Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 07.07.2010 13:28:48, IP: ***.***.129.91, #95395Tak vysokoškolačko píše se ZÁKLADNÍ a ne ZÁLKADNÍ. Za to vaše gramatika je v pořádku. Kdybych vám opravoval vaše všechny chyby a překlepy tak nic jiného. Rozdíl Vysokoškolačka je nerudná a haštěřivá. Sledující je chytrá a milá. A mohl bych pokračovat do večera. Hodně blbštajnů kritizuje u zapálené cigarety a druzí zase rozumují ,že sem tam jedna flaška nevadí. Jejich chytrost spočívá ,že toto oznamují na DROGY,KOUŘENÍ,ALKOHOL .Pevnou vůli má více lidí ale ne vy . Chytří lidé udělali statistiky lidí ,kteří nekouří i po dvacetipěti letech ,ano jsou to pouhá 2% a tak jsem rád ,že jsem mezi nimi. Já nemám zástupce ,návrhy si dělám sám a také sklízím sám plody své práce. Komu se nelení tomu se zelení. Vy jste se ale vůbec nepovedla ,mě jenom tak trochu ta gramatika ale vy jste celá nakřivo milostivá chacha
JCskutečný, 07.07.2010 13:45:14, IP: ***.***.129.91, #95396MORONISMUS - Laické veřejnosti je jistě známo,že podle hloubky intelektového postižení hovoříme o d**ilitě ,imbecilitě nebo idiocii .Nachází -li se osoba ,na rozhraní intelektového normálu a slabomyslnosti ,označujeme tento stav za MORONISMUS. Jsou to někdy velmi nepříjemní lidé jako třeba někteří z Vás. Dostanou-li se se náhodou do vedoucího postavení znepříjemnují druhému život ,tak jako vy . Ne všichni ale dost z Vás jsou omezení a neschopní jedinci .Někteří spějete ke k**tenismu ale trocha jodu to spraví. Vyvarujte se kouření a nadměrnému pití alkoholu. Máte to odborně popsané a hlavně někteří se v tom rychle najdete . Jo pravda bolí.
Cidro, 07.07.2010 13:57:16, IP: ***.***.72.18, #95400Ale tebe asi pravda nebolí, protože ty jsi tak blbej, že to se nevidí a ani ti tvá blbost nedochází. Zato v tom k**tenismu jsi jednička. S tím už jsi se takhle narodil, nebo to máš z chlastu. Já ti vůbec nevěřím, že nepiješ, protože ty se projevuješ jako pako,které je permanentně namol. A opisovat z Wikipedie umí každý, tak si nehraj na mudrce, když opak je pravdou.
JCskutečný, 07.07.2010 14:09:21, IP: ***.***.129.91, #95401Jste hlupci a Wikipedii jsem nikdy nečetl . Jsi durak čti hlupák já se v abstinenci přímo vyžívám a mrzí mě akorát ,že zde nejsou ti chytří se kterými bych se o některých věcech mohl bavit. Jsou totiž věci ,ke kterým jste ještě nedozráli. Vůbec jsi nepochopil a ,že právě ten tvůj styl je kr***nismus .Nemohu za to ,že jsem měl ve zvyku se bavit s inteligentními lidmi .To co vy studujete mám dávno za sebou a proto jsem také ušel velký kus cesty .29 rok bez cigaret a 14 let bez alkoholu ,to je to co vám chybí -PEVNÁ VŮLE a ROZUM.
Cidro, 07.07.2010 14:14:15, IP: ***.***.72.18, #95403Proč si myslíš, že chlastám a nemám pevnou vůli ? Opak je pravdou. Sám jsi durak. Dal bych dopředu jen č.
Jana, 07.07.2010 14:31:06, IP: ***.***.217.2, #95406Ten zase perlí kecy, fakt je u něho ta stařecká demence, jinak to není možný, ke kretinismu jsi došel dávno, cidro, nyní je to už vážné s tebou.Kam chodíš na ty výrazy, ruský, a nadáváš, pliveš, vyháníš lidi, jsi fakt naprosto mimo, odstrašující typ pro budoucí abstinenty.S pevnou vůlí ty máš problémů až dost sám, slíbil si, že odejdeš, několikrát, kde je?
statistika, 07.07.2010 14:34:03, IP: ***.***.54.254, #95407citace
Tak vysokoškolačko píše se ZÁKLADNÍ a ne ZÁLKADNÍ. Za to vaše gramatika je v pořádku. Kdybych vám opravoval vaše všechny chyby a překlepy tak nic jiného.
Nevím pane Cidrych proč Vás to tak vytočilo, ale, jak se píše "základní" , já vím dokonale. pro Vás bohužel to byl citovaný Váš překlep ve Vašem příspěvku z 13:07. Škoda, chyba, potrefená husa......atd.
Jinak hezké shrnutí statistik. Vy se vážně chcete řadít mezi ta zmiňovaná 2% lidí. Víte, že tato statistika nepočítá do tohoto počtu ty, kteří někdy zhřešili a požili alkohol či čmoudili , jak komíny. A to Vy pane JC máte dávno za sebou. Jak se můžete chtít zařadit mezi nás, kteří jsme nikdy nepožili alkoholu a nepoznali , jak smrdějí ty vaše čmoudící trubičky.
Nejste trochu neurvalej, říkat si abstinent nebo nekuřák. Jediné, kam se můžete řadit, je prozatimně abstinující, ale přiznejte si, že "POZNAMENANÝ" jste již dávno a my dokonce museli platit z našich daní Vaše alkoholická léčení. Takže opatrně a nehodnotit se výše než patříte.
A nelžete nám všem tady. Vám nic neříká jméno Ing. Strnad ?
Jinak sklízejte, jen sklízejte a ať se Vám zelená. To Vám upřimně přeji. Do teďka to bylo k politování, takhle se dřít, aby se něco vydělalo. Jen ať jsou ztráty z MS (mistrovství světa) co nejdříve smazány.
A o gramatice, se s člověkem , který je schopen napsat například "fázy", se nedá moc mluvit.
A jestli jsem nakřivo nevím, jestli jsem milostivá , to již nevím vůbec. Ale že nechodím na "dámy" , to vím stoprocentně.
Prostě všechno chyba pane Cidrych.
Vy nepoznáte ani chlapa od ženský.
Já doopravdy nemohu pochopit jedno, že podnikatel, dává takto lacino své jména v plen.
Seskupení podnikatelů, kam chcete patřit a kam se při výzvám přiřaďujete se bude divit, čeho všeho jste schopen, co můžete , defacto takto veřejně, napsat, o duševní úrovni příspěvků ani nehovořme.
Pepa, 07.07.2010 14:48:38, IP: ***.***.217.2, #95408Statistiko, děkuji.
JCskutečný, 07.07.2010 14:56:54, IP: ***.***.129.91, #95409Je to pravda píšete o ničem zrovna tak jako jste nic,vzduch .Když si přečtu název Alkoholismus a kouření tak mi nejde do hlavy proč se takový lidé předvádí a dělají rádoby chytré. O duševní úrovni vy psát nemůžete a zrovan tak ne o tom co to je přestat kouřit a pít protože to neznáte .Neznalost a vy z toho děláte chytrost. Vždyt vy vůbe nevíte co to je závislost .Opravdu se můžu s vámi bavit akorát o hovně ,vždyt vy neznáte ani ty problémy s alkoholem a s cigaretou , kouřením. Vy nevíte co to je za sílu za boj a tak nevíte vůbec o čem je řeč. Zde tito tady nemudrují jako vy ale ví více i když mají s alkoholem a kouřením problém .Oni mají právo o tomto hovořit ne vy .Strnadi jsou i ptáci a jakého Strnada vy znáte ? Jaké seskupení podnikatelů ? Do Životopisné encyklopedie předních mužů a žen České republiky jsem se nenapsal sám .( IV.vydání 2005 ) Ani nemůžu za ty ceny v mezinárodních soutěžích .Za nic nemohu ,já si ta ocenění nedával sám ale určitě chytřejší a renomovaní lidé než jste vy .U mne jste nula a o duševní úrovni vašich ubohých příspěvků o ničem netřeba přemýšlet. Já jsem aspon popsal pravdivě problém alkoholismu a kouření .Vy nic o ničem jak říkám nula
JCskutečný, 07.07.2010 14:56:57, IP: ***.***.129.91, #95410Je to pravda píšete o ničem zrovna tak jako jste nic,vzduch .Když si přečtu název Alkoholismus a kouření tak mi nejde do hlavy proč se takový lidé předvádí a dělají rádoby chytré. O duševní úrovni vy psát nemůžete a zrovan tak ne o tom co to je přestat kouřit a pít protože to neznáte .Neznalost a vy z toho děláte chytrost. Vždyt vy vůbe nevíte co to je závislost .Opravdu se můžu s vámi bavit akorát o hovně ,vždyt vy neznáte ani ty problémy s alkoholem a s cigaretou , kouřením. Vy nevíte co to je za sílu za boj a tak nevíte vůbec o čem je řeč. Zde tito tady nemudrují jako vy ale ví více i když mají s alkoholem a kouřením problém .Oni mají právo o tomto hovořit ne vy .Strnadi jsou i ptáci a jakého Strnada vy znáte ? Jaké seskupení podnikatelů ? Do Životopisné encyklopedie předních mužů a žen České republiky jsem se nenapsal sám .( IV.vydání 2005 ) Ani nemůžu za ty ceny v mezinárodních soutěžích .Za nic nemohu ,já si ta ocenění nedával sám ale určitě chytřejší a renomovaní lidé než jste vy .U mne jste nula a o duševní úrovni vašich ubohých příspěvků o ničem netřeba přemýšlet. Já jsem aspon popsal pravdivě problém alkoholismu a kouření .Vy nic o ničem jak říkám nula
JCskutečný, 07.07.2010 15:02:41, IP: ***.***.129.91, #95412Ty dluhy MS nadělali právě ti inženýrci a podnikatelé co dostali zakázky. Tak všichni ti jsou ted v pr.... a k čemu jim jsou diplomy? K prdu a dluží jim stotisíce. K takovým podnikatelům se já nepřiřazuji ,říká se nechod s pány na led. cha cha .Ted nemají ani peníze a ani zboží jenom ty někteří titul ing. Vrabec ,Sýkorka ,Strnad ,Pěnkava atd. Tak kde je ted jejcih chytrost?
Cidro, 07.07.2010 15:03:23, IP: ***.***.72.18, #95413nepíše se zrovan tak, ale zrovna tak ! Jsi hloupý.
JCskutečný, 07.07.2010 15:17:30, IP: ***.***.129.91, #95415Ještě vy hlupáčku .Já zadal zakázku Českému Porcelánu a ČESKÝM LIDEM . Ty inžinýre chacha. Ty hlupáčku víš jak se to dělá ? Poradím Vám podnikatelé . Musíte si nechat zaplatit na dřevo ,pro Vás překlad HOTOVĚ jako já . Tak se dělá obchod inžinýři , podnikatelská elito mylsli jste si ,že jste u lyzu a ono je vše jinak ,mám s vámi soucit . takže nehovoř o duševní úrovni .
Jé, 07.07.2010 15:26:37, IP: ***.***.217.2, #95421Ty a soucit????zase rána!Proč se pošklebuješ i jménu, titul nevnímaje?Zase někdo napsal něco, čemu vůbec nerozumíš, tak se jednoduše šklebíš, zuříš, troubo.O závislostech jsi vše zapomněl, jsi vylízaný pako, víme to.Furt si říkám, že už víc se nemůžeš ztrapnit, ale jo!Jde Ti to.
JCskutečný, 07.07.2010 15:32:49, IP: ***.***.129.91, #95432Je ubohé jak nějaký ubožák mi předhazuje tituly a vysoké školy a takdále. Selský rozum je více. Já dal zboží za penízky a ti rádoby chytří ,no zbytek víme kolik jim všem dluží a pro některé likvidační. Jenom hloupý Jenda dostal zaplaceno. No tak ted ty ing .Strnade hovoř .