Diskuse - DEPRESE I. - nová diskuze
Anit, 06.12.2008 0:10:49, IP: ***.***.139.133, #68624Ahoj všem, doufam že to nebude vadit, četla jsem si o čem tady vůbec píšete a...Dostala jsem se sem tak že jsem zadala ve vyhledávači jen jsme tady za trest a naskočila vaše diskuze :-) Dnes mi kamarát věštil z ruky a z datumu narození a říkal že jsem tady za trest, nevěděla jsem co říct, normalně by to asi každej hodil za hlavu, ale jak to říkal a vysvětloval, zdá se mi že mněl pravdu. Říkal že v minulém životě jsem nebyla nevinátko:-), jsem moc hodná a strašná cíťa, nedokážu hodně věci pochopit a všechno bych chtěla vidět ružově, pokud to tak není, bolí mně to, nechápu, všechno špatné jako kdyby mi ubližovalo. Nejsem žádnej sobec, naopak chybí mi sebevědomí. Řekla bych. Mněla jsem kluka kterej byl ke konci nášho vztahu nasilnej, nevím jestli to je důvod proč teď jsem s holkou. Dělám v restauraci a někdy toho je moc. Dělám tam rok a to mi příde opravdu jako za trest:-) Mám potřebu pomáhat, vím že tím se cejtim ve své kůži, myslela jsem si že touhle prací taky jistým způsobem pomáhám, ale ničí mně to spíš, rok v té restauraci, stres, když toho máš moc, začnu bejt i nepříjemná k lidem. Zdá se mi jako kdyby mně to hodně zmněnilo, nebo to nebude tím, ale jsem často znechucená životem a mám tan pocit jako kdybych tady byla někdy za trest, myslíte že tomu se říka deprese a že potřebuju psychologa? Píšete tady často o bolesti hlavy není to dlouho co mně 4 dni bolela pořá a záda. Poradíte mi někdo? Proč mně nedokážou potěšit věci jak předtím, už ani nevím kdy jsem se naposled usmála se srdíčka, jen aby se neřeklo :-(
Jack, 06.12.2008 0:12:58, IP: ***.***.141.235, #68625Romano,do toho, jen té čůze dej co pro to...ta bláznivá paranoička si to zaslouží...už aby jí z toho klepla pepka....zdravím
ahoj Jacku, 06.12.2008 10:03:16, IP: ***.***.173.78, #68629Jacku, bohužel nebo bohudík jde o někoho jiného, jak si můžeš přečíst. Někam píše nějaká Asistentka. Nemám potřebu ani čas nandávat něco nějaké Halině. To bych opravdu marnila život a čas hodně hloupě. Co z toho ?
Měj se hezky. Všiml sis, že nikdo ze staré gardy skoro nepíše ? Asi chápeš ... papa.
Romana.
Ahoj Jacku, 06.12.2008 10:16:11, IP: ***.***.207.94, #68630To předtím za mě psala Halina Jacku, píše za mě i na doktorce, prostě se tím baví, ta Asistentka jsem já, chtěla jsem jí vrátit , jak nám tady ublížila.
Měj se krásně, přejou hezkou sobotu
Romana
Jack, 06.12.2008 10:19:50, IP: ***.***.207.94, #68631Já jsem to pochopil, už zase bláznivá čúza řádí tady.....doufám že jí z toho jebne..a všichni si oddechnou ...čus
Jackovi a Asistenstce Halině a pozdrav všem, 06.12.2008 10:30:47, IP: ***.***.173.78, #68632Ahoj Jacku,
Dotyčná paní Halina píše za mně, nevím, zda se to v tom zmatku dá vydedukovat. U ní je to normální, je to její praktika všude.
Já tady marnit čas nehodlám. Nikam jsem nepsala jako Asistentka a nejsem Asistentka a v jádru je mi i jedno, kam tohle bude cpát - myslím, že nové píšící s depresí to nezajímá, starší pisatelé tu už bohužel moc nejsou. Nandat jí to za to, jak tady lidem ublížila by jí třeba někdo mohl, ale já to nebudu. Je to ztráta času. Mně je to ukradené. Myslím, že už jí to nandal život sám.
Já pracuju a nemám čas psát pod desítkami nicků jako Halina, Yossarian, Nerida, Hamsun, Asistentka a další na všechna fora. A jsem šťastná za to - za svou práci. Nechtěla bych dopadnout nikdy takto - na forech pod desítkami nicků se vydávat za jiné pisatele. Zpackaný život. Podle mně je potrestaná dost.
A nemám jí co nandávat - mně neublížila. Nemyslí to ani zle, je jen nemocná.
Měj se a pozdrav všem Romana.
ano, 06.12.2008 10:45:39, IP: ***.***.207.94, #68633Jasně Romanko a protože nemáš čas a zájem, tak reaguješ do 10 minut na forech, číháš, číháš a hned píšeš místo abys byla s rodinou, která na tebe stejně kašle...
viz dýchání-deprese, 06.12.2008 11:37:51, IP: ***.***.3.170, #68637Zřejmě trpím podobným problémem. Já jsem to ale vzala v opačném pořadí. Nejprve plicní, alergo atd...Léčím se na astma, ale nepomáhá to. Po novém roce jsem objednaná na psychiatrii. Doufám, že tam je zakopanej pes. Nebo alespoň částečně..Nevím proč, ale příznaky se zhoršují obvykle v odpoledních a podvečerních hodinách
blázniviny, 06.12.2008 12:08:58, IP: ***.***.173.78, #68639Halino-Yossarian - je trapný, že píšeš za Romanu, jejím jménem. Jsi profláknutá, tak to každý ví. Co antipsychotika a tvé psaní za xxx - taky jedna d**ilita.
To by ti to teda někdo nandal, kdyby psal jako Asistentka a vzal si tě tam okrajově do huby, že jen čekali, kdy se tam zjevíš - číháš jak had na každou novou diskuzi - umřela bys totiž jinak nudou. Tak se někdo vsadil, za jak dlouho tam budeš a jak dobře číháš a tys to zvládla v rekordním čase, no. Ale nandání to tedy není, nevíme v čem by mělo být. Myslíme, že normální lidi mají jiné starosti než takovéto blázniviny, kterými se zabýváš ty a pár bláznů na Doktorce a depresivní lidé zvlášť - čtenáři.
P. S. Jinak jsme se koukli - psalas sem za Romanu 5. 12., odpověděla o den později 6. 12. - to je ta podle tebe reakce do deseti minut - zajímavé a srandovní taky ...
Jack, 06.12.2008 13:03:01, IP: ***.***.141.235, #68640tak Halino, necháme hezky psát lidičky,nemocné depresí,at se zase hezky podporují...nemyslíš,že bys měla vypadnout a zamyslet se nad sebou?
Vůbec,nebudeme si Haliny už všímat,plodí jen jed a nic kloudného z ní nevypadne.Na doktorce už takhle pár diskuzí zničila,tak jí nenechte, aby v tom pokračovala...
Romano,tobě přeju vše dobré,už jsem pochopil,snad tady budeš psát dál...hezký den
husa romana, 06.12.2008 13:40:53, IP: ***.***.212.233, #68641Jasně Romanko a protože nemáš čas a zájem, tak reaguješ do 10 minut na forech, číháš, číháš a hned píšeš místo abys byla s rodinou, která na tebe stejně kašle
Jackovi a všem !!, 06.12.2008 14:09:10, IP: ***.***.173.78, #68643Posílám moc pozdravů všem asi po dobrém obídku a třeba u šálku kafíčka. Aspoň já to tak mám. Zmocnila se mně ta předvánoční nálada, dům už je ozdobený světýlky zvenčí a květináčovými kytičkami zevnitř - vánočními růžemi, hyacinty, drobnými orchidejemi a bramboříky, jak to mám ráda, na velkém adventním věnci jsem zapálila dvě svíčky, vanilkové svíčky a svíčky v solných ampičkách, voní tady kůra z pomerančů, grepů a pomela a ananas, protože jsem dělala ovocný salát a pustila jsem relax hudbu Enju. A je mi fajn s Roxanou na klíně.
Posílám všem, kteří nově napsali i starým kamarádům a kamarádkám upřímné přání všeho dobrého a hodně ničím nezkalené předvánoční pohody. Přeji Vám všem hlavně zdraví, protože s ním zvládnete všechno. Přeji Vám lásku, které si zasloužíte plnou náruč. Přeji vám šťastné a zdravé rodiny, které Vám tu lásku dají, světýlka radosti a štěstí v očích Vašich dětí a lásku a porozumění v očích Vašich partnerů. Přeji vám vnitřní klid a mír, protože bez něj žádné potěšení není opravdové. Přeji Vám hodně skutečných přátel, kteří Vaše životy obohatí, protože všichni známe hodnotu pravého přátelství. Přeji Vám hodně sil na zdolávání překážek, bez kterých není žádný lidský život.
Krásný víkend !!
MALÍŘKO, chodíš sem ještě ? Je mi smutno po Tobě a Tvém psaní. Jak se máš ? Co podnikáš ? Co Tvoje obrázky ? Pokud bude výstava,budu jednou z prvních návštěvnic ...
včera jsme byli u známých na turnaji v kulečníku, poprvé mně to šlo a začalo mně to bavit, jako vše, co člověku jde. Dnes je v Hrádku u Nechanic golfový sranda mač - tradiční Mikulášský, takže večer jedem do Hradce do Růže na golf. večírek ... napiš, pokud to jen trochu půjde ... posílám Ti moc vzpomínek, pozitivní energii a přání všeho dobrého !!
S láskou Romana.
poděkování Halině i Romaně, 06.12.2008 14:17:02, IP: ***.***.173.78, #68644Díky Romano za hezký e-mail plný lidskosti !!!
Děkujeme ti Halino - od té doby, co jsme měli možnost tě poznat, stáváme se lepšími. Uvědomili jsme si, jak je náš život ve skutečnosti bohatý.
Čtenáři.
poděkování, 06.12.2008 14:20:10, IP: ***.***.173.78, #68645Díky Romano za hezký a lidský příspěvek !!
Díky Halino - od té doby, kdy jsme měli možnost tě poznat, se stáváme lepšími. Uvědomili jsme si, jak jsou naše životy ve skutečnosti bohaté. Tvou zásluhou, dík.
Vyrovnaní přátelé.
jen drobnost..., 06.12.2008 14:25:02, IP: ***.***.173.78, #68646Jen ty Halino, číháš tady i na Doktorce na mnoha diskuzích - reaguješ všude během chvilky. Kluk.