Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 12.07.2010 20:23:56, IP: ***.***.129.91, #95986
Jak slušná.Kolik máš tříd a umíš počítat? Kolik je mi nyní let ? A kdy jsem byl na dovolené ? V roce 1983 dnes se píše 2010 to je 27 let. A na které psychiatriri (dle dotazu ) jsi se léčila? .Co to pořád zkoušíte .Pište o svém pití a kouření ,dejte něco do placu .Budu odpovídat jen na normální slušné dotazy .Martin s Velkým . U mne je špatný každý kdo zde prudí a pomlouvá. Ted třeba Tvůj nenormální příspěvek pleteš jablko a hrušky. Podnikat jsem začal v roce 1993 . Jak můžeš být h**no u cesty ,když jsi slušná ,nechápu. Na slušné příspěvky jsem vždy slušně odpověděl. Ted jsem se díval na doktorku a těch spostáren no a půl roku tam nepíši ,tak na co ještě chcete svádět své vulgarity. Pít a kouřit přestává člověk sám kvůli sobě a ne kvůli Japončíkům .
JC, 12.07.2010 20:29:13, IP: ***.***.129.91, #95987
Převažují zde příspěvky jenom pro hádky a napadání .Není to touha po abstinenci či nekuřáctví .Je to beznaděj protože ti co píší sami moc dobře ví ,že na to aby přestali kouřit a pít zkrátka nemají . Ti co říkají ,že nepijí a nekouří tady nemají co dělat ,není v jejich zájmu přestat kouřit -protože přeci nekouří ,není v jejich zájmu přestat pít alkohol -protže přeci nepijí a tak se naskýtá jenom jedna odpověd ,Baví se a prudí .
Pro JC, 12.07.2010 23:14:26, IP: ***.***.21.114, #95993
JDI UŽ DO HAJZLU ! Pochopil jsi tuto jednoduchou větu? TÁHNI !!!
Jana, 13.07.2010 5:12:09, IP: ***.***.217.2, #95997
Prostě neodpovíš, co se týká chlastu!Proč?Radit Ti jde!Pár naučtených keců, čili machrovat!Pleteš sem kouření, ale je to tu fakt o alkoholu!
JC, 13.07.2010 6:46:41, IP: ***.***.129.91, #95999
Pro ty jednoduché .Nadpis je DROGY,KOUŘENÍ ,ALKOHOL A JINÉ ZÁVISLOSTI. Jste někteří svoloč a správně píše na doktorce 13.7.2010 00:34 MV že je to na právníka .Zde jsem dal v plen své jméno a špíny a svoloč se jenom nabourává .Je to tu o hovně a ne o alkoholu. Zde pár slušných příspěvků a pak jenom urážky a napadání a ty patříš k nim Jano 05:12 Tvé hloupé kecy a napadání nikomu zde nic nedali. Piš ty k tématu n.Řekni své jméno a jako ty máš tedy zkušenosti s alkoholem .ČILI MACHROVAT MŮŽE KAŽDÝ . Prostě neodpovíš co se týká chlastu .Neumíš číst ? Co jsem všude o alkoholu napsal .A ty ? Nic a pomlouváš všude ty nulo. Opravdu zde a ani na doktorce nemá cenu nic psát. Všude si honí eshop a peníze a nezajímá jaká svoloč zde napadá druhé. Ano je to na právníka . Vy jste anonymní nuly a Vy se nemůžete zde prezentovat ,že svoloč je sprosté slovo .Založili jste si na doktorce i svou diskuzi "SVOLOČ" tak co si stěžujete. Jak psal Martin a další .Já říkám pokud nebude tyto diskuze někdo moderovat ,tak slouží akorát k napadání jiných .Vy jste obyčejné ubohé závistivé nuly .Pár dobrých ale na prstech ruky. Sledující Zdeničko ahoj. Napadáte i Líbu a přitom tam na doktorku nepíši půl roku dobře a přesto je to tam jako všude na blití. Ona jako já dala své jméno upřímně a jestli mohu k ní mít nějaké výhrady tak o kouření ale jak jsem psal :Je dobrá ,že přestala pít i když později. Vše jsem napsal i zde ,můžete dohledat. Vy jste pomlouvační ubožáci ,nuly. Ti dva tři co píší zde slušnou debatu neudělají.
pro Jc, 13.07.2010 6:53:55, IP: ***.***.127.234, #96000
jsi vážně nemocen nechápeš!
Je psáno slušná
otázka?Pochop slušná otázka,

Proč jsi byl v léčebně k vůli rozvodu?
Proč pije Martin?

pro JC, 13.07.2010 7:06:05, IP: ***.***.217.2, #96001
Proč jsi pil a kolik????????
pro JC, 13.07.2010 7:08:01, IP: ***.***.217.2, #96002
Nepleť sem Doktorku, Líbu, svoloč, není to tu o tom.Chceš radit, musíš psát své zkušenosti, né vyčtené, přeložené v Tvé hlavě bláboly.
JCvok, 13.07.2010 7:57:33, IP: ***.***.217.2, #96003
Zdeni, sledující, zasáhněte, !
Asi , 13.07.2010 8:04:59, IP: ***.***.217.2, #96004
je unesli Ufoni!!!Néé, to cídra sumíruje odpověď!Šichta, co?Jo, pravdu, zážitky osobní, to je jiná.Honem něco přečíst, taky opsat od jiných, a máme tu alkolika jako vymalovanýho.
Jana, 13.07.2010 8:05:44, IP: ***.***.217.2, #96005
Těším se na tu hororovou výpověď!
JCskutečný, 13.07.2010 8:44:31, IP: ***.***.129.91, #96007
Vy jste do slušné debaty ještě nedorostli a obávám se ,že těch pár vyjímek to zde nespasí.Zde se jenom prudí a snažíte se vy ubožáci na mě nasazovat .Stojím si za svým na tu Vaši ubohou úroven.Zrovna to samé se odehrává na doktorce,tam zase napdáte Líbu. Zkusil jsem obdobné co Líba ,tak mám právo k diskuzi.Vy anonymové co jenom špiníte ne . Zdeničko ,sledující hezký den a Vám pane za ten Matterhorn také díky .Vidíte sám ,že zde nelze .Nejsou s to pochopit o čem to vlastně je a co je závislost. Jo tu mají ale jenom na špinění a pomluvy .
CO?, 13.07.2010 8:54:14, IP: ***.***.217.2, #96008
Jen jsem se ptal, jak jsi pil, kolik...to patří!!!k diskuzi o alkoholismu!Ne, Tvé prodeje, vychloubání se s cenama, firma, nadávky....
Cidro, 13.07.2010 9:56:10, IP: ***.***.87.252, #96012
to není na právníka, to je na psychiatra.Že tys nebyl dlouho na kontrole u lékaře ?A buď si jistý, že tady ti opravdu nikdo nezávidí. Není totiž co.Kdy ti to do¨jde ?
KP, 13.07.2010 9:59:14, IP: ***.***.21.114, #96013
Pro JC: zajisté umíš číst, takže název této diskuze je Alkoholismus zcela vážně. Toto téma patří do rubriky Drogy, kouření, alkohol a jiné závislosti. V případě, že máš co napsat k tématu kouření, přejdi na diskusi s tímto názvem.
Dále jestli máš co napsat k tématu alkohol, napiš. Není to tady o porcelánu a soutěžích. Kdyby bylo můžeme tu rozebírat Slavíky, Miss, apod. a diskuse je na nic. Výhra je, když někdo CHCE přestat pít a začne vyhledávat pomoc. Psát pouze o sobě to samé pořád dokola není pomoc, to je spíš pravý opak. Člověk hledající pomoc odejde.
Pro méně chápavé: název diskuse je to černé téměř nahoře.
        Předchozí   1 .. 250251252253254255256 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.