Diskuse - rakovina slinivky břišní
já, 24.06.2013 8:47:12, IP: ***.***.38.186, #178415jasně chlap jak hora zhubnul o 10 kg a je ho půlka ha ha...........a maminka se stará o nemocnou babičku...........to víš že jo ty nozofilko ..........fuj!
., 24.06.2013 10:31:37, IP: ***.***.209.43, #178418Yossbábo ovládej se a měj úctu k nemocným lidem, sama na tom nejsi o moc líp, opakovaně jsi hospitalizovaná v blázincích, tak si tady moc nevyskakuj, nikdy nevíš, jak to s tebou na starý kolena dopadne.
Václava, 24.06.2013 11:31:24, IP: ***.***.64.129, #178420Občas sem nahlédnu a je mi líto, že sem píší někteří lidé, kteří v této diskuzi nechtějí jiné povzbudit a cokoli poradit, ale naopak z nich padají hnusná nařčení. Kdyby toho nechali alespoň z úcty a soucitu s těmi, kteří tohle trápení musejí prožívat, nenechají a já tenhle koníček nechápu. Mě tahle diskuze pomáhala, když byl milovaný manžel nemocný. Je to jasné, že tady se nic nevyřeší, že to je "pouhopouhé" sdílení bolesti. Jenže i to je pro někoho pomoc. To, že lidé, kteří to podobné prožívají, nebo prožili sbližuje, rozumí si o čem mluví. Milá Reni, bude to těžké pro vás všechny, už je to těžké se s tím srovnat. Špatně se kouká na někoho, koho milujeme, když má bolesti. Pomoci proti bolestem jde. najděte si Centrum bolesti, kde je to nejblíže k vám. Bývá i v některých nemocnicích. Tam poradí nejlepší způsob tlumení. Také na onkologovi to chtějte. Existují různě silné náplasti s opiáty, to mohou lékaři napsat. Když to nenabídnou sami, musíte na ně naléhat. Hodně síly.
ven, 24.06.2013 15:09:09, IP: ***.***.116.92, #178421už dorazila vrchní nozofilka Václava a zase se tu vzrušuje , jako celé roky.....ven úchylačko!! ven!!
Alenka, 24.06.2013 23:18:30, IP: ***.***.38.15, #178431Ahojky.V rodine tuhle situaci prozivame a je to hrozne tezky!!!!Je mi uzko a chci verit,ze to bude dobre!!!!!!!!!!Vsem kteří prozivate ci jste bohuzel prozili preji hodne sil s tim straslivim bojem!
Reni z Ústí n.L., 24.06.2013 23:43:11, IP: ***.***.11.11, #178432Milá Václavo, děkuji Ti za odpověď. Mrzí mě, že mě tu někteří považují za někoho jiného a jsou zlí. Tatínkovi to začalo asi před lety diabetem, ale jen ho sledovali. Žádný inzulín. Vloni v létě se hodnoty cukru vyhoupnuly docela hodně a musel si začít píchat inzulín. Nechápu, že když tak dlouho chodil k diabetologovi, že se na něco nepřišlo. Lékaři většinou neléčí, jen předepíší léky a jsou s tím hotoví. Začátkem tohoto roku začal mít bolesti v zádech, přičítal to fyzické námaze. V květnu to začalo být nesnesitelné a jeho obvoďák ho poslal jen na masáže. Měsíc a půl ho jen masírovali.Protože mám kamarádku neuroložku, svěřila jsem se jí s tatínkovými potížemi. Zvláštní, že jen při vyprávění, mi řekla, že ty bolesti, které má rozhodně nemohou souviset s pohybovým aparátem. Tak jsem zavolala tatínkovi a donutila ho, aby šel opět k obvodnímu a "vykřičel" si nějaké vyšetření. Nato ho poslal 5 dní poté do nemocnice na vyšetření, kde mu zjistili nádor. V neděli jsme byli na CT, také u známého kamaráda, tatínek má nádor 60 x 25 x 35 na slezině a jednu metastázu 16 mm na játrech. Zatím celkem jí, jen trpí na zácpu. Bolesti má velké, bere léky, které mu předepsali v nemocnici. Dnes byl u obvodního a ten mu odmítl napsat ty opiátové náplasti. Já mu je samozřejmě sehnat mohu od kamarádky, ale zdá se mi to jako šílená nehoráznost, že poté, co nedokázal u tatínka odhalit tu "mrchu", není ani schopen mu poskytnout to, na co má právo. Bratr sehnal docenta z Prahy a ve středu tam tatínek jede, uvidíme, jak se na to budou tvářit, jestli se o něco pokusí. Já bydlím o 45 km od rodičů, budu se snažit být co nejvíce s ním a pomáhat i mamince. Naštěstí mám teď 2 měsíce volno - jsem učitelka, tak mu budu nablízku. Ale když si pročítám, že všichni odešli na onen svět, že není pomoci, jsem z toho zoufalá. Doufám jen, že tatínek nesedí u internetu a nepročítá si tyto příspěvky, protože si nedovedu představit, že bych v této situaci byla já a věděla bych, že mě čeká jistá smrt ve velkých bolestech a utrpení. Já bych raději snad skočila pod vlak, nebo úpěnlivě žádala po eutanázii. Já bych to psychicky nezvládla. Budu ráda, když se tu s vámi budu moci podělit o další nové informace a najdu tu útěchu těch, kteří stále smutníte po svých blízkých. Vážím si vás, jak to zvládáte a jste stateční. Kéž bych já tu sílu měla. Dobrou noc, R.
ven, 24.06.2013 23:46:51, IP: ***.***.116.92, #178433Nebudeš Reny Reni.....padej na zamčené forum , tady otravovat nebudeš svými masturbacemi.......ven!!
Reni z Ústí n.L., 24.06.2013 23:51:41, IP: ***.***.11.11, #178434Odpověď pro pisatele "já": Samozřejmě člověka není půlka, když zhubne 10 kg, myslela jsem to obrazně. Když někdo takhle rychle zhubne, visí na něm kůže, je bledý a ochablý. Pak to opravdu vypadá, jakoby ho byla půlka. Celkově psychicky i fyzicky.
Není od Tebe hezké dělat si legraci z lidí, kteří opravdu trpí a jsou smutní.
Věřím na to, že Boží mlýny melou a nezávidím ti, co s tebou jednou bude.
V odpovědi Václavě jsem se upsala, samozřejmě, že tumor je na slinivce, ne na slezině. ćlověk plný emocí píše rychle a leckdy s chybami. Omlouvám se.
Reni z Ústí n.L., 24.06.2013 23:56:27, IP: ***.***.11.11, #178435To je teda síla, nějaký "ven" , "já" a další bezejmenní, kteří se ani neumí podepsat a navíc pořád omílají jen to jedno dokola, vládnou tomuto fóru. Pokud máte tip na nějaké klidné a seriozní fórum, napište, prosím. R
ven, 25.06.2013 8:29:52, IP: ***.***.116.92, #178436už ti to psali.......nedělej že to nevidíš..........padej odtud úchylko.......
Alenka, 25.06.2013 9:34:12, IP: ***.***.10.160, #178437Dobrý den.Kdyby jste vedela kde klidne pokecat tak napiste kde!!!!Jak ctu jsou tady lidi s ledem misto srdce!!!!Clovek ma obdobi velkeho smutku a bolesti a tady se pisou veci tipu uchylacko apod..Opravdu trapne!!!!!!!Dekuji Alenka
Václava, 25.06.2013 9:36:10, IP: ***.***.64.129, #178438Nevím opravdu co vás k tomu vede paní "ven", "já" nebo kdo jste. Nechápu vaši zlobu a je mi vás líto. Nejspíše ráda urážíte lidi a to ke všemu lidi, kteří si procházejí nervovým vypětím a strachem. Je pravda, že já to mám už za sebou, takže mě můžete jenom urazit, ale neublížíte. Nevím, proč my, kteří zde píšeme na téma, pro které byla tato diskuze vytvořena, bychom měli z toho fóra vypadnout. Těší vás to, že popudíte proti sobě mnoho lidí? Že jste jich už tolik odtud vyštvala? To víte nejspíš jen vy sama proč to děláte....
., 25.06.2013 14:00:10, IP: ***.***.209.68, #178443Václavo to je Yossbába Sommerová, ta už jiná nebude, manžel se na ní vyprd, tak Yossbába plive jedovatý sliny a kope všude kolem sebe. Neměj jí to za zlý, ona je v podstatě nešťastná, tak si tady léčí mindráky, je to dement z blbince. A když jí nezmění její cvokař, tak my tuplem ne.
Gabo, 26.06.2013 15:41:58, IP: ***.***.117.242, #178474Jsem tady nový, umírá mi máma a mj. jen zírám, co to tu je za HNÍDU s přezdívkou "ven". Je potřeba ho vysledovat a pořádně mu "domluvit" ! Zřejmě nepoznal skutečnou bolest a hodně ho to mrzí. Neboj, dám si záležet a dočkáš se, že Ti polezou oči z důlků ! Věř, ta Tvoje anonymita není neprůlomná !!!
A VEN, 26.06.2013 16:15:42, IP: ***.***.87.75, #178475A ven úchyláci nozofilní......padejte pryč!!
VEN
VEN!