Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 20.06.2010 6:15:11, IP: ***.***.129.91, #93635
Vy jste skutečně nic nepochopili .Psal jsem to vyznání Pepy aby jste sami si přečetli vaše postižení. Ne sledující a já ,ale vy jste ti jak píše Pepa NENÁVISTNÍ . 18.6.2010 v 14:21 psal o sobě a o vás celkově a přesně ne nějaké úpravy (můžete si zkontrolovat/ JO ,TAKY SI TO PAMATUJI,ALKOHOLICKÁ RÁNA TĚŽKÁ,HLAVA,OKNA,ŽALUDEK,SMUTEK,NENÁVIST ano to vše na vás alkohol zanechal.Nejde o to ,že alkohol je nemoc ale jde ted o to ,že vy skutečně jak píše správně sledující naplnujete s tou NENÁVISTÍ zde příspěvky. nemáte nic k tématu ,máte vyšumělé a prázdné mozky .Ta nenávist a ztráta sebekontroly je váš velký problém. Už aby mne vymazali a zůstali jste zde sami s tou svou nenávistí a blbostí ,anonymní svoloč jak jste se sami pojmenovali. Jak příznačné.
Pepa, 20.06.2010 6:30:21, IP: ***.***.217.2, #93636
Ano, psal jsem to, jako odpověď někomu na kocovinu, tak mně bývalo, nenáviděl jsem sebe, celý svět. ovšem bývalo v kocovině!To Ty máš tu kocovinu Jendo nonstop, zmetku, nenávidíš vše,jsi zapšklý, starý ničema.Já jsem v pohodě.
JC, 20.06.2010 6:33:19, IP: ***.***.129.91, #93637
Ahoj sledující ,nejdříve hezký pozdrav z Liberce .Tak moje to je s nimy tak. Oni nepíší ,že nekouří a nepijí. Příklad ,za klávesou sedí kuřák vedle flašku a čte jak přestat .Ale ono to nejde a ten h**zl z Liberce píš jak 28 let nekouří a 13 let nepije .Šmejd jeden a mě to nejde .Ted nám ještě zdražili cigarety a nemám peníze .Vztek a nenávist to jsou průvodní znaky alkoholiků a ochlastů . Sledující to je ta jejich mentalita ,oni nemají nic konstruktivního oni mají zájem bořit ,ničit,pomlouvat, a proč by se podepisovali v anonymitě je nejlepší urážet a pomlouvat . Tito lidé píší na doktorku ,na alkoholismus ,zkrátka všude .Jakmile někdo vyčnívá z řady ( a to mi dva hodně ) tak honem na ně . Už aby zde bylo ticho a nikdo nám neříkal to dávno sami víme ,že jsme šmejdi a svoloč zákeřná.Žádné rady mi přeci dávat nemůžeme sami se v tom plácáme .To jenom prudíme a už aby ten šašek s těmi 28 roky zmizel .Píše že sám přestal kouřit a mě to nejde .Je to šmejd a já jsem chudák. Tak nějak je to jejich jednoduché myšlení. Ty moje cvičení,zahrádka,procházky ,změna jídelníčku to oni dávno vše moc dobře ví. To není jejich problém ,problém je právě ta jejich ZÁVISLOST a oni sami. Alkoholismus je nemoc a tyto příspěvky plně vystihují stupen poškození .Ano nenávist na celý svět ,tedy na ty kteří nejsou jako oni. Oni všichni mají jedno společné a to všechna ta negativa. nepřiznají si sami pravdu ,nepřítele vidí v těch úspěšných a at to vidím jak to vidím ,mi dva patříme k těm kteří na sobě zapracovali k lepšímu JÁ .Možnost mají všichni.Dokud zde budou mít přístup tito ničitelé a negativisti ,tak ani ti slušní sem nepůjdou .Důkaz? Ani jeden z těch příspěvků není o konkrétní osobě ani jeden nepíše o svém problému .Pardon jedinný náš Pepa se přiznal k té NENÁVISTI a to vlastně říkal i za druhé. SLEDUJÍCÍ HEZKÝ DEN PLNÝ SLUNCE A ŠTĚSTÍ ahoj.
JC, 20.06.2010 6:36:23, IP: ***.***.129.91, #93638
Ty starý páprdo zbyla ti ta NENÁVIST A to poškození na mozku .Ty nejsi v pohodě ty jsi celý prolezlý tou špatností .Ten chlast se na tobě podepsal a tvé ubohé příspěvky to dokazují.
Jirka, 20.06.2010 6:48:03, IP: ***.***.217.2, #93639
Nerozumím , tady jsem chtěl hledat pomoc, ale po přečtení pár příspěvků od Tebe jsem se lekl.Naprosto zkažený člověk mně nic neporadí.A co mně jako pomůže to, že Ty znizíš, když budu dál pít, kouřit.Budu mít jen radost, bude z toho lepší diskuze k tématu.Nikdy bych nechtěl dopadnout jako Ty, jenže Ty zřejmně máš tak zlou povahu odjakživa, jistě ne z alkoholu,alkoholici jsou hodní.Nehodnoť vše podle své povahy.Ale nemůžeš jinak, znáš jen škodolibost, zlo.Nikomu vůbec neublížíš, když zmizíš.
BUBU, 20.06.2010 6:49:39, IP: ***.***.217.2, #93640
Máš pravdu, jeníčku, Ty trčíš, vyčníváš, takového h**zla nelze nikde najít, jen tady, Tebe.
Jindra, 20.06.2010 7:28:47, IP: ***.***.217.2, #93641
Já nekouřím, piju vyjímečně, přesto čtu příspěvky tady,až mně budeš vyhánět jc, uvědom si svá slova, je to volná diskuze pro každého, jo.Nerozumím Tvýmu zlu, nenávisti, plivání po každém, kdo tu napíše.Jsi zoufale sám, chápu, nelze s Tebou vyjít, ale nic proti tomu neděláš, stáří se blíží, bojíš se samoty víc a víc.Sám zůstaneš, za peníze nelze vše koupit!!!Přátelství už vůbec ne.Ovšem, nelituji Tě, můžeš si za to jen Ty.Smutný život, konec.
sledující...., 20.06.2010 8:10:38, IP: ***.***.60.236, #93643
Dobré ráno pane Cidrych, no to se dalo čekat, dav jde s davem, už mě nic nepřekvapuje. Nechápu jak někteří napíší, že to tady není k tématu, když se o své změně k lepšímu bavíte se mnou a i s jinými, jenže kdo nechce slyšet, tak neslyší.
Pro toho anonyma, co kopíroval můj jeden z prvotních příspěvků, tak jsem si nejdříve myslela, že pan Cidrych byl jen pijan, ale pak mi to vysvětlil, takže už vím ,že si prošel těžkým obdobím alkoholismu.
Taky přeji hezký den.
brum,brum, 20.06.2010 9:04:01, IP: ***.***.114.236, #93645
Sledující,lež,má krátké nohy!Tvrdila jsi,že jsi na diskuzích,kde je Cidrych,jsi rok.Musela jsi vidět,co kde napáchal a jak se v tom ještě rochnil.Mail.adresu,jsi po něm chtěla nedávno,zatímco chválit a lízt mu do zadku jsi začala hned druhý den.JE TO VŠECHNO LEŽ !!!
JSI SLEDUCIDRYCH.A přestaň hrát na nás divadlo.
Jak jsi bezmocný vůči sobě,dokazuje to,že ty chceš být vymazán.Ty nejsi schopný přestat.
JUCH, 20.06.2010 9:09:12, IP: ***.***.217.2, #93646
Je to dobrý, už se jenda zamotává do svých lží, už lže i sám sobě, to je pak veselo, známe to, -dz
Jana, 20.06.2010 9:13:51, IP: ***.***.217.2, #93647
Třeba sprdne sám sebe, dá si kázání o blbosti, poučuje se, zapomene, že mluví sám se sebou.Sedí u zrcadla a řve sám na sebe , jaký je h**no u cesty, svoloč, d**il, jak se nenávidí, atd.Jé, chtěla bych to vidět.Možná následují i tresty, které by velice rád udělil nám.No, kopnout se do p**ele nemůže, ale facička by neuškodila nejedna, šup, Jeníku, přidej!
JAN , 20.06.2010 10:41:52, IP: ***.***.129.91, #93651
Přátelé a ubožáci ,svoloči a bezradní. Tato stoka dokazuje až kam vás alkohol přivedl a jaké škody psychické na vás zanechal. Jste těžce postižení a já si vesele žiji nekouřím 28 let (toto letí) a nepiji 13 let ano přátelé čtete dobře nekouřím dlouhých 28 let. Zatímco vy vyhulujete plíce a penízky ,Tak kdo je trouba? Jendo že se tak hloupě ptáš no mi jsme ti tupci co nedokáží přestat sami ,jsme ta lůza ten dav anonymních nul co potom umíráme na rakovinu plic,jater,slinivky břišní,a prsou .Jste ti ubožáci jak správně napsala sledující .O českém národu je to známé i ve světě ,že nemají hrdost a viz ,nakupování křuntu z číny a naše opuštěné fabriky. Jak smečka psů honících se valí svoloč .hezký den otroci závislostí hezký den vám všem ,spokojený Jenda NEKUŘÁK a nepič chachachá .Ted máte rypáky nalepené na obrazovky a cintáte jedovaté sliny .Hovořte k tématu nekuřáctví a alkohol ahoj ahoj .Jak můžete hovořit o nekuřáctví když hulíte co a nic vám nepomůže protože jste nuly
sledující...., 20.06.2010 10:47:42, IP: ***.***.60.236, #93653
Pane Cidrych, jak trávíte dnešní den ? Všiml jste si, jak psal ten brum brum, že jsem sledocidrych ? Tomu se vážně musím smát. To nemá cenu už nikoho přesvědčovat. Jsem se chtěla zeptat, jak jste vlastně dlouho pil v kuse, kdy jste opravdu si uvědomoval, že jste alkoholik ?
mm, 20.06.2010 11:33:44, IP: ***.***.114.236, #93656
Cidrych vaří knedlík,nerušit!
Odpověz si sama,ty krávo sánská.
brum,brum, 20.06.2010 11:53:33, IP: ***.***.114.236, #93657
Sledující,ty nejseš sleducidrych.To jste vy dva společně:-))))
A šupej vařit.Ty se jen celý den válíš u PC.
        Předchozí   1 .. 169170171172173174175 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.