Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

jarda pro pavla, 12.11.2009 21:23:27, IP: ***.***.211.106, #82516
Operace trvala skoro16hodin.Jsou to borci a moc smekám,před jejich výkonem.Doufám,že bude už jen dobře..
jarda pro renču, 14.11.2009 12:41:43, IP: ***.***.211.106, #82570
Ahoj Renčo.Ano má sestra je Romča.Byl jsem za ní v nemocnici.Byla to moc pěkná návštěva,měl jsem z ní dobrej pocit.Bojuje jako lev.Na první pohled je to uzlíček bolesti,ale uvnitř je to už zase naše Romča.
renča, 14.11.2009 20:49:31, IP: ***.***.92.138, #82584
Měla jsem tedy dobré tušení,svět je asi opravdu malý.Jsem ve spojení s Pavlem,přesto dík za pozitivní zprávu.Romča je bojovnice,pořád na ni myslím,těším se až ji uslyším alespoń po telefonu jak jen to bude možné.Ahoj.
pavel pro jardu , 18.11.2009 15:34:21, IP: ***.***.197.167, #82714
byl na sale pan doktor denemark a jakej zakrok provedli hodne dulezirata bude histologie a taky prvni meseci moc drzim palecky at je vse v poradku a jake mate prvni zpravy od doktoru po operaci
pro Ninu a Pavla, Romca, 19.11.2009 13:26:00, IP: ***.***.111.33, #82736
Tak uz mam po pulrocni kontrole.Vsechno dopadlo dobre a na dalsi pujdu az za 3 roky.Doktor rikal,ze ten co mam v hl.slinivky brisni by nemel narust tak rychle.Na sledovani tum.markeru uz taky nemusim.Tak ted uz budu chodit jen na rocni kon.k vuli gen.nemoci VHL.a budu doufat,ze zustane vsechno jak ma byt.
pavlinaa, 02.12.2009 18:53:58, IP: ***.***.110.149, #83181
ahoj, neztrácej naději,v srpnu jsme zjistili že mamka má rakovinu slinivky prorostlou do cév, je jí 39. řekli nám že se pokusí o operaci, jestli si četla dnešní blesk je tam článek o mé mamce že to zvládla a má .šanci na úplné uzdravení. je to i na netu : unikátní operace slinivky. neztrácej naději a zajděte do vinohradské nemocnice.! Držim palce
thomas, 07.12.2009 0:21:35, IP: ***.***.64.1, #83337
Dobrý večer.Tatínkovi odoperovali před 2 roky celý žaludek.Asi po roce a půl mu zjistili rakovinu slinivky břišní a nadledvinek.Chodí na chemoterapii a když je doma má hrozné křeče v břiše.Nemůže skoro nic sníst,ani vypít.Nemáte prosím někdo s tímto zkušenost?Děkuji moc.
anna, 30.12.2009 11:25:16, IP: ***.***.136.102, #84250
manžel zacal v květnu se zádama léčili ho tak 3 měsice myslela jsem ze ma na ledvine kamen tak jsem ho uhanela na vyšetřeni doktor tam opravdu něco viděl poslal ho okamžitě na vyšetření do nemocnice obvodní doktorce vůbec nevadilo ,že shodil 12kg a má pořád bolesti v nemocnici zjistili ,že ma metastáze na játrech a plicích pokračovalo další vyšetření týdenní celá rodina jsme to prožívali sním těžce po týdnu mi řekli ,že mi ho už nepustí domů ,že má rakovinu slinivky ale mezitim se mu udělala hrčka pod paží vzali mu vzorekto zase trvalo 14dní atam napsali ,že je to na ledvině.Tak nás doporučili do Olomouce další vyšetření a dál se nic nedělo to jsem musela pro něho vyptat naplasti na bolest jinak by mu je asi nedali.Brali mu vzorky z plic atd krve ale to už mě přestaval chodit natekli mu nohy a to sem vedela,že to není dobré posledni tyden jsem musel byt v nemocnici odsali mu vodu z plic za tyden mu řekli,že uz sním nebudou nic delat hodne ho to vzalo dva poslední dny jsem u neho byla cele dny astarala jsem se o neho jinak by trpel zízni a byl by počuraný.když jsem řekla že neji tak mi řekla sestra ,že vyživa stoji 4000kč rekla jsem ze si ji zaplatim už ktomu nedoslo.na zaver mel velké bolesti bricha spal pořad v kresle pomahala jsem mu prirodnimy preparaty a taky lek s kanadskeho javoru a mariuhanu jedl a pil čaj to ho drželo při životě moc tomu věřil.nejhorší je že původ rakoviny mu za pul roku nezjistili nevim proč se nedela okamzite vsechna vysetreni kdyz nevi kdeje rakovina krev mu brali 14 pred smrti a na vyšetření radioaktivni mel jit až měsíc po smrti s nasim zdravotnictvim nejsu vůbec spokojena a pece v nemocnici take ne mimo doktorů,ale taky meli byt rychlejsi na pitvu jsem ho nedala uz to bylo zbytecne myslim.musite veřit ze jste vyjimka a udelat pro to co nejvic tihle lidi jsou moc statecní obdivuji je jak to zvladaji držte se
bohdana, 03.01.2010 20:11:25, IP: ***.***.54.113, #84386
Paní Anno, my jsme si zažili něco podobného u tatínka. Jsme z Valmezu. V květnu bolesti zad - v pohodě, nikdo nic neřešil, elektroléčba a nazdar, hubnutí ? - stejně jak to píšete vy, obvoďačka (drvoštěpka Mužíková) opět v pohodě. V září ikterus, zežloutnutí, kámen, vleklé vyšetření, otřesné jednání s lékaři, hlavně s patlalem (primářem) Bařinkou, který nám naprosto otřesným způsoběm sdělil diagnózu. Léčba ? žádná, chemoterapie ? psychická berlička. Prostě strašné. Tak nějak mi bylo sděleno, že to holt musí nějak doklepat. Taťkova psychika - hrůza, asi víte o čem mluvím. Poté následovalo jezdění a doprošování se o operaci v Brně. První návštěva - slíbena operace. Ovšem doktor Penk(a) se pořádně podíval na jeho stav do papíru a na CT, které si s sebou přivez na CD až po jeho odjezdu. Další návštěva - operace nebude, nebudou ani chemošky, nebude nic, opět nějak si to musí doklepat. Psychika taťky opět katastrofální. To nemluvím o zbytku rodiny. Jenom jsme brečeli, snažili se s ním být co nejvíc, pomáhali jsme mu čajema, přírodnima, vozili na punkce, prostě stejně jako jste to dělala vy. Náplasti mu nikdo sám od sebe nedal, o výživu jsme si taky museli říkat, dokonce i lék navíc na spaní byl problém, na všechno jsme museli upozorňovat, o všechno prosit. Zdravotnictví tady je v úplné p**eli. člověk celý život platí a když něco potřebuje tak nic nedostane, je to hnůj. Přesnou diagnózu jsme se dozvěděli 2.11. a 20.12. zemřel. Je to poměrně rozšířená nemoc v poslední době, nechápu laxnost doktorů a pomalé způsoby vyšetření. Známí a rodinní příslušníci mají provedené vyšetření urychleně, operace třeba i druhý den a na nás se každý akorát vyprd.
d., 04.01.2010 3:51:59, IP: ***.***.212.150, #84396
Jestli ono to nebude tím, že už teď v ČR 200 doktorů chybí, protože třeba v Německu mají již absolventi podstatně vyšší plat a především mnohem kvalitnější přípravu na atestace. A teště se, bude hůř. Současná úprava atestací je takovým vynálezem zkázy, že za chvíli se budou chorobopisy psát azbukou a člověk, který bude chtít onemocnět, bude muset umět rusky nebo ukrajinsky...
Alena Lípová, 21.01.2010 21:28:24, IP: ***.***.117.6, #85527
Moje matka má právě tohle onemocnění. Léčí se, ale přesto též sháním informace a hlavně dostupnost objeveného. To, co uvádíte právě hledám. Mohu poprosit proto o kontakty?
Děkuji
L.
Alena Lípová, 21.01.2010 21:29:37, IP: ***.***.117.6, #85528
Moje matka má právě tohle onemocnění. Léčí se, ale přesto též sháním informace a hlavně dostupnost objeveného. To, co uvádíte právě hledám. Mohu poprosit proto o kontakty?
Děkuji
L.
rada, 23.01.2010 11:38:30, IP: ***.***.211.106, #85624
Dejte mi mailovou adresu a poradím vám nějaké kontakty.
Tomas, 26.01.2010 22:16:53, IP: ***.***.167.120, #85823
Můžu se zeptat jaká je možnost že mám rakovinu slinivky ve 20ti letech? Nekouřím ani moc nepiju. Moje babička na ní umřela a já teď asi půl roku mám podobné příznaky jaké zde popisujete a ještě doktoři na nic nepřišli
melichar, 27.01.2010 11:54:53, IP: ***.***.71.221, #85854
tatínek na tuto nemoc včera zemřel proto bych chtěl zde napsat to co jsem za dva měsíce od objevení metastáz po desítkách hodin hledání našel ...1)je docela důležité v jakém stádiu se nemoc objeví,v případě že nejsou prokázány metastáze bych co nejrychleji začal s intravenózní léčbou vitamínem B 17, existuje doktor který se tím přímo zabývá..2)v případě že jsou i metastáze tak nevím jestli by b 17 pomohlo...3)jestli jste slyšeli někdy o BUDWIG tak s tím ihned začněte to vím z vlastní zkušenosti tatínkovi pomohla ale už nezachránila...4)žádný CUKR,MASO,Ž.TUK,MARGARÍNY,to jsou věci které má rakovina moc ráda a nebo zabrańují látkové výměně...5)hodně věcí jsem také pochytil od BREUSSE,taková šťáva z čer.řepy(protirakovinná)celeru(fosfor)mrkve(betakaroten)brambory(požadavek jater)je také dost dobrá,táta ji moc nemusel opravdu moc dobrá není:)...6)nečekejte jako já, až vám doktoři řeknou že má táta před sebou měsíc života .....dali jsme 3 a bolesti nastali až poslední týden ..7)pozor v na kapačku s glukózou(krásná vyživa pro nádor),náplasti s morfiem které ulehčuje proniknutí nádoru rychleji do těla je opravdu těžké rozhodnutí a je na každém z vás...8).to bylo v rychlosti ještě snad že jediné sladidlo by měl být med,sůl pouze nerafinovaná,žádné konzervované jídlo(nitráty)prostě vše přírodního charakteru ,nastartujte vlastní imunitu těla a nespoléhejte na doktory ty vám nepomůžou teda přesněji nepomůžou 99%
        Předchozí   1 .. 103104105106107108109 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.