Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

niky, 29.08.2016 23:08:40, IP: ***.***.165.152, #201868
tak jsem poslala zprávu na FB, doufám, že jsem se trefila :-)
Ivana, 30.08.2016 9:16:45, IP: ***.***.145.14, #201874
Niky: Ne, nic tam nemám :-o
Lada, 02.09.2016 8:48:08, IP: ***.***.110.100, #201945
I moje tchyně měla rakovinu slinivky a meta do jater. Celkem nedávno jsem slyšel od doktora na internetu, že ze své praxe může říct, že minimálně 99% rakoviny má souvislost s geopatogenníma zónama. Zkusil jsem to doma kde spala tchyně a pak ještě u dalších 9 lidí, kteří umřeli na rakovinu. Bohužel se mi to potvrdilo u všech. Pak jsem si rovněž přečetl, že toto je již známo asi 5000 let. Pobyt v těchto zónách způsobuje onemocnění a častý výskyt nádorů. Nechci se rozepisovat co jsem zjistil dalšího, ale vy ostatní vezměte to alespoň jako informaci, na které může být něco pravdy. Já už jsem 100% přesvědčený, že je to pravda.
Karel, 22.12.2016 1:09:00, IP: ***.***.115.110, #203640
Ahoj všem. Většina z nás tu je díky zkušenosti s rakovinou slinivky, o kterou nikdo nestojí. U nás to odnesla Mamka. Nikdy by mě nenapadlo že když už rakovina, tak ten nejhorší typ. Zavítal jsem i na tuto diskuzi a po přečtení pár desítek příspěvků jsem měl docela jasno. Ne že bych ztratil naději, ale bral jsem to reálně a kdyby se to zlepšilo, bylo by to úžasné překvapení. To se však nedostavilo. Za měsíc a půl zemřela. Snad jediná dobrá věc co se podařila bylo to, že mohla být do poslední chvíle doma s námi. Byli jsme s ní s Taťkou a vyprovodili jsme ji. Za to jsme rádi, ač to bylo těžké a člověk to z hlavy nedostane. Teď něco pro ty, kteří mají po diagnoze a hledají informace. - Proberte to s každým kdo má se zdravotnictvím cokoliv společného, přes známé se dá dostat k možnostem léčby, které Vám na některých pracovištích ani nenabídnou. - Zkuste protonové centrum, onkologická centra ve velkých nemocnicích, zahraniční lékaře - Sepište si seznam možností a na jednu potom vsaďte - HLAVNĚ na nic nečekejte, nic neodkládejte, čas zde hraje proti Vám - Pokud o to dotyčný stojí, buďte s ním co nejvíce, užijte si ho co to jde, dokud to jde - Zjistěte si možnosti ohledně hospicové péče, do dobrého hospicu se zaregistrujte - Ideální je najít si dobrou službu domácí péče. Ta Vám pomůže v mnoha ohledech, může jednat s lékařem takže dotyčný k lékaře nemusí. Pokud se o dotyčného dokážete starat sami, domácí péče Vám bude pomáhat. Dle situace návštěvy, povzbuzení, rady. Dále ošetřovatelská péče, když už je dotyčný na tom špatně a nemůže se koupat a nedostane se na wc. A HLAVNĚ – zkušená paní z domácí péče Vám pomůže v poslední fázi odchodu dotyčného jak psychicky, tak hlavně prakticky. A jsou případy kdy pomůže celý proces zjednodušit. Na domácí péči se opravdu zaměřte. Přeji hodně sil a úspěchů v často marném boji.
Ivana, 29.12.2016 9:41:29, IP: ***.***.145.14, #203720
Upřímnou soustrast :-( Je mi to líto. Taky máme ten nejhorší druh rakoviny slinivky, ale bojujeme už půl roku. Manžel je tu už přesčas a chodí do práce. Jsem za to moc vděčná. Držte se.
Milena, 03.01.2017 17:20:40, IP: ***.***.76.119, #203812
Už dva roky žiju s touto nemocí,měla jsem 25 chemoterapii,meta v játrech vymizeli , nyní jezdím na kontroly, zatím se cítím dobře , přeji všem ať se drží a nevzdávají to
Ivana, 04.01.2017 10:13:37, IP: ***.***.145.14, #203829
Mileno, jak se Vám to podařilo??? Manžel má také metastáze v játrech. Moc by mě to zajímalo, třeba bych mu mohla pomoci.....
Ivana, 05.01.2017 7:43:47, IP: ***.***.118.162, #203841
Jste moc statečná jako můj muž. Ten taky věří, a proto je mu dobře v rámci možností. A tak je dobře i nám ostatním. Moc Vám držím palce. Jakou jste měla chemo? My nejdřív Folfirinox a teď Gemcitabin, protože ta první chemo moc nepomohla.
milena, 05.01.2017 23:44:36, IP: ***.***.76.183, #203856
Měla jsem Folfirinox , též přeji manželovi hodně štěstí a držím palce.Hlavně ať se nerozčiluje a hodně odpočívá
Eva, 07.01.2017 17:12:23, IP: ***.***.12.89, #203883
můj muž měl 5fluorouracil, 12 dávek po dobu 9 měsíců, žije s nemocí 17 měsíců, nádor se nedal vyoperovat, prorůstá jaterní žilou. Je velký stále stejně cca 15 mm.
Ivana, 09.01.2017 8:37:41, IP: ***.***.145.14, #203905
Dobrý den Evo a chodí do práce? Má bolesti?
Eva, 09.01.2017 19:08:34, IP: ***.***.12.89, #203910
můj muž je už ve starobním důchodu, nemoc objevili lékaři v jeho 64 letech. Ale i během chemoterapie dělal téměř vše co ho bavilo - řezání dřeva, práce na zahradě,.. Bolesti měl velké, právě práce zaměstnala hlavu a odvedla pozornost od bolestí, jinak prý by se zbláznil. Bere opiáty už dlouho. Metastázy má na slezině, játra,plíce čisté. Trápí ho velice trávení, zhubl 25 kg, lékaři museli udělat dvě spojkové operace. Psychiku má dobrou.
vena1986, 19.01.2017 19:51:16, IP: ***.***.89.38, #204093
Dobrý den, mamce diagnostikovaly rakovinu ted na začátku ledna, přišly na to náhodou, původně měla jít na operaci s žlučovými kameny, jelikož měla neustále zvýšenou sedimentaci udělali vyšetření kde ji našli nález takže misto operace žlučníku odebrali vzorek z jater, nevím přesně kde má metastáze, mamka nám nechce nic říct, bolesti nemá, jediné co vím že má zasažený pravý jaterní lalok a dále nic, vše nám tají. měla zatím první chemo, bude chotit co 14 dní první chemo zvládá dobře, hodně pije ale moc se potí a často chodí čůrat až moc, doufám že to vše zvládne a že se rakovina zastavi tedy pokud to ještě jde.
Ivana, 20.01.2017 7:03:56, IP: ***.***.145.14, #204109
Vena: Držte se moc! Manžel se po chemo taky potí a v noci chodí každou hodinu na WC. To je asi normální. Ale ani jednou nezvracel. Víme to od konce června, máme za sebou půl roku. Buďte s maminkou jak to jen jde, aby měla podporu.
vena1986, 21.01.2017 13:19:50, IP: ***.***.89.38, #204134
Ivana: Moc děkuji. Vy se taky držte, mimochodem slyšela jste o metodě NanoKnife? Některým vhodným pacientům ten zákrom provedou, ale je třeba se na to zapsat. když má meta pouze v játrech u moji mamky si nejsem jistá, ale řekla jsem at to zkusi a trva na tom at ji zapíšou. Mohu ještě doporučit ostropestřec, chlorellu a šťávy z čerstvého ovoce, hlavně hodně pít a držet dietu.Snad bude líp
        Předchozí   1 .. 286287288289290291292 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.