Diskuse - rakovina slinivky břišní
Verča, 23.07.2012 7:49:06, IP: ***.***.142.119, #165955Patočková ovládej se! Tyhle tvoje výlevy jsou extrémy všech extrémů! Vyšiluješ tady jako dement.
HM, 23.07.2012 8:19:46, IP: ***.***.11.88, #165957(Ne)vážená Verčo, Zkuste si po sobě přečíst svoje příspěvky(stejná IP, stejná přispěvatelka) týkající se jisté Lakyny, nebo Yossbáby.Tam uvidíte skutečné extrémy.Zkuste si s Markétou, tehdy Yossbábou, notovat někde jinde (můžete si k tomu založit vlastní diskuzi) a nechte děvčata, ať si povídají o svých problémech.
P.S. S velkou částí věcí, které tu Marie napsala, plně souhlasím. To pro pořádek...Pěkný den.
Markéta, 23.07.2012 8:40:52, IP: ***.***.140.33, #165960Máš pravdu Verčo, Patočková Marie z Hudlic se zbláznila a souhlasit s ní může jen podobnej blázen.......!!
A ještě je tak nevzdělaná, že přeje lidem zlé věci !!
Patočková ! Co vyšleš to sklidíš ......přála jsi někomu zlé věci a už máš nemocnou rodinu.......co jsi vyslala to sklízíš ........sama sis to vyrobila , styd se!!
Ano máš pravdu,sklidíš....., 23.07.2012 8:48:03, IP: ***.***.128.51, #165963Zrůda,která se neštítí vůbec ničeho - Markéta:
13.04.2010 - 11:20
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele "nebezpečí", který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozor na ni!!!
Dobrý den,
prosím,kdo máte zájem,přečtěte si můj příběh.Před lety jsme s manželkou,kterou velice miluji,měli těžkou autonehodu.Žena měla velmi vážná poranění,ale Bůh vyslyšel mé prosby a přežila,ale zůstala upoutaná na vozík.Svůj stav velmi těžce nesla,nemohla se s postižením vyrovnat.Tehdy jsem zakoupil počítač a zřídil internet.
Pro mou ženu se stal internet dalším spojením se světem.Začala se dostávat ze své zasmušilosti,až to opět byla ta veselá ženská,jako před tím.Tak tomu bylo několik let a náš život se dostal do nových kolejí.Žena začala pracovat přes internet,našla si známé stejně postižené,předávala rady.
Pak jsem si všimnul,že začíná být méně sdílná,občas utrousila poznámku,že je mi k ničemu,v noci nemohla spát,tak jsem ji nakonec vzal k psychologovi.Dostala nějaké léky a já doufal,že za čas bude vše jako dřív.Nikdy jsem se nemýlil víc.
Má žena spáchala sebevraždu.Naštěstí ji zachránila naše známá,která se za ní stavila jen tak na kafe.
Má žena skončila v nemocnici a já začal pátrat po důvodech.A tak jsem nakonec vlezl do její mailové pošty.To,co jsem objevil,mě naprosto šokovalo.Vzkazy,které jí posílala nějaká osoba,byly na zvracení.
Věty jako,ty ubohý kryple,ten tvůj milující manžílek stejně šuká někde jinou, a stejně si najde zdravou,do které bude moct strkat svůj nadržený penis,já mám nohy zdravé,héééč,tak to jsou ty,které se ještě dají zde napsat.
Po návratu z nemocnice,jsme si o všem popovídali a povídáme dodnes.Žena si založila nový e mail a některým stránkám,kde tato dáma působí se vyhýbá.
Tolik pro ty,kteří si myslí,že je tato dáma zábavná.Není,je nebezpečná.Je jak upír,živí se zlem,které všude rozsévá.Vymýšlí si neskutečné pomluvy na lidi,kteří normálně žijí.Normální život není schopna ve své zvrácenosti pochopit.
Nezlobte se,že nebudu reagovat na žádné příspěvky,jen chci upozornit na nebezpečnost této osoby.Píšete tu nereagovat,věřte,že ani to nepomůže.Vždy si najde někoho koho začne napadat a zostouzet,ale to je to nejmenší zlo,kterého je schopna.
Ano máš pravdu,sklidíš....., 23.07.2012 8:48:33, IP: ***.***.128.51, #165964Zrůda,která se neštítí vůbec ničeho - Markéta:
13.04.2010 - 11:20
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele "nebezpečí", který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozor na ni!!!
Dobrý den,
prosím,kdo máte zájem,přečtěte si můj příběh.Před lety jsme s manželkou,kterou velice miluji,měli těžkou autonehodu.Žena měla velmi vážná poranění,ale Bůh vyslyšel mé prosby a přežila,ale zůstala upoutaná na vozík.Svůj stav velmi těžce nesla,nemohla se s postižením vyrovnat.Tehdy jsem zakoupil počítač a zřídil internet.
Pro mou ženu se stal internet dalším spojením se světem.Začala se dostávat ze své zasmušilosti,až to opět byla ta veselá ženská,jako před tím.Tak tomu bylo několik let a náš život se dostal do nových kolejí.Žena začala pracovat přes internet,našla si známé stejně postižené,předávala rady.
Pak jsem si všimnul,že začíná být méně sdílná,občas utrousila poznámku,že je mi k ničemu,v noci nemohla spát,tak jsem ji nakonec vzal k psychologovi.Dostala nějaké léky a já doufal,že za čas bude vše jako dřív.Nikdy jsem se nemýlil víc.
Má žena spáchala sebevraždu.Naštěstí ji zachránila naše známá,která se za ní stavila jen tak na kafe.
Má žena skončila v nemocnici a já začal pátrat po důvodech.A tak jsem nakonec vlezl do její mailové pošty.To,co jsem objevil,mě naprosto šokovalo.Vzkazy,které jí posílala nějaká osoba,byly na zvracení.
Věty jako,ty ubohý kryple,ten tvůj milující manžílek stejně šuká někde jinou, a stejně si najde zdravou,do které bude moct strkat svůj nadržený penis,já mám nohy zdravé,héééč,tak to jsou ty,které se ještě dají zde napsat.
Po návratu z nemocnice,jsme si o všem popovídali a povídáme dodnes.Žena si založila nový e mail a některým stránkám,kde tato dáma působí se vyhýbá.
Tolik pro ty,kteří si myslí,že je tato dáma zábavná.Není,je nebezpečná.Je jak upír,živí se zlem,které všude rozsévá.Vymýšlí si neskutečné pomluvy na lidi,kteří normálně žijí.Normální život není schopna ve své zvrácenosti pochopit.
Nezlobte se,že nebudu reagovat na žádné příspěvky,jen chci upozornit na nebezpečnost této osoby.Píšete tu nereagovat,věřte,že ani to nepomůže.Vždy si najde někoho koho začne napadat a zostouzet,ale to je to nejmenší zlo,kterého je schopna.
Taky, 23.07.2012 8:51:17, IP: ***.***.128.51, #165965budeš mít nemocnou rodinu, jak jsem někde četl,autismus a psychopatie se u vás dědí už dlouhé generace.
Takže kdo je teď na řade,co myslíš? Nestalo se to už náhodou? Vnuk nebo vnučka,nebo oba?
Markéta, 23.07.2012 8:59:01, IP: ***.***.140.33, #165967Ne to se nestalo, moje dcera je velice nadaná, naopak to je DAR., ty závistivko........
A navíc , ten dopis si vymyslel nějakej cvok, takže co v něm píše sklidí on, ne já......já mám velice spokojený život .
Protože vím, že člověk nesmí druhým přát zlé věci, proto se mi život daří.
Hééééč závistivko hééééč!
Jana2, 23.07.2012 9:20:54, IP: ***.***.248.114, #165969A proč Markéto píšeš na diskuzi o rakovině slinivky břišní? Znovu se ptám, někdo v rodině marodí nebo marodil na toto onemocnění? Máš nějaké zkušenosti s tímto, nebo proč tu jsi, znovu se ptáme? Děkuji za info, Jana
Proč tady píše?, 23.07.2012 9:25:49, IP: ***.***.128.51, #165971Píše na všech diskuzích,kde je nějaký utrpení,to ji živí,to ji uklidňuje,protože má posranej celej život.
Galina, 23.07.2012 12:49:47, IP: ***.***.143.200, #165980je možno zvažovat krajní řešení (IP: **.**.68.88) 23.6.2008 12:11
To, co udělala děvčatům na diskuzi o panice je trestuhodné. Souhlasím s tím, že na řadě diskuzí píší lidé, kteří sami mají závažný problém, hledají pomoc, svěřují se navzájem, chtějí si předat zkušenosti, vylít si srdce ... ona tuto možnost ničí a po jejím vstupu většina diskuzí ztrácí svůj účel, pro který byla založena. Mění se v osočování, napadání a je to velice smutné. Je škoda, že většina lidí se jí dá vyprovokovat k odezvě a diskuzi - na to ona čeká, to je voda na její mlýn. Pokud by jí pisatelé všichni přestali odpovídat, ztratila by svůj smysl života náplň dne. Jenže vyprovokovat se řada lidí nechá vždy.
¨Je pravda i to, že její výroky na adresu řady pisatelek jsou urážkou na cti a jsou žalovatelné. Měla by se zamyslet, aby věc neskončila opravdu jednou žalobou a u soudu. Nepíši za sebe, ale více pisatelů a tato možnost je v současné době zvažována. Myslíme si, že důkazního materiálu je dostatek a napadaných lidí tady na diskuzích také. Zásadně vždy dotyčná prokazatelně napadá jako první, což je dost důležité ... Aspon vidite že tenhle cvok otravuje všude mohla bych toho zkopírovat mraky
reny, 23.07.2012 13:12:15, IP: ***.***.12.101, #165981Galino,je všude,take jsem se divala....nema cenu nic kopirovat..všude zkazila diskuzi..každy to už vi..je naprosto zbytečne na ni reagovat,vždy napadne z jine strany a nebo si vymyslí nejakou nesmyslnou lež..napadla me tady před 4lety a vidite,že je tu stale..žije z nasi bolesti a smeje se nam,jak psala Marie....opravdu nereagovat...ale ty urážky jsou tak hrozne,že to skoro nikdo nevydrží..ale ZKUSME TO-
Marie,je mi lito co proživate..a je škoda,že si tu nemužeme psát,protože Marketa-Halina atd..nás nenechaji..
Ale kouknete sem,třeba tu časem nebude..ja take na to čekám..ale nevim..je jak štenice..
Ted mi i uniklo..kdo sem psal k tematu a potřeboval nasi pomoc...je to tu zaplava jen Marketou a obranou proti ni..
Tak snad se dočkáme..mejte se všichni moc hezky..
Renata
dany, 23.07.2012 14:20:36, IP: ***.***.167.18, #165983Milá Reny, přeji Vám hodně síly, energie a pozitivního myšlení. Mě umřela maminka 31.12., půl roku od dg.rakoviny slinivky, bohužel je tato nemoc zákeřná a rychlá. Omlouvám se za tyto řádky,ale věřím, že vše zvládnete jak jen nejlépe můžete. Mamince pomohlo upravení stravy, klid, opora rodiny a perfektní péče mobilního hospicu.Dále jsme volili homeopatika a kombinaci další alternativy. Maminka si lepila 12,5mg morfinové náplati a s těmi vydržela až do posledních dní.Odešla v klidu, v kruhu rodinném, bolesti byly tlumeny morfiovým dávkovačem až posledí tři dny.Jíst přestala 3 dny před smrtí.Nemusela prožívat utrpení, které je zde popisováno ostatními,za to jsme velice vděční.Zvládla to statečně a bylamoc silná. Omlouvám se za mou upřímnost.Všem, kteří bojují s touto zákeřnou nemocí přeji sílu a energii.Dany
reny, 23.07.2012 15:07:29, IP: ***.***.12.101, #165989Dany,dekuji..
Je dobře,že maminka netrpela..muj táta trpel velice,ale taky,že doktoři ho nenechali odejit,stale oživovali..nebudu to rozepisovat,ale me to zmenilo vše..pohled na svet,hodnoty mam uplne jinde než dřiv..vše je najednou malicherne..pokud vidite umirat blizkeho človeka..
Nyni mam dve zdrave,krasne deti a za to jsem velice vdečná...
Psala jsem tu o manželovi..snad to dopadne dobře,ale nechci o tom moc psát,nemame diagnozu..ale hrozim se samozdřejme vážne nemoci..jsme spolu 16let..jsem na mateřske dovolene....tudiž i stranka,jak se postaram o deti,kdyby opravdu vážne onemocnel,je pro me velmi duležitá.
Dany,přeji Vám take hodne sily a pozitivniho mysleni..
Renata
Markéta, 23.07.2012 15:13:28, IP: ***.***.140.33, #165990A proč sem píšete vy Jano a Reny? Vy snad máte někoho , kdo umírá na rakovinu?
Nebo vás baví tahat z hrobu svoje blízké a nenechat je v klidu spát?
Ale to se mi vůbec nelíbí a nesouhlasím s tím.......a klidně to tu napíšu .......to je hřích a zlo........chudáci vaši zemřelí ....
Chováte se skutečně jako nějaký nozofilky, který milují psaní a vážných nemocech...:)))
Galino ty si jdi stěžovat třeba na Hlavní nádraží ano? Možná tě tam budou brát vážně.......
Markéta, 23.07.2012 15:23:32, IP: ***.***.140.33, #165991Ty jsi Reny udělala velkou chybu, žes o ně šířila, že jsem ti přála smrt tatínka.
To byla hnusná lež a myslím žes to psala i na milenkách ........tím sis to zpečetila , ted už tu psát nebudeš , půjdu po tobě .
Jsi prolhaná ženská, která mě osočila z tak hrozné věci a ted tady lže lidem o nemoci celé rodiny jako blázen............
To jak jsi psala o tom, že jsem ti přála smrt se dá dodnes dohledat , k tvojí škodě......
Cos vyslala, to sklidíš ......