Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

JIJcQjcdagfmaDOf, 08.05.2012 7:24:26, IP: ***.***.250.249, #162076
Tienes razf3n, pues todos los que comemos a diirao seguimos una dieta. Usaba el te9rmino con un significado me1s restringido, refirie9ndome a una pauta programada de care1cter temporal, orientada a perder peso. Son estas dietas las que sufren una elevada tasa de abandono, y lo que es todaveda peor, tras su finalizacif3n se retoman los antiguos he1bitos con las consecuencias que bien conoces. Nuestra fisiologeda nos tiende estas emboscadas.Una persona con un peso equilibrado debe tener tambie9n una alimentacif3n equilibrada, dentro de sus propias preferencias. Hasta aqued estoy de acuerdo. El problema es que9 puede hacer una persona con sobrepeso, especialmente a partir de cierta edad y con unos he1bitos mas que consolidados. Las dietas hipocalf3ricas cle1sicas, que mantienen las proporciones de los nutrientes, deben reducir su cantidad para ser precisamente hipocalf3ricas (y corredgeme si me equivoco). bfNo crea esto ansiedad? bfQue9 solucif3n se plantea? El decir come de todo pero en menor cantidad, sin dejar de ser cierto, puede ser sencillamente irrealizable. Es, poniendo un sedmil, tratar de solucionar el fracaso escolar diciendo estudia me1s, con me9todo y a diirao . Uno de cada mil lo conseguire1.Las dietas hipocalf3ricas desequilibradas no muestran ventajas a largo plazo sobre la hipocalf3rica cle1sica. Esto este1 demostrado. Sin embargo, pueden ser me1s fe1ciles de mantener, y en tanto no daf1en realmente la salud, nada habreda que objetar. Una de las cosas que me1s me llamf3 la atencif3n fue una revisif3n donde comparados los he1bitos de los supervivientes de un conjunto de dietas, incluida la cle1sica, se observf3 que todos habedan modificado sus planteamientos iniciales hasta llegar a un cierto grado de convergencia. Y les funcionaba, se sentedan cf3modos y por eso se mantenedan.En fin, estoy disfrutando con el intercambio, en serio. Me estoy leyendo el resto de entradas y me gusta tu blog. Todo buen blog necesita un troll a tiempo completo. bfEste1 libre la plaza?Saludos y vida sana.
DINxcBLcNUbDmd, 08.05.2012 7:36:43, IP: ***.***.252.227, #162080
evo mene opet malo skoknuh do tebe da te obeavjstim da pogledas i da iskreno mi kazes svoje misljenje opet sam malo izmjenula kompletnu stranicu izvoli pogledati i nadam se da ce ti se ovaj put dopasti i s komentarcicima primi puno toplih pozdrava od Mie
gjirXTzXSIOmjhN, 08.05.2012 7:45:12, IP: ***.***.68.118, #162082
Kvůli něčemu podobne9mu jsem si doknoce dopisoval s radou Česke9 televize (takovfd dozor nad ČT) a doknoce me1m dopis s podpisem pana Baumruka (nyned předseda RČT, dředve sporťe1k).Nevadily mi tak přezvučene9 reklamned znělky a samotne9 reklamy (tam je zesedlened zvuku o pe1r desedtek procent), ale znělky zpre1v, ktere9 opravdu řvaly a navedc se zhoršila i kvalita zvuku (stav trval asi půl minuty). Odpověď od Rady se sice tfdkala reklam, ale jako ne1hodou se upravil zvuk u zpravodajskfdch znělek. Asi někdo něco zapomněl přepnout.
SIIoVjWV, 08.05.2012 7:50:24, IP: ***.***.126.5, #162084
Pokud jste rodič, dostavte se v ponděled 28. liadspotu v době od 14 do 16 hodin na schůzku s tředdned učitelkou a ta ve1m objasned, za jakfd přestupek bylo napomenuted uděleno. Možne1 ten zapalovač nebude tedm pravfdm důvodem a dedtě se na něj pouze vymlouve1.Všechna vfdchovne1 opatřened schvaluje pedagogicke1 rada a že1dnfd takovfd přestupek jsme zde neřešili všechna opatřened souvisela s vulge1rnedm vyjadřove1nedm, špatnfdm chove1nedm ke spoluže1kům předpadně k učitelům, falšove1nedm zne1mek v že1kovske9 knedžce, neplněnedm školnedch povinnosted např. neodevzde1ve1ned fakolů, časte9 zapomedne1ned pomůcek. Takto anonymně nelze na dotaz odpovědět. Věředm, že při osobnedm setke1ned s tředdned učitelkou se vše vysvětled. Doporučuji rovněž prostudovat školned ře1d (zvle1ště se podedvejte na čle1nek 2).S pozdravem V. Makovskfd
fPPpWOougiH, 08.05.2012 7:57:49, IP: ***.***.157.201, #162086
Zdravim,re1d bych se přidal, něco se přiučil a hlavně prote1hl tělo.V minulosti jsem dělal cca deset let twaoekn-do ITF, kre1tce jsem zkoušel box. Je mi 26. Krav maga mě na prvned pohled zaujalo a určitě bych to re1d vyzkoušel, předevšedm kvůli praktičnosti, což mi napředklad u Taekwonda chybělo.Chtěl jsem se zeptat, na kolik by to vyche1zelo finančně a take9 by mě zajedmalo, zda je nutne9 bfdt registrove1n v nějake9 federaci (což už se mi moc nechce), a take9 v kolika lidech probedhajed tre9ninky?Jinak leden, kterfd jsem tu viděl jako termedn pro nove1čky, by byl idee1lned, ale přizpůsobedm se.Dedky, s pozdravemJakub Valenta
lErfsjRyB, 08.05.2012 7:57:55, IP: ***.***.54.253, #162087
La verdad, se ha esitcro mucho sobre esa dieta, pero la mayor parte de los que han esitcro, a su vez, han leeddo poco sobre ella. La fuente que citas, una asociacif3n de nutricionistas, tiene una credibilidad relativa, dado que son parte interesada en lo que no deja de ser un conflicto econf3mico.Yo me moleste9 en realizar una bfasqueda en PubMed para averiguar cuales eran los riesgos constatados en lo que no deja de ser una dieta cetoge9nica, y bfsabes lo que encontre9?Te dejo que lo averigfces tu mismo. bfEres un periodista, un divulgador ? Contrasta tus fuentes, y luego expf3n al mundo lo que honestamente has averiguado. Puedes buscar tambie9n por dietas hipocalf3ricas y otros te9rminos semejantes, y si lo haces en ingle9s, mejor. Por cierto, en ese estudio de los nutricionistas franceses no abundan las referencias contrastables en las que se basan la mayor parte de sus conclusiones, y es, sinceramente, una decepcif3n, porque sigo buscando me1s datos serios sobre este tema.Si no te aclaras en el PubMed (al fin y al cabo es un buscador te9cnico del e1rea biome9dica) puedes probar en el Google acade9mico, que tampoco da malos resultados. Ya nos contare1s o tal vez no.
pVBzIkHC, 08.05.2012 8:25:37, IP: ***.***.219.220, #162091
You have the monopoly on useful information-aren't monoopiels illegal? ;)
OYiumrzdrEVWHhSef, 08.05.2012 8:49:31, IP: ***.***.64.202, #162100
keporkak: Nechtel jsem se vas dotknout ani vyavolt konflikt (mam vas ve znacne ucte). Nicmene nevidim duvod proc nepriznat, ze zahrnout do vydanych publikaci za rok 2010 vec, ktera se teprve pripravovala, byl pokus o drobny podfuk, ktery nevysel. Nerikam, ze na tom extra zalezi nebo ze sam bych to neudelal, ale je to tak.
OBbYBBmCVMwowKLF, 08.05.2012 8:57:42, IP: ***.***.123.46, #162103
1. měředm něco okolo 180 cm , hraju za dorost2. ove1lne93. pružnou4. hraju na kředdle, takže se snažedm středlet na barnku co to de15. často6. spedš vůbec7. grafickfd prvky mam radši8. tvrdě tre9nuju (často)
PAqJfweOy, 08.05.2012 9:48:59, IP: ***.***.168.69, #162118
Hola Ana. Tu respuesta me percae de las me1s razonadas y ajustadas a las evidencias que hay por aqued.Vere1s, confieso que me gusta la cocina. Pertenezco desde los 16 af1os a una sociedad gastronf3mica y quienes me conocen me consideran un buen cocinero. Creo que disfrutaredas de una de mis comidas. Para mi, el desarrollar te9cnicas de cocina que requieran menos aceite sin renunciar al sabor, o buscar alternativas a la harina en la repostereda, ha sido todo un aliciente te9cnico y creativo.En ocasiones, a algunos amigos con sobrepeso les he tendido emboscadas. Les he invitado a cenar mientras hablaba de que cosas podedan hacer para ir perdiendo peso, y finalmente he revelado la naturaleza fuertemente hipocalf3rica de los que se acaban de comer. Y no eran cenas de ostras, langosta y chuletf3n. Eso este1 muy rico pero no es sano a largo plazo, no este1 equilibrado y ademe1s termina por aburrir (aunque parezca imposible).
sZfxECyZZczGF, 08.05.2012 9:51:22, IP: ***.***.19.85, #162119
Abych pravdu řekl, tak většed snůšku bludů, popraolvd a vyloženfdch lžed jsem ještě nečetl. Už jen z hlediska pravopisne9ho je čle1nek k smedchu. Autor si ho po sobě zřejmě ani nepřečetl. Co se tfdke1 ne1zorů v něm vyje1dřenfdch některe9 z nich jsou i vyloženě nebezpečne9. Např. nare1žka, zda čtene1ř snad nedej Bože neužedve1 opalovaced kre9my. Ve1žened i když je užedve1te, tělo je schopno vytvořit množstved vitaminu D, ktere9 tělo potřebuje kre9m nevydržed věčně a obvykle stačed i vystavened obličeje a obnaženfdch če1sted těla v průběhu běžne9ho dne. Pokud je nebudete užedvat a ještě k tomu navštěvovat solaria, zvyšujete si riziko vzniku malignedho melanomu to už autor nezmednil.Je zajedmave9, že navzdory všem odkazům na zahraničned www stre1nky (všimli jste si take9, že se jedne1 o jedny a ty same9?), nened ničedm podloženo tvrzened o vfdvoji rakoviny slinivky jen zmednkou o tom, že v časopise Nature vyšlo bližšed specifikace by nebyla? Kterfd čle1nek, kterfd měsedc apod.Tvrzened, že rakovina nened ne1hodne1 ani geneticky dane1, nened podloženo že1dnfdmi důkazy a je v rozporu s veškerfdmi vědeckfdmi vfdzkumy.Rady, kterfdmi se me1 čtene1ř ředdit jedst hodně ovoce a zeleniny, nejedst chemicky upravene9 potraviny jsou obecne9 a dlouho zne1me9 zne1me9 pravdy.Je1 osobně bych nevěřil ničemu, co je v čle1nku napsane9.
IKbwOdPHrXVZ, 08.05.2012 9:52:51, IP: ***.***.146.48, #162122
Vojto Dyku, se1čku nebo orge1ne (foneticky , po anglicku pyj , jak jsi to ve Všechnope1rty řekl), jsi pravfd, nefalšovanfd, ryze českfd Bob McFerrin . Klobouk dolů - )))))))))))). Škoda, že jsme se greenačně nesetkali. Podedvej se na me9 stre1nky www, hlavně na historii rockove9 kapely Tonyho Express. Je to moje a mfdch ke1mošů historie našeho mle1ded, (le9ta 1971 1978), v době tuhe9 totality. I my jsme se doke1zali skvěle bavit. Z te9to doby jsem sepsal jakfdsi denedček, kterfd jsem pro me9 pře1tele vydal a převedl do elektronicke9 podoby. Pokud by jsi měl ze1jem, re1d Ti ho e-mailem pošlu. Možne1 tam najdete Ty i Vaše skvěle1 kapela nějakou inspiraci. Tento denedček mi redigoval Fany Černfd z Čechomoru , můj dlouholetfd kamare1d. Odpověz mi Ty kluku ušate1. Tonyho Express.
PDEhuFzFYkTByC, 08.05.2012 10:06:28, IP: ***.***.232.147, #162125
dont zle ive snažed concieve i dedtě čedslo 2. Concieving Jednou z nich byla boeslt, ale tak to stojed za to ale trvalo 3 roky. Im modledm ze1chvat de1t pauzu od TTC a zkuste přijedt o nějakou ve1hu a zaředzened až do IVF v předštedm roce. Měl jsem enough.This je můj minulfd měsedc ttcing. Ve1š le9kař je plnfd blbost ive byl na Clomid a nikdy le9kař mi couldnt. Hmotnost již bylo zmedněno, ale ne do te9 medry, doc by presribe to me.I by se najedt jinou doc.VA:F [1.9.13_1145]please wait...VA:F [1.9.13_1145](from 0 votes)
ZreOePbJxeiitENSfj, 08.05.2012 10:44:47, IP: ***.***.232.12, #162136
Thiciane disse:Ah, o cd Ressussita-me estc3a1 incrc3advel, cd completo, louvo e sinto retnaelme o extraordinc3a1rio amor do Senhore299a5Quero te agradecer, o seu ministc3a9rio, desde o momento em que comecei a minha vida cristc3a3, tem me ispirado muito, eu jc3a1 cantava, mas passei a ser adoradora. Meu primeiro aniversc3a1rio depois que aceitei a Cristo foi Consagrac3a7c3a3o , no mc3aas de junho deste ano louvei lc3a1 na minha igreja PIB do Ingc3a1 a mc3basica Ressussita-me e no dia 23/07/2011 no meu casamento, cantei c3a9 primavera para o meu noivo, hoje esposo. Esses fatos sc3a3o sc3b3 uma parte do que vocc3aa jc3a1 me inspirou. Te adimiro, e pec3a7o a Deus que ele continue te abenc3a7oando cada vez mais, e assim me mover para mais perto do Senhor atravc3a9s da sua voz, do seu exemplo de vida e vida cristc3a3, o seu exemplo de famc3adlia e pelas canc3a7c3b5es ministradas por vocc3aa. Shalom Adonaie299a5 Thicianee299aaConcordar: 0 0
AuzoObKeHyXTX, 08.05.2012 10:48:36, IP: ***.***.234.106, #162138
Michal / Moje sestra me tam chelta naverbovat, ale ja jsem nesel, mam toho litovat?!Podle me jde hlavne o drzost a clovek musi byt tak trochu exhibicionista a to ja nejsem (bohudik?!).Co si myslite Vy?Eva: Pokud se ve1m nechtělo, pak to opravdu neme1 smysl, musedte opravdu chtedt, medt silnou vůli a trpělivost, herecke9 nade1neda0a samozřejmě take9 štěsted.
        Předchozí   1 .. 221222223224225226227 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.