Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
vážně, 21.05.2010 7:41:41, IP: ***.***.165.57, #91407nemocný,jak jeho martin napíše na pekárnu ,tam píše pod modrým nickem emele.Jedu pryč nebudu psát,včera celý den píše zde jako ml,jinde černým nickem nadává.Hrůza v 58letech psát,já se dožiji 100let.To normální nemůže psát,vždyt mu to nemyslí nyní co za 10let to bude mít 68let.bože,bože vážně pití velmi se podepsalo.Jen mě zajímá proč se léčil,kvůli rozvodu,kdysi psal.nebo on léčil radil alkoholikům,nebo přeučoval lékaře?Jeho Martin je to samé,rodina ho nechtěla,jak chtěli tak udělali tak mají.Čo bolo to bolo čo už teraz.S Martinem si voláme víme,o sobě vše navštěvuje mě.Toto psal JCskutečný,na jiné diskusi.MartinL,emele je jeho syn s vojny.Je celý on samá chvála,lež,neuroly prý nejlíp zapít lahváčem ve slevě,jezdí vyvážet žumpy Fekálem po vsích,jinak hraje po akcích,diskotékách,no něčímživit se musí.jeho přítelkyně mladá ,ještě děti nechce,ale on píše bude brzy rodit.Co dodat,bezdětný,rozvedený blbý kouří jednu za druhou,vajgle hází po zemi kolem sebe.Františka
Eva1, 21.05.2010 7:46:01, IP: ***.***.20.27, #91408Cidrychu, ty musíš být opravdu pracovně vytížený, když máš takový přehled, kdo kdy kam píše a nepíše, která dikuze je aktivní a která ne:-))) A pročpak se ti nelíbí slovo "Fšichni"?:-)))
JCskutečný, 21.05.2010 7:59:48, IP: ***.***.129.91, #91409Ano jsem skutečně opravdu pracovně vytížený ,ted zrovna jsem připravil české talíře za 29kč pro školní jídelnu. Ano mám opravdu rád děti a proto ta cena .Horší je to s vámi ,to nemáte co na práci? Evo1 ty akorát sprostě nadáváš a jmenuješ mne ,chceš taky vypadnout s kola? Víš ,že nemůžeš zde sprotě nadávat a jmenovitě poškozovat moji firmu .Dodržuj pravidla zde "ABECEDA zdraví " A hlavně něco dělej zde se jenom hádáš a žádné rady nedáváš ,jsi prázdná nádoba legrace .Slovo FŠICHNI jsi napsala ty sama a je se tě chci zeptat jestli je to jak jsi to napsal pravopisně DOBŘE . Jméno Cidrych je i doména jestli Ti to něco říká a tak je nepoužívej /máš to napsané v UPOZORNĚNÍ Ty se hlavně podepiš i když podle IP adresy tě policie najde lehce .Pomluvy a špinění firmy atd. Vždyt znáš §
Eva1, 21.05.2010 8:27:08, IP: ***.***.20.27, #91410Cidrychu vím jak jsem to "napsal", právě proto se ti ptám co se ti nelíbí na slově "Fšichni":-))) Vysvětli prosím.
Pak bych měla ještě dva dotazy:Jakpak poškozuji tvoji firmu?:-)))
Jak se mám víc podepsat, když jsem pod jménem Eva???:-))))
Pro fšechny, 21.05.2010 8:33:28, IP: ***.***.31.48, #91411JC je velmi nešťastný člověk, není hezké ho zesměšňovat a vysmívat se mu.
Bohužel následkem alkoholismu je změna osobnosti, k níž u JC došlo.
Nedokáže přožíva pro jiné důležité emoce hodnocené jako kladné, ale emoce prožívat potřebuje, zbyly mu ty společností hodnocené jako zlé.
Nedostává se mu ocenění, svou frustraci projevuje napadáním druhých.
Hluboko v něm je zakořěněno, že největším úspěchem hodným k ocenění je, že přestal pít a kouřit. Sám, bez pomoci. Opomíná mít na paměti absolvovanou ústavní léčbu, která je součástí jeho života, byť po ní neabstinoval.
Touží, moc touží a potřebuje ocenění, hledá ho na diskuzích nemoderovaných, které mu umožňují plný projev.
pro fšechny - pokračování, 21.05.2010 8:39:03, IP: ***.***.31.48, #91412Zesměšňováním anonymních alkoholiků uvolňuje podvědomé napětí. Ví, že by ho společnost nepřijala takového jaký je, hovořit o svých úspěších v abstinenci potřebuje, stejně tak podsunout všem, kteří jsou v jeho očích póvl, odpad společnosti, zoufalci a ubožáci zváno svoloč, hovna u cesty apod. , že podniká, prodává, daří se mu.
Věří, že póvl ho může slepě obdivovat.
Odmítá pochopit a připustit, že jsou zde lidé daleko úspěšnější, movitější, moudřejší.
Sám sebe obelhává, není k sobě upřímný.
Nevidí a nechce vidět, že působí jako odpad společnosti, zavrženíhodně, nikoli obdivuhodně.
Bohužel, léky na tento druch psych. poruchy neexistují. Reagovat a urážet nepřestane, je to silnější než on sám
fanuška, 21.05.2010 8:44:01, IP: ***.***.165.57, #91414jc ty nic jiného nreumíš jen zdenička pipi-koko.Slepice,pipi koko však neměla mít děti,proč ji opěvuješ není samua co má děti.Jestli to nepíšeš ty Jcnebo Ml,tak tá baba je tak jak ty na hlavu.Prý svatozář za co ?Jáá mám také nádherné slušné děti to mám jít pro metál,k presidentovi poraď mi.No žádná jsme v republice nerodily jen zázrak přírody zdenulka?odpověz mi JC!!!tak nevím co simyslet
JCskutečný, 21.05.2010 8:50:27, IP: ***.***.129.91, #91415Ano zde vidíte všichni jak Vám nedám spát a žít. Tak ted milánkové dobře poslouchejte. Založil jsem na server "doktorka" diskuzi "Spříznivkyně" s tím ,že mne majitelé založili stránky s propagací mé firmy .Proto ta web adresa. Během krátké doby spousta příspěvků a ted dobře poslouchejte Za asi 3 měsíce přes 15 000 příspěvků .Ze začátku psala Zdenička,Iva,Ivetka ,Martin a další. Ti mne požádali abych tu diskuzi založil. Nakvartýrovala se tam Eva1,Jana,Pl a další puboši a začali nás sprostě urážet. Požádal jsem doktorku o výmaz mé firmy ,že ji to poškozuje ( žádost o zrušení mám u sebe ,mohu poslati zájemcům o pravdu) Tak přešel jsem na pozvání ( nebudu jmenovat ,není to nikdo z Vás) a co se nestalo. Najednou je opuštěná doktorka ,"Svoloč" diskuze ,kterou jste si sami založili ) VŠICHNI TÁHNETE SEM . Zjistil jsem ,že jste sem nikdo třeba čtrnáct dní nepsal ale jenom jsem se objevil já Vaše jedinná naděje ,příkladná -nekuřák 28 let a nepič 13 let. a hle .PL ,EVA1 .Jana a další studentíci z doktorky hltají má moudra huby dokořán. Nechci Vás vyhazovat ,každý slušný může být přínos pro diskuze ,které mají ve svém programu závislosti. Ale vy máte ZÁVISLOST NA MOJÍ MALIČKOSTI .Takový větší Napoleonek. Táhnete za mnou jako v Krysaři a nemusím ani pískat jdete davem .Martin není můj syn i když na takového šikovného ogara ,pracovitého by mohl být hrdý každý. Včera jsem měl sen .Jak Martin nařídil svému pracovníkovi a ten zapnul h**nocus a všechny vás tam vcuc .Zůstali jsme jenom ti slušní a příkladní. Hezký den přátelé ,hezký den jo a slunečný pokud možno si přáti.
JCskutečný, 21.05.2010 9:00:10, IP: ***.***.129.91, #91416Jenom Ti odpovím ZDENIČKA s velkým Z Zdenička má manžela alkoholika a vychovává své děti a dobře sama .Proto ji patří můj obdiv. Ano já jsem jsem oproti ní nula. Píšeš na hlavu no na tu jsi asi upadla ty protože neznáš její minulost a urážíš.
JCskutečný, 21.05.2010 9:18:26, IP: ***.***.129.91, #91417O ty odborníku .Nauč se psát .Co znamená věta "NedokÁže PŘOŽÍVA " Neumím si s tím poradit ,nauč se psát. Co se týká ocenění. Najdete jich pár jednak jako ocenění nejlepších podnikatelů a jednak umístění v mezinárodních soutěžích .Toto píši jenom pro upřesnění a jako reakci na vaše jedovaté sliny . Na internetu najdete pár třetích a druhé místo .Ze skromnosti všechny nevypisuji. Takže já se realizuji zde jenom z legrace. Ta důležitá ocenění nechávám mezinárodním a našim odborníkům.
Eva1, 21.05.2010 9:19:59, IP: ***.***.20.27, #91418Jo s propagací tvé firmy? ha ha ha:-)))) a jaká web adresa? Ty jsi za to zaplatil? Máš daňový doklad?
Cidro, 21.05.2010 9:23:28, IP: ***.***.72.18, #91419sokolíku, uvědomuješ si, jaké zde radíš bláboly ? Že někdo přestane pít, nebo kouřit jen tím, že změní životosprávu a začne cvičit, nebo si najde koníčky ? Hovado !
Ty to máš horší, na tvoji nemoc neexistuje lék a ty si jí ani neuvědomuješ. Jsi všem pro smích, proto za tebou táhnou, protože ta tvoje blbost se hned tak nevidí. Jinak bys přece nemohl řícz, že se dožiješ 100 let. Co ty jsi za k**téna ?
JCskutečný, 21.05.2010 9:29:33, IP: ***.***.129.91, #91421Samozřejmně jsem zaplatil je snad něco zadarmo? To jenom ty jmenuješ jménem a urážíš Fa Cidrych.Ty si neuvědomuješ zřejmně ,že můžeš dostat finanční postih? .Nehledě na tom ,že zde jsou nějaká pravidla .Mám své jméno i jako doménu u firmy ,která zajištuje domény a samozřejmně placenou .Poškozuješ firmu. klidně můžu podat trestní oznámení. Atakdále .Píšeš jak jsi chytrá ale já zase říkám ,že nic moc. Proč nejseš na své "svoloči" na doktorce tam je prázdno.
pro jc, 21.05.2010 9:34:19, IP: ***.***.31.48, #91422JC, hele ty seš fakt hňup.
Jedinej, kterýmu nedojde a nedokáže doplnit t, té jako Tomáš, že prožíva bude prožívat.
A co je to tvoje "NedokÁže" to je jako co?
Hele ... co je to vlastně - prožíva??? myslíš, že překlep nebo pravopisná chyba zv. hrubka???
:-))) :-))) :-)))
Eva1, 21.05.2010 9:35:50, IP: ***.***.20.27, #91423A kdo ti brání ho podat? Ptala jsem se ti, jak poškozuji tvou firmu a tvé jméno?:-)))))