Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC skutečný, 28.09.2010 8:23:26, IP: ***.***.114.236, #106906JCskutečný, 15.7.2010 07:34
Souhlasí příspěvek 18.6.2010 14:21 PEPA JO TAKY SI TO PAMATUJI ,ALKOHOLICKÁ RÁNA TĚŽKÁ,HLAVA, OKNA, ŽALUDEK, SMUTEK, NENÁVIST. Tak přesně odraz Vašich ubohých příspěvků ,At už od inženýrka ,který asi kouří a i chlastá a doktoři potvrzují ,že inteligenti jsou na tom obzvlášt špatně . Ani jeden z Vašich příspěvků není o vašem alkoholismus a kuřáctví. Jste nuly a svoloč co jenom pomlouvá .Po mém příspěvků 17 ubohých Vašich výkřiků do tmy .Svině píší svině ano nastavili jste si zrcadlo. Doktorka opuštěna ,diskuze "svoloč" ,kterou jste si založili OPUŠTĚNA, alkoholismus OPUŠTĚN a vy zase perlíte .Chudáčku z vysoké školy .Prd je ti platná škola ,když nejsi schopen přestat kouřit .Takový jste všichni ubožáci. primitivové já na DOKTORKU "ALKOHOLISMUS" ,"SVOLOČ" NEPÍŠI JIŽ DOBŘE PŮL ROKU .A stejně mě napadá svoloč . Ty Pepo nemachruj a bud rád ty nulo ,že jsi rád. Svině jsi akorát ty .Proč nepíšete na doktorku a na svoloč ,kterou jste si založili? Všem slušným řeknu proč .Těm zde nejde vůbec o nějakou abstinenci což dosvědčují jejich primitivní a sprosté příspěvky .,Těm zde viz svině Pepa jak se podepsal jde jenom o sprosté nadávání. Já nebudu psát půl roku zde jako na doktorce ale stejně mě bude pakáž špinit a nadávat .Nedělám si iluze o kvalitě českého národa. Píší o tom všude v tisku a Vaše ubohé sprosté chování to plně potvrzuje. Opakuji ANI JEDEN Z VAŠICH PŘÍSPĚVKŮ NENÍ O PROBLÉMU ALKOHOLISMUS A KOUŘENÍ . Všechny jenom ukazují jakou máte svinskou povahu a špiníte . Tak 28 +28 ubožáci a snažte se místo pomluv. Napište zase plno ubohých sprostých příspěvků o ničem .O vysokých školách a svém ubohém životě .
JC skutečný, 28.09.2010 8:26:30, IP: ***.***.114.236, #106910JCskutečný, 18.8.2010 12:27
Vy jste skutečně případi k zamyšlení. Dám Vám profesorskou otázku? Jak může asi být vyrovanému člověku ,který je zdráv,nekouří,nepije a tvoří novinky o které je zájem což ho naplnuje pocitem dobře vykonané práce ,necítí se být této společnosti na obtíž jako někteří z Vás, nemakáte ,líná svoloč , Mezi námi je OBROVSKÝ ROZDÍL Ty pošahaná evko ,nulo co běžíš za vozem a ten ti stejně ujíždí se vrat na strom. Ted připravuji novinky do soutěže ,jsem nadšen a pln elánu .Pacujte na sobě přátelé a budete se mít také tak DOBŘE .Hlavně přestante chlastat a kouřit.
JC skutečný, 28.09.2010 8:27:24, IP: ***.***.114.236, #106911JCskutečný, 23.5.2010 21:44
Jano máš vypatlaný mozek a norek jsi pořádný .Neradím tobě, tobě poradí kámoši na AAA a jaké ty vedeš odborné řeči o myších a různých havětích ,tady povídej o alkoholu .Co se týká zařazení sama jsi se zařadila. Holka neštastná nestačíš to sledovat ,lítáš na doktorku a pak zase sem. Dříve jsi sem nepsala a jen jsem se objevil táhneš za mnou jako smrad a PL a další svoloč. Tam máte tu slavnou doktorku ,tam dávejte ta svá moudra a zde nechte slušné lidi na pokoji .Laskavě tlumoč Líbě ,že nepíši na doktorku jak uvádí ,že používám nicky .Tak důležitá osoba zas Líba není abych ji pořád pomáhal radou a běhal po počítačích .Mám ji na háku akorát jsem si všiml ,že ji tam někteří spolubojovníci dost napadají. No ale za to já přeci nemohu.Takže lahků noč
JC skutečný, 28.09.2010 8:28:04, IP: ***.***.114.236, #106913JCskutečný, 30.5.2010 19:23
Dobrý den vy všichni slušní. Bohužel setkal jsem se zde a jinde akorát a nadávkami ale nejen na mne ale i na druhé. Nadávali jste Ivě,Dáše.Ivetce,Zdeničce a píšete za druhé anebo za nás a přetváříte příspěvky. Své jsem vypsal už dávno.Vám o vy pravdomluvní zde před chvílí popsal sled vašich vzácných příspěvků a skoro čtrnáct dní pauzy. Je to ve vás ta špatnost .Nesvádějte na mne vaši ubohost. Když jsem se zastal Zdeničky tak spousta z Vás jste bud pasli za ní ,zneužili jste její důvěru a srdíčko. Jsem jeden z mála kdo se ji snažil povzbudit .Vy si ted hrajete na lektory a chytrolíni. Ani jeden hlas dříve z vás nebyl na její obranu. Naopak svoloč jste ji ještě sprostě nadávali .Máte radost z cizího neštěstí.Nikko Vám nebránil ji projevit účast bez hloupých komentářů o mojí osobě. Co má se mnou společného ? Akorát to nejdůležitější a to ,že se umím vžít do její situace oproti vám vy ubožáci ,že kdyby nebylo mé osoby tak by jste ji i politovali. Ne Zdeničko nemáš zde ani jinde spřízněné duše .To byla Dáša,Ivetka,Iva a já .To jsme si psali hezké věci a ne jako zde .Já vám snad říkám pište za Zdeničku ,špinte ji a zneužívejte jejího jména a pomlouvejte .Vy si myslíte ,že když nebudu já nebude ta vaše vrozená špatnost a to vaše kurevstvo ? Omyl vy budete jako já s tím rozdílem ,že mně nedělá potíže někomu držet palce Jako Zdeničce a pomoz jí .Vám ale dělá problém se vžít do situace toho druhého v tomto případě člověka nevinného, Zdeničky .Ona Vám nic neprovedla jenom napsala svoji nelehkou situaci ,ona ví ,že ji nemůžete pomoci ale vy jako slušní lidé jste se nezachovali .Na mne nekoukejte já nemám černé svědomí ode mne jste neslyšeli ,že bych nepohladil ,nepovzbudil .Zdenička není zvědavá na Váš názor na moji osobu i když ted by možná měla a asi by Vás ani neobtěžovala .Zdeničko hlavu vzhůru děvče zde nečekej od nich ani radu ani pomoc .Jsou zahledění do sebe .Ráno jsem ještě spal na chalupě a někdo si už dal práci a psal za moji osobu
JC skutečný, 28.09.2010 8:28:46, IP: ***.***.114.236, #106914JCskutečný, 1.6.2010 12:39
Samozřejmně ,že mám přehled ,to by bylo špatné abych neměl. Víš co říkali staří ŘÍMANÉ ? POSPÍCHEJ POMALU .Ty se Evo1 zde a na svoloči prezentuješ a utíkají ti krásná léta .Co já ale ženy ,tedy krásné ženy v tvém věku mají úplně jiné starosti .U mne jinak .Jako abstinent a nekuřák mám přímo povinnost ta moudra posílat dál ,ale ty? Šikovná holčina v tvém věku dělá užitečnější věci než prudit na svoloči ,doktorce a zde. Chybí ti nadhled a perspektivní moc asi také nejsi .No pozdrav těm šikovným.Děkuji za gratulace k 58 letům k narozeninám .To nám to letí a už 28 let bez cigaret a díky tomu se těším pevnému zdraví. Zachrchlejte si a at žije Jenda
JC skutečný, 28.09.2010 8:30:03, IP: ***.***.114.236, #106915JCskutečný, 27.5.2010 12:29
Jsi svoloč a požádal jsem o zrušení doktorku Klaudysovou a webmaistra Julínka .Tak se jich ty přiblblá Evo 1 zeptej sama .Jste opravdu obyčejná svoloč a je škoda času vám vy nuly vůbec věnovat .Vůbec vy slivky nepíšete k tématu .Taky o čem že . Eva1 jenom vypisuje jak byla pařit a kolik žrádla kachniček upekla ,kolik frtáků kořalečky se vypilo .Evo zde to je o závislostech a ne o pařbě.A právě to je zde k ničemu. Nehledě k tomu ,že jste nepsali třeba 14 dní a jenom napíši a už svoloč se může přetrhnout.Jste nuly na podpoře a ted vám ji seberou a pošlou konečně pracovat a ne obrážet hospody a pařit Evičko 1.a další
JC skutečný, 28.09.2010 8:51:20, IP: ***.***.114.236, #106923JCskutečný, 11.7.2010 21:28
Já za to nemohu. Někdy ze mě ty sprosťárny prostě vylítnou. Sledující, nezlob se, já to tak ani nemyslím, ale někdy se prostě neudržím. Normálně jsem vlastně slušňák.
JC skutečný, 28.09.2010 8:52:50, IP: ***.***.114.236, #106924JCskutečný, 12.5.2010 09:44
Předpokládám ,že jste majitelka tohoto serveru této pokleslé diskuze. Žádám Vás tímto o výmaz zovna tak jako jsem žádal o výmaz z doktorky. Pokud mně sprostě nadávali bylo v pořádku a když na svou obranu použiji stejná slova ,tak špatně. Takže se tady masírujte pomáhejte si já pomoc nepotřebuji akyž bych náhodou potřeboval tak od profíků a ne sprosté zaujaté svoloče. Upozornění -tak laskavě mně vymaž at si ty a podobní o moji osobu neotírají ty sprosté čuně. Ani jeden z příspěvků zde nebyl o abstinenci a odvykání kouření ale o napadání. Slušným hezké dny a svoloči nic. A ty slavné UPOZORNĚNÍ byl jsme vždy objektivní a po přečtení sprostých příspěvků jsem od Tebe neslyšel ani jedno napomenutí. Ta diskuze je k hovnu a když jsme si přečetl sledovanost tak I.I.2010 a pak až 16.1.2010 píše Mart .KDE VŠICHNI JSTE .Taková je Vaše oblíbenost a já nepsal .Takže výmaz a čau
JC skutečný, 28.09.2010 8:54:11, IP: ***.***.114.236, #106925JC, 20.6.2010 06:33
Ahoj sledující ,nejdříve hezký pozdrav z Liberce .Tak moje to je s nimy tak. Oni nepíší ,že nekouří a nepijí. Příklad ,za klávesou sedí kuřák vedle flašku a čte jak přestat .Ale ono to nejde a ten h**zl z Liberce píš jak 28 let nekouří a 13 let nepije .Šmejd jeden a mě to nejde .Ted nám ještě zdražili cigarety a nemám peníze .Vztek a nenávist to jsou průvodní znaky alkoholiků a ochlastů . Sledující to je ta jejich mentalita ,oni nemají nic konstruktivního oni mají zájem bořit ,ničit,pomlouvat, a proč by se podepisovali v anonymitě je nejlepší urážet a pomlouvat . Tito lidé píší na doktorku ,na alkoholismus ,zkrátka všude .Jakmile někdo vyčnívá z řady ( a to mi dva hodně ) tak honem na ně . Už aby zde bylo ticho a nikdo nám neříkal to dávno sami víme ,že jsme šmejdi a svoloč zákeřná.Žádné rady mi přeci dávat nemůžeme sami se v tom plácáme .To jenom prudíme a už aby ten šašek s těmi 28 roky zmizel .Píše že sám přestal kouřit a mě to nejde .Je to šmejd a já jsem chudák. Tak nějak je to jejich jednoduché myšlení. Ty moje cvičení,zahrádka,procházky ,změna jídelníčku to oni dávno vše moc dobře ví. To není jejich problém ,problém je právě ta jejich ZÁVISLOST a oni sami. Alkoholismus je nemoc a tyto příspěvky plně vystihují stupen poškození .Ano nenávist na celý svět ,tedy na ty kteří nejsou jako oni. Oni všichni mají jedno společné a to všechna ta negativa. nepřiznají si sami pravdu ,nepřítele vidí v těch úspěšných a at to vidím jak to vidím ,mi dva patříme k těm kteří na sobě zapracovali k lepšímu JÁ .Možnost mají všichni.Dokud zde budou mít přístup tito ničitelé a negativisti ,tak ani ti slušní sem nepůjdou .Důkaz? Ani jeden z těch příspěvků není o konkrétní osobě ani jeden nepíše o svém problému .Pardon jedinný náš Pepa se přiznal k té NENÁVISTI a to vlastně říkal i za druhé. SLEDUJÍCÍ HEZKÝ DEN PLNÝ SLUNCE A ŠTĚSTÍ ahoj.
JC skutečný, 28.09.2010 8:55:42, IP: ***.***.114.236, #106927JCskutečný, 12.5.2010 09:44
Předpokládám ,že jste majitelka tohoto serveru této pokleslé diskuze. Žádám Vás tímto o výmaz zovna tak jako jsem žádal o výmaz z doktorky. Pokud mně sprostě nadávali bylo v pořádku a když na svou obranu použiji stejná slova ,tak špatně. Takže se tady masírujte pomáhejte si já pomoc nepotřebuji akyž bych náhodou potřeboval tak od profíků a ne sprosté zaujaté svoloče. Upozornění -tak laskavě mně vymaž at si ty a podobní o moji osobu neotírají ty sprosté čuně. Ani jeden z příspěvků zde nebyl o abstinenci a odvykání kouření ale o napadání. Slušným hezké dny a svoloči nic. A ty slavné UPOZORNĚNÍ byl jsme vždy objektivní a po přečtení sprostých příspěvků jsem od Tebe neslyšel ani jedno napomenutí. Ta diskuze je k hovnu a když jsme si přečetl sledovanost tak I.I.2010 a pak až 16.1.2010 píše Mart .KDE VŠICHNI JSTE .Taková je Vaše oblíbenost a já nepsal .Takže výmaz a čau!!!
JC skutečný, 28.09.2010 9:02:13, IP: ***.***.114.236, #106930pravda, 19.9.2010 07:45
Jste jak píšeš z*rdi a nepochopili jste že Zdena si chtěla psát s panem Cidrychem a se sledující a ne se svoločí,která přišla z doktorky a ted zase zde píše svoloč kraviny. Kuřačka Věra ,Jana ,Eva a další svoloč ožralá a ubohá .Olda nová tvář tohoto kabaretu . Pan Cidrych nepije a nekouří dvacetdevětlet a vy na něho nemáte.Pomlouváte ho a on Vám je příkladem vy burani .odpovědět >>> [#105474]
Re: létající holubička JCskutečný, 19.9.2010 07:53
Tak si myslím ,že to zde dopadne jako na doktorce ,která je opuštěna .Svoloč si na doktorce sama pojmenovala podle sebe diskuzi "SVOLOČ" kam psala Věra,Jana,Eva,PL,Pepa a další. když zjistili ,že jsem zde tak svoji svoloč opustili a hned se převexslovali za mnou sem .Jste obyčejná svoloč a sám název ,který jste si sami zvolili Vám sedí. 29+29 let bez cigaret a chlastu mi dává křídla a Vám kuřačko Věro ,Jano (ta zase chlastá) Evka (potrhlá) Pepa blázen a PL psychouš z AA. Olda nový blb ,přírustek do té Vaší rodiny svoločí. Jedinná kdo za něco stála je Zdenička,sledující a z doktorky Dáša ,Iva,Ivetka ,Martin .Jinak zde opravdu nemá cenu nic psát jste nemocní a plný zloby a závisti. SERU NA VÁS VY NULY
psychouškům, 28.09.2010 9:05:32, IP: ***.***.165.52, #106933JCskutečný
ml-pravý
to jedno,jste rozdvojené osobnosti ,propité mozky máte rozdvojené osovbnosti už ani nevíte co kde píšete!!!ml-pravý už sa nevracaj hlídaj vlčáka nebo budeš ůplně sám.ŠUP ŠUP NA čertovy skaly poběhat
Václav, 28.09.2010 9:17:56, IP: ***.***.82.40, #106941Přijmout pomoc při uzdravování z alkoholismu není o nic zbabělejší, než vzít si pomocnou berlu, když máme zlomenou nohu. Berla je výbonrá věc pro ty, kdo ji potřebují a vidí její užitečnost.
Skutečně, je něco hrdinského v tom, když politováníhodný člověk klopýtá a potácí se - jenom poroto, že odmítá lehce dosažitelnou pomoc? Lidé, kteří nerozumně riskují, někdy dostávají nezasloužené ocenění. Vzájemná pomoc by se však měla více cenit a obdivovat, protože je vždy užitečnější.
ml, 28.09.2010 9:40:23, IP: ***.***.216.18, #106953JCskutečný
ml-pravý
to jedno,jste rozdvojené osobnosti ,propité mozky máte rozdvojené osovbnosti už ani nevíte co kde píšete!!!ml-pravý už sa nevracaj hlídaj vlčáka nebo budeš ůplně sám.ŠUP ŠUP NA čertovy skaly poběhat
Kolik jsi toho vypil od rána ožralo?
Vlčáka doma nemám,mám 2 v práci hlídací.Čertovi skály se nacházejí v Lidečku-to je ode mě nějakých cca 45 km,tak proč bych tam měl běhat??Máš bludy alkoholní,či co?Asi ano,jako většina zde přispívajících.Tak čaóóó:-)))
ml, 28.09.2010 10:15:58, IP: ***.***.165.52, #106962ml-pravý
mlmartinliška
jdi si zalétat po Čertových skalách aj ovčákem Harym,Haryku lehni a leží ti u nohou!
jo se zahumení je to asi 45km,s francové Lhoty ty dohodíš kamenem.vrátí se přítelkyně kdy?Už smrdíš Fekálem až sem!!Cos tak zapíjel strejdu Václava s bylnického hrbáče,že je ti tak zle?dej neurol ale néé zapíjet lahváčem!!!chááááááááááááááááázahumení aj brálováááá aj s jestřabským kopcem,aj Dubečky ,tak nepíj nekuřřřř metlu a šupito kapišto hajgle zametat