Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

OTÁZKA, 21.05.2010 9:38:26, IP: ***.***.165.57, #91424
Proč nepomůžeš zdenulce?Proč máš všude známé,jí nenajdeš střechu nad hlavou,aby mohl odejít a mít se dobře.když pipi-koko to nedokáže,nepíšeš to ty za ni ?Ty bláboly umíš a pak děláuš samaritána.
Ave/a2, 21.05.2010 9:42:54, IP: ***.***.31.48, #91425
Člověče, jc tebe nějak fascinuje nějaká svoloč na doktorce, co tu furt meleč o doktorce, tady si na Abecedě zdraví.
Jak by se ti chytráku líbilo, kdyby do krámu nebo před krám lezl konkurent a prodával ti pod nosem?

Svoje ocenění si strč víš kam. Ne vlastně nevíš, stačí že ví ostatní.:-)
Tady máš taky ocenění, přidej si ho k těm ostatním, kazisvět diskuzí, neomalený hulvát, samolibý dědek, vzteklý rapl.

Až budeš někoho příště napadat, přečti si, nebo at ti někdo přečte ty tvoje hovadiny co tu píšeš. Neskutečný. Nediv se, že za tebou jdou lidi, to se fakt jen tak nevidí.
JCskutečný, 21.05.2010 9:48:35, IP: ***.***.129.91, #91427
Sokolíku musím ti říci .Ano důležité je při odvykání kouření ,pití i změna životosprávy,relaxace,nové koníčky a další to vše je potřeba ,když chceš začít nový žiovt. Polykáním antabusu a chozením na čaje na AA si nepomůžeš. Kouřit jsem přestal sám před 28 lety a ač silný kuřák položil jsem cigaretu naráz. Hodně mi právě pomohla změna životního režimu. Důležité je uvědomnění zbytečnosti kouření a pití alkoholu. Pro smích jsi ted zrovna ty mě .Kouříš? Piješ? anebo jak dlouho ne .Píšeš o sobě ,že jsi hovado ,no tak bud slušný a nebudeš .
Ave/a2, 21.05.2010 9:51:08, IP: ***.***.31.48, #91428
Otázko, to jsem se taky chtěla zeptat, když je jc takovej dobrák, kolik Zdeničce poslal, jak jí pomohl v reálu?

Jestli nikoli, pak to může brát jako návrh, JC i Zdena, co pro Zdenu uděláš a udělal jsi? Kromě toho, že jí lituješ ve viurtuálním světě a tím jí zesměšňuješ. Kdokoli se k tobě hlásí, musí počítat s tím, že ho přihodíme do jednoho pytle k tobě.

JC, 21.05.2010 9:58:46, IP: ***.***.129.91, #91429
Ave 2 a Avedvě na entou jak dlouho zde píšeš? A je to zde volná diskuze ? Jsi majitelka ,že mluvíš o škodě,kdo všechno má přístup zde psát ,a Svoloč jste si založili na doktorce a prosili at Vám na doktorku nechodím ,že se musíte léčit a at Vám to nekazím.Prosím máte prostor a koukám na doktorce a vaší založené diskuzi "Svoloč" je prázdno a ticho. Máš pravdu peníze spojené s oceněním mi přišli vhod. "MELEČ" o čom? Jak si ale odporuješ .Myslíš ,že lidé jsou zvědaví na nějakého Jendu.Ne na tu tvoji "MELEČ " jsou zvědaví. Dáváš zde rady spoustě lidem alkoholikům a kuřákům .Ale jaksi postrádám skutečné rady ,ne šplechty
Ave/a2, 21.05.2010 10:02:04, IP: ***.***.31.48, #91430
Polykáním antabusu a chozením na čaje na AA si nepomůžeš

JC, tak to už je opravdu k zamyšlení, to si jako myslíš, že jen to tvoje je správný, jediný možný. víš kolika lidem do startu právě aa nebo antabus pomohl.
Pro tebe to jsou pak nuly a máš hotovo, máš to hodně jednoduše nastavený v životě.
Vývoj se ti dávno zastavil, jinak bys nemoh být tak omezenej, nebo už máš stařeckou demenci?
OTÁZKA, 21.05.2010 10:11:29, IP: ***.***.165.57, #91431
Jc ale proč s čím jsi byl na léčení?Když jsi přestal sám,Ty jsi tam školil lékaře?radil pacientům,kliky,dřepy....
Jo jak jsi pomohl té Zdeničce já myslím též ,jak Ave ,že napíšeš blbost ,román a kolem dokola,máš v hlavě hlasy.Není možné psát,budu tu do 10élet,já si netroufnu říct,že tu budu zítra či do večera.Nevím může mě někdo,porazit,spadnu,ale Ty víš že tu budeš.Vážně zajdi k lékaři,nech se léčit.!!!
petr, 21.05.2010 10:14:33, IP: ***.***.165.57, #91432
Jc ale proč s čím jsi byl na léčení?Když jsi přestal sám,Ty jsi tam školil lékaře?radil pacientům,kliky,dřepy....
Jo jak jsi pomohl té Zdeničce já myslím též ,jak Ave ,že napíšeš blbost ,román a kolem dokola,máš v hlavě hlasy.Není možné psát,budu tu do 100let,já si netroufnu říct,že tu budu zítra či do večera.Nevím může mě někdo,porazit,spadnu,ale Ty víš že tu budeš.Vážně zajdi k lékaři,nech se léčit.!!!já to nechápu co píšeš za blbosti vtvém věku
Cidro, 21.05.2010 10:16:14, IP: ***.***.72.18, #91433
ty trapko, ty opravuješ Ave2 překlep a sám píšeš nový žiovt ? Jak říkám, jsi hovado ! Trapný hovado !
Takže tvá rada jak přestat pít zní : žádný Anatbus, žádné AA, pouze cvičit, pít kefír a najít si koníčky. Znovu říkám, jsi hovado !
Eva1, 21.05.2010 10:22:09, IP: ***.***.20.27, #91434
No a ještě-dosavadní přátele odepsat a najít si nové. S tímhle přístupem se nedivím, že je sám, jako řekl "Milouš Jakeš"-jako kůl v plotě:-)))
Bože, Cidrych vidí překlepy ostatních, ale svoje a včetně svých hrubek nikdy:-))))
Brr, 21.05.2010 10:25:49, IP: ***.***.30.18, #91435
Na Svoloči,dokud jsi mohl psát,jsi byl denně.CO TĚ ŽERE?
petře, 21.05.2010 10:28:44, IP: ***.***.72.18, #91436
to nechápe nikdo, co je JC za blbce a co tu píše za slátaniny. Jen on sám sebe chápe a my jsme blbci. On to díky té své pomotané hlavě vidí jinak. Má bludy, píše si sám se sebou, akorát mění nicky, viz Zdenička, je to vše smyšlené. Když už jde do tuhého a vidí, že jsme ho prokoukli, napíše buď, že si dělá legraci, nebo že píše někdo za něj a používá jeho nick. Jo, holt, jak je starej, tak je blbej. A nikdy mu nedojde, že tady nepíší žádní puberťáci, nebo vylité a zhulené hlavy. Můj názor je už dávno stejný, a to, že by se měl léčit, respektive vyměnit psychiatra a léky. Tohle co předvádí, fakt není normální.
Čekám od něj sprchu, a tak je to pořád dokola. Nedivím, se, že je zoufale sám a krátí si ten život, co mu ještě do 100 let zbývá, závislostí na diskuzích. Nic jiného totiž na tom světě nemá.
JCskutečný, 21.05.2010 10:52:12, IP: ***.***.129.91, #91439
Jak to že nejste v práci.Sebral bych vám všem podporu a hajdy makat.Můžete zametat cokoliv zkrátka makat. Místo toho zde prudíte ,dohadujete se jak hokynáři. Tak na té Vaší "Svoloči" mne chválí a na doktorce "alkoholismu " natírají vaší svatou Libu .Vy moulové Zdenička je skutečná a je to SVĚTICE . Kdepak vy jste opravdu nuly .Tam zajděte také na doktorku a trochu té své kamarádce Líbě pomozte .Od zítřka ti kdo nejsou zařazeny do pracovního procesu a špiní zde úspěšné ,budou mít zakázáno sem psát.
Cidro, 21.05.2010 10:58:08, IP: ***.***.72.18, #91440
jak poznáš, jestli jsem v práci, nebo doma, nebo v Internetové kavárně ? Dědku, jsi děd vševěd ?
petr, 21.05.2010 11:00:07, IP: ***.***.165.57, #91441
prosím Tě a co si nachystat?Jaká bude chodit kontrola,Ty jsi v práci?6e pořád sedíš a píšeš po všech diskusích,co šmíruješ Libu?jestli nějaká Zdenička je má trápení,není sama já mám také trápení,žena má ruku v sádře tak musím,obstarávat domácnost.Jsem hrdina,ale chvalozpěvy nepotřebuji,možná zdenulka vůbec.Myslím,že jsis to vymyslel,aby ses mohl hádat.
        Předchozí   1 .. 113114115116117118119 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.