Diskuse - rakovina slinivky břišní
Pavla, 16.08.2012 10:19:40, IP: ***.***.166.41, #167522Flavio, děkuji za odkaz, určitě se podívám. Také mě to pořád nutí hledat a hledat informace o rakovině, snažit se nějakým způsobem zabránit dalšímu opakování. Co do dnes nechápu je skutečnost, že navzdory lepším diagnostickým přístrojům nenajdou lékaři nádor včas. To, že ve slinivce - je pravdou, že je uložená za žaludkem a může být třeba špatně vidět, ale v játrech? A navíc, existuje CT a tam je vidět vše, takže ta pozdní diagnostika - to mě přijde divné. Po smrti svojí dcery jsem přestala lékařům věřit, u nás dlouho odbývali bolesti zad a v mnoha případech tady na diskuzi také vidím liknavost. Myslím si, že kdyby se chtělo, musela by se rakovina najít včas.
Já, 16.08.2012 11:37:38, IP: ***.***.41.174, #167524A proč vás to nutí?
Je potřeba abyste žili dál a ne se ohlíželi pořád zpátky a řešili rakovinu, tím jí můžete akorát znovu přivolat .
věnujte se svým blízkým a neohlížejte se, svým zemřelým dopřejte klid , takhle je jen taháte z hrobu ......
Pavla, 16.08.2012 20:45:12, IP: ***.***.180.79, #167545Myslím, že se to těžko vysvětluje někomu, kdo nepřišel o dítě. Ta bolest je ukrutná, nelidská, zoufalství strašné. To, že takové soužení přinese nemoc, to je jasná věc. Někdy mě tak bolí srdce, že si říkám, že mi pukne. Hlavou pořád běží film... nepřetržitě, ve dne i v noci. Věnovat se blízkým? To se snažím, ale nejde mi to. Jen jí bych chtěla u sebe mít, jen jí. Svůj život bych bez váhání dala. To nepochopíte.
já, 17.08.2012 7:17:48, IP: ***.***.134.110, #167553Protože seš sobecká a myslíš JEN NA SEBE PETRO A LITUJEŠ SEBE .
V tom je ten problém.
Kdybys neměla ráda jen sebe a myslela víc na druhé, nelitovala by ses tolik..
Tahle situace je pro tebe výzva,abys nebyla tak zahleděná na sebe , proto se to stalo.
Tím jak dceru pořád řešíš , jí nedopřeješ klid , taháš ji z hrobu, protže lituješ akorát sebe , na ní se neohlížíš .
Já miluju svoje děti a stokrát víc miluju svoje vnoučata , to jsou bezbranná stvoření, která potřebují oporu a lásku ještě 10 krát víc než moje děti .
Proto nechápu že řešíš dceru , když tu máš takový úkol a tak potřebnýho člověka .
Vlastně chápu, ty vidíš jen sebe.
Když zemřel můj táta, máma se na mnoho let uzavřela do sebe a vnouičata jí vůbec nezajímala ,pořád tahala z hrobu jeho .
Tohle se stává nevěřícím sobeckým lidem, kteří dál než na sebe nedohlédnou.
Pavla, 17.08.2012 8:42:20, IP: ***.***.166.41, #167561Myslíš? Já jsem nešťastná máma, ale sobecká určitě nejsem. Žila jsem hlavně pro ně - pro svoje děti. Myslím si, že řeči o tahání z hrobu jsem blbosti, nic takového se , pochopitelně, neděje. Já se o svou vnučku starám velmi, ale mámu jí nedokážu nahradit, protože hodná máma nahradit ani nelze. Té je mi líto, že nemá tu maminku zlatou a prosím Tě, pokud Ti nezemřelo vlastní dítě, tak to nahodnoť, protože opravdu nevíš, o čem to je.
Pavlo , 17.08.2012 9:21:54, IP: ***.***.175.5, #167564pojdte na naši diskuzy, nebevte se tady s Markétou to nemá cenu meil na Rreny tam je tak jí napiště :)))
Václava, 17.08.2012 9:22:08, IP: ***.***.64.129, #167565Prosím Vás, paní sobecká Já. Už jen to, že se takhle pojmenujete zavání Jástvým. Nehodnoťte tady lidi, kteří se sem jdou poradit, nebo vyplakat, na to nemáte právo. Dobře vím, že čekáte až se někdo na Ty Vaše bláboly chytne, tak ať máte radost, chytla jsem se já, protože už mi to nedalo a musela jsem se zastat paní Pavly a všech, které jste tady za tu dobu, co sem, lezete napadla. Je to zřejmě nějaký Váš koníček, který nechápu. Ale dobře, samozřejmě si můžete dělat co chcete. Nechte proto i nás dělat co chceme i kdybychom chtěli ty naše drahé z hrobu vytáhnout a to si pište, že bychom chtěli!!!! Jenže my můžeme jenom vzpomínat a ctít je a tady těm nešťastným, kterým někdo onemocněl poradit z našich zkušeností. Je to málo, to je jasné, ale třeba i maličkost nějak pomůže. Nevím, jestli jste to schopná pochopit, pravděpodobně ne.
Já, 17.08.2012 10:17:58, IP: ***.***.116.55, #167567Samozřejmě že jí taháš z hrobu Petro , to ti řekne každej léčitel a farář.........proč myslíš, že na hrobech je odpočívej v pokoji? Mrtvé musíš nechat v klidu a ne je pořád vytahovat sobecky zpátky , přej jí pokoj a přestan jí tahat zpět .
člověk musí věci okolo sebe brát s pokorou a dívat se dopředu . Co si asi pomlůžeš , když jí budeš celý roky tahat z hrobu , Jí strašně ubližíš a ve finále živým nepomáháš, sama to píšeš .ona nebu mit klid.
Není v tobě pokora , není v tobě moudrost .
Ona měla vyměřený čas jako máme všichni a bránit se tomu je chyba ......každý máme svůj osud.
A rozebírat to tu donekonečna , když jsou vaši mrtví dávno pryč je patologický .
SNažte se být pro živé a na ně jen hezky vzpomínejte , tím jak je denně taháte z hrobu ubližujete na všech stranách.
Já, 17.08.2012 11:12:58, IP: ***.***.140.33, #167574teda Pavlo......
Ylo, 17.08.2012 12:24:53, IP: ***.***.221.146, #167576Pro sebestředné "Já",
Patologická osobnost jste Vy, Vaším cílem je ublížit a z toho asi máte radost,...
Jak smutné,... asi v životě nejste šťastná, jste bytost nepřející a sobecká.
Myslím, že ale většina zdejších diskutujících již pochopila, že diskuse s Vámi nemá smysl.
Přeji všem hodně sil při boji s životním osudem, který je někdy opravdu krutý,...
Moudrost?, 18.08.2012 7:23:01, IP: ***.***.128.51, #167603V tobě ty zrůdo?!Psychopatko,ty nemáš vůbec volně pobíhat mezi lidmi.!
13.04.2010 - 11:20
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele "nebezpečí", který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozor na ni!!!
Dobrý den,
prosím,kdo máte zájem,přečtěte si můj příběh.Před lety jsme s manželkou,kterou velice miluji,měli těžkou autonehodu.Žena měla velmi vážná poranění,ale Bůh vyslyšel mé prosby a přežila,ale zůstala upoutaná na vozík.Svůj stav velmi těžce nesla,nemohla se s postižením vyrovnat.Tehdy jsem zakoupil počítač a zřídil internet.
Pro mou ženu se stal internet dalším spojením se světem.Začala se dostávat ze své zasmušilosti,až to opět byla ta veselá ženská,jako před tím.Tak tomu bylo několik let a náš život se dostal do nových kolejí.Žena začala pracovat přes internet,našla si známé stejně postižené,předávala rady.
Pak jsem si všimnul,že začíná být méně sdílná,občas utrousila poznámku,že je mi k ničemu,v noci nemohla spát,tak jsem ji nakonec vzal k psychologovi.Dostala nějaké léky a já doufal,že za čas bude vše jako dřív.Nikdy jsem se nemýlil víc.
Má žena spáchala sebevraždu.Naštěstí ji zachránila naše známá,která se za ní stavila jen tak na kafe.
Má žena skončila v nemocnici a já začal pátrat po důvodech.A tak jsem nakonec vlezl do její mailové pošty.To,co jsem objevil,mě naprosto šokovalo.Vzkazy,které jí posílala nějaká osoba,byly na zvracení.
Věty jako,ty ubohý kryple,ten tvůj milující manžílek stejně šuká někde jinou, a stejně si najde zdravou,do které bude moct strkat svůj nadržený penis,já mám nohy zdravé,héééč,tak to jsou ty,které se ještě dají zde napsat.
Po návratu z nemocnice,jsme si o všem popovídali a povídáme dodnes.Žena si založila nový e mail a některým stránkám,kde tato dáma působí se vyhýbá.
Tolik pro ty,kteří si myslí,že je tato dáma zábavná.Není,je nebezpečná.Je jak upír,živí se zlem,které všude rozsévá.Vymýšlí si neskutečné pomluvy na lidi,kteří normálně žijí.Normální život není schopna ve své zvrácenosti pochopit.
Nezlobte se,že nebudu reagovat na žádné příspěvky,jen chci upozornit na nebezpečnost této osoby.Píšete tu nereagovat,věřte,že ani to nepomůže.Vždy si najde někoho koho začne napadat a zostouzet,ale to je to nejmenší zlo,kterého je schopna.
ha ha, 19.08.2012 15:44:07, IP: ***.***.9.7, #167627Di se léčit pomatená "moudrosti", co tu pořád dáváš ten příběh...
Nepůjdu:), 19.08.2012 15:59:44, IP: ***.***.128.51, #167628A co s tím uděláš?:)
Tak:), 19.08.2012 16:00:38, IP: ***.***.128.51, #16762913.04.2010 - 11:20
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele "nebezpečí", který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozor na ni!!!
Dobrý den,
prosím,kdo máte zájem,přečtěte si můj příběh.Před lety jsme s manželkou,kterou velice miluji,měli těžkou autonehodu.Žena měla velmi vážná poranění,ale Bůh vyslyšel mé prosby a přežila,ale zůstala upoutaná na vozík.Svůj stav velmi těžce nesla,nemohla se s postižením vyrovnat.Tehdy jsem zakoupil počítač a zřídil internet.
Pro mou ženu se stal internet dalším spojením se světem.Začala se dostávat ze své zasmušilosti,až to opět byla ta veselá ženská,jako před tím.Tak tomu bylo několik let a náš život se dostal do nových kolejí.Žena začala pracovat přes internet,našla si známé stejně postižené,předávala rady.
Pak jsem si všimnul,že začíná být méně sdílná,občas utrousila poznámku,že je mi k ničemu,v noci nemohla spát,tak jsem ji nakonec vzal k psychologovi.Dostala nějaké léky a já doufal,že za čas bude vše jako dřív.Nikdy jsem se nemýlil víc.
Má žena spáchala sebevraždu.Naštěstí ji zachránila naše známá,která se za ní stavila jen tak na kafe.
Má žena skončila v nemocnici a já začal pátrat po důvodech.A tak jsem nakonec vlezl do její mailové pošty.To,co jsem objevil,mě naprosto šokovalo.Vzkazy,které jí posílala nějaká osoba,byly na zvracení.
Věty jako,ty ubohý kryple,ten tvůj milující manžílek stejně šuká někde jinou, a stejně si najde zdravou,do které bude moct strkat svůj nadržený penis,já mám nohy zdravé,héééč,tak to jsou ty,které se ještě dají zde napsat.
Po návratu z nemocnice,jsme si o všem popovídali a povídáme dodnes.Žena si založila nový e mail a některým stránkám,kde tato dáma působí se vyhýbá.
Tolik pro ty,kteří si myslí,že je tato dáma zábavná.Není,je nebezpečná.Je jak upír,živí se zlem,které všude rozsévá.Vymýšlí si neskutečné pomluvy na lidi,kteří normálně žijí.Normální život není schopna ve své zvrácenosti pochopit.
Nezlobte se,že nebudu reagovat na žádné příspěvky,jen chci upozornit na nebezpečnost této osoby.Píšete tu nereagovat,věřte,že ani to nepomůže.Vždy si najde někoho koho začne napadat a zostouzet,ale to je to nejmenší zlo,kterého je schopna.
Já, 19.08.2012 17:07:52, IP: ***.***.41.174, #167631Já ti v tom bránit nebudu, ty tu ze sebe děláš cvoka, ne já .
Jak vidíš nikdo ti ty bludy nevěří , máš to v hlvince pomotaný.......nikdo na tebe nregeaguje ,kromě mě která z toho mám pr*del......