Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

brum,brum, 18.06.2010 9:36:31, IP: ***.***.30.18, #93495
Jendo,že ty ses nebyl poránu vyprázdnit a hodils to všechno sem?Tak se polepši,šup,šup a pak s úsměvem:-))))
JCskutečný, 18.06.2010 9:52:38, IP: ***.***.30.18, #93497
Ano,mám čistou duši,ale skřípnutýho pindíka.
JC, 18.06.2010 10:39:53, IP: ***.***.129.91, #93500
Sledující ano tak to také viděla mezinárodní komise a dostal jsem dvakrát 3.místo v mezinárodní soutěži a jenou ted 2.místo v EUROREGIONTOUR 2010 . Snažím se vdechnout do té bílé krásy život .Jsi zde také jedna z těch slušných .Když jsem si přečetl začátek Natury tak vše dobře. Odešel jsme z doktorky pro tu ubohost ale ti tam se zase přestěhovali sem ,sem a tam jim nejde o nějaké nepití a nekuřáctví jim jde jen o pruzení. Tak jak si nazvali na doktorce diksuzi "SVOLOČ" jenom řeknu o jak trefné a pravdivé ,sami jste se zařadili a vždycky budete ty nuly .Schází vám nadhled a přehled a hlavně "PEVNÁ VŮLE " S porcelánem pracuji jenom dvacet let a se sklem také, Ted příbírá Nový Bor sklárna a mám radost za ty stovky zaměstnanných .Ta jejich beznaděj a utápění v chlastu své naděje v lepší zítřek je pryč .Bude práce budou penízky a bude za co kupovat jídlo a další. Takže i svým prodejem dávám práci druhým. Tito zde pracovat nebudou jsou to různí Pepové,Jany a další nemakačenka ale ti nepracují vinou druhých ale svojí..Někteří za to nemohou ale tito zde určitě ano.Sledující hezký den
sledující...., 18.06.2010 10:49:00, IP: ***.***.60.236, #93501
Ať se snažím přijít na něco jiného ,tak to nejde, vidím v té nenávisti k Vám opravdu jen závist, a to nejen kvůli abstinenci, ale že se máte čím "pochlubit", myšleno máte krásné stránky, nejen to, ale jak ty ocenění a jste prostě pánem své osoby či jak to nazvat. Vím ,že někdy ujedete, ale jinak jste slušný ke slušným, já se snažím být slušná pořád, ale taky to někdy nevyjde, jak bych uznala za moudré. Třeba sem zavítá někdy někdo, kdo pochopí, že se tu nechceme urážet a psát za někoho, ale bavit se i normálně o životě, nemyslím nějaké detaily etc...Vám též hezký den a držte se, když jsou všichni proti Vám.
Cidro, 18.06.2010 11:27:43, IP: ***.***.124.53, #93503
Sledující Cidro, už jsem ti stokrát říkal, že jsi poznat. Dej si bacha na ty čárky a mezery a chyby.
brum,brum, 18.06.2010 11:43:05, IP: ***.***.30.18, #93505
sledující,ty krávo sánská,říkala jsi,že sem už nebudeš psát.Asi ses nám do tý zrůdy zamilovala,co?
JC, 18.06.2010 11:57:44, IP: ***.***.129.91, #93506
Ahoj sledující ,díky a také jsem si myslel ,že ty rady jak jsem přestal kouřit a pít a další a co vše jsem musel začít dělat jinak a překopat svůj život své zvyky a vůbec. Někdy se mírně řečeno naštvu ale divím se těm co mají problémy ,místo toho aby na sobě zapracovali tak je jednodušší nadávat ,cestovat po diskuzích .Oni sledující ví ,že nedokáží přestat kouřit a chlastat a jejich vztek se zvyšuje.Ted mám pro vás dobrou zprávu .Nepsal bych kdybych necítil potřebu poděkovat "SLEDUJÍCÍ DÍK ZA MORÁLNÍ PODPORU." Zdraží vám cigarety o 2 koruny . Sledující ti rozumní ví jak to myslím ale akorát si říkají ,že se na to nevykašlu . Ahoj a měj se fajn. Honza
JC, 18.06.2010 12:00:24, IP: ***.***.129.91, #93507
Brum brum zdraží nám rum a brum brum ještě cigára o dvě kačky a lítačky na autobus a bude vše na pěkné hnačky a sra....brum brum brum
au,au, 18.06.2010 12:16:03, IP: ***.***.30.18, #93509
Hezký,ale já třeba nekouřím,ni nepiji,medvěde.
Ale ti Číňani a to DPH,ty nájmy a nezájem lidí nakupovat...Oni si ty potvory radši koupěj ten rum a cigára,než porculánek.
!, 18.06.2010 12:17:42, IP: ***.***.30.18, #93510
JC-NA HRAD! Je tě tu škoda!
sledující...., 18.06.2010 12:45:25, IP: ***.***.60.236, #93512
Jsem ráda, že jsem někoho morálně podpořila, vždy jsem se zastávala těch, kteří byli nespravedlivě terčem. Tady je jasný příklad toho, že stádo táhne s davem, třeba má někdo jiný názor, ale bojí se ho tady projevit, aby nebyl taky terčem, já se toho nebojím.
Pro toho anonyma, že jsem říkala, že psát nebudu, to je pravda, ale je to má věc, nesedím tu 24 hodin denně, napíši, když se mi bude chtít nebo bude k čemu.
JC, 18.06.2010 13:06:08, IP: ***.***.129.91, #93514
Tak bud rád .Ale stejně aby rovina tak ti ale řeknu ,že zase jsi nepoznal ten pocit osvobození od toho svinstva. Akorát tě musím poopravit. Z dph jsem se odhlásil .Nájem je ale ne velký a co se týká nezájmu lidí ,musím oponovat ,když se něco líbí tak to lidé koupí. Mám kvalitní český porcelán a sklo. a nemyslím si ,že by jsme se měli za co stydět .To ,že se to snaží tantani okopírovat svědčí jenom o jejich zájmu a to je přeci v obchodě to nejdůležitější. Bane jsou lidi co mají rádi hezké věci a jako ty nepijí a nepouští peníze do vzduchu .Ty nekouříš a nepiješ tak máš na to koupit si co chceš hezkého ,jasné je podle financí .Nemusí to být zrovna procelán ale třeba auto ,lyže ,oblečení .Ti někteří zde to prolijí hrdlem a prokouří . Připadáš mi Martina ale to je jenom tak .ahoj a hezký den
Pro sledující, 18.06.2010 13:59:13, IP: ***.***.30.18, #93516
ano,nesedíš tu 24h,jenom celý den,připravena hrdinně a obětavě zasáhnout,na obranu tohohle magora.
Mimochodem,máte to s JC stejný.Ne a ne odejít.Prostě to nejde.Tak aspoň máváte:-)))
Jana, 18.06.2010 14:30:58, IP: ***.***.217.2, #93518
Ty mně nenasereš, takový ubožák jistě ne.Slíbili jste, že budete se sledující psát své maily soukromně, klidně si piš sám se sebou, marně se snažíš dokázat, že Tě někdo bere vážně.Jak víš, že ona pije, nekouří, co tu dělá?Tvá ctitelka může s Tebou mailovat do zbláznění, jenže Ty musíš ukázat jak jsi zbožňován, na Zdenu, to jsi se zamotal moc, i Dáša, Iveta, pleteš si ty holky, píšeš za ně, máš v tom bordel, jako ve své hlavince.Možná, kdybys pil, jsi lidský.
JC, 18.06.2010 15:13:06, IP: ***.***.129.91, #93520
Vážená nemilá už mne neoslovuj s takovou dámou nedámou ze čtvrté cenové skupiny si nebudu špinit ruce ,dej si odchod. Nepíši za nikoho proč ty nulo si pořád myslíš ,že nejsou správné ženské podle sebe nesud ty jsi a budeš sprostá nula a já si budu dělat co chi ,dej si odchod na doktorku tam je tvá parketa a zde nezacláněj mluvko
        Předchozí   1 .. 164165166167168169170 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.