Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
?, 27.09.2010 23:19:53, IP: ***.***.21.114, #106875to posíláš svoji ženu do háje? Neporodila ti náhodou nedávno dítě? Další kecal, co......
JCskutečný, 28.09.2010 6:19:47, IP: ***.***.129.91, #106877Jedině k**tén Olda to chacha připojuje k bouračkám .Šlo o plechy ale když už tak hovoříme o alkoholu ano ten nepatří za volant a nejhorší je ,že havárii odnesou skoro vždycky nevinní. Jinak nevidím něco špatného ,když Vám říkám 29+29 let a to říkám jako -nepijte jde to nechlastat a nekouřit. Zde budou vždy ti ubožáci co nedokážou přestat kouřit a chlastat a toto zde jim slouží aspon v té své nulovosti aspon na chvíly si kopnout .Když píši o hovnech u cesty tak hovořím o Evě,Janě ,Věře,Olda ,Pepa,Pl a ta různá svoloč s |||| ________ atd. Slušným hezký den .
JCskutečný, 28.09.2010 6:34:55, IP: ***.***.129.91, #106879Ahoj Martine ,máš pravdu opět záplavy a když jsem rpojížděl Frýdlantem a viděl ty prázdné obchody ,tak jsem tam ani nešel. Co těm lidem říci ,nejde nic jako že mi je líto ? To je zbytečné .Ti co zde prudí jsou omezení tupci a já jim jenom říkám .jde abstinovat a jde nekouřit. Místo toho zde by jste se měli soustředit na SEBE .Vy máte problém . Máš pravdu u nás rozkradená republika zkrachovalé sklárny,keramička,textilní průmysl a vy blbečkové se smějte ,že přežívám se svým obchodem.Totiž chodí lidé co říkají -keště že tady jste mi ten křunt z ČÍNY s ftaláty a olovem nechceme .Nestydí se nabízet i dětem.A vy svoloči se mi smějete na můj obchod ,kde mám vyloženě ČESKÝ PORCELÁN. Jste ubožáci a hovna u cesty . Spousta z Vás je na podpoře a nedělají celý den nic jenom prudí .Ano Martine všichni na nás s**ou celý svět . Zde u nás korupce a likvidace.Český národ ano zde v záběru. A spousta zde Vás stejných jako Ti nahoře. Ti slušní ví o čem mluvím. Vás jsem nabádal a říkal .Když jsem dokázal přestat chlastat a kouřit já ,dokážete to také VY . A tak tedy dokažte ,ne zde špiněním ale vlastní PEVNOU VŮLÍ se postaví závislosti a já se Vám budu klanět a fandit Vám .
Pepa, 28.09.2010 7:52:21, IP: ***.***.217.2, #106885Co bys dělal v krámě, kde nic není?Nakupoval?Já radši čínský porcelán I.Jakost, než tvůj kšunt z trojky.Nebreč, nelez na city, něco udělej s vládou, korupcí, umíš vše.
Kušuj chrápat , 28.09.2010 8:11:30, IP: ***.***.114.236, #106888JCskutečný, 27.9.2010 16:15
Svoloči 29 +29 ???????let hovořte k tématu alkoholismus a kouření švestky .Ty Evo ty jsi ale kráva ,všem hezký víkend a mě nic. Ty vráno namrzlá od Tebe nechci ani pozdrav. Hele chvíly !!!!!!! nepíši a hned máte starosti ,přestante kouřit a chlastat chásko jedna . Já do Vás nechci přání hezkého dne ,vždycky když vy přejete tak prší. Jinak po cestě asi tři bouračky nepijte za volantem chacha.
Tenhle vůl se to slovo chvíli nenaučí psát,ani do sta let,co tu chce smrdět.A to nemluvím o obsahu,tohoto duchaplného příspěvku.Ignorant.
FUJ, 28.09.2010 8:13:13, IP: ***.***.114.236, #106889JC, 19.6.2010 17:53
Skutečnost je taková že po 28 letech nekouří akorát 2% lidí a to je ten Váš problém ,nemáte pevnou vůli a jenom špiníte .Sleduji jak krachujete a jak jste mě pomlouvali a dnes ? Hulí většina z Vás co mě napadala , tak vy jste ti pravý příkladní. Nebudu mluvi to sebekritice ,když 28 let nekouřím to hovořte vy co jste ZKLAMALI SAMI SEBE a čtu ty vaše pády zpět do chlastu a kouření všude na všech diskuzích .Zvláštní je že když jsme založil SPŘÍZNIVKYNI na žádost Zdeničky,Ivy,Ivetky ,Dáši a další tak jste nás od začátku napadali a proč vždyt mi se s vámi vůbec nebavili? A ted znovu ,píšeme si se sledující a už ji napadáte i za pozdrav .Jste obyčejné špíny a můžete to zde uhlazovat jak chcete.
f, 28.09.2010 8:14:06, IP: ***.***.114.236, #106890JC, 28.6.2010 21:08
Vy debílkové na internetu najdete mé jméno a získání na první,druhá a třetí místa :Co máte vy? Holou p**el svoloči . Doufám ,že umíte dobře číst .Jak říkám komu čest ,tomu čest. Vy umíte akorát vypalovat zobák u kompu Je také samozřejmá finanční odměna ,ale výše se neříká už takhle závidíte .Koukejte jít makat ,koštata a šup.
FUJ, 28.09.2010 8:14:51, IP: ***.***.114.236, #106893JCskutečný, 27.5.2010 14:47
Určitě jsou zde na místě lidé sportovci,nekuřáci,abstinenti a lidé co se snaží zbavit závislosti. Ty ty lidi urážíš popisem o té tvé pařbě a panáčkách a chlastu. Prolož si panákem co chceš ale zde se svěřují nebo měli by se svěřovat lidé jak přestat pít a abstinovat. Vypisováním tvé chlastanice zde nepomůžeš ,to je na jinou diskuzi s názvem "psychiatrie " a následky s pití. Těch mozkových závitů ti moc nezbylo. Někdo chlastá a někdo sportuje .Já ted sportuji a proto mi ožraní fandové co ničí a demolují nic neříkají. Radši sportuji než se na sport jenom dívám při kačence a kořaličce jako ty.
m, 28.09.2010 8:16:31, IP: ***.***.114.236, #106894To je VÝBĚR z díla pana Jc.
Dárek ke státnímu svátku!!!
j, 28.09.2010 8:17:34, IP: ***.***.114.236, #106895JCskutečný, 10.8.2010 07:21
Jsi neskutečný k**tén a doktorka také. Připravuji věci na výstavu a tak časově nestíhám . Tobě mohu jenom říci, d**ile polib řit .Dnes dktorka opuštěna ja jsem přestal psát , hvězda. Psali je ticho,svoji opuštěnou doktorku,Martin měl pravdu . A účet jsem zrušil sám
brrr, 28.09.2010 8:18:28, IP: ***.***.114.236, #106896JCskutečný, 7.6.2010 22:25
Dobrý večer přátelé a ubožáci. Víte co je zvláštní? Jak jste beze mne nemocní. Na doktorku "alkoholismus,svoloč nepíši dobře půl roku ale pořád jsem oblíbený. Tu Jenda sem a Jenda tam. Nepiji bez 13 let a předtím dalších 10 let? Zkrátka jste rozkošný jak na mne pořád vzpomínáte :To bába Líba jak o ni napsala netaktně její kamrádka Věra ,že je vidět jak ji ten chlast prý poznamenal ,je dost upřimná. Ono propít si život a na stará kolena abstinovat je sice hezké ale tvářičky jsou chlastem poznamenané.U chlapa se to jakž takž ale u ženy? BUdiž to výstrahou ženám jak dokáže pití a kouření člověka upravit. Ale je fajn ,že Líba se dokázala zvednout ,to vy někteří nedokážete.Už jsem psal ,vynechte mne ,mám svůj krásný ,čistý život a laskavě obratte své zraky jinam .Po takové době a vy se pořád bez mých výživných rad nedokážete obejít. Tato slova patří na doktorku ale i sem .Zapomente na Jendu a snažte se .Nechci Vám tu kazit tuto jalovou debatu o ničem. Vy nejste zde přínos nic nepíšete o alkoholu ale jenom o mé osobě . Pište si jako kdybych zde nebyl. Zdeničko a moji oblíbení -aho
v, 28.09.2010 8:19:12, IP: ***.***.114.236, #106897JCskutečný, 11.5.2010 06:42
Tak zde vidíme vliv alkoholu na to vaše mozkové centrum. Tak 1.1.2010 psal Mart a pak až 16.1.2010 a dotaz .kde jste všichni. Dlouhých šestnáct dní ani jeden příspěvek a jenom napíši a svoloč ze všech diskuzí se zde objeví. Pořád jste nepochopili ,že mám z Vás akorát srandu,legraci. Vážnost u mne mají Ti co přestali kouřit a chlastat ostatní.Jenom napadáte a urážíte .Vy ubožáci až budete mít za sebou 28 let bez cigarety a 13 let bez chlastu tak napište a napište ale k tématu. Jak jste na sebe hrdí a jak je vám dobře .Že vám slouží zdraví a jak jste štastni ,že jste objevili Ameriku. Zatím vidím jenom pár ubožáků co nemají co dělat a kalí vodu. Ani jeden z vás nehovoří o alkoholu ,nekuřáctví ,poznatky a radost z abstinence. Jste svoloč jak ti politici jenom se předvádí kdo mne více pošpiní a pomluví. Vůbec vám nedochází ,že jsem úplně jinde a zde jsem si chtěl jenom povídat o sladkém životě ,který mám díky abstinenci a nekuřáctví. Tak můžete zase spustit nuly.
b, 28.09.2010 8:19:56, IP: ***.***.114.236, #106899JC, 18.6.2010 15:13
Vážená nemilá už mne neoslovuj s takovou dámou nedámou ze čtvrté cenové skupiny si nebudu špinit ruce ,dej si odchod. Nepíši za nikoho proč ty nulo si pořád myslíš ,že nejsou správné ženské podle sebe nesud ty jsi a budeš sprostá nula a já si budu dělat co chi ,dej si odchod na doktorku tam je tvá parketa a zde nezacláněj mluvko
JC skutečnýMU, 28.09.2010 8:21:43, IP: ***.***.114.236, #106903JCskutečný, 10.7.2010 06:29
Dobrý den sledující ,Zdeničko. Už tisíckrát jsem zde preferoval změnu životosprávy,sport,nové koníčky,jiné přátelé ,které Vás nenavádí,atd. Tisíckrát jsem Vám říkal ,že mě stačí ocenění odborníků a ne vypitých mozků jaké máte někteří z Vás dle Vašeho slohu .Od rána už prudíte a jenom ty Vaše ubohé zvratky. Kdy dostanete už konečně rozum a začnete psát něco k tématu KOUŘENÍ A ALKOHOL. Nejste schopni nějaké myšlenky jen ty vaše ubohé výblitky co vypotíte .Tady se ukazuje ta Vaše posraná povaha českého človíčka ubohého co akorát od rána pomlouvá. V 5:35 každá slušná žena ještě spí anebo se miluje ,připravuje do práce atd. Ne tak zde .Ubožácká svoloč se zde už ukazuje se svou zmrvenou povahou. Nikomu poradit nechci? Tobě radím ty nulo ,místo pomlouvání si ráno zacvič ,zaběhej,dej si kyselé mléko ,vyprázdni se a dej si mokrý hadr na čelo. Ty nemáš jiné zájmy ? Máš čisté zuby ,snídaně, a další ,vidím starou hašteřivou bábu ještě ospalky v očích jak se odreagovává protože je sama ,nula.Celý život jsem obklopen láskou a přáteli .Píši přáteli ne takovou svoločí jak se zde preferuje. Zde píše slušně a normálně akorát sledující a Zdenička jinak vypatlané mozky . Jak říkám nechlastejte a nebudet mít vypité mozky.
,?, 28.09.2010 8:22:32, IP: ***.***.114.236, #106905JCskutečný, 14.6.2010 07:24
Ahoj sledující. Věra to je jedna z těch co založila diskuzi "svoloč na doktorce. Ohledně rozvodu psal se rok 1983 a dnes je 2010 .Přes 27 let toto utíká. Jste opravdu blázni. sledující zde pravda o jejich duševních potížích .Uvádí mou výšku 150 ale ke vstupu do státních služeb bylo mimo jiné splnit i určité parametry .Výška 170 cm já mám 173cm ,tak to jsi ty troubo viděl asi mého psa. Musím se smát jak se uchylují k různým pomlouvačným praktikám. Dnes deštivo a tak vám asi zchladí déšt ty emoce. Byli jste dlouho na sluníčku.Musím se opravdu ale smát jak neumíte předložit nějaký pravdivější příběh. sledující má pro vás bohužel pravdu ,jste opravdu závistivá svoloč a tak když vidím v časopisech a tisku všěobecně ty drby a pomluvy na jiné tak to jste všechno vy .Sledující všimni si ,na doktorku nepíši přes půl roku ,splnil jsem jejich přání aby si mohli sdělovat poznatky o nekuřáctví a alkoholu .Tak jsme se odhlásil a trochu jsem se zastyděl ,že asi se svými daty 28 a 13 je zvedám z lavic. Ono uběhlo už přes půl roku a pořád mne probírají a pomlouvají. Dokážete se beze mne bavit o Vašem skutečném problému to jset KOUŘENÍ a ALKOHOL? Hezký den sledující a normální. Psychotesty které jsem bezchybně udělal s dobrým výsledkem do státních služeb trvali dva dny .U vás vám jsem schopen říci hned .Psychiatrie tam je pro vás ubytování.