Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Pro JC, 21.05.2010 14:18:35, IP: ***.***.30.18, #91469
Mám odmakáno,vyděláno,jdu domů.Hezký víkend všem.Cidrychovi nic!
Jana, 21.05.2010 14:29:42, IP: ***.***.217.2, #91471
Co lezeš a šmíruješ na alkoholismu?Nedá Ti to, ale nemůžeš tam, tralala.A proč nenapíšeš i ty pochvaly a díky paní Libě, co tam lidi píšou, ty je nevidíš?Rovný chlap teda nejsi!Zuříš, lidi ji berou, Tebe se zbavili, jí mají rádi.Je to jen tím, že je slušná, chce pomáhat,má dobré srdce, povahu. což o tobě nelza říct ani jedno, ty jsi opak, h**zl, co si honí své ego , nadává a ubližuje slušným lidem.Žij třeba do 200 let, stejně budeš zoufale sám, všichni se budou od tebe odtahovat, štítit se tě.Na Libu nikdy nedosáhneš, stačí málo, pokora, trochu citu, lidskosti, pro tebe neznámo.
JC, 21.05.2010 14:41:09, IP: ***.***.165.33, #91472
má zavřeno v kvelu,dělá inventuru zde a na všech diskusích.Jestli,to nepíše sám,tak jeho kámoš ml,zase pičuje a posílá do píčí na jiných diskusích.Pekárna to je nám ředitel na dvou židlích.Dělám dřep,klik nebo do večera budu komáre,Evo jak puma vožralej.Nebo hodím teplákovku jdu běhat,zatím neprší.
anna, 21.05.2010 15:09:25, IP: ***.***.127.228, #91473
no já tam vidím kritizování liby,nadávky a lidi jí nevěří.Jestli tam má chválu,tak asi jen od Tebe,jiní to vidí jinak.Já též,se vším s ní nesouhlasím.Vůbec s pití venku není,pořád se něčeho drží navíc je závislá i na tabáku,
JCskutečný, 21.05.2010 15:32:31, IP: ***.***.129.91, #91475
Anno, je pravda kritizování Líby .Víš kdyby Líba přestala kouřit /hrozí ji vozík jak sama se obává / a kdyby psala něco od srdce ne od AA tak by ji lidé spíše věřili. Ono závislost na alkoholu a cigaretách je dost podobné. Je to projmuté .Sedíš v hospodě piješ alkohol a k tomu kouříš. Všimněte si jak bojují pivaři o možnost kouření. Ten obřad je spojný s konzumací piva. Já nebudu Líbu napomínat a hovořit o té její závislosti na cigaretách ale bylo by dobré aby tedy nekázala bludy. Ona ví ,že její život se spjat s AA a že AA je její naděje. To ,že pomáhá druhým je v pořádku. Já vám také pomáhám aniž by jste si to uvědomovali .Jsou určité informace k nezaplacení. I ty o jiném způsobu života, a životosprávy. Všicbni psychologové vám řeknou že musíte změnit životní styl,koníčky ,partu lidí okolo sebe ,nejde abstinovat do hospody a dokazovat svoji pevnou vůli. Ano to vše je o abstinenci a nekuřáctví. To vše je to co vy odmítáte a hovoříte o tom jako o blbosti. Ranní procházky rychlá chůze aspon půl hodiny -to je pro vás lék a další . Nevybírám komu přát hezký den přeji ho všem .Vy někteří za tu svou hloupost nemůžete .
., 21.05.2010 16:49:09, IP: ***.***.114.236, #91480
Ty taky za svou ne,to bylo tvoje slova.Vám nic.
JCskutečný, 21.05.2010 17:08:48, IP: ***.***.129.91, #91482
To byla má cílená slova na některé z Vás pusinko
troubík, 21.05.2010 17:43:49, IP: ***.***.165.53, #91487
nerozumím,ničemu tady s annou souhlasíte na svoloči,ji nadáváte na pekárně nadává ml do pičí no to jsou debaty
Skutečnost, 21.05.2010 19:29:55, IP: ***.***.217.2, #91492
Ty jsi veselá kopa, ty a cíleně, cha cha.Přestaň užívat velkých slov šašku, zalez.Máš cestovat na dovolenou, už?Jeď daleko, nevracej se brzy.
ml, 21.05.2010 20:55:57, IP: ***.***.216.18, #91497
Nadává se do píčí,když jsem v práci a nemohu se nijak bránit.JC má pravdu-jste spodina jež přelétává diskuse,a sleduje,jestli jsem někde náhodou nenapsal.Ne,nenapsal-pracuji,jezdím domů večer.Stačí?
Nemám čas psát přes den voloviny.....Včera jsem neviděl ani hokej,jen slyšel v autě z rádia.
A co se děje na Doktorce??
Absolutně mě to nezajímá a je mi to putna.
Tak si za mě pište dál,že jsem stolář truhlář-vybijte si propité mozky:-)))

A Fekální vůz??
To Vás zajímá??
Tak si ho pořiďte:-)))
Vydělává 5-6tis denně a uživí 2 dělníky nádherně,tak mějte taky nápady hledejte:-)))Lapět na kompu Vás neuživí.......Jsem s pozdravem.
JCskutečný, 21.05.2010 21:02:08, IP: ***.***.129.91, #91498
Tak milánkové byl jsem rozežnout . Tak si to šlapu večerním Libercem a přěmýšlím o té naší Libušce a musím říci je stejně dobrá .Celý život si propila a na stará kolena řekla dost.Zde vidíte ,že nikdy není pozdě. Já sice jsem proti jejímu pití břídil /minulému/ ale at je to jakkoliv dokázala to. Vy někteří nám nesháte ani po kolena vid Libuško. Musím uznat ,že má výdrž holka .Ted ještě ty zpropadené cigarety a je to holka jak lusk a obejde se i bez vozíku na který ji pořád někdo posílá. Víte člověk musí ocenit toho kdo si to zaslouží a ona ano i když s pomocí boží s AAA. a napořád. Tak v telce není nic. Tak jsme se potěšili jdu bydlet.ps.Ann je více. jako Pepíků ,Jeníků ,Lojzíků a Eviček .
JCskutečný, 21.05.2010 21:11:09, IP: ***.***.129.91, #91499
Čau Martine to je banda co. Hele oni jsou na podpoře nehákují a žijí z našich peněz .Ty živíš lidi a máš za den co oni za měsíc. No to je ale dobré ,jsi frajer .Tak a už jim došla řeč. Co mají pořád s tím stolářem vždyt ty máš úplně ale úplně něco jiného. Čučí do kompu huby dokřán a lapají naše moudra .Martine jsem zase pozvaný na čtyři výstavy do ciziny a tak se rozmýšlím zda opustit zde tu moji povedenou rodinu.
ml, 21.05.2010 21:19:15, IP: ***.***.216.18, #91500
Nesmíš je tu opustit.Oni by to nepřežili:-))Každopádně jsem přemýšlel o těch firemních tričkách-a foto by bylo asi nej z veletrhu BVV-moje autojeřábní technika,která má zaháknuté reklamy:-)
ml, 21.05.2010 21:20:58, IP: ***.***.216.18, #91501
Nesmíš je tu opustit.Oni by to nepřežili:-))Každopádně jsem přemýšlel o těch firemních tričkách-a foto by bylo asi nej z veletrhu BVV-moje autojeřábní technika,která má zaháknuté reklamy:-)
ml, 21.05.2010 21:28:09, IP: ***.***.216.18, #91502
Co mají za měsíc,já za den??
Tak to jsem slabý:-))
Je krize...to jen politici malují oranžové barvy:-)) Bejvávalo líp....ale zase bude.Proč??

Nesedím na kompu bezdůvodně a nepíši si se svoločí:-))))
Toť narážka na všechny.
        Předchozí   1 .. 115116117118119120121 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.