Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

§, 26.08.2010 10:36:31, IP: ***.***.213.249, #102108
...A ZMRD!!!
kde, 26.08.2010 10:56:50, IP: ***.***.72.18, #102111
a na kterých diskuzích takto perlí ?
JCskutečný, 26.08.2010 11:35:17, IP: ***.***.129.91, #102119
Jste to nejhorší co mohlo diskuze o alkoholu a abstInenci ,kouření potkat .Ani jeden z Vás nepíše k tématu .Jste hromada s**ček co zaneřáduje diskuze., Žádost o výmaz z doktorKy mám u sebe odhlásil jsem se právě proto ,že nic se zde k tématu neprobírá. Když se ozvala třeba Zdenička nebo sledující se svým problémem ,Zdenička muž alkoholik a sledující maminka alkoholička ,tak se zde setkali s výsměchem. Takový jste vy ,hovna u cesty .Ted šmejdíte a hledáte co by jste dali pro zábavu.Primitivní svoloč. Je Vás zde pár co přebíhají a nebo přeběhli z doktorky sem. Kuřáci a ubožáci a ty chytrá místo tedy pomlouvání mne ,jim porad jak přestat kouřit .
PL, 26.08.2010 11:42:11, IP: ***.***.217.2, #102120
Už dost, jeni, honem prášek, klid na lůžku.Musíš nabrat dech na další nadávky, a hlavně vymyslet něco nového.Spi sladce.
JCskutečný, 26.08.2010 12:03:12, IP: ***.***.129.91, #102123
Děkuji a ted jsem si přečetl na své jméno na internetu EVIKA doktorka.cz napsala .Jan Cidrych je jedinný z té svoloče zde normální a dokázal si poradit sám ,jinak jste to ubožáci ,odpad. Tak to napsala jedna z normálních ,která se přesně trefila .Ano Eviko děkuji .Slušným hezký den. Můžete také sem převést ta ocenění ,když hovoříte o té SPRAVEDLNOSTI A PRAVDĚ
Cidrych píše, 26.08.2010 12:35:24, IP: ***.***.213.249, #102130
Když se ozvala třeba Zdenička nebo sledující se svým problémem ,Zdenička muž alkoholik a sledující maminka alkoholička ,tak se zde setkali s výsměchem.

V KAŽDÉM DRUHÉM PŘÍSPĚVKU JE ZDENIČKA A SLEDUJKA.
Nic jinýho neumíš.Když se o tobě píše pravda,přešlaufuješ na tyhle dvě vymyšleniny,které nikoho nezajímají.
Asi, 26.08.2010 12:43:59, IP: ***.***.217.2, #102131
je ta Evika taky neživá, jako ty ostatní Ivy.........
JCskutečný, 26.08.2010 12:49:29, IP: ***.***.129.91, #102132
TY JSI TO NEPOCHOPIL? VY JSTE TO VŮBEC NEPOCHOPILI. KDYŽ JE JEMNUJI TAK JAKO PŘÍKLAD VAŠÍ UBOHOSTI ,VAŠEHO SPROSTÉHO CHOVÁNÍ. Tím Vám říkám.Když máte anebo jste měli k mé osobě výhrady ,budiž. Ale co Vám provedli ty dvě slušné ženy ,že jste se k nich zachovali tak hnusně? To je zrcadlo Vaše .Vaše skutečné ,zlé povahy. Neoblomil Vás ani jejich problém ,posmívali jste se jim a ony Vám otevřeli SVÉ SRDCE . A vy si dovolíte ještě někoho kritizovat? Chcete zpětně si dohledat to jejich upřimné svěřování ? Ne je to zbytečné ,jste obyčejné hyeny .Já na ně vzpomínám právšě pro ten jejich boj o rodinu a že neopustili své nejbližší. Vy jste jejich boj o rodinu odměnili posměchem. Takový jste lidi a hrdinové. Jak říkám hovna u cesty.
JCskutečný, 26.08.2010 12:53:46, IP: ***.***.129.91, #102133
Proč jste tak ubohý. Vždyt víte stejně jako ostatní zde ,že každý má svůj nick a tedy Dáša,Iva,Ivetka,Evik,sledující,Zdenička a další jsou skuteční slušní lidé. Zavíráte před pravdou oči ,právě protože to ukazuje na slušné lidi a takový právě VY nedokážete být. Vždyt si dohledejte nick ,každý má svůj ,tak najednou ze sebe nedělejte hloupé. Jenom co se Vám hodí do krámu.
Hrdina, 26.08.2010 12:55:59, IP: ***.***.217.2, #102134
Nevím o nějaké šikaně těch dvou hvězd, nic moc nenapsaly, jen obdiv k tvé osobě anooo.A co jsi udělal ty svému synovi a nevlastní dceři, že tě zavrhli???????Rozumíš otázce?
Jana, 26.08.2010 13:06:49, IP: ***.***.217.2, #102136
On zásadně na tohle neodpovídá.Proč?I to, proč se rozvedl, když už podle jeho výpočtů 2 roky abstinoval.Své 2 recidivy nepočítá, zato ví, že v AA jsou desítky recidiv, nezná to tam vůbec.Ovšem, ty bere.Je to tak se vším, jen on může vše, jiní jsou lotři, .....
mv, 26.08.2010 13:15:42, IP: ***.***.21.114, #102137
Může mi někdo konečně vysvětlit KDO je Dáša, Iva, Ivetka, Evik, Zdenička? Děkuji.

Ale jinak, už jde asi do finále, dnes se nedal přečíst ani jeden příspěvek. A když, tak psal o naprostých hloupostech.
Moc hezké bylo, když Věrka napsala, že on je slizká k**va a on to otočil, blb. A ještě jak, teď nevím jestli to byla taky Věrka, psala po něm schválně stejnou chybu - něco o krásném životě - a ten blboň jí opravil vlastní chybu:)))

Tak jsem ráda, že jsi mě zařadil mezi slušné ženy, už bylo na čase.....
JC, 26.08.2010 14:16:11, IP: ***.***.129.91, #102149
O nebesa ty to vidíš ty hlupáky . Já nevím že bych měl dceru ale vím ,jak to na AA chodí. Vy prostáčci ne všichni z AA jsou špatní.Jsou tam i tací co neschvalují více recidiv a jejich nekonečné pády. Mám dokonalý přehled o AA .Vím jak obráží vesnice ,skládají se na benzín,dělají přednášky ,pečou buchty a další.Vím o chytrých lidech na AA ale také vím o nekonečné podpoře recidivistů .Také jsem pro -TŘIKRÁT A DOST. Proč jsem se rozvedl. Třeba jsem přijel jednou z montáží a měl jsem prázdný byt a prodanou zahradu a takdále . Copak jsem jedinný kdo se po 7 letech rozvedl? Ale právě zde jsem viděl jak se Vám svěřila jak Zdenička tak sledující a jak jste je vyprovodili. Jak jste se jim posmívali.Copak ted děláte hluché a slepé .Copak se Vám zlého stalo ? Oslepli jste a nevidíte? Anebo jenom co chcete .
JCskutečný, 26.08.2010 14:43:10, IP: ***.***.129.91, #102154
mv ty sama jis se zařadila svým chováním mezi ty škodlivé . Nevím o tom ,že bych najednou oslepl a neviděl ty romány od mv ? Ty narážky,urážky,posměšky, a takdále akatkdále . Jenda není žádný prostáček a mám Vás všechny přečtené. Ne vy ale já se bavím. Dáša ,Iva,Ivetka,Zdenička a další byli skutečné slušné ženy ,které chtěli když jsem začal psát na doktorku ,abych založil vlastní diskuzi .Nazval jsem ji "SPŘÍZNIVKYNI" a měla během chvilky přes 15 000 příspěvků .Jenže také díky svoloči ,která vše kazila .Spříznivkyni jsem tedy zrušil a odešl z doktorky. ŽÁDOST O VÝMAZ Z DOKTORKY mám schovaný v poště . Je to vše jinak než zde vy někteří uvádíte. A ted je DOKTORKA OPUŠTĚNÁ a všichni Ti co tam byli nalezli sem . Když bych založil jinou diskuzi ,tak zase polezete za mnou. Vám nejde o abstinenci či nekuřáctví -hodně z Vás kouří a pije. Vám jde o to jenom si tak psát,prudit a nabourávat se .Vy nepotřebujete aby zde nějaká Zdenička si stěžovala ,že její manžel chlastá první ligu .Někteří zde ji jedou také -Přklepy mám ,prootže ted jsem měl moc práce .Uvedl jsem na trh novinku .Ještědku -medovinu z devíti léčivek z Ještědského pohoří. Takže hdoně práce atesty a další ,obal,smlouvy, ochranná známka atd. A to jsem ještě stačil Vás všechny dobrým slovem povzbudit a potěšit. Někteří byli POCHVÁLENI ZVLÁŠT vybranými slovy. Držel jsem se zásady .KAŽDÉMU PODLE ZÁSLUH .Doufám a vlastně čtu ,že někteří nejste spokojeni se svým hodnocením.Polepšete se .Do finále jdete VY . Já těch závodů už vyhrál a dokonce i ten pro které byli tyto stránky především určeny a to ALKOHOLISMUS A NEKUŘÁCTVÍ . věra lže psal ,že je z Liberce amá zde čtvery příbuzné atakdále. Je to lhářka ale není jedinná. Tak mám radost má Ještědka se prodává od rána .Je to SUPER a mám z toho obrovskou radost .Zase novinka na trhu a půjde do soutěže ,Během asi měsíce mi budete zase moci blahopřát jako vždy ,Už j těch ocenění tolik ,že nevím kam je mám dávat,asi do stolu.Příjemný den plný úspěchu .
v, 26.08.2010 14:49:45, IP: ***.***.213.249, #102156
Tak to už je s cidrychem vážný,když chce po svoloči,aby kupovala jeho hrnky.Vydrž cidro,vydrž,za pár let to bude starožitnost:-)))
        Předchozí   1 .. 454455456457458459460 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.