Diskuse - Kartářky
MarkS, 13.12.2012 21:22:21, IP: ***.***.22.224, #172044Kamarádka mi doporučila Kartářky Světla pro výklad některých mých otázek, pokud někdo hledáte dobrou kartářku, doporučuji dál.
vj35, 14.12.2012 12:56:34, IP: ***.***.54.48, #172048katka z brna nic moc ,takové strohé a výklad 10minut:-((((
vj35, 14.12.2012 13:03:23, IP: ***.***.54.48, #172051kartouškovou nedoporučuji!!plácá bláboly a nesmysly :-(()
alex, 15.12.2012 1:12:15, IP: ***.***.186.81, #172073No, já bych řekla, že je paní Bavorová dobrá tak maximálně na vytahování peněz z kapes. Vyhledala jsem jí, protože jsem byla velice nešťastná v manželství. Tvrdila mi, že se nikdy nerozvedu a hlavně ať to nedělám, že jsou všichni mužský stejný, že bych si nepomohla....že se vše zlepší až se mi narodí syn. (podotýkám, že jsem za svůj život neměla po těle tolik modřin jako za domu manželství) No, a neuplynulo ani půl roku a já byla šťastně rozvedená a do roka znovu a tentokrát velice šťastně vdaná. A ani toho syna jsem se nedočkala....mám dceru!
Kde bych asi skončila, kdybych paní Bavorovou poslechla....možná bych byla už dávno pod hlínou nebo v Bohnicích!
nezabudka, 15.12.2012 12:32:27, IP: ***.***.232.15, #172074Krasny den vsetkym,chcem reagovat,bola som u pani Bavorovej na nahliadnutie do minulych zivotov,ona videla vsetko ja necitila a nevidela nic,dala som 1500kc,vravela ze do 2az4 tyzdnoch sa u mna budu diat veci...je to 2 roky a nic,neviem?Chcem sa spytat,mam vela skusensti s kartarkami ,ale nejak sa nevyplna nic,preco je to tak?Bola som u kartariek v Prahe ,Kladne ,volam na telefon ale nejak ...Dakujem za kazdu radu.Jana
xJana, 15.12.2012 12:39:08, IP: ***.***.96.67, #172075Ahoj nezabudko,mohla by jsi tady ,prosím,vyjmenovat katráře, se kterými máš negativní zkušenosti?Myslím,že by to mohlo mnoho lidí ochránit od zbytečného vyhazování peněz.díky
nezabudka, 15.12.2012 13:26:10, IP: ***.***.232.15, #172076Ahoj menovat neviem ,mozno niekomu to vyjde ja som asi nejaky zvlastny pripad,bola som u pani Svobodovej V.chvalila sa ze nieje hoci kto,odhadla moju operaciu ,vravela,ze cas jej nevijde ale sadne to,zatial nesadlo,uvidim jak o rok vravela ,ze moj vek 48-49,sa budu diat veci,pockam,ohladom partnera,neje ziadny,dalsia Anezka Hochwalder mozno niekto ma stastie,rozpravali sme dlho ,to ano mam zapisane veci ,zatial okrem stahovania nic,stale to citam dokola,pani Boeva,prijemna pani odhadla byvaleho priatela inac nic,,pani Boleslavskej som volala velakrat,vseobecne zas nic,neviem neviem,mam pocit ze to je vazne iba o peniazoch a manipulovani,mam problem s pracou a tak sa snazim najst nejaky bod od ktoreho sa odrazit,myslela som ze kartarky ak uz tolkym pomohli tak pomozu aj mne a asi vedla.Hladam a nenachadzam samo sebou tu robotu hladam a nejde to.Prepacte je toho viac ,ale vedla,vsetko vedla.Mam na Slovensku jednu sikovnu a ta odhadne cas skvele,a je hodne prijemna,no hadam sa podari aj tu najst Kartarku s velkym K.Pekny den prajem vsetkym.
nezabudka, 15.12.2012 13:40:13, IP: ***.***.232.15, #172077Bola by som vazne stastna keby mi niekto povedal,ze vtedy a vtedy ,a to a to a vyjde to tak ,ale mne nejak nesadne ,zatial inac tie veci o buducnosti su vazne uzasne ak vyjdu tak to dam vediet.
nezabudka, 16.12.2012 12:43:14, IP: ***.***.229.44, #172095teraz som cakala na zaplateny vyklad tyzden,madamLafi mi napisala,ze som vydata, teraz sa idem rozvadzat,ja som sama s detmi 13 rokov a rozvedena 7,verte tomu, som sklamana hodne,neviem ,ale jak to tu pisu dotujeme blbosti.Vazim si ludi,ktori vedia a rozumia tymto veciam,ale je ich hrozne malo.Vyklad bol mozno na 20 riadkov ani nie a stal 600 korun.Takze tak.Prepacte, som z toho len sklamana,ako sa da zarabat na ludskom nestasti,alebo na tom, ak niekto potrebuje pomoct.Krasny den prajem vsetkym.
nezabudka, 16.12.2012 21:03:05, IP: ***.***.239.207, #172110ja so uz tak sklamana,ze neviem neviem ,ale dakujem moc,ste velmi mila
mirinda, 18.12.2012 19:13:18, IP: ***.***.253.34, #172143ahoj všichni,máte nějaké zkušenosti s p. Vrábelovou je někde od brna. Měla by to být astroložka....
nítěnka, 18.12.2012 21:23:52, IP: ***.***.93.1, #172146Ne,tu neznám,ale již několik let po skype mi vykládá karty a dělá numerologii paní
Nina Paloci.Žádná pohádkářka,řekne to tak, jak to je.A hlavně bude.Tak zkuste jí holky.
Lena, 19.12.2012 13:17:18, IP: ***.***.226.133, #172162 tak jsem se dostala k PC az ted, net budu mit az po novem roce tak musim na pc do centra. kdosi seme ptal jak pan Petr dela vyklad. To bohuzel sdelovat nebudu, protoze sama tomu nerozumim. Ale vsimla jsem si ze karty se u mne opakovaly, protoze jsem se zamerne ptala nekolikrat na ty same veci, takze mu karty funguje. Co e ale prekvapilo, ze vetsinu casu mluvil i bez karet a vedel hodne i bez karetm veci, ktere nikdo nevi.Proto mam za to ze ma skutecny dar. Milena psala, ze Petr hodne vi- ja prisla s pocitem, ze nevim jak dal a odchazela jsem s tim, ze mam spoustu moznosti. To proste nebylo Ano nebo Ne, ale i Proc a tohle mi nikdo predtim rict nedokazal. Ted jsem se chtela objednat pred Vanoci, ale je plny az do brezna, ale mezi svatkama mi dal mimoradny termin. Moje kamaradka od neho nasla i hodne clanku na nejlepsich webech o zahadach na internetu, ja nemela cas ale snad se nektery jmenoval Smetiste jasnovidcu nebo rak nejak. Tenhle clovek opravdu hodne umi, ale i hodne vi, a myslim ze proto dela pro USA. jen musite mit trpelivost na cekaci dobu. Jinak vsem preji krasne svatky
Nina, 22.12.2012 22:48:31, IP: ***.***.13.14, #172288Ahoj. Máte svoji oblibenou kartářku? Já bych chtěla k nějké zajít, jeste jsem nikdy u zádné nebyla, ale furt se mi o tom zda, ze tam mám jít, tam právě to chci zkusit, ale nevim vůbec k jaké a kam. Neznáte nějakou dobrou v Jihom kraji?
Lola, 27.12.2012 14:36:12, IP: ***.***.13.224, #172579ahoj mám hodně zkušeností s kartářkama a to dobré i děs co se týká výkladu a jeho naplnění.u p,Svobodové jsem byla a popletla mi dost důležité věci jako třeba si spletla milenku mého přitele s jeho dcerou a podle toho její předpověd taky dopadla...no hrůza vám řeknu do blbostí nepodstatných se strefila a do těch nejvíce důležitych ne..jak si může zaměnit mě za tu druhou a tímm pádem vše splést doplatila jsem na její výklad přímo osudově hodně špatně....no a p. Plíhalová ta se učí karty podle knih,no nevím zdali je tohle nějaká nadpřirozená schopnost....mě vyděsilak smrti ohledně mých dětí...a zaplatbůh se to byla lež jako ěž,alejá jsem pojejím výkladu byla na infarkt. věřím jsou i schopné kartářky,které mají opravdu z hůry dáno a mají schopnost vidění,ale některé si na ně pouze hrají a zahrávají si s lidma s jejich životy a nechají si za to jěště platit,myslím platit za lži je nehoráznost a nezodpovědnost,je jich dneska bohužel spouta takových a jen hrstka opravdových co umí !!!! přeju všem jen ty bohem seslané jako je např.paní Jana z Karlštejna nebo p,Santi z Prahy