Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > Multifokální brýle - zkušenosti

Diskuse - Multifokální brýle - zkušenosti

Moniko, 13.04.2016 10:36:51, IP: ***.***.159.192, #199624
K tomu, abych Vám mohl na Váš dotaz říci víc je nutné, aby jste uvedla celý název multivokálního skla, tak jak to na předešlé stránce učinila Jipr. Zdejší dvorní šáša - Demagog, Vám již svůj názor sdělil, pokud chcete vědět něco víc, bez toho, aby jste popsala jak to není ono a bez udání plného názvu multifokálního skla Vám nic konkrétního odpovědět nemohu. Karlík
Asi tak, 13.04.2016 14:07:53, IP: ***.***.17.107, #199628
Karlík má profesí zkreslenou optiku. V podstatě vám ani poradit nechce on chce jen vědět jestli máte Esilor podle toho pozná jestli máte dobrá nebo špatná skla případně co jste udělala špatně on už ani není snad optik spíš jen obchodníček který si ani nedokáže spořítat ceny zboží které nakupuje. Kdyžvám nutí brýle v ceně dvou zrcadlovek s dvěma objektivy nebo v ceně zasklení celého Superbu plus světel, mimochodem ten superb má vyhřívaná skla má karlík vyhřívané brýle?
Monika, 13.04.2016 21:15:01, IP: ***.***.77.235, #199635
Nejde mi o nějaký odborný názor, ale o zkušenosti lidí, kteří si tímto prošli, jestli měli stejné pocity a jestli se to upravilo či museli brýle definitivně odložit do šuplíku a vrátit se ke starým. Jinak mě v optice bylo řečeno, že pokud si na ně nezvyknu, že do tří měsíců je můžu vrátit a v té hodnotě mě vyrobí brýle na dálku i na blízko. Ale věřím, že to bude nakonec dobré. Monika
Moniko, 13.04.2016 22:54:55, IP: ***.***.159.192, #199636
pokud nevíte co jste si vlastně koupila, pak je opravdu těžké Vám něco poradit. Tady nechávám prostor šášovi Demagogovi. Moniko, multifokální brýle nejsou zas tak levné, aby jste nechala rozhodování o tom, přes co se budete dívat jen na optikovi, u daleko nicotnějších potřeb si o tom co si koupíte rozhodujete sama a nenecháte si do toho od nikoho mluvit. Karlík
Monika, 14.04.2016 13:05:18, IP: ***.***.77.235, #199642
Vážený pane, vy asi nečtete co píšu a melete si stále svou. Nechci a nežádám žádnou odbornou radu. Na tu je už opravdu pozdě. Vím co jsem si koupila a chtěla jsem jen znát postřehy jiných lidí v podobné situaci jako jsem teď já. Jak dlouho komu trvalo, než si na nové brýle zvykli a jestli měli stejné pocity jako já. Jinak svému optikovi samozdřejmě důvěřuji jak mě brýle udělá a přes co se budu dívat. Monika
Moniko, 14.04.2016 19:14:31, IP: ***.***.159.192, #199656
pokud máte takovou důvěru ve svého optika, tak proč se nezeptáte jeho, na jeho zkušenosti s tímto produktem a na to jak máte v období zvykání si postupovat. On o tom co vám prodal ví nejvíce a protože jistě tento produkt běžně prodává, tak vám odpoví na vaše dotazy nejerudovaněji! Jen mi není jasné, proč když Vám prodal to nejlepší co mohl a jistě pro vás udělal vše co mohl, že Vám hned sdělil, že pokud si nezvyknete, tak že Vám udělá dvoje brýle. Já nevím jak Vy, ale pokud vím co prodávám a vím jak to mám zpracovat pro daného jedince, pak je velmi nepravděpodobné že bude mít s mým produktem potíže. Prostě Moniko, tady něco nehraje a máte pravdu na zohlednění Vašich požadavků na vidění je již pozdě, to měl s Vámi probrat Váš optik, kterému tak důvěřujete při tom, když vám nabízel různé produkty z množiny multifokálních skel, vlastně on Vám nic nenabízel, podle toho on rozhodl co si koupíte a tak se obraťte na něj, on rozhodl a tak musí vědět proč tak rozhodl a musí vědět i to proč vidíte tak jak vidíte ... Karlík
Moniko, 14.04.2016 19:21:58, IP: ***.***.159.192, #199658
pokud máte takovou důvěru ve svého optika, tak proč se nezeptáte jeho, na jeho zkušenosti s tímto produktem, který Vám prodal a na to, jak máte v období zvykání si postupovat. On o tom co Vám prodal ví nejvíce protože jistě tento produkt běžně prodává, tak Vám odpoví na vaše dotazy nejerudovaněji! Jen mi není jasné, proč když Vám prodal to nejlepší co mohl a jistě pro Vás udělal vše co mohl, tak že Vám hned sdělil, že pokud si nezvyknete, tak že Vám udělá dvoje brýle. To nevypovídá o tom, že produktu, který prodává a nebo své práci stoprocentně věří. Je přeci normální, že pokud vím co prodávám a vím jak to mám zpracovat pro daného jedince, pak je velmi nepravděpodobné že bude mít s mým produktem potíže. Prostě Moniko, tady něco nehraje a máte pravdu, na zohlednění Vašich požadavků na vidění je již pozdě, to měl s Vámi probrat Váš optik, kterému tak důvěřujete při tom, když vám nabízel různé produkty z množiny multifokálních skel, vlastně on Vám nic nenabízel, podle toho co uvádíte výše on rozhodl co si koupíte. Já myslím, že bude nejlepší, aby jste se se svými dotazy obrátila na něj, on rozhodl a tak musí vědět proč tak rozhodl a musí vědět i to proč vidíte tak jak vidíte ... No a než si půjdete pořídit další brýle, tak si přečtěte mé příspěvky, na které odkazuji v příspěvku na této stránce, která má nadpis - VPMD. Karlík
Ale karlík má internetovou optiku, 19.04.2016 13:38:09, IP: ***.***.17.107, #199715
Oči změří na multifunkčním zařízení které by mohlo být klidně samoobslužné a to zařízení rovnou přes internet zrovna tak jako vy odešle data a objedná brýle přes internet ta it optika je vyrobí je pošle k němu. A vy si je pak vyzvednete. Vlastně funguje jako taková zásilkovna. Jediný rozdíl je v ceně nevidím důvod proč dávat desetitisíce za to to co můžete udělat sami tedy odeslat údaje a vyzvednout zboží v zásilkovně platit někomu jinému?
Ceny obrub, 22.04.2016 11:59:21, IP: ***.***.17.107, #199768
Jak to tedy je? Koupil jsem v supermarketu dioprické brýle za 49Kč. Od doktora jsem dostal recept na brýle a šel jsem si je objednat do optiky optik se mne zeptal jaké bych asi chtěl obruby já vyndal ty ze supermarketu a řekl mu žnějaké podobné že tyto mi vyhovují. Optik si je prohlédl a řekl máte štěstí máme stejné skladem a chtěl za ně 1700Kč fakt byly stejné. Tož tak to byla asi moje první zkušenost s optiky.
Anonym, 22.04.2016 13:16:52, IP: ***.***.249.4, #199772
Přišla jsem se do této diskuze podívat na názory na multifokální brýle, ale nakonec odcházím pobavena, a to jen díky Karlíkovi. Ten už tu více než rok, na doslova 200 stránkách, promotuje a vnucuje společnost Essilor. Pokud správně vidím (;-)), poprvé sem napsal 5.9.2014 a pokračuje až dodnes (a jsem si jista, že pokračovat i bude). Je to celkem vtipné. Doufám, že panu Karlíkovi za tohle alespoň dobře platí :-) Ale pro příště - takhle se reklama značce nedělá. Aby byla efektivnější, musíte díky proxy mít více IP adres a předstírat, že jste více, různých, na sobě nezávislých, lidí. Tak si to, pane Karlíku, zapište, a doneste vaší firmě jako návrh na příští meeting. Zvýšení platu jisté! :-)
Anonym, 22.04.2016 16:38:56, IP: ***.***.16.82, #199775
Karlíkovi ani trojíté opakování nepomůže! :-)
Bazzy, 24.04.2016 10:20:29, IP: ***.***.28.234, #199809
Přidám svou zkušenost s MF brylemi . Od září 2015 nosím brýle s čočkami Hoya LifeStyle V+ mám +1,25D Add +1,5. Po prvotním nasazením brýli a pohybu hlavy se mi vše vlnilo, ale po cca 3 dnech se vše ustálilo , jen jsem měl trochu problém sejít schody:-). Ted po cca 1/2 roce vidím vše skvěle., nic se nevlní , vše ostré, schodiště taky v poho.Jsou to mé první mf brýle , stály vč. obrouček necelých 7000,-. Po prvotním strachu , že to budou vyhozené peníze jsem naprosto spokojen
Bazzy, 24.04.2016 10:21:15, IP: ***.***.28.234, #199810
Přidám svou zkušenost s MF brylemi . Od září 2015 nosím brýle s čočkami Hoya LifeStyle V+ mám +1,25D Add +1,5. Po prvotním nasazením brýli a pohybu hlavy se mi vše vlnilo, ale po cca 3 dnech se vše ustálilo , jen jsem měl trochu problém sejít schody:-). Ted po cca 1/2 roce vidím vše skvěle., nic se nevlní , vše ostré, schodiště taky v poho.Jsou to mé první mf brýle , stály vč. obrouček necelých 7000,-. Po prvotním strachu , že to budou vyhozené peníze jsem naprosto spokojen
Bazzy, 24.04.2016 10:24:29, IP: ***.***.28.234, #199811
Anonym, 24.04.2016 14:08:08, IP: ***.***.61.5, #199815
díky. Konečně někdo, kdo o svých brýlích něco ví. Popsal jste perfektně zkušenosti se základním multifokálem. Z hlediska addice jste již na hraně optimálního využití tohoto produktu, proto období zvykání bylo trochu delší. To že jste s tímto produktem spokojen není jen kvalitou produktu, ale i kvalitním zpracováním těchto skel ve Vámi vybrané oční optice. Karlík
        Předchozí   1 .. 145146147148149150151 .. 188      Následující
Přidat příspěvek k tématu Multifokální brýle - zkušenosti
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.