Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 29.09.2010 13:24:44, IP: ***.***.54.254, #107086tak vážení 29 + 29 + 29 let krásného života bez kouře , chlastu a sexu.Přeji Vám PEVNOU VŮLI, ale obávám se že zde asi nikdo nemá tu sílu a schopnost jako já. Jo prudit a špinit , kouřit , chlastat a sexovat , to by Vám šlo, ale to je také si tak všechno co máte.
v, 29.09.2010 14:28:45, IP: ***.***.213.249, #107088Vám PEVNOU VŮLI, ale obávám se že zde asi nikdo nemá tu sílu a schopnost jako já.
Ne,jsi jediný na světě.I HŇUP!!!!
b, 29.09.2010 14:30:09, IP: ***.***.213.249, #107089Kdepak máš advokáta,sledující?Přebaluje,přebaluje???
JCskutečný JCskutečný, 29.09.2010 14:39:32, IP: ***.***.129.91, #107090Ty svoloči piš za sebe .Jak říkám jste obyčejná hovna u cesty ,nuly a ubožáci,puboši , netáhla , flákači . Konečně se uvažuje ,že se zvýší zdravotní poplatek těch co kouří a ničí si zdraví. Připravte si peněženky hurá. Jo a ještě cigarety se zdraží krabička těch obyčejných 98 kč ,přeji hezký den .
:-), 29.09.2010 14:41:57, IP: ***.***.213.249, #107091JCskutečný, 11.5.2010 09:09
Dobře tak tedy o alkoholu. Slušní pochopí a svoloč no na té mi nezáleží. Tak začnu děda měl na Jižní Moravě hospodářství ,byl to jeho život ,sebrali mu to komunisti a děda se dal na pití. Hledám proč já. Také jsem sportoval od mala ,Závodně střílel a běhal dukeláky /proto ta místa ,měl jsme jít do Dukly ale otce vyhodili z místa dělal ředitele na statku/ Jako komunista byl proti vpádu rusů. Takže se Dukla nekonala. Po vojně jsem se zůčastnil konkursu a obstál/ píši skromně / Jenže jsem zjistil ,že to není práce pro mně a šel jsem na šachtu,tam jsem si vzal rozvedenou ženu s děckem a pak se nám narodil Honzík. Na šachtě jsem měl vše ale Honza začal marodit a tak na jih. Tam do lomu -vedoucí vrtací soupravy. Pivo jsem si spíše kupoval domů ,trávil jsem večery sám doma,bývalá po kamarádkách a já radši u televize doma. Takže to mezi námi neklapalo a měl jsem jiné představy o životě .Rozvod jsem ale nechtěl připustit ,miloval jsem syna. Tak mi poradil advokát ,že když na léčení tak důvod padne. Z práce mne zrazovali ,nechodil jsme s partou ani na pivo. Šel jsem dobrovolná léčba 3 měsíce. Po návratu žena trvala na rozvodu dál a soud nevěděl /měla jiného alkohol byl jenom její nápad/ Byl okresní a pak krajský soud .Nechtěli nás rozvést nepil jsem vůbec a padl ji důvod. I když krajský soud už věděl ,že lže ,že důvod je jiný muž pořád lhala. Odstoupil od ni i její advokát dr.Černý z Č.Krumlova .U soudu napadla i předsedkyni soudu a byla ji vyslovena důtka s tím ,že ji mohu žalovat. Pořád to byla moje žena a nechtěl jsem ji ubližovat.Došlo k rozvodu a najednou se mi sesypal celý svět .Najednou jsem zjistil ,že nemám ani motivaci dál žít. Dostal jsem se na psyndu do Českých Budějovic diagnosa "endogenní deprese" Celý rok jsem bojoval a najednou konec. Za pomoci lékařů a jejich skleníku uprostřed nemocnice jsem se zase srovnal. Jako svářeč dvoje státnice a další profese jsem jezdil na montáže. Život šel dál. Pracoval jsem a snažil se normálně žít.Našel jsem si přítelkyni a z ničeho nic jsem přestal pít alkohol úplně .Nechtěl jsem nový svazek kazit .Alkohol jsem bral jako lék na zapomnění ,pomocnou drogu na starosti. Jenže jsem pochopil ,že pitím se nic nevyřeší,starosti a problémy životní zůstávají .Zjistil jsem ,že ani pít neumím a i když jsem pil spíše pivo ,pořád to bylo něco co ovlivnuje negativně vaše myšlení. Nemám na mysli tu nepravou euforii.Mám na mysli to že problému stejně neuteču a lepší řešit se střízlivou hlavou než pod parou. Po sedmi letech abstinence jsem se napil ale asi během dvou měsíců jsem ten vlak zastavil.Jak? Normálně jsem si připomenul vše o alkoholu ,z léčebny a každý víme ,že tam formou studii získáme velmi dobré informace., Cokoliv jsem dělal snažil se dělat dobře chtěl být profík a ty znalosti o odvykání se mi hodili. Věděl jsem ,že je pro mne jednodušší abstinovat než pít s mírou. A na tom musíte všichni stavět .,Všichni co máte s alkoholem problém. Je jedno muž ,žena ,stará ,mladá. Připustit si ,že není jiná cesta .Je to obyčejný pud sebezáchovy. Bud chci žít ,normálně žít anebo živořit. Je fakt ,že jsem spadl "Až na dno" napsal Doc.Skála a u mne to byl život .Na přestat pít je úplně jednoduchá věta Chci normálně žít a radovat se ze života. Netajit se s léčbou je jeden z předpokladů doživotní abstinence a abstinence vůbec. Přiznat si problém ale nestačí musíte ho řešit. Jsou odvykací problémy ale když přeci něco chcete ,tak pro to musíte něco udělat. Jste to vy sami.Zde nic psaním nevykouzlíte a já Vás trochu zlobím aby jste se sebou začali něco dělat .Proto říkám .Když jsem to dokázal já dokážte to také VY . Vůbec si nemyslím ,že by jste byli něco hůř než já/pár ubožáků ,jde to mimo mně / ale máte šanci vždyt život je tak krásný. Musím se Vám přiznat dodnes jsem vděčný za rozhodnutí přestat kouřit a abstinovat do konce života. Nejde jenom o peníze ale o vše co máte. Nezahodte tu šanci. Dříve nebyl internet a ta spousta informací o škodlivosti a další. Snad mi nebude zase někdo nadávat o jájinkovství a ruku na srdce ,udělali by jste zpověd jako já každý? Dokázali by jste o svém problému hovořit tak otevřeně ? Pokud ano máte vyhráno protože přiznat si své chyby je šance zvítězit.Tohle mé škorpení některých neberte vážně ale vemte vážně ,že jde přestat pít alkohol a jde přestat kouřit. Záleží jenom na Vás .Lékaři poradí ,pomohou ale pomoci si musíte hlavně
Pepa, 29.09.2010 14:42:00, IP: ***.***.217.2, #107092Jediný, co ti věřím, jsou ty roky bez sexu, semeno ti tlačí na mozek, dočítáme se pak výsledky.A zase opakuji- na sjezdu byli i pacienti, co abstinují 31 let, a byli tam každý sjezd, čili 27 x, ty NIKDY!
v, 29.09.2010 14:43:46, IP: ***.***.213.249, #107093To by tedy čuměli na vola,z pusou dokořán,až by spustil ten svůj gramofon.Ten by vyjel!
:-), 29.09.2010 14:46:53, IP: ***.***.213.249, #107094Bruselský boj s kouřením je směšný, řekl Klaus a otevřel továrnu na cigarety
29. září 2010 13:35
Zapřísáhlý nekuřák a sportovec Václav Klaus přijel do Kutné Hory do továrny na cigarety. Při slavnostním otevírání nového provozu odmítl, že by svou přítomností podporoval kouření. Zastal se však kuřáků a vyslovil se proti "vrchnostenským nařízením", která s kouřením bojují.
Jenda, 29.09.2010 15:02:21, IP: ***.***.217.2, #107096Jenouše klepne!Teda, to tak jc necháš?
JCskutečný, 29.09.2010 15:14:24, IP: ***.***.213.249, #107098Nenechám.Všichni jste volové i s prezidentem.
Jen já jsem nej...
JCskutečný JCskutečný, 29.09.2010 15:35:23, IP: ***.***.129.91, #107101Nemá rozum .Kuřačky jsou podle nejnovějších zjištění vědců kvůli svému návyku o sedm let starší,. Kouření přispívá k řadě onemocnění:90 případů rakoviny plic je z kouření ,přes 95 % lidí s infarktem do 45 let jsou kuřáci. Cigarety urychlují stárnutí Výsledkem je zhoršení vzhledu ,což souvisí s horší kvalitou vlasů,nehtů a kůže ale hlavně poškození životně důležitých orgánů,zekména srdce a plic,stoupá také riziko rakoviny. Britští vědci prokázali ,že kouření také urychluje stárnutí buněk a jejich smrt. Sledovali vliv kouření na kvalitu genetické informace .Studie ,které se zůčastnilo přes 1100 žen ,z nich 18% luřaček,ukázala ,že pokud žena vykouřila přes 40 cigaret denně ,její biologické stáří ,měřeno délkou telomer,stouplo o sedm let. Minus pět let života .lélaři varují ,že na následky kouření umírá až polovina kuřáků. Každá vykouřená cigareta zkrátí život o pět minut. V ČR v důsledku kouření každý den zemře 65 lidí. Tím že se Klaus zastal kuřáků ,tím se zapojil k lidem ,které nemusím a může být čím chce ,třeba i prezidentem .Budou volby a stařík nechce odejít. Mne zajímá názor lékařů a vědců ne nějakého laika . Lékaři na celém světě bojují a snaží se aby si lidé zbytečně nezkracovali život a hle nerozumný stařík plný vrtochů jim kazí jejich práci. 29 let mám od cigaret pokoj a jsem rád ,že jsem v sobě našel sílu a přestal jsem . Každý máme svůj rozum kdo chce kam pomožme mu tam.
Krása, 29.09.2010 15:38:56, IP: ***.***.217.2, #107102Krásné , ale tady je to o alkoholismu!!!!Jendo, jsi zase mimo.
|||||||||||||, 29.09.2010 15:51:01, IP: ***.***.54.254, #107104Hezké věty.
Proč Vám, tedy vadí někteří(ré) z této diskuze, kteří(ré) si občas zapálí ???
Opomenu fakt, že tato diskuze je o alkoholu, budiž.
Jestli ta zloba vůči nim a urážky, nejsou tak trochou závosti ?
Kouření jistě nepomáhá, ale vědci toho již vyřkli tolik, že se tomu nedá až tak věřit. Například špenát byl tolik let synonymem železa, než se přišlo na chybu v desetiné čárce a zjištění, že nemá až takový prospěch, jako se uvádělo.
A nejvíc by kuřáka nasr..lo, kdyby přestal, ikdyž je to zcela a jen jeho věc, dokázal to, těšil se na stovku a najednou ho srazí auto. To by bylo k vzteku.
Já nejsem zastáncem toho, přikazovat někomu, aby přestal. Je to jen a jen jeho věc.
A stěmi příplatky , za to, že je člověk kuřák, bych to viděl taky bledě.
To potom budou příplatky na to, že člověk jí maso nebo hodně, to také přináší nemoci.
A mimochodem, termín rakovina, se vlastně říká skoro každému nádorovému nebo nespecifikovatelnému onemocnění.
A ještě mimochodem, to co neustále, stále a pořád dýcháme je i podle těch Vašich vědců , zdraví mnohem nebezpečnější.
Jen se seznamte se studií z Prahy, kde sledovali lidi z Prahy, dopravující se ..oblíbený termín...deno denně..do práce městskou hromadnou dopravou. Jejich plíce jsou v daleko horším stavu , než plíce kuřáka.
A těch 40 denně, to je snad omyl, to by zapaloval jednu od druhé. Ten , kdo spí 8hodin denně, to snad ani nemůže stihnout.
JC, 29.09.2010 16:16:47, IP: ***.***.127.230, #107105looni jsi psal 28let bez alkoholu a 1šlet bez kouře.
V červnu jsi psal začínám 29let bez alkoholu a 14 bez cigaret,za 2měsíce už je 29+29 blbostem ,tvým jak ml nevěřím.
JC, 29.09.2010 16:19:28, IP: ***.***.127.230, #107106omluva loni 28+13