Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
sledující..., 07.07.2010 15:36:35, IP: ***.***.217.2, #95439Ty budeš Honzíku pěkný ptáček sám!Proč v novinách píší, že krachuješ?Široko daleko žádný zákazník, objednávku těžko umíš napsat, česky, neděláš Ty nějaké podvody?
statistika, 07.07.2010 15:49:51, IP: ***.***.54.254, #95455citace JCskutečný
Ještě vy hlupáčku .
Chcete-li vykat, tak pište velké "V"
citace JCskutečný
Ty inžinýre chacha.
Tak velký podnikatel a neví jak se píše inženýr ???
Ty hlupáčku víš jak se to dělá ? Poradím Vám podnikatelé . Musíte si nechat zaplatit na dřevo ,pro Vás překlad HOTOVĚ jako já . Tak se dělá obchod inžinýři , podnikatelská elito mylsli jste si ,že jste u lyzu a ono je vše jinak ,mám s vámi soucit . takže nehovoř o duševní úrovni .
citace JCskutečný
Že slovo inžinýr máte zafixováno chybně, již není ani řeči.
Jinak pane "malý podnikateli" , je smutno toto číst. Takto moc nezbohatnete. Až se dostanete na úroveň, že stačí odentrovat (to je to tlačítko pravo dole) , pak se můžeme bavit o úspěších podnikání. Je sice pravda, že si ještě pamatuji doby, kdy se muselo do práce, ale kdy ty loňské sněhy jsou.
Jen pracujte, sice nevím, co můžete udělat, když zvládnete denně i 39 a více příspěvků na tuto diskuzi a to nemluvím o diskuzích, které zaneřáďujete jinde. A jinak si odporujete, vždyť Vy sám jste psal - citace : Zadal jsem zakázku Českým procelánkám a bez šancí
Přijde nějaká akce a myslel jsem si ,že dostanu také šanci k normální tržbě - a ono ????
A jen lehkým pohledem každou chvíli vidím, že u krámku nemáte davy nedočkavých kupujících.
Ale to je asi tím vašim jménem - člověk nepracující - indický princ - použiji vaše cha cha cha.
Mrzí mě, že jsem Vás rozčílil a příspěvek ze 14:56 jste musel poslat vzteky hned dvakrát. Nedo , že by Váš konp neměl tu kapacitu a Vaše příspěvky , tak špatně odcházely ???
Jen to lépe umět s počítačem, co ???
Dáša, 07.07.2010 15:49:55, IP: ***.***.217.2, #95456Jenda čaruje.Ví, umí.
Ivetka, 07.07.2010 15:50:36, IP: ***.***.217.2, #95457Daří se, závidíte,co?Má vše.
JC, 07.07.2010 16:22:59, IP: ***.***.129.91, #95459Jé chytil ses to jsem psal schválně inžinýři promovaní. No přeci jen jsem tě dostal chcahca a já se musím smát ,píši si co chci já a ne co chcete vy pane inžinýre . A k čemu jsou jim tituli? K prdu naběhli si ve vidině velkých kšeftů .Ty chytrej nemusí pršet jen když kape. Anebo lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Výši zakázky Ti neřeknu to se nedělá a ty nejsi můj kamarád. Jsi nula .A ted Ti pouze řeknu .Nebyl jsem zde od soboty a do včera skoro 50 příspěvků o ničem ,tak co inžinýrku ,jaká. Nemáš nějaké kamarády pod tím MS ? kterým dluží? Znáš ty všechny promované a úspěšné . Mě chodí a jezdí zákazníci ze zadu autem ,druhý vchod ale co ti budu líčit .Zde si naloží do auta větší nákup ,nebudou se stím tahat .Jak to ,že to nevíš inžinýrku ,vidíš je ti škola k prdu .Jo hochu jak říkám kecáš bludy . A ty vše přiblblé vzkazy ,hochu takjovejch ptáčku jako jsi ty jsem už viděl. Ty chatráku pracoval jsem na montážích a neseděl na p**eli na židli .hochu chlapče já pracoval skoro celý život úkolem
JCskutečný, 07.07.2010 16:29:21, IP: ***.***.129.91, #95460Ty jsi mě prohlédl .Vzhledem k tomu ,že převážná část mích zákazníků tvoří Ruská komunita ,podnikatelé ,tak jsem oprášil ruštinu .Vot éto vsjo rebjata, vot éto charašo. Dasvidanija molodci a děvočky .
JCvok, 07.07.2010 16:39:53, IP: ***.***.217.2, #95461Aha, ze zadu, vždyť říkám , že černota?!A s rusákama, to budou ty Tvé páky, jistě!Opravdu kvalita-vše.Mích-co to je?????Chudáci ukrajinci, tahají domů kšunt, a ty jsi ještě větší chudák, klaníš se jim, nosíš věco dozadu.Jestli je to pravda.Lhát umíš.Chlubit se ještě víc.Nikdo Ti nezávidí nic.Nedávno jsi sám vyblil, že jsi skoro -skoro- Judr. i Mudr.A to bylo něco!!!Pyšnil jsi se, nyní lidi s titulem shazuješ, zrovna Ty, z pomocné, 1 s hvězdičkou.
JCskutečný, 07.07.2010 16:43:02, IP: ***.***.129.91, #95462Ano mám vše .Ocenění odborná ,zakázky ,své stálé odběratele , nekouřím ,nepiji a raduji se .Tyto dva příspěvky před tímto jsou příkladem dobrého postřehu. Přeci se nebudu chlubit ,že jsem na MS prodělal ,to jsem nechal podnikatelské elitě i když někteří vidělali majlant. K lyzu ale jenom pár vyvolených a musím se smát jak TI rádoby promovaní naletěli slibům .Je mi jich líto nejsem člověk ,který by nepřál a nehledě na tom ale jsou hlupáci .Naletěli slibům a odmítli stálé zákazníky ve všech penzionech a pak jim řekli tři dny před MS ,že budou jezdit do Prahy ubytování. No a kde je rozum odříci stálé zákazníky? No tak tak blbý rozum máte i vy někteří a bez znalosti věcí prudíte .Já jsem něco vydělal chacha .
statistika, 07.07.2010 16:48:47, IP: ***.***.54.254, #95465Dnes již toho bylo dost pane Cidrych.
Před krámem máte dokonce asi zákazníky nebo, že by šli zadem cha cha.
Jen jsem Vám chtěl rozšířit obzory. vysokoškolský titul není jen "inžinýr".
Dnes již nemám na Vás čas, slunce, relax.
Makejte. Asi jste zvyklej na úkol, ale jak se to v krimu dělá, já nevím. V tom lomu, to jo, tam se dá i úkolem.
To fakt radši budu sedět v křesle, než toto.
A nějak jste nám zamluvil ten Váš pobyt v léčebně. To by byl přínos pro diskuzi. Osobní zkušenost je vždy to nejlepší.
Tak jsme Vás dnes odpo zahltili, že jste nestačil psát ani za sledující. Škoda, mohl padnout i ten Váš něžnější protipohled
jéjé, 07.07.2010 16:50:15, IP: ***.***.165.46, #95466budět pagoda-překlad bude pršet !
Jcskutečnému to jde na závity-překlad na mozek!!!!
statistika, 07.07.2010 16:54:32, IP: ***.***.54.254, #95467Tak toto mě nedá. Naposledy.
Pane Cidrych, velký podnikateli
Vaše : vidělali majlant nebo k lyzu - to snad vstoupí do historie.
Já Vám , ale poradím.
Zkuste Vaše příspěvky psát v pitomém WORDU, aby Vám to opravilo ty vaše krásy a pak to přetáhněte do diskuzního okna.
Nic ve zlém, ale takto se dost srážíte sám.
zdena, 07.07.2010 17:03:37, IP: ***.***.127.233, #95470dobrý den.
Momentálně běží pořad na ČT2 závislost na PC.Radím ,Vám koukněte je to bolestné,jak se lidé(závislí) ničí,co jim to bere.Nejdou ani na WC,léčí se 4měsíce,jak alkoholismus,jiné závislosti!zd
Jana, 07.07.2010 17:15:53, IP: ***.***.217.2, #95471To je škodolibosti! Celý jenda, zlý, nenávistný.Náhodou ty hrubky jsou aspoň k smíchu, náš medvěd z Indie.
JCskutečný, 07.07.2010 17:19:06, IP: ***.***.129.91, #95473Ahoj Zdeni to jsem se dnes nasmál a mám radost jak jdou obchody .Když jsem pesla od soboty do úterý ,tak tady napsali skoro 50 příspěvků o ničem ,to je tedy legrace. Je fakt ,že dnes jsem psal ale polovina byla opravdu k tématu závislosti a závist ,Tyto dvě problematické oblasti zvládáte dobře .Zítra asi jedu pro zboží hodně jsem prodal a také novinky. Zatímco vy zde jenom prudíte tak já přitom pracuji ,vše stíhám i s chybama .Tak přátelé zavíráme krám je vyprodáno . Tam si zpětně přečtěte o té psyché -duši jak jsme psal i o těch Vašich povahách .
JC, 07.07.2010 17:23:44, IP: ***.***.129.91, #95475Když jsem nepsal od soboty do uterý ,tak skoro 50 příspěvků o ničem ,jste opravdu nuly.Zklamal jsem se ve Vás