHT PRAHA Už jsi pochopil rozdíl? Je obrovský rozdíl mezi tím kdo si vědomě ničí zdraví a tím kdo má poškozené zdraví vinou civilizačních chorob -upřesním ,strava chemie -pesticidy,herbicidy, chemické továrny,doly ,komíny, potraviny chemicky ošetřeny. atakdále. Mám tě Tebe z Vysoké školy ještě poučovat? Že člověk ,který kouří a pije nadměrně alkohol si vědomě ničí zdraví a má také větší předpoklady k onemocnění rakovinou plic,cirhosa jater,rakovina prostaty,prsů,hrtanu a dalších kůže a já nevím co vše .Mrtvice ucpávání cév. atd. Bylo by dobré ,kdyby jsi si také něco přečetl než budeš zde hlásat bludy Já oproti tobě slavný vysokoškoláku jsem proto abych žil zdravě a vyhnul se nemocem ,které způsobuje kouření a nadměrné pití alkoholu udělal vše . Samozřejmě způsob dnešního života , uspěchanost ,chemická strava ,průmysl se podílejí na vzniku raoviny a třeba mrtvice ,ale každý strůjcem svého štěstí ,svého zdraví. Očekával jsem od Vysološkoláka příspěvek na úrovni ,bohužel a jak jsem říkal ani vysoká škola nedááv patente na rozum ,a ani KP
JCskutečný, 15.07.2010 8:38:29, IP: ***.***.129.91, #96230Ano 400 a pravda ,tak bych nazval své příspěvky o nekuřáctví a abstinenci. Kdo jiný než člověk ,který uvedl své jméno a také i popsal pravdivě své neúspěchy a prohry a výhry životní. Vy nemáte právo ,jste pořád anonymové ,kteří se stydí říci své jméno a stát si za svým. K tomu je potřeba odvaha a ta Vám všem chybí. Omluva je ale ta ,že náš národ není zvyklý na pravdu a upřímnost .Nikde jsem nepsal ,že jsem dokonalý . Popsal jsem upřímě své životní prohry ,veřejně a doufal jsem ,že si budete vážit mé upřímnosti .Ano to někteří pochopili jako Zdenička ,sledující a pár z Vás .Ale převážná část z Vás jsou nevyzrálé osoby ,kterým chybí sebekritika a sebedůvěra .Pravdu jste podtrhli ,když jste si založili na servru DOKTORKA diskuzi z příznačným názvem "SVOLOČ" Plně jste tak vystihli své mrzké povahy . Slušným přeji krásný den a nulám velké NIC
Jdi, 15.07.2010 8:48:50, IP: ***.***.20.27, #96231už do p**ele ty primitivní uslintanej inteligente, na tebe lidské pokolení čekalo ty "debyle"abys mu to všechno vysvětlil.
no, 15.07.2010 9:54:34, IP: ***.***.30.18, #96243Cidrychu,jsi a zůstaneš největší k**ot na diskuzích,kam vlezeš.
Andrea, 15.07.2010 10:02:43, IP: ***.***.30.18, #96244Re: SLEDOVANOST Andreo, 15.7.2010 07:33
a tobě podobní,tak tu nenadávejte JC.Nechvalte tu Libu,ta tu není-odeberte se za ní a pochlebujte Libě.Tady nic nepřinášíte,bez Vašich nadávek se mineme.Mě též nezajímá co ,dělá Tvůj parter?Jedině v tom ,případě pokud máte problémy s alkoholem,kouřením,jinými závislostmi.
Jinak hezký den.dz
Ty mě taky....anonymní nulo,dz
JC, 15.07.2010 10:18:31, IP: ***.***.129.91, #96246Ahoj ,musím Ti říci jsou to ubohé trosky, Doktorka je opuštěna diskuze "Svoloč" a i "Alkoholismus" TO JE DŮKAZ ,ŽE VÁM VŮBEC NEJDE O POMOC ABSTINENCI ČI NEKUŘÁCTVÍ. Vám jde jenom urážet a špinit. hezký den všem slušným
b, 15.07.2010 10:57:31, IP: ***.***.30.18, #96248Vlezl jsi tam ty a zk**vil,co se dalo.Myslíš,že se tam teď bude někdo svěřovat?Četl jsi,jaké to tam bylo před tebou?Třeba i tady?Ty mluvíš o sebekritice???
Ty , 15.07.2010 11:00:59, IP: ***.***.20.27, #96249věčnej šmíráku, koukej něco dělat, asi se nudou kopeš nohama do p**ele, když máš čaš šmejdit po jiných diskuzích a sledovat kdo kdy kde co napíše. Ty si teda přetrhdílo, to ti povím. Ani se nedivím, že nemáš na dovolenou s tvým pracovním nasazením!
JC, 15.07.2010 11:01:10, IP: ***.***.129.91, #96250Slovo zk**vil je na tebe a další .Ted tam na DOKTORCE píše Míla jak jste to tam zkazili a nás pár slušných jsme odešli. Je to o Vás vy svoloč .Já na DOKTORKU NEPÍŠI PŘES PŮL ROKU A TEN HUMUS A ŠPÍNA JE TAM POŘÁD .JSOU TAM TAKOVÝ JAKO JSI TY .HULVÁTI A SVOLOČ SPROSTÁ .