Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana P., 23.07.2012 15:39:24, IP: ***.***.34.50, #165992
Snažila jsem se pochopit, co dovedlo lidi jako je Markéta a Verča (nebo jedna a tatáž osoba, to je úplně jedno) psát na tyto stránky plné bolesti a vyžívat se v tom, že se zde naváží do lidí, které potkalo neštěstí. Myslím, že taková osoba je v podstatě nešťastná i když ji žádné neštěstí nepotkalo. Právě proto, že si neumí užívat života vyhledává lidi, kteří prožívají opravdu bolest, a to proto, aby ji vlastní neštěstí tolik nebolelo. Nevím, kdo z nás by jí cokoli záviděl. Já každému vše hezké přeji upřímě ze srdce a myslím, že je nás tady opravdu více, kteří to tak máme.
paní Verčo a (alias)Markéto, nezávidíme vám nic, není totiž co. Pochopte, že jeosu na světe lidé, kteří nezávidí a naopak přejí.
Jste zde na špatné adrese.
Každému zde je vás akorát líto. Škoda, že si neumíte najít vyšší hodnoty a svůj život si opravdu hezky užívat. Pokud Vám ale dělá naskutečné blaho psát sem, tak si sem pište, my ostatní si myslíme o Vás své. Není normální, aby člověk, který je šťastný neužíval tyto krásné dny někde s osobami blízkými třeba v přírodě a místo toho psal na tuto diskusi, a to i v noci, jak to děláte Vy. Je mi úplně jedno, co odepíšete. My všichni zde víme, že Vy máte velký problém, kterého se nezbavíte ani psaním sem !!!
Galina, 23.07.2012 16:06:22, IP: ***.***.143.200, #165993
Já na to hlaváku klidně počkám přijd mi to říct do očí. Jsem také z Prahy
Karolína, 23.07.2012 16:23:31, IP: ***.***.221.237, #165994
Vážené ženy, čtu to teď tu občas, pže se mě to téma dotýká osboně a i v rodině. Stále si dávám otázku, když čtu, že Vám zemřel tatínek, proč ? Copak neexistuje nikdo, kdo nad rakovinou slinivky vyhrál ?
Já tam mám něco v počátcích, ale není to pořádně prošetřeno, navíc mám "asi" cukrovku, diagnóza s dotazníkem.
Ráda bych věděla, jestli někdo nad rakovinou slinivky zvítězil, je mi to strašně líto, co tady čtu, moc to bolí :-(
Cos vyslala,to sklidíš zrůdo, 24.07.2012 6:20:34, IP: ***.***.128.51, #166011
13.04.2010 - 11:20

Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele "nebezpečí", který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozor na ni!!!

Dobrý den,
prosím,kdo máte zájem,přečtěte si můj příběh.Před lety jsme s manžekou,kterou velice miluji,měli těžkou autonehodu.Žena měla velmi vážná poranění,ale Bůh vyslyšel mé prosby a přežila,ale zůstala upoutaná na vozík.Svůj stav velmi těžce nesla,nemohla se s postižením vyrovnat.Tehdy jsem zakoupil počítač a zřídil internet.
Pro mou ženu se stal internet dalším spojením se světem.Začala se dostávat ze své zasmušilosti,až to opět byla ta veselá ženská,jako před tím.Tak tomu bylo několik let a náš život se dostal do nových kolejí.Žena začala pracovat přes internet,našla si známé stejně postižené,předávala rady.
Pak jsem si všimnul,že začíná být méně sdílná,občas utrousila poznámku,že je mi k ničemu,v noci nemohla spát,tak jsem ji nakonec vzal k psychologovi.Dostala nějaké léky a já doufal,že za čas bude vše jako dřív.Nikdy jsem se nemýlil víc.
Má žena spáchala sebevraždu.Naštěstí ji zachránila naše známá,která se za ní stavila jen tak na kafe.
Má žena skončila v nemocnici a já začal pátrat po důvodech.A tak jsem nakonec vlezl do její mailové pošty.To,co jsem objevil,mě naprosto šokovalo.Vzkazy,které jí posílala nějaká osoba,byly na zvracení.
Věty jako,ty ubohý kryple,ten tvůj milující manžílek stejně šuká někde jinou, a stejně si najde zdravou,do které bude moct strkat svůj nadržený penis,já mám nohy zdravé,héééč,tak to jsou ty,které se ještě dají zde napsat.
Po návratu z nemocnice,jsme si o všem popovídali a povídáme dodnes.Žena si založila nový e mail a některým stránkám,kde tato dáma působí se vyhýbá.
Tolik pro ty,kteří si myslí,že je tato dáma zábavná.Není,je nebezpečná.Je jak upír,živí se zlem,které všude rozsévá.Vymýšlí si neskutečné pomluvy na lidi,kteří normálně žijí.Normální život není schopna ve své zvrácenosti pochopit.
Nezlobte se,že nebudu reagovat na žádné příspěvky,jen chci upozornit na nebezpečnost této osoby.Píšete tu nereagovat,věřte,že ani to nepomůže.Vždy si najde někoho koho začne napadat a zostouzet,ale to je to nejmenší zlo,kterého je schopna.
Zrůdo, 24.07.2012 6:22:28, IP: ***.***.128.51, #166012
půjdeš po Reny? :) A copak jí provedeš,zabavíš jí PC?:)
Markéta, 24.07.2012 15:22:04, IP: ***.***.134.110, #166024
Karolíno to si přečti na netu , rakovina slinivky je neléčitelná .........myslím že nějaké mizivé procento se vyléčí , ale je to většinou průšvih .

JInak náběh na cukrovku nemá s rak slinivky nic společného , spousta lidí má cukrovku celý život a rakovinu s.nedostanou .
Petra, 24.07.2012 20:54:40, IP: ***.***.224.8, #166030
Dobrý večer Karolíno. Jak jste psala, nejste ještě dovyšetřená a kdo ví, třeba to nakonec nebude rakovina, ale třeba zánět... Pokud by to přeci jen ta rakovina byla v počátcích, jak jste psala, tak si myslím, že máte poměrně velké šance na uzdravení. Lidé , o kterých zde píšeme bohužel takovou šanci nedostali, protože se u nich na tuto nemoc přišlo až příliš pozdě, když už se s tím nedalo téměř nic dělat... Držím Vám palce, ať vše dobře dopadne a rakovina se neprokáže!!!
Hodně sil všem
Petra
Karolína, 25.07.2012 8:01:48, IP: ***.***.221.237, #166039
Markéto, Petro, děkuji za odpověďi.
pro reny, 25.07.2012 14:50:13, IP: ***.***.241.228, #166053
dej si pozor komu posles odkaz na nove stranky.Marketa si zalozi klidne jakykoliv mail a vetre se ti. Nedavno se na zenatem milenci vydavala za Marinku. Vydavala se za ni i pred holkama,ktere se ji sverovaly jako Marince.Pak je vydirala,ze je uda manzelovi.Marketa je nebetycna svine!
reny, 25.07.2012 14:56:49, IP: ***.***.12.101, #166054
To mi je jasne..i kdyby se vetřela..adminem jsem přimo já..tzn:že ji okamžite smažu..
Vim jak je zakeřná..neboj..
pa a diky
Markéta, 25.07.2012 17:31:28, IP: ***.***.215.227, #166059
Ano Reny , cukrovka může být projev rakoviny slinivky ,ale je to málo případů.
Říkat každému kdo má podezření na cukrovku, že mu hrozí rakslin , je prasárna......vůbec to není pravda .

Znám spoustu lidí, kteří mají cukrovku a nikdy neměli rak.slin. Můj otec měl lehkou cukrovku a zemřel na infarkt.
reny, 25.07.2012 17:43:31, IP: ***.***.12.101, #166062
Marketo,prosim te..celou diskuzi jsi tu zkazila a ted tady budes radit..je snad jasne,že ne každy kdo ma cukrovku dostane rak.slinivky,ale o tomto tematu se já s tebou bavit nebudu..zase jen meleš a meleš...za chvili budes mit celou abecedu jen pro sebe..mužeš radit uplne všem...gratuluji..
Markéta, 25.07.2012 17:51:55, IP: ***.***.215.227, #166063
Pořád lepší, než tahat svoje zemřelý z hrobu nebo tady nozofilně popisovat umírání celý rodiny.........já píšu fakta , ne pohádky .......

Měla sis rozmyslet dřív jak se chováš , co vyšleš to sklidíš ........psát že jsem ti přála smrt tatínka, to je opravdu strašná lež ......ale ty máš pohádky a lež jako sport........
reny, 25.07.2012 18:23:51, IP: ***.***.12.101, #166064
Taky se mej hezky...
VrwvwGiegapZKacM, 25.07.2012 20:21:26, IP: ***.***.34.8, #166077
Podle toho, jak jste mi vypre1věli, že oslava byla bujare1, tak ty fotečky jste dělali na zače1tku, že? Moc pěkne9, určitě sem vložte dalšed fotečky, ať mohu ste1le špehovat a koacht se.
        Předchozí   1 .. 254255256257258259260 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.