Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
brum,brum, 18.06.2010 18:42:53, IP: ***.***.114.236, #93546Sledující,podívej se na to,jak Cidrych odpověděl Janě,dnes v 8.28hod. a nejdřív se podívej,na co.Abys nemektala,že byla sprostá nejdřív ona.Nemáš soudnost Sleducidro.Jste stejní osli oba.Jedno tělo,jedna duše.My už to dávno prokoukli,schizofrenie v pokročilým stadiu.Nemocnici máš za p**elí,stačí zavolat(třeba z okna),medvěde.Třeba tě ještě zachrání. Pro lidstvo by to byla nepředstavitelná rána.
PL, 18.06.2010 19:02:56, IP: ***.***.217.2, #93548No, Jenda má recidivu demence, vrací se mu , ještě ten věk, nedivme se.Ta schíza tam je taky, proto ta sledující, to vyplodí jen on.Na ty jeho křápy se může každý podívat na internetu, že jo.Pro velký zájem krachuje, divím se.Prostě, Tebe blbče člověk nachytá velice lehce.Stačí napsat trošku obdivuju, už mektáš, blekotáš, jak dotyčný nepije, nekouří, jak je výborný.Lidi Tě nemají rádi , na diskuzích i v životě.
Alkáč, 18.06.2010 19:12:57, IP: ***.***.217.2, #93550Ty zmetku, vědomě vybereš , opíšeš z textu jen něco, -Pepa, alkoholismus-zneužiješ to.Nejenom, že to nechápeš, ale opravdu vědomě k**víš vše, zneužíváš slova, věty.Co tam pořád lezeš, vykopli Tě, tak nešmejdi, neopisuj.
jenda, 18.06.2010 19:15:04, IP: ***.***.217.2, #93551Sledující musí být úplně blbá, špatně vidí, nerozumí co se tu píše.Taky romka?
stb, 18.06.2010 20:05:57, IP: ***.***.114.236, #93558Ne.Jen jí ten blbeček vede ruku.
Pepa, 19.06.2010 5:08:47, IP: ***.***.217.2, #93569On ji vede i mozeček.Včera zase kypěl, ten náš psychoušek, dnes vyspává, jindy už srší elánem, radama.Jeníku, šup makat, jako já, nebudu Tě živit, krachuješ, koště, pláštěnku a zametat Liberec.Ukaž světu svou vůli, dobrotu.Jdi příkladem.A srovnej se s sledující, ty chyby máte naprosto stejné, hlavně čárky, chápu, jedno tělo!!!
PL, 19.06.2010 5:32:30, IP: ***.***.217.2, #93570Taky jdu do práce, netěší mně, že J. bude hnípat, já na něj makat.Určtě bude pomáhat na záplavách, polomech....od počítače.Má tolik starostí, řídí zeměkouli,nás má na starosti, je v jednom kole.To si myslí, bohužel.
JC, 19.06.2010 6:46:09, IP: ***.***.129.91, #93571Opsal jsem přesně pocity Pepa píš 18.6.2010 14:21 "JO TAKY SI TO PAMATUJI,ALKOHOLICKÁ RÁNA,TEŽKÁ,HLAVA,OKNA,ŽALUDEK,SMUTEK,NENÁVIST " Mohu k tomu akorát říci .Tyto všechny potíže máte i vy ostatní .Někdo více někdo méně. Každý den ve vás objevuji tyto poruchy. Jak píše Pepa "NENÁVIST " ano cítím a píšete ji všude .Závidíte , pomlouváte ,špiníte .Jste ubožáci na kterých se alkohol podepsal se vším všudy. Sledující neznám a přitom znám. Je tisíckrát lepší jak vy všichni alkáči .Pepové,Jany a další lidské trosky.Sledující je upřimná a také řekla pravdu ,že se ji nelíbí jak jsem byl chvilku jako vy .To byl váš skutečný obraz ,zrcadlo. Já ujedu anebo jsem se nechal vyprovokovat ,spíše jsem se shodil být sprostý jako vy .Jenže já takový ve skutečnosti nejsem. Jsem vlídný k zákazníkům a asertivita jednání a chování je předpoklad dobrého obchodníka. Ale vy jste všichni postižení chlastem .Ztratili jste veškeré morální zábrany a cit .Ani jeden z vás nepíše k tématu a ani jeden z vás nepíše jak je rád ,že vám zdraží cigarety aspon o ty dvě koruny. Cigarety měli zdražit aspon na stovku a peníze dát do nemocnic na plicní na léčbu rakoviny . CO napsal Pepa jsem přímo opsal z jeho úvahy na "doktorce alkoholismus " Všichni si to tam mohou přečíst je to skutečný obraz vás všech ,tedy i tvůj slavný alkáči lahváči. Mě nikdo nevykopl nechal jsme se vymazat sám .Slušným hezký den a vám postiženým aby jste se nad sebou zamysleli. Sledující hezký den .
sledující...., 19.06.2010 7:24:45, IP: ***.***.60.236, #93573Dobré ráno hlavně Vám pane Cidrych, je to tak, všichni tu jen špiní a nechápu, že si myslí, že píšete za mě, chtěla bych důkaz, to s těmi čárkami, tak tomu rozumíte ? Já píši, tak jak umím a nevšímám si detailů, jestli máme něco v psaní společného, tak ať, vždyť je to jedno.
S těmi cigaretami máte pravdu, kdyby je zdražily na stovku třeba, tak nebude kouřit ani má máma. Naštěstí znám jen ten zápach, ale sama jsem nekouřila nikdy.
Tak se mějte a ať Vám to v práci uteče.
JCskutečný, 19.06.2010 8:22:59, IP: ***.***.129.91, #93574Ahoj sledující ,víš to tak v životě je že má někdo stejné myšlenky a stejné psaní a tak dále. Proto se přeci dělají kolektivy,party lidí se stejným zaměřením a názorem. Jsou to i různé svazy ,svazky, a proč oni to nechápou? Nemůžeme od některých lidí chtít aby chápali ,když nedokáží pochopit samozřejmé věci jako ,že kouření a nadměrné pití alkoholu škodí zdraví. To není moralizování ,to je skutečnost. Máš pravdu je jedno jestli píšem stejně ? Ne to jenom potvrzuje stejný pohled na věc. Když jsem jim psal at si upraví životostprávu,sport,cvičení,procházky ,práce na zahradě a já nevím co je ještě skutečných krásných věcí. Musí člověk chtít. Ti zde akorát prudí a píší tam a sem a zase jinam ale aby oni sami se přičinili o svůj lepší a kvalitní život ,tak na to jsou pohodlní. Ted ti řeknu pravdu .Nějaký Shane mě psal a prosil at nechám prostor Líbě /asi jeho kamarádka z AA nebo její terapeut/ Psal mi meil a také když mne sprostě napadl byl jsem to sepsat na polici.Od té doby se odmlčel a to mi stačilo. Přispělo to k mému rozhodnutí zrušit účet na doktorce. Dostal jsem totiž jako firma nabídku ,že mne bezplatně zveřejní a to učinili a i ted používají mého jména k podpoře a reklamě .Pro potvrzení mé pravdy když klik na mé jméno tak se objeví doktorka a účet zrušen. To doktorce nevadí? Nevadí také ona mne nevymazala ale já jsme chtěl aby mou firmu někdo nenapadal . Co se týká Líby tak jsem ji tam také dříve napsal ,že doktorku opouštím a dávám ji prostor aby nezrecidivovala .V archívu je tam o tom určitě záznam .Přeposlal jsem to také zde webmaistr a některým na meil co se ptali .Ví to kdo to chtěl vědět a ty víš ,že když říkám že to tak je tak na 100% .Jinak ti děkuji za pozdrav .Přeji ti hezký den a sluníčko v duši i v životě Honza
gabika, 19.06.2010 8:52:06, IP: ***.***.114.236, #93576Už vím,proč sem nepíšu.Tenhle debílek JC,všechno papouškuje po svým.Vysmívá se,nic nechápe a hraje si na Einsteina.Sem bych se nesvěřila ani s tím,co mám na sobě.
br, 19.06.2010 8:55:03, IP: ***.***.114.236, #93577Sleducidro,už ses zde zase vyprázdnil,tak vyhul.
JC, 19.06.2010 9:41:52, IP: ***.***.129.91, #93578Ty nepíšeš a píše kdo, Myslím ,že člověk ,který ač silný kuřák 40 a 60 cigaret denně přestal sám kouřit a nekouří 28 let ,nepije 13 let tak má asi přehled o čem hovoří. Ano nic není opsáno ,vše papouškuji ze své zkušenosti a ne z knih.
sledující...., 19.06.2010 10:13:25, IP: ***.***.60.236, #93579Tak jsem se sem zase mrkla, byla jsem ve městě, venku je celkem hezky. Ano, máte pravdu v těch radách o zdravé stravě, cvičení apod., nechápu, že tyhle rady a slova někoho tak dráždí, to jen lidem, co sami žijí hnusným a zhýralým životem.
Já Vám to věřím a vím to ,že jste sám požádal o blokaci na doktorku, nepotřebuji ani důkaz.
Co se týče stylu psaní, tak mě vážně rozesmívá, jak nás spojujou, kdyby někdo měl tu možnost, tak by potvrdil, že máme jiné IP adresy pochopitelně a že já jsem z jiného kraje apod.
A jak se daří v práci, máte do 12.00 otevřeno ? No tak zatím...
JC, 19.06.2010 10:31:25, IP: ***.***.129.91, #93580Ano to je na nich tak fascinující ,ta blbost .Vždyt IP když si kliknou ,tak zjistí že jiný nick. A styl písma a vzájemná podpora. Napíši si sám ."" Věrka .Pane Jane píšete k věci a je dobře ,že píšete o té změně života ,nové koníčky,záliby, divadlo a vůbec celkové překopání života. Moc Vám držím palce a hezký víkend . "" Tak jsme si napsal pochvalu ,když oni s ní tak šetří a jenom prudí .Mám do 12 a víš sledující oni jiní nebudou ,ten chlast se na nich podepsal až moc. Svým způsobem za to nemohou ,alkoholismus je nemoc . Měj se a ahoj