Diskuse - Kartářky
Bara, 22.11.2012 16:15:30, IP: ***.***.112.146, #171406to je pravda Jitko. Chodim k Petrovi pravidelne a ja to tak jak pises. A co se tyka schopnosti, vetsina tech kartarek nema ani schopnosti, ani dost rozumu aby nekomu mohli pomoci, jen prectou obrazky, vyznam, vezmou penize a "Nazdar".
Věra K., 23.11.2012 13:55:00, IP: ***.***.38.55, #171434Chtěla bych požádat o kontakt na kartářku Sandru z Kobylis, byla jsem u ní před lety, vše vyšlo skoro do puntíku, ale ztratila jsem na ní kontakt. Teď jsem před velkým rozhodnutím. Pokud mi můžete někdo poradit, moc předem děkuji. Věrka
Kamila, 25.11.2012 0:49:24, IP: ***.***.92.43, #171478Já u ní byla a dokonce mi řekla takové podrobnosti,že jsem tedy koukala.Např.pojedete do zahraničí a dávejte si pozor na své doklady a já za měsíc nechala v Itálii kabelku i se všemi doklady :-)
Majda, 25.11.2012 19:47:17, IP: ***.***.6.150, #171497Tak tuhle kartářku znám a stala se mojí dvorní kartářkou. Navštívila jsem jich už spoustu, jak osobně tak i přes internet, ale na paní Dvořákovou nedám dopustit. Nemaže med kolem hu.. jak se říká, neslibuje hory doly a mluví s člověkem otevřeně. Moc ráda ji doporučuji
katy, 30.11.2012 15:50:01, IP: ***.***.160.78, #171674Ahoj, zvazuju teto pani zavolat. Mas s ni zkusenost pouze jednorazovou nebo jsi u ni byla i vickrat?
Štěstí, 01.12.2012 14:52:56, IP: ***.***.12.151, #171718Doporučuji paní Denisu Váňovou, výborné výklady, které jsou až neuvěřitelně přesné.Příjemná paní, ochotná pomoci.Je to pravá vědma.
Renata, 01.12.2012 15:46:56, IP: ***.***.226.133, #171720Ano Jarko, souhlasím a ještě dodám, že je Petr z Brna je jeden z mála, co mají skutečný dar a schopnosti a to nemá ani 95 precent kartářek, které někdo rádoby vychvaluje jak jsou přesné. Když jsem u něj byla osobně, tak řekl bez karet pár věcí a já vůbec nechápala, jak to může vědět a také něco o budoucnosti, třeba to, že bych měla využít to, až mi nějaká kamarádka nabídkne výlet do jiného města, že tam bude kupovat auto a "bum" za 2 týdny se to stalo. Ale všimla jsem si, že hodně věcí mi nechtěl říct. Byla jsem u něj asi hod a půl a byl to velmi příjemný a zajímavý rozhovor, nebudu psát, co mi řekl, ale má skutečně schopnosti a znalosti o medicíně, výzkumech a lidských schopnostech. Nedivím se, že má klienty hlavně v USA, nechápu kde bere ty informace a jak " ví".
XjANA, 02.12.2012 12:50:55, IP: ***.***.96.67, #171733AHOJ rENČO,JÁ SI NECHALA DĚLAT VÝKLAD U pETRA PO SKYPU A MĚLA JSEM STEJNÝ POCIT JAKO TY,ŽE MI SPOUSTU VĚCÍ RADŠI NEŘEKL.
Darinka , 03.12.2012 10:45:13, IP: ***.***.11.20, #171748Ahoj holky a meli by jste prosim na toho petra kontakt email i cislo diky moc
ananl4e, 03.12.2012 22:35:33, IP: ***.***.233.58, #171765Ahoj Renato. tak ta Vaše poznámka, mi přijde trochu zbytečná. Vyznělo to, jakože on je jediný na světě, který svou práci dělá dobře a my ostatní, kteří říkáme své pozitivní zkušenosti s jinými kartáři a esoteriky si to namlouváme nebo vymýšlíme, že jsou přesné. Já schopnosti pana Petra nezpochybnuji, ale ani nepotvrzuji, protože nemám zadné zkusenosti, ale věřím, že Vám pomohl a to je dobře. A například já jsem zde napsala pozitivní zkušenosti se dvěma kartářkami. U jedné jsem byla osobně v Praze a přesně jak říkáte ona mluvila bez karet, karty vytáhla až po hodině. Předtím se mě zeptala jen na datum narození a fotky osob, na které jsem se ptala. Nic víc. Takže každý máme nějaké své zkušenosti. O těch negativních, kterých bylo bohužel podstatně více jsem také psala. Ale na tyto dvě dříve zmiňované kartářky nedám dopustit. Ale každý máme svůj názor, to ám ovšem nedává právo zpochybňovat názory druhých
Adriana, 04.12.2012 13:37:12, IP: ***.***.226.133, #171779 a prave o tom to je, pisie se tady o zkusenostech. I ja mam zkusenosti s panem Petrem, osobni vyklad, velmi vstricny a osobni pristup, a hlavne vysoce profesionalni i po strance schopnosti, naproti tomu jak psala Renata, 95 procent kartarek byly nejake babky z ulice, placani o nesmyslech co si nekde precetly a aninepochopily. Nacute se trochu respektu k lidem co neceho dosahli a maji opravdove a velke schopnosti. Ale typicka ceska vlastnost je zavidet a otevirat zobak, kdyz je nekdo opravdu spicka, zavist a pomluvy. Najednou se kazda kartarka vyjimecna a prisla z Hvezd, zejo.. to uz zname. je to jen forum a kazdy se musi presvedcit sam kdo jaky je, ale clovek co nema znalosti tezko pozna kdo je dobry. ja ty znalosti mam a presto smekam pred panem Petrem, hlavne za jeho skromnost a velke znalosti. podle me je to ucitel jake potkate jen v Indii nebo Asii a takove u nas nepotkate. Byla jsem v Cine 3 roky a 2 roky v Indii a vim o cem mluvim.. A misto te zarlivosti budme radi, ze tu mame nekoho takoveho od koho se muzeme neco naucit, kdo umi pomoci a poradit
ananl4e, 05.12.2012 10:56:10, IP: ***.***.233.58, #171813Adriano, ja jsem ale nerekla, ze pochybuju o schopnostech pana Petra, to bych si nedovolila, protoze osobni zkusenost nemam.A pokud si prectete me prispevky, tak zjistite, ze jsem napsala, ze pro mne se ukazaly jako vynikajici Eva-Agia a Denisa Vanova. Shodly se a dokazi rici podrobnosti a konkretni situace a ne obecne kecy, ktere si z karet vyctu sama. Ale predevsim mi pomohly. A verte mi, ze za posledni dva roky mam zkusenosti s x kartari a kartarkami, bylo jich ja nevim, ale vic nez 10 urcite. To byly takove ty kecy, krome toho uplne mimo. A jeste soudily, na coz jsem alergicka. Pravy esoterik ma byt nestranny a nasmerovat a ne kritizovat. Nekteri nebyli az tak spatni, ale nedokazali pomoci. A u ostatnich bych si omlatila hlavu o zed, ze jsem u nich vyhodila penize. Ale nelibi se mi Vas pristup, kde rikate, ze pan Petr je jediny, ktery je spicka ve svem oboru. Znovu opakuji, ze nevim, ale verim, ze Vam pomohl. Ale ja jen rikam, ze mi pomohl nekdo jiny a jsem nadmiru spokojena. Takze bych byla rada, abyste nezpochybnovala me zusenosti, stejne jako ja nezpochybnuji Vase.
Ruda, 05.12.2012 14:34:38, IP: ***.***.226.133, #171817 Koukám, že ty o esoterice víš taky houby, podle toho co tady plácáš, pak ani nemůžeš poznat kdo je dobrý a kdo ne. Tak to dopadá s lidma, kteří mají nějakým způsobem vygumovanou hlavu a pak vymetají kartářky a ještě se pak rozčilují, když jim někdo vynadá. Takových pomatených, co si někde něco přečetli je také mraky. Neznám ani jednu kartářku zde uvedenou a ani to nepotřebuji, ale esoteriku člověk musí studovat moc let pod vedením, jako v jiných oborech. Ale samozvané mařky z ulice začnou vykládat karty a blbosti a ohánějí se tím, co si někde přečetly a pak jsou itakové, které také vědí houby a vymetají kartářky aby slyšeli jak jsou vyjímečné a dokonalé. Opravdový esoterik tě naopak dokáže kopnout do dupky, aby ses vrátila radši ke sporáku a nepletla se do toho, čemu vůbec nerozumíš
xxx, 05.12.2012 16:25:56, IP: ***.***.146.234, #171824Jarko, Adriano a Rudo a možná o stránky dříve někdo další, píšete z jedné adresy. Myslíš si, že sem chodí jen blbci?
Martina, 05.12.2012 19:31:23, IP: ***.***.226.133, #171829no spis ze sebe delas blbce ty, ja treba pisu z PC centra, kde je asi 400 lidi. To chce zapojit ten vlasskej orech co mas v hlavicce, ale asi ti nefunguje zejo.