Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

pro cidrycha, 29.09.2010 19:40:25, IP: ***.***.127.230, #107129
není ti zle s toho co od rána piješ,pak napíšeš
Pepa, 29.09.2010 19:40:34, IP: ***.***.217.2, #107130
Dnes teda zazářil, nádhera, nemá už Delirium????????Nemůže být normální.Aha, v léčebně to ví, proto ho nepozvali.
škyt, 29.09.2010 21:20:57, IP: ***.***.114.236, #107138
Jeníku,tady to má být diskuze:Alkoholismus zcela vážně.
Ty jsi z toho udělal kabaret!:-))))))
JCskutečný, 30.09.2010 5:30:50, IP: ***.***.129.91, #107145
Víte co je normální ? Vy to nejste ale povídá se POTREFENÉ HUSY SE VŽDY OZVOU. Svoloči ,když já udělám chybu tak hned opravujete a tady rádoby primitiv anonymní ||||| píše -nejsou tak trochu "ZÁVOSTI ? .a TO JAKO MÁ BÝT CO. Víte co je u kuřáků normální? Že svádí svou závislost a ubohost na spoustu jiných věcí. Přeci dopravu a další negativní vlivy rozvoje společnosti neovlivním ,ale příkladným zdravým způsobem života ano. Vy se zde zabýváte kravinama ale nastavte si vy slavní kuřáci a alkoholici zrcadlo. Vaše hnusné kuřácké chrchlání na zastávkách ,špačky po zemi ,bordel a podluřování druhým .To je Vaše vizitka. Chcípáte na rakoviny a ubíráte prostor lidem ,kteří onemocnili ne vlastní vinou ale normálním stářím. Také jsem byl před 29 roky bezohledný jako vy ale dostal jsem rozum a to je to co Vám chybí. Nemáte PEVNOU VŮLI . Zde onanujete a nadáváte mi ale dokažte to co já a položte cigarety.Co vy nuly ,že na to nemáte ? A na špinění máte? Jste opravdu jen ta hovna u cesty.
LLLLLLLLLL, 30.09.2010 5:45:07, IP: ***.***.217.2, #107146
Blbe, je to tu o alkoholismu!Tibetsky to neumím napsat, rusky také ne, ty řeči ovládáš.
JCskutečný, 30.09.2010 5:51:06, IP: ***.***.129.91, #107147
Ty Pepo ty jsi opravdu na hlavu. Ty vole celý život jsi si prochlastal pak tě rodina vyhnala na léčbu abstinuješ tady rok a hrdina s podia ,kde ho ukazují jako medvěda na jarmarku dříve, se ukazuješ. Ty troubo nechlastám 29 let a z toho jednou 13 let a krátkodobá recidiva. Ty ubožáků stavíš na krátké době svého nepití. Říká se neříkej hop ještě jsi nepřeskočil. Je hezké ,že nepiješ ale sám kvůli sobě a ne léčebně.Až tohle pochopíš -vyhraješ. Tak znovu Pepo -LÉČÍM SE SÁM KVŮLI SOBĚ A VZHLEDEM KE KRÁTKÉ DOBĚ MÉ ABSTINENCE PROBÍHÁ DOLÉČOVÁNÍ. Chodím na Klusy a do léčebny na kontroly mé abstinence. Abych Ti dokázal tvou tupost tak nejdřív píšeš ,že v léčebně asi o mě neví a zde píšeš že zase ví. Celá ta tvá komedie bude tak do tvé první recidivy a pak se upraví tvé ubohé chování. Až pochopíš ,že tvá abstinece je důležitá a ne léčebna ( prostředek k Tvé abstinenci ) tak budeš mít vyhráno. Vytahovat se na podiu v léčebně v Červeném Dvoře je hrdinství .PEPO ČAS TĚ PROVĚŘÍ .Život a starosti . Ono stačí v rodině nějaké umrtí milované osoby ( jako třeba u mne ) a můžeš do té recidivy spadnout RAZ -DVA. Víš co je to léčebna? SKLENÍK . A ostatním se musím smát .Hulíte a chlastáte a mě budete něco líčit. Jste k smíchu a na závěr 29 + 29 let bez cigaret a chlastu a hlavně výmluv (jako vy ) že to nejde. Tak ubožáci do toho. Mám z Vás akorát srandu ,no zkuste se na to podívat z mého pohledu. Tak já si vesele abstinuji ,nekouřím a užívám si života. Vy prohulení,prochlastaní píšete na ALKOHOLISMUS ne pro zábavu ale právě proto ,že hledáte radu jak z toho ven. Přátelé určitě ne nadáváním na úspěšného Jendu ,který si tu závislost vyřešil sám svou PEVNOU VŮLÍ. Zde mne opravují a napomínají Ti slaboši co kouří a chlastají .K smíchu vy ubožáci ,jste mi opravdu k smíchu. Jenom k těm ,kteří jsou slušní a hledí především na sebe .mám úctu. Vy všichni co si na sebe vztahujete mé pojmenování svoloči a další asi víte proč. Toto neplatí pro SLUŠNÉ lidi at kuřáky či nekuřáky piče či nepiče cha cha chááááááááááááááá
JCskutečný, 30.09.2010 5:54:36, IP: ***.***.129.91, #107148
Ty blbe je to o ZÁVISLOSTECH .Celkový nadpis je Drogy,kouření,alkohol a jiné závislosti . Kašpare čti pořádně a já si budu psát co chci já. Tak lulánku ještě něco máš na srdíčku ?
Pepa, 30.09.2010 6:11:31, IP: ***.***.217.2, #107149
Neumíš číst?Nevíš, jak dlouho nepiji, nekomentuj moji abstinenci.Na sjezd mně zvou po několikáté.Ale nechtěl bych skončit jako ty, možná bez chlastu, ale taky bez rodiny, bez mozku.
LLLLLL, 30.09.2010 6:13:04, IP: ***.***.217.2, #107150
Umíš číst?Alkoholismus..........Prý Lulánku-nejsi gay?
cháááááááááááááááá, 30.09.2010 6:47:45, IP: ***.***.127.230, #107151
jak můžeš být tak blbý když jsi měl recidivu 13let,tak ty léta aspoň odečti.Ono se vždy počítá od začátku!29-13=16let!!!!!
Jinak rozkazuj tomu svému kámošovi ML!!Ten chlastá kouří jak fabrika,vajgle hází po zemi,ten špiní okolí!!Lhář jak ty chlastal,kvůli nevlastnímu fotrovi který ho mlátil ,až skončil na půllitrech rumu!!Tomu rozkazuj nadávej né slušným lidem..U něho i šéf je s**čka,ML co dokázal rozvést se,chlastat,kouřit nakvartýrovat se do hotového k přítelkyni!I tam je sám jen se psem,přítelkyně musela odletět vydělat peníze už neměla ani čím platit nájem...
Eva, 30.09.2010 7:47:30, IP: ***.***.170.155, #107154
tak vážení 29 + 29 + 29 let krásného života bez kouře , chlastu a sexu.Přeji Vám PEVNOU VŮLI, ale obávám se že zde asi nikdo nemá tu sílu a schopnost jako já. Jo prudit a špinit , kouřit , chlastat a sexovat , to by Vám šlo, ale to je také si tak všechno co máte.

Cidrychu, výborně, ale 29 let bez sexu ti opravdu nikdo nezávidí:-))))))Víš ty co |||| běž do p**ele ,kapišto . Jsi hlupák ,který nakonec řekne ,že kouření neškodí zdraví. Jsi vůl jak lev.Když jsem měl nemocné ,omrzlé nohy tak první dotaz a zároven odpověd lékaře byla .Že nekouříte máte velké cévy a ty vám protlačí krev i do těch nohouch dole. Ty a další jste obyčejní blbštajni a zde to není k nějakému hovoru na úrovni ale pár ubohých drbanů špiní. Vy se třeba zde p**erte a tak ty mé příspěvky nečtěte a nereagujte já na vás také seru zvysoka.

Že by k "šumavskému medvědovi" a "indickému princi" přibyl "meresjev"???:-)))))
JCskutečný, 30.09.2010 8:01:24, IP: ***.***.129.91, #107158
Pepo ty jsi ale buran .Co se chválíš léčebnou ,to není Tvá zásluha ,Kdo Ti říkal že nemám rodinu ,jsi hlupák a když píšeš "nekomentuj moji abstinenci, musím se smát jak se ti abstinuje s léčebnou za p**elí . Hochu ve světě se abstinuje jinak a když tak hovoříš o té své abstinenci tak kolik Pepíku abstinuješ ,no kolik let kápni božskou lulánku. Lžeš abstinuješ dva roky ,vše víme hochu a také jak jsi chlastal ligu ,Ale to není výchovné ti předhazovat ten tvůj chlast a není to Tvá zásluha ,že máš rodinu ale Tvé rodiny . Psal jsi ,že jsi chlastal určitě více než já ,tak jak si vysvětlíš ,že máš rodinu. Peníze,barák, majetek ,dobrá žena,vnoučata nic ale Pepo není Tvá zásluha. To už tak je a rozvádí se i lidé co nepijí ale asi málo čteš co.Ty můžeš být rád ,že máš první ženu já si vzal rozvedenou a ta řekla ,kdyby už předtím nebyla dvakrát rozvedená ,tak by to neudělala ,takhle ji to ani nepřišlo . Takže že zůstala rodina s Tebou i když jsi chlastal ligu ,tak není Tvá zásluha ale TVÉ RODINY . A toho si važ ty šmrdolo.Co se týká mozku ,hovoříš o tom svém vypitém ,že .Pepo abstinuji dohromady 29 let ale nikdy bych si nedovolil takhle se vysmívat s podia léčebny. Pepo ještě jsi nepřeskočil ,máš před sebou ještě kus života a nevíš do jaké situace se dostaneš. Třeba ztráta manželky,přítelkyně,otce,dítěte ,krach vše Ti může ten život a Tvé myšlení otočit tak ,že by jsi se divil.Nepřeji nikomu takové problémy ,které jsem měl já .Ale o tom to celé je Pepo a pak Ti nepomůže ani deset stupínků na podiu léčebny. Jsi hloupý chlap
JC, 30.09.2010 8:09:44, IP: ***.***.129.91, #107161
Evo mě se krev protlačí do nohouch a tobě mezi nohy .Co máš pořád s tím sexem a krev se mi protlačí i do pindoura Evko a o tom to vlastně je .Ty jsi prokrvená dole a na hlavu jaksi už není tlak .Také proto to tak s Tebou Evko vypadá . Jsi hloupá a to píši slušně ta chybrus na hlavu.cha cha díky udělal jsi mi skvělou náladu já vždycky nemůžu smíchy chytiti dech a to vždy po přečtení tvých báchorek. Evko postoupil jsem v národním kole do mezinárodního a tak 15 .mi drž palec budou tam výherci z Německa,Polska a moje maličkost a další dva výherci.Už předem děkuji za držení toho překrveného palečku cha cha musím končit už nemůžu ty potrhlá Evko .Evko jsi aspon hezká a jsi blondýna?
JC, 30.09.2010 8:12:58, IP: ***.***.129.91, #107162
15.10 Polsko -oprava
JC, 30.09.2010 8:21:30, IP: ***.***.165.45, #107164
šumavský medvěd ,indický princ,nemakaděnko že by už gynegolog
        Předchozí   1 .. 580581582583584585586 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.