Diskuse - Multifokální brýle - zkušenosti
To víš skutečný demagogu Karlíku, 06.05.2016 14:08:29, IP: ***.***.17.107, #200026Když si zákazník v optice jako je tvá nechá zhotovit brýle a odborníci tvého kalibru to nedokáží udělat takse prostě vrátí včetně peněz.
Hele a že když odborníci tvého kalibru vědí že standartní čočky jsou horší než individuelní tak proč rovnou nedělají ty individuelní výrobní cena je naprosto stejná.
Ješte jsi nám neřekl jestli vracíš dětem peníze které ti navíc proplatila pojišťovna za obruby.
Můžeš nám vysvětlit proč jedno sklo do tvých brýlí je dražší než zrcadlovka včetně objektivu? Proč bereš lidi na hůl? Proč neuvádíš že skla a i celé brýle také objednáváš přes internet?
Úspora na Karlíkovi, 06.05.2016 15:14:42, IP: ***.***.16.82, #200029Vzledem k tomu že jsem si nekupoval zajíce v pytli v podobě brýlí od karlíka ale vždy jsem si odzoušel brýle v supemarket nebo na tržnici a do dnešní doby jsem jich porídil cca 200ks ušetřil jsem bezmála 6 milionů Kč. Já snad na ten tryskáč budu mít dříve než on. :-)
Demagogu, 06.05.2016 16:34:56, IP: ***.***.159.192, #200031na urážení, pomlouvání a dehonestování nejen mne, jsi kabrňák, ale ty jsi i neuvěřitelná lhář. Jak je vidět z této stránky - nikon.heureka.cz/digitalni-fotoaparaty/ , napžíklad zrcadlovky Nikon se pohybují v rozmezí od cca 7 500 Kč do cca 100 000 Kč. To neznamená, tak jak ty si myslíš, že jde o jeden a tentýž produkt za různou cenu, ale to možná někdy pochopíš a když ne, tak se vlastně nic nestane ... Karlík
Demagog, 06.05.2016 17:59:13, IP: ***.***.159.192, #200032tu v příspěvku - "Úspora na Karlíkovi, 6.5.2016 15:14:42, IP: ***.***.16.82, #200029", tvrdí že: - nikdy nekupuje zajíce v pytli, ta averze vůči multifokálním brýlím nevznikla u Demagoga náhodou, z ničehož nic. On si totiž Demagog pořídil před více jak rokem pořádného divočáka v pytli. Na základě své neznalosti se nechal napálit a za cca 8 500 Kč si koupil multifokální brýle, které mu slouží jen jako lapač prachu - viz například tento Demagogův příspěvek - " Zákazník zpráva, 9.3.2015 16:32:49, IP: ***.***.16.86, #191648; Tak už je mám, po druhé reklamaci, po první měřili skla u výrobce, ale vyštípli při tom kus skla, takže další reklamace po cca 30 min nastavování a kroucení brýlí optičkou vidím o něco lépe už vidím více než jedno slovo na jeden záběr. Paní optičce jsem při první reklamaci řekl všechno přesně tak jak tu radí Karlík byla strašně naštvaná že mi to říkal někdo kdo tomu nerozumí, když jsem říkal že ještě půjdu k doktrorovi, mi překontroloval zrak a ty brýle tak že pan doktor tomu také nerozumí. Když jsem si byl vyzvednout brýlo po opravě toho vyštípnutí tak jsem optičku načapal jak zákaznici měří pupilometrem přes pult zákaznice nakloněná až na druhou stanu, tak jsem jí upozornil, že tak se to nedělá tak, se naštvala, že prej jsem strašně chytrej. Ale pamí nepřeměřila, takže asi další zklamaný člověk. Prostě rozmysslete si to než si koupíte multifokály není to žádná sláva a na počítač to rozhodně není, čož by vám měli ve správné optice říci. No ale když na tom mají takovej vývar tak se není čemu divit.A přitom by to měli být relativně vzdělaní lidé. Výskledek zkušenost s MF palec dolů. Drahé nekvalitní. Na hranici podvodu." No a takový odborník Vám tu radí ... Karlík
Karlík lže jak když odborář nebo komunista tiskne, 06.05.2016 21:04:47, IP: ***.***.16.82, #200034Sám neuvádí že je demagog a snaží se tak obvinit nesmyslně druhé.
Uvádí že v optice to zmastili a brýle se nedají používat obviňuje však zákazníka a z vlastní zkušenosti kdy reklamace neuznává uvádí že v optikách kalibru jeho zůstavají lidem jeho brýle jako těžítko. Dost smutné :-(
Demagogu, 06.05.2016 22:30:35, IP: ***.***.41.0, #200036to je tak, když se neřídíš dobře míněnými radami, pak máš místo použitelných multifokálních brýlí jen těžítko nebo lapač prachu. Jak je vidět z příspěvku níže, neustále tu opakuji na co si máte dávat při výběru oční optika, kde si necháváte zhotovit své brýle, viz: - "Anonym, 22.4.2016 13:16:52, IP: ***.***.249.4, #199772; Přišla jsem se do této diskuze podívat na názory na multifokální brýle, ale nakonec odcházím pobavena, a to jen díky Karlíkovi. Ten už tu více než rok, na doslova 200 stránkách, promotuje a vnucuje společnost Essilor. Pokud správně vidím (;-)), poprvé sem napsal 5.9.2014 a pokračuje až dodnes (a jsem si jista, že pokračovat i bude). Je to celkem vtipné. Doufám, že panu Karlíkovi za tohle alespoň dobře platí :-) Ale pro příště - takhle se reklama značce nedělá. Aby byla efektivnější, musíte díky proxy mít více IP adres a předstírat, že jste více, různých, na sobě nezávislých, lidí. Tak si to, pane Karlíku, zapište, a doneste vaší firmě jako návrh na příští meeting. Zvýšení platu jisté! :-)". Místo toho aby si se nad tím zamyslel mne u ty a tobě podobní vykukové uráží, nebo tohle si nepsal Demagogu?: "Anonym, 22.4.2016 16:38:56, IP: ***.***.16.82, #199775
Karlíkovi ani trojíté opakování nepomůže! :-)", tak si pak nestěžuj, že si dopadl tak jak si dopadl, za to si opravdu můžeš ty sám! Karlík
Demagogu, 06.05.2016 22:36:43, IP: ***.***.41.0, #200037to je tak, když se neřídíš dobře míněnými radami, pak máš místo použitelných multifokálních brýlí jen těžítko nebo lapač prachu. Jak je vidět z příspěvku níže, neustále tu opakuji na co si máte dávat při výběru oční optiky, kde si necháváte zhotovit své brýle, pozor, viz: - "Anonym, 22.4.2016 13:16:52, IP: ***.***.249.4, #199772; Přišla jsem se do této diskuze podívat na názory na multifokální brýle, ale nakonec odcházím pobavena, a to jen díky Karlíkovi. Ten už tu více než rok, na doslova 200 stránkách, promotuje a vnucuje společnost Essilor. Pokud správně vidím (;-)), poprvé sem napsal 5.9.2014 a pokračuje až dodnes (a jsem si jista, že pokračovat i bude). Je to celkem vtipné. Doufám, že panu Karlíkovi za tohle alespoň dobře platí :-) Ale pro příště - takhle se reklama značce nedělá. Aby byla efektivnější, musíte díky proxy mít více IP adres a předstírat, že jste více, různých, na sobě nezávislých, lidí. Tak si to, pane Karlíku, zapište, a doneste vaší firmě jako návrh na příští meeting. Zvýšení platu jisté! :-)". Místo toho aby si se nad tím zamyslel, tak mne tu ty a tobě podobní vykukové uráží, nebo tohle si nepsal Demagogu?: "Anonym, 22.4.2016 16:38:56, IP: ***.***.16.82, #199775 Karlíkovi ani trojíté opakování nepomůže! :-)", tak si pak nestěžuj, že si dopadl tak jak si dopadl, za to si opravdu můžeš ty sám! Karlík
Demagogu, 07.05.2016 12:45:36, IP: ***.***.41.0, #200045s IP: ***.***.16.82. Na urážení, pomlouvání a dehonestování nejen mne, jsi kabrňák, ale ty jsi i neuvěřitelná lhář. Jak je vidět z této stránky - nikon.heureka.cz/digitalni-fotoaparaty/ , napžíklad zrcadlovky Nikon se pohybují v rozmezí od cca 7 500 Kč do cca 100 000 Kč. To neznamená, tak jak ty si myslíš, že jde o jeden a tentýž produkt za různou cenu. Na cenovém rozmezí se výrazně podílí náročnost například na lidskou práci, ale to, že je normílní, že za práci se prostě platí ty neuznáváš, ale takových lidí, jako jsi ty je docela dost, zajímavé je, že když se jedná o ně, tak jsou dosti nesoudní v tom, jak hodnotí sami sebe. Ty o té nesoudnosti vypovídáš ve svých příspěvcích, jen velmi omezený člověk se sníží k publikování toho, co ta sem vkádáš, ale to možná někdy pochopíš a když ne, tak se vlastně nic nestane ... Karlík
Karlík se kroutí jak sociální demokrat, 07.05.2016 13:42:25, IP: ***.***.17.107, #200046Je hezké že zdokladoval že zrcadlovky jsou levnější než jedno sklo do jím preferovaných brýlí tedy konkrétně ten nikon za 7500Kč takové zrcadlovky by za jeho brýle v celkové cceeně 30 000Kč byly čtyří. Krásné skutečným demagogem potvrzené přirovnání. A celé podtržené tím že podhodí vlastní polemiku o tom že rozpětí zahrnuje více produktů no samozřejmě. Úsměvné na závěr je to že se pozaství nad cenou lidské práce člověk který si nedokáže udělat ani jednoducho kalkulaci pro zboží které prodává a jen nesmyslně natahuje ruce po nezasloužených penězích z kapes klientů.
Kolik stály ty brýle, 08.05.2016 17:07:25, IP: ***.***.16.82, #200075a hlavně proč za ty peníze nebyla dodána rovnou kvalitní skla???
Demagogu, 08.05.2016 19:33:38, IP: ***.***.41.0, #200077Jak je zřejmé z příspěvků paní Jipir, a tvých, které jsou uveřejněny na stránce 209 a 210 této diskuse, paní Jipir si pořídila nejkvalitnější produkt ze základních multifokálních skel, za optimální cenu. Ty tvoje multifokální brýle, které byly výrazně dražší než ty, co si pořídila paní Jipir se skly Varilux Liberty n.e., ti slouží jen jako těžítko a lapač prachu. To že si ty naletěl ti nedává právo tady každého urážet a pomlouvat. Ty sis zvolil optiku, která prodává skla s gravurou OCI, kde toho moc o multifokálních sklech nevědí a ani kvalita jimi prodávaných skel nedosahuje kvality produktu Liberty od spol Essilor. No, naletěl si Demagogu, ale za to si opravdu můžeš ty sám. Já jsem rád, že například paní Jipir se poučila i z tvého příběhu a zamyslela se nad tím, co zde publikuji a že je i díky tomu se svými multifokálními brýlemi spokojena a že jí tyto brýle umožňují bezproblémové koukání na všechny vzdálenosti. Karlík
Demagogu nelži a nepodváděj lidi, 08.05.2016 22:08:00, IP: ***.***.16.82, #200079paní Jipir nemá kvalitní brýle ale nějaký šrot na který si musí zvykat a cena ???
Demagogu, 09.05.2016 11:10:33, IP: ***.***.159.192, #200082Paní Jipir ve svých příspěvcích, které jsem převzal a publikoval v příspěvku na straně 210: "Demagog, 8.5.2016 13:49:03, IP: ***.***.41.0, #200073; Na níže uvedenou diskusi mezi Jipir, která si pořídila multofokální brýle se skly Varilux Liberty n. e. a mnou reagoval následovně: „Nano; Vaše brýle stály cca 5000Kč ..." , popisuje něco jiného, než uvádíš ty v příspěvku výše: "Demagogu nelži a nepodváděj lidi, 8.5.2016 22:08:00, IP: ***.***.16.82, #200079". Já chápu, že tě pořádně štve, že paní Jipir zaplatila za své multifokální brýle cca o 40% méně než ty a je s nimi spokojená a v pohodě je nosí, kdežto ty jsi naletěl a ty své multifokály ti slouží tak leda jako lapač prach. dovedu pochopit, že tě to štve, ale to tě neopravňuje k tomu co tu ve svých příspěvcích předvádíš. Karlík
Dmagogu nepřekrucuj, 09.05.2016 12:20:41, IP: ***.***.17.107, #200084Paní si na ně musí zvykat ty říkaž že u kvalitních brýlí se nemusí a nebo minimálně.
Dobrá a když jsme u ceny proč ty preferuješ nesmyslně drahé brýle cca 6x dražší aby jsi přehlédl obrazovku? Když výrobní cena je stejná!
Demagogu, 09.05.2016 13:53:24, IP: ***.***.17.107, #200089jsem rád že jsi potvrdil co jsem říkal a na víc přikládáš ukázku jak je možné vidět na brýlová skla vyrobené za stejné peníze jen za jiné prodávané.