Diskuse - rakovina slinivky břišní
kLILHQgBb, 28.07.2012 10:10:13, IP: ***.***.53.237, #166836Aquaculture is one of the valuable long term co-products. A 100 MW OTEC Unit would porduce enough deep ocean nutrient to porduce about 70 TONS per day of shellfish meat based on studies done on St. Croix in the 1970s. About half of all the wild caught fish in the ocean is caught where there are natural upwellings. If OTEC discharge is kept in the photropic zone, it would replicate natural upwelling. See our web site presentations for more info.
uQNXDimakjdWGJhz, 28.07.2012 10:16:01, IP: ***.***.1.24, #166839Tak BIO kosmetika je mnheom lepc5a1c3ad , nec5be komerc48dnc3ad.Urc48ditc49b tam nejsou ty opravdu silnc3a9 chemikc3a1lie zpc5afsobujc3adcc3ad rakovinu a mc49bnc3adcc3ad hormonc3a1lnc3ad systc3a9m.c2a0c598ekla bych c5bee Logona, Lavera, Dr,Hauschka to je hodnc49b dobrc3a1 kvalita.c2a0Dr. Hauschka je ale top.c2a0Hodnocenc3ad: 0 (Prosc3adm povolte JavaScript ve vac5a1em prohlc3adc5beec48di, pro hlasovc3a1nc3ad.)+1
CBiWZLDpZSozkSfzKKn, 28.07.2012 10:39:29, IP: ***.***.129.24, #166856A few years ago I'd have to pay soemone for this information.
Jarka, 01.08.2012 17:38:50, IP: ***.***.163.8, #167007Dobrý den Reny,
již po 4 roky pročítám tyto stránky mnoho mě to pomáhalo,když jsem ztratila milovaného manžela,který do posledních chvil odcházel v bolestech.Stále se na tyto stránky vracím,ale ted nevím co děje snad se tam dostal nějaký šotek či co.Doufám,že problémy Vašeho manžela jsou v dobrých lékařských rukouí.Budu držet palce a musím podotknout,že jak se tato diskuze zvrtla v něco tak neskutečného odsuzuji to protože tyto stránky alespon trochu pomáhaly nám,které opustily naši nejdražšší.Dlouho se už neozvala Pavla tak nevím zda chodí na jiné stránky a jak se daří
Galina, 01.08.2012 18:17:26, IP: ***.***.151.54, #167010Jarko napište meil Reny pošle ám odkaz na novou diskuzy tady to už nejde
kardyna, 02.08.2012 14:20:48, IP: ***.***.96.254, #167035Co to sem pise za monstrum?nekdo kdo se asi moc nudi nebo mu dosli prasky!!!jsem fakt nastvana a mrzi me to casto sem chodim a tyhle stranky co jsem si tu cetla mi taky trochu pomohli i kdyz jsem napsala jen jednou a nikdo nereagoval;-(umrela mi maminka v unoru na tuto nemoc prisernou bylo ji 44.Zacla jsem hledat nejakou diskuzi abych se mohla trochu vypsat z toho co mě potkalo a dozvědět se více o této nemoci mrzí mě že nejsou léky který by tu potvoru zlikvidovalo.Je to strašná bolest přijít o milovaného člověka a může to pochopit jen ten kdo si tím prošel.Dekuji za tyto stranky!a ten kdo jsem pise ty žvásty zraly na psychiatrii se musim tak trochu pousmát a měl (a) by zvýšit dávku nebo aspoň začít něco brát protože normální člověk by takový blbosti nepsal;-)Tak preji všem hodně sil a hlavně pevné zdraví to je to nejdulezitejsí co máme i když si to většinou uvědomujeme až když něco přijde . Buďte na sebe hodný! S pozdavem Marketa
danina, 03.08.2012 3:36:41, IP: ***.***.95.173, #167076Paní Zdeno, upřímnou soustrast.
Zdenka, 04.08.2012 12:04:34, IP: ***.***.141.226, #167122Děkuji Vám Danino. Z.
Markéta, 04.08.2012 19:56:52, IP: ***.***.215.227, #167128Máš pravdu , přesně tak , tím si tu rakovinu přivolají, když tu budou donekonečna omílat jak mají rakovinu v rodině a jak mají samy nějaké přiznaky .......ony tou rakovinou žijou......
Pavla, 10.08.2012 17:31:09, IP: ***.***.180.79, #167331Jarko, občas se sem dívám, ale je tady nějaký virus či co. Já jsem na tom pořád strašně, jak taky jinak, když jsem přišla o to nejdražší v mém životě - o svoje dítě. Za pár dnů to bude 9 měsíců, co mi ta hnusná nemoc vzala mojí milovanou dceru. Nejradši bych se pověsila, ale nemohu si to dovolit, mám tu dítě po svojí dceři a té musím dělat náhradní maminku, i když to nejde, to nikdo nedokáže. Každé ráno se musím nutit žít, každý den je pro mě trest. Snažím se ozdravovat svou rodinu, už jim lezu na nervy - stále jen zdravotní doporučení, to by se nemělo jíst, omezte cukry, nutím je měřit si pH moči, jsem posedlá zdravím. Nesmí se to už stát, to už bych nepřežila. Být mladší, šla bych studovat medicínu - tolik už jsem toho přečetla a nastudovala... měla jsem to vědět dřív a mohla jsem třeba nějak pomoci. Teď vidím, že jsme udělali spoustu chyb, věřili jsem na chemoterapii - taková blbost! Netušila jsem, že může mít rakovinu i 24 letá holka - a teď čtu, že jí mají i maličké děti. Stále jen kdyby se mi točí v hlavě a asi se usoužím. Všechny Vás zdravím, držte se a važte si zdraví.
Pavla, 13.08.2012 8:28:23, IP: ***.***.166.41, #167422Tomáši, naprosto s Vámi souhlasím. Od smrti svojí dcery jsem načetla nezpočet materiálu o léčbě rakoviny. Hledám a hledám, úplně mě to k tomu pudí. Když se něco tak strašného stane Vašemu dítěti, je to logické, že chcete vědět. Nabádala jsem jí k tomu, aby změnila stravovací návyky už před nemocí, ale nevěřila mi. Zaplatila ukrutnou cenu.
Galina, 13.08.2012 15:17:21, IP: ***.***.156.38, #167442Přesně tak Pavlo pojdte mezi nás :))) Nepiště Reny meil pošle Vám odkaz . Zdrvím Galina
Kristýna, 14.08.2012 14:01:32, IP: ***.***.48.218, #167464Dobrý den, diskuzi navštěvuji už téměř rok, od doby kdy měl můj děda diagnostikován tumor na slinivce. Je mi velmi líto těch hnusných příspěvků, které se tu objevují. Tato diskuze totiž pro mě byla velmi velmi přínosnou a velmi mi v době nemoci dědy pomáhala - jak , to sami, kdo sem přispíváte víte....Je to šílená nemoc, nevyzpytatelná a rychlá. Děda zemřel strašně rychle, dodnes tomu nevěřím. Byl naprosto zdravý a najednou diagnostika, dvakrát záchvat, a konec. Prosím, nekažte lidi tuto diskuzi, moc pomáhá....Všem přeji hodně síly! Kristýna
Václava, 15.08.2012 8:36:50, IP: ***.***.64.129, #167490Píšete, Haničko, že babičce našli už i metastázy na játrech. Mám obavy, že jí můžete pomoci jenom tím, že budete při ní, dodávat jí optimismu a dbát o to aby neměla bolesti. Samozřejmě se pokuste kontaktovat někoho v onkologickém Mendelově centru, oni Vám řeknou, zdali by bylo možné něco podniknout, nebo zda by šlo již jen o ppdpůrnou terapii, která by zkvalitnila zbytek života. Myslím, že v tomto případě to bude spíše tak. Ta diagnostika v případě rakoviny pankreatu je nějak podivně složitá, nechápu, proč hned nezkusí udělat takové vyšetření, které by to zjistilo. Jestli je to příliš drahé a oni musí nejdříve vyloučit vše ostatní, co by to mohlo být, nevím.... Můj milovaný manžel vlastně byl na tom podobně, prošel takovou spoustou vyšetření, než mu přišli na tuto nemoc, měl už potom metastázy i na játrech a nedalo se s tím nic dělat. Také jsem pročetla vše, pokoušela se zjistit co by mohlo pomoci. Zde v Praze je na Homolce také nějaký přístroj, který zmrazí rakovinné buňky, je vhodný právě na játra. Myslela jsem, když mu takto vyléčí játra, mohli by potom odoperovat ten malý nádůrek na slinivce. Jenže to šlo docela rychle a stejně si myslím, že by ho na to ani nevzali, že by nevyhovoval svou nemocí, tím, že by se nejednalo jen o nádory na játrech. Při téhle nemoci dochází k nějakému rozvratu celého organismu a projeví se to všelijakými nepochopitelnými bolestmi, kde by se to ani nečekalo. Nechci Vám brát naději. Vyzkoušejte všechno, ale raději buďte střízlivá. Vím, že ta bezmoc je zlá, že uděláte co bude ve Vašich silách. Hodně síly přeji
reny, 15.08.2012 11:33:53, IP: ***.***.12.101, #167493Všechny Vás zdravim,
Jestli si chcete popovidat,poradit pojdte mezi nas..jsme tam jen my z teto diskuze..a staly se z nás přátele....a vitame všechny normalni a dobre lidi..Adminem jsem já,tak se nemusite bát žadneho napadáni..
Napište mi na mail,je napsany výše..
Reny