Diskuse - chlamydie
Pavel, 27.01.2009 15:01:58, IP: ***.***.15.184, #70807Souhlas, na chlamydiích.info vytváří malá skupina lidí dojem, že léčba je úspěšná. Když si, ale pozorně přečtete blogy, tak zjistíte, "že nastalo zlepšení", třeba po prvním pulzu, ale po měsíci je na tom dotyčný hůře než předtím. No a "skupina" volá: "musíš vydržet bude líp".
Zdenka byla také jedna ze skupiny, škoda vymazání jejího blogu. Uváděla v něm vyléčení po aplikaci WP, ale ještě zkusila Strattona (přidala antituberkulotika) a psala, že je opět ve stejných problémech jako před Wheldonem.
A pak se zázračně objevila jako vyléčená na cpnhelp.
Prostě podle mne jde o placebo efekt a možná někteří z nich to mají jako hru, jsou zdraví a mají radost z toho, že mohou manipulovat s postiženými lidmi.
Lidé, kteří nechtěli nasadit k WP antituberkulotika, protože se báli následků, přešli raději na Marshalla, protože je WP po několika letech neuspokojil.
krejcarek, 27.01.2009 18:59:53, IP: ***.***.188.7, #70816presne hosi,souhlasim s vama!!!petre pavle a lukasi. ja sem chlamydie hltal ze zacatku jak sem mohl...ale zaplat panu bohu ze jsem z toho vystrizlivel!!!michale vzdyt v ste jak naka zajebana sekta co si porad melete svou!a nic tady neobhajuj michale...bych te nejradsi nakopal!!hazite tam diagnozy pres internet jak lekari s nekolikaletou praxi...kdo ma IgG protilatky tak musi zrat ATB,ten podelanej Jan...co to tam kvaka za nesmysly...tam normalne kur.v.ite lidem zivoty...lidi si tam objednavaj ATB z ruska nebo odkud a sami si to davkujou a vy mu napisete ze jich ma malo ze musi vydrzet...mam na vas takovej vztek ze tos nevidel.a jak rikaj kluci...nejlepsi je jak nekdo na tom webu napise ze se mu povedlo z toho dostat nejak jinak...to je pruser hned ze nevysla vase metoda...ktera mimochodem jeste nevysla...a naka astrodiana nebo co to tam placate kdyz ani nevite kdo to byl a kdo si to kde vymyslel..ste ubohy!!
Milada, 28.01.2009 8:40:18, IP: ***.***.15.184, #70836Když to tak čtu, tak je to k zoufání. Doktoři nepomůžou, Wheldonův protokol nikoho nevyléčil a navíc je nebezpečný, Stratton s antituberkulotikami ještě víc. Tak asi Marshallův protokol, co vy na to zdejší znalí?
..., 28.01.2009 9:00:46, IP: ***.***.73.138, #70838Doktori si misto toho, aby si precetli jednu ze stovek studii na PubMedu, ktere potvrzuji, ze CFS je infekcniho puvodu, budou radsi tvrdit, ze si ho lidi vymysleji a jsou psychousi. Tod realita zdravotnictvi.
Formol, 28.01.2009 9:42:03, IP: ***.***.212.150, #70844Tak stovky? Cituj alespoň jednu konkrétní!
..., 28.01.2009 9:56:51, IP: ***.***.73.138, #70846Valacyclovir treatment in Epstein-Barr virus subset chronic fatigue syndrome: thirty-six months follow-up.
We hypothesized that subset classification of Epstein-Barr virus (EBV) in chronic fatigue syndrome (CFS) is required. At first, a blinded-random placebo-controlled trial of valacyclovir in EBV CFS subset was performed (Group 1), and this EBV subset was followed for thirty-six months (Group 2). Patients were given valacyclovir at 14.3 mg/kg every 6 hours. The validated Energy Index (EI) point score assessing physical functional capacity, Holter monitor, multigated (radionuclide) MUGA rest/stress ventriculographic examination, EBV serum IgM viral capsid antibodies (VCA), and EBV early antigen diffuse (EA) were followed. After six-months, Group 1 CFS patients receiving valacyclovir experienced an increased mean least square EI point score +1.12 units (122 kcal/day), while the placebo cohort increased +0.42 EI units (65 kcal/day). EI point scores at Group 2 increased progressively. Sinus tachycardias decreased and abnormal cardiac wall motion improved. Serum antibody titers to EBV VCA IgM decreased. Patients resumed normal activities.
Pavel, 28.01.2009 10:55:25, IP: ***.***.15.184, #70852to Milada: Asi nejmenší zlo je Marshallův protokol, stahneš jej na borelioze.cz a jsou tam lidé, kteří jej aplikují. Rádi poradí. I když tam lezou neurvalci z chlamydií. info a mektaj tam svoje nesmysly.
l, 29.01.2009 15:39:52, IP: ***.***.150.228, #70911Mrknul jsem na chlamydie.info a ty lidi tam fakt působí jak nějaká agresivní sekta.Zrovna tam někdo napsal,že se uzdravil bez antibiotik a už ho tvrdě kamenují.Až z nich jde strach.
Kiroj, 10.02.2009 13:35:03, IP: ***.***.113.254, #71628Kontrolní otázka: Koho jako Fronta lidu za osvobození Judei (roz.borelioza.cz) nenávidíme víc než římany ? No přece Lidovou frontu za osvobození Judei (roz.chlamydie.info) a naopak...Ještě by to chtělo založit sebevražedná komanda a nakoupit špičáky a trochu štěrku, aby jste se měli, až se jednou potkáte, čím kamenovat... Kdyby jste opravdu pozorně sledovali léčbu lidí dle obou varianat (a jejich asi 100 podvariant), taky by vám snad muselo být jasné, že má oboje podobné - polovičatě (ne?)úspěšné výsledky a když jedni tvrdí, že to těm druhým absolutně nefunguje zatimco ten "jejich" protokol je jedinej správnej tak je to jak vystřižený z Briana..Jehova...Jehova...Jehova :D
Sanula, 13.02.2009 6:46:45, IP: ***.***.91.94, #71902Ahojte lidicky, tak muj problem, už dva roky, mam problemy s moceninim, proste jak docuravam, tak ke konci me to malo pali a nekdy kdyz se zvednu,tak mam divny pocit a musim jeste jednou, jinak zadny jiny problem nemivam, jo boli me kolena ,ale jen nekdy, vytoky mam slabe , pry normalni.. Byla jsem prohlidnuta dvema gynekology, vzdy znela odpoved, ze jsem v poradku a obava s chlamydii , je zbytecna, mela jsem je v 17 letech.. navstivila jsem proto urologa, ten mi nasel lozisko, pry je to candida, drzela jsem dietu, zhubla jsem 5 kg,takze jsem mela 48 kg. je mi 22¨. potize porad trvaly, nikdo mi testy na chlamydie nechtel udelat, pry jsem v poradku. objednala jsem se do laboratore, nechala si udelat testy, na chlamydie plicni , pohlavni, vzali mi moc. atd. nalez infekce, zadna candida, testy na chlamydie negativny, predapsane antibiotika. potize porad... ted jsem objednana k dalsimu urologovi, protoze jsem nepochopila , jak jsem mohla mit infekci a ne candidu. .. Nakonec jsem se objednala k pani doktorce. Ktera se zabyva metodou dr. jonase, sestavila mi mapu.. nic jsem ji nerekla.. vubec, co me trapi. zacala vitaminama, metabolismem, atd. tak vse mam perfekt, rekla, ze hodne stresuju, to jo a porad, jestli me neboli zub, taky boli.. no pak jela na srdce. tam nalez,, chlamydie, rikam si , to je blbost, chlamydie a na srdci, zustaval ajsem v klidu,, mam testy negativny, najela mi na spodek a zacla , vejcovody , vajecniky, deloha, mocovy mechyr, trubice, vsude chlamydie,prtala se mate nejake problemy, ted jsem ji az rekla, ze me pali uz dva roky na konci moceni,. takze super... ptala jsem se 4 dktoru, zda nemam chlamydie,kazdy mi to poprel,, jaktoze gynekolog nepozna, ze se neco deje. mam pritele 3 roky, on nema problem zadny, je zdravy jak rybycka, jak dlouho to mam , 5 let, od doby prvniho nakazeni? tak to jsem neplodna, ne? jak tomu mam ted rozumet, mam verit nejakemu pristroji nebo krevnim testum.. ? nebo tomu, ze mam candidu.. Nerozumím nicemu,, jsem uz vyrizena.. ted pujdu na urologii, jsem zvedava co mi reknou tam,,jeste chci navstivit gynekologa, at mi teda rekne , jestli se ve spod rozpadam, nebo jak to vlastne je? Nemuzete mi nekdo poradit.. ? jinak beru patery kapky, pry me z toho dostane,,,mam na chlamydie, vajecniky, delohu, mocovy system, srdce. tak jsem zvedava,ale opravdu nevim cemu mam verit, rikala mi , ze testy to kolikrat neukazi,,, tak jsem z toho fakt uz marod.. jak nemam stresovat, kdyz se porad musi neco resit,.. boze--
xx, 13.02.2009 8:45:32, IP: ***.***.212.150, #71904především nevěřte šarlatánům, chlamydie všude jsou jejich moderním zaklínadlem. Navštivte dobrého urologa, nejlépe přímo na klinice (aby měl k dispozici vyšetření).
Irena, 13.02.2009 10:44:42, IP: ***.***.1.57, #71908Tak především si dojdi k urologovi, udělá ti stěry z močové trubice, a z těch se na 99 procent zjistí, jestli máš chlamydie trachomatis...pokud ti nedělali předtím speciálně test na chlamydie, tak si ho vyžádej, samozřejmě u toho urologa, ale každej slušnej by to u takových potíží udělal...takže se objednej na nějakou slušnou kliniku a po testech-stěrech, jen moč nestačí! budeš vědět, na čem jsi.
??, 15.02.2009 13:59:09, IP: ***.***.248.14, #72037kdo si mysli, ze iva je podvodnice nabizejici EAV, Zaper nebo jiny nefungujici kram?
eva, 15.02.2009 20:16:27, IP: ***.***.176.70, #72044Já Ivě věřím nám také pomohla biorezonance.
Eva, 17.02.2009 23:17:47, IP: ***.***.144.55, #72156Já též věřím Ivě , mě ZAPERpomohl , a žádné prášky ted neberu