Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Cidrychu, 07.07.2010 11:00:50, IP: ***.***.20.27, #95375To je zase výtvor:-))
Tak pro koho to je Cidrychu? Pro ty co nekouří a nepijou to není, pak jsi napsal, že kouřit a chlastat jako my, tak sem vůbec nelezeš a teď píšeš, "zde to není pro ty co si mírně popijí a pokouří". Tak kdo by sem asi tak mohl aniž bys ho ty vyhazoval chodit???
JCskutečný, 07.07.2010 11:01:21, IP: ***.***.129.91, #95376Ani Ti ubožáci co jsou sprostí odchod. Nemáš pravdu ani v jednom bodě .Kouření škodí tobě a všem okolo.A mám právo na čistý vzduch a ne aby mi některá /příklad na zastávce / hulila lil pod nos. Skvělí kamarádi a sklenička a pak bouračka a nevinní mrtví ano skvělé .Jenže oni i ti příjemní a slušní sedají ožratí za volant a zabíjejí nevinné. Ten kluk jak zabil ožralý tu paní ,tak měl také přátelé a třeba s nimy chlastal než zabil a vzal dětem mámu. Já mám víc než ty a to je rozum . Přečti si tu statistiku mrtvých ,které zabili ti spokojení a přátelé. Najednou tito do té doby spokojení jsou vrazi . Takže nemáš zase pravdu.
JC, 07.07.2010 11:03:56, IP: ***.***.129.91, #95377Zde to je o odvykání kouření a chlastání. Nadpis Drogy,kouření,alkohol . To je k řešení a ne pivo po obědě.
Cidrychu, 07.07.2010 11:13:37, IP: ***.***.20.27, #95379jsi namol? Ptala jsem se pro koho to tady vlastně je? Napsal si, že to není pro abstinenty a nekuřáky, že to není pro ty co si občas popijí a pokouří a pak jsi napsal, že chlastat a kouřit jako oni, tak sem vůbec nelezeš. Tak pro koho je vlastně tahle diskuze? Pro tebe??? To snad ne, ale vlastně pro tebe taky ne, páč též tvá slova "nikdy by mně hrdost nedovolila léz někam na diskuzi, kde o mě není zájem". Nepiješ, nekouříš, tak co tady vlastně děláš i ty? Sám jsi popřel, že ten kdo nekouří a nepije tady nemá co dělat.-))
Tvá první věta je opět unikát, slovo "nimy" se taky povedlo a obsah??? Katastrofa!
Takže jsi opět po svátcích nikam nepokročil:-)
Cidro, 07.07.2010 11:13:39, IP: ***.***.72.18, #95380No, v tomhle máš pravdu, že alkohol za volant nepatří, v tom s tebou souhlasím. Ale kde tady vidíš volant ? A jakým právem nás ostatní, kromě sledující, zd atd, nazýváš vrahy ? Dedukuj více a dej si pozor na paragrafy !
statistika, 07.07.2010 11:25:44, IP: ***.***.54.254, #95382Bohužel zase zklamání, bylo z Vaší strany očekáváno daleko, ale daleko více
citace
Když jsem psal 28 tak 28 když dvacátýdevátý tak dvacátý devátý. Jako utíkají léta kuřákům ,tak i nám chytrým nekuřákům .
Bohužel právě Vy uvádíte každý příspěvek něco jiného, že člověk neví, co je z Vaší strany pravda. Někdy tak rychle zestárnete, aby druhý den jste zase omládl.
Citace
Ještě jsem neslyšel ,že by byl chytrý ten kdo kouří a chlastá.
Tak to jste slyšel hodně málo. V historii je tolik významných lidí, kteří nepohrdli ani jednou z těchto škodlivin.
citace
Kouření škodí zdraví a naduúžívání alkoholu také. Pouze hlupák si sedne s alkoholem za volant. A pak jako vrah zabije . Každý den jsou toho plné noviny.
to jsme se nějak rozohnili, až k vraždám. Zdraví škodí i jiné věci. To například pane , nebude třeba jíst ???
citace
Zde to není pro ty co si mírně popijí a kouří .To si najděte diskuzi a chlastu a popíjení a ne o abstinenci a ne o zančkách cigaret a tabáčku a ne o nekuřáctví.
Nechte na hlavě, vždyť i Vy jste zhřešil, tak to by jste sem neměl psát ???
Jen pište, ale k věci a hlavně slušně
---------------------, 07.07.2010 12:28:55, IP: ***.***.127.230, #95385statistiko jsi slídil který nic kloudného nezkomolí
JCskutečný, 07.07.2010 12:33:03, IP: ***.***.129.91, #95386Pro ty skutečné zájemce. Fáze alkoholismu. První fáze -motiv pití -společenský .Druhá fáze se stává alkohol zdrojem drogy. už tajné pití.Začínají okénka, ztráta kontroly v pití. V třetí fáze -rozhodné -uplná ztráta kontroly..Konečná čtvrtá fáze jsou ranní doušky,celodenní přikrmování a večer na doraz .Už v druhé fázy je dobrá léčba ,ale stále je odmítání chybí autokritika a vůle. Pevná vůle jde nastartovat ale jenom vlastní chtění. Vy musíte chtít. a pevná vůle jde nastarovat. Nejde jenom u poruch vůle a je to součást širší psychické poruchy. Takže abych to shrnul. Začnu u sebe .I když určité problémy pevnou vůlí jsem vše překonal .A jak tak některé sleduji vy nedokážete normálně psát ,jenom hledáte hádky .začněte u sebe .Jste vy ti vyvolení co mají právo kázat? Člověk je starý tak jak se cítí. Další chytrý a inteligence ,vrozená třeba není to samé. Oni ti různí mohou být chytří ale pak mají slabou vůli. Nemyslím ,že nevědí že kouření škodí zdraví ale co platno nemají na to přestat .Nejsou disciplinovaní ,sebekritičtí, mají poruchy inteligence .Někdo je více inteligentní u některých lidí nedošlo k rozvinutí intelektových schopností ,nebavilo je učení. Druzí zase jsou studijní typy atd Na intelektovém vývoji se podílí řada faktorů -dědičnost, výchova,úroven školy, a další .Jsem u toho i a y .No někdo dává přednost skutečnosti. Jsme ted ,odbočím u d**ility různé intoxikace nejznámější z nich je "alkoholismus",který působí až demenci k zblbělosti. Moronismus ano to je stav nepříjemných lidí ,kteří dostanou funkci .Tak a k čemu chytrost,inteligence. Prevence -nechlastejte a nekuřte . Alkoholismus nadužívání -zneužívání ,abúzus a usúzus. Takže pokud chlaščete můžete dojít k zblbělosti ,demenci a někteří v tom už plavou jak čtu zde příspěvky. Lidé se silnou vůlí a rozumní dokáží přestat kouřit i nadměrně pít alkohol ,mají motivaci a sílu myšlení . Vám také některým přeji trochu rozumu. Posílám Vám hezký pozdrav.
jc, 07.07.2010 12:43:13, IP: ***.***.129.91, #95387Rozumný příspěvek na doktorce čtu v 09:42 občas čtoucí .Motivace a pevná vůle to je předpoklad úspěchu .Někteří zde se ohání vysokou školou a jak jsou chytří ale to je vše .Nemají to zálkadní PEVNOU VŮLI .A i ta se dá napsat co to je .Podle mě člověk dospěl k nějakému horizintu ,kde pochopil ,že jenom on rozhoduje a určuje .Tato informace ve mě vzbudila spokojenost ,že dokáži si určovat co bude a jak bude.
Pane bože, 07.07.2010 12:46:03, IP: ***.***.20.27, #95388Co to zase je...už v druhé fázy....na co si tady hraješ? Jak dement jako ty, co dokáže napsat..nimy...ve fázy...chvíly...si může tady dovolit někoho poučovat. To hovoří za vše....není třeba slov Cidrychu. Nehraj si na psychologa:-)
Neslyšela jsem o tobě nikdy v životě, dokázala jsem přestat i bez tebe, dokážou to jiní, pokud budou chtít. Tebe netřeba, jsi nepotřebný tvor. Žili jsme před tebou, budem žít i za tvé přítomnosti a i po tobě. Náš život je stejně kvalitní i bez tvých rad a blábolů. Byl stejný před tím, než jsi sem začal slintat a bude dál, tak k čemu jsi? Akorát abys ze sebe dělal kašpara a prezentovat ses jako negramot. To je snad jediné, co se ti vydařilo:-)
Tak si, 07.07.2010 12:49:11, IP: ***.***.20.27, #95390to určuj, ale u sebe a neotravuj s tím ostatní.
Didro, 07.07.2010 13:00:45, IP: ***.***.72.18, #95391Dělá ti dobře se tady prezentovat jako d**il ? Píšeš fázy, chvíly, nimy, debyl.... a poučuješ ostatní ? Já se směju, jsi místní šašek a blbec, ale ještě větší, než jsme doufali.
statistika, 07.07.2010 13:02:16, IP: ***.***.54.254, #95392nerozumím.
Nic kloudného nezkomolí ????
Divný termín. Co tím chtěl autor říci.
statistika, 07.07.2010 13:07:54, IP: ***.***.54.254, #95393citace :
Někteří zde se ohání vysokou školou a jak jsou chytří ale to je vše .Nemají to zálkadní PEVNOU VŮLI .
Nevím proč vám vzdělání leží tak v hlavě.
Pravda gramatika posledních vašich příspěvků se nepovedla, ale za pomoci pevné vůle se to dá značně zlepšovat.
Proč by někdo nemohl mít vysokou školu a nemít přitom pevnou vůli. takto to vypadá, že v naší zemi má pevnou vůli jen jeden vyvolený.
Vzdělání přece nemůže být na škodu. vždyť i vy ho využíváte. Bez vzdělaného titulovaného zástupce, by jste neměl, to s čím se stále oháníte a na trhu prezentujete.
statistika, 07.07.2010 13:23:32, IP: ***.***.54.254, #95394citace
Moronismus ano to je stav nepříjemných lidí ,kteří dostanou funkci .
jste si zcela pane JC jist tímto termínem. Borec, nádhera.