Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

mv, 25.08.2010 22:47:15, IP: ***.***.21.114, #102047
Tak prý ani to napadání by nebylo trestné, resp. by se tomu u soudu vysmáli. Nejsi veřejně činná osoba, ani známá osoba. Své jméno jsi uveřejnil pouze za účelem zisku, pouhá reklama. Soud by jsi prý stejně zaplatil ty. Do kriminálu nikoho neposílej, nebo-li přej, a bude ti přáno.

Ví tvoje maminka, jak se vyjadřuješ o ženách? Mohla by ti dát dodatečně pár výchovných facek...
Jan, 26.08.2010 6:07:09, IP: ***.***.217.2, #102067
Mv, neřeš.Víme, že se sem vnutil sám svým celým jménem v touze si dělat reklamu zdarma.Sám nadává a uráží nejvíc,co chce on žalovat?A sen o zavírání do kriminálu-moc rád by tuhle moc měl, určoval, velel, poroučel,mstil se světu za svůj zk***ený život.Onanuje u počítače,vrcholí při představách své moci!Je to sráč, nic, nula.
vendys, 26.08.2010 6:26:08, IP: ***.***.114.236, #102068
JC a reklama.No,pěkně děkuju.Ten si jí udělal.Spíš pořádná ostuda.
Jan, 26.08.2010 6:37:15, IP: ***.***.217.2, #102069
Jenže on to neví, myslí si, jak je mazaný.Zadarmo nám určí kvalitu sebe, i svého zboží, všichni vyrazíme k němu nakupovat.
mv, 26.08.2010 6:40:35, IP: ***.***.21.114, #102070
Já vím, že bych se tím neměla zaobírat. Ale naprsto nechápu, jak si někdo vůbec může o někom dovolit říct, že je h**no, k**va,....normálně to nechápu. Klikni si zpět na jakoukoli stránku a co nevidíš: úplně to samé. Svoloč, h. u cesty, atd...pořád to samé. Co to je za tvora? Kdo ho k téhle nenávisti vychoval?
JC, 26.08.2010 6:51:04, IP: ***.***.129.91, #102073
Tak vy svoloči ( není urážka ,sami jste si tak pojmenovali diskuzi na serveru Doktorka) musím zase konstatovat ,že jste na omylu .nemusím být žádná veřejná osoba. Urážka na cti a pošlozování jména se vztahuje dle zákona na všechny obyvatele ČESKÉ REPUBLIKY tedy i na Vás platí zákony této země. Poškozování mé firmy uváděním nepravdivých skutečností a pomluvou se dopouštíte trestného činu ."pomluvy a nactiutrhání" Vy jste bezejmenné nuly ,svoloč anonymní co špiní. Laskavě si přečtěte aspon základy našeho právního systému. Zde hovořím o slušných ženách jako je Zdenička,Dáša,Iva,Ivetka ,sledující atd. Jejich mluva byla slušná jako jejich příspěvky ,které zde byli k tématu ,tak řešili i své rodinné věci .Zdenička problém s manželem alkoholikem a sledující s maminkou alkoholičkou. Vy sprostá svoloč jste je napadali a posmívali jste se jim až odešli. Zůstali zde opravdu sprosté nuly ,odpad společnosti ,která si zde řeší sprostě své komplexy.Je to zde i závislostech a nemocech ,tak jste částečně omlouváni. Slušná žena neříká z*rd a další .To dělají jenom sprosté kurvy ,kterým já se nemám za co omlouvat . Jste normální hovna u cesty a zasvinili jste to zde sami. Zůstalo Vás zde pár ubožáků co hulí,chlastají a prudí. Moji maminku ty krávo si neber do huby .Já mám k slušným ženám úctu ale ne ke kurvám. Mne už neoslovujte ani jedna ,jeden z Vás nepíšete k tématu ,zde je to o ničem. Chtěli jste vy ubožáci abych nepsal na server "DOKTORKA" na Vaši diskuzi " SVOLOČ" a na "ALKOHOLISMUS" vyhověl jsem Vám a odhlásil svoji firmu ze serveru DOKTORKA kde jsem byl řádně přihlášen. Žádost o výmaz mám všem k dispozici. Účet byl zrušen . JInak je to přes třičtvrtě roku a Vámi tolik žádaná diskuze na doktorce je opuštěna .Váš důvod je jenom k zakrytí ,Vám dělá dobře něco ničit a rozbíjet .Jako důkaz je špinění přispěvovatelek Zdeničky,Dáši,Ivy,Ivetky,sledující a další ,kteří si už zde nechtěli nechat sprostě nadávat a odešli . Zůstali zde akorát špinavci a hulváti . Já na takovou diksuzi kašlu. Zde to na začátku roku bylo opuštěno a třeba týden vůbec nikdo nepsal .Jak jste zjistili ,že jsem zde ,tak jste opustili doktorku a nalezli sem .Jak Eva,Věra,Pl ,Pepa a další svoloč ubohá. Jak přestanu psát já ,tak zde mrtvo jako na Vaší doktorce-diskuze "SVOLOČ" Hezký den všem slušným
JCskutečný, 26.08.2010 6:52:31, IP: ***.***.129.91, #102074
Jseš hlupák mám reklam na internetu víc než dost .Mám přejrásný život a vy jste obyčejná závistivá svoloč.
JC, 26.08.2010 6:56:31, IP: ***.***.129.91, #102075
Tak slovo SVOLOČ jste si SAMI pojmenovali diskuzi na SERVERU "DOKTORKA" Vy sami jste se tak pojmenovali .Můžete si to ověřit a vy můžete hovořit o výchově? Sami jste se pojmenovali SVOLOČ ,tak co mi zase dáváte za vinu ,jste snad svéprávní ne. Já Vám řeknu proč jste se tak pojmenovali .PROTOŽE SE TAK CÍTÍTE .
jc, 26.08.2010 6:59:29, IP: ***.***.129.91, #102076
vendys podívej se na serevr "doktorka" a na diskuzi SVOLOČ kdo ji založil .Já to nebyl já založil a pak zrušil svoji "SPŘÍZNIVKYNI" kterou jsem na žádost Zdeničky ,Dáši,Ivy,Ivetky a dalších založil. Reklamu mám od odborníků a to vy nejste ,vy jste odpad společnosti
mv, 26.08.2010 7:08:12, IP: ***.***.21.114, #102077
Svoloč jsem nezaložila, z těch ženských znám jen nick Sledující a s tou jsem byla v pohodě a jestli jsem já k**va, tak opakuji: tvoje matka taky.
Nejsi známá osoba....a pomlouváš a "nactiutrhuješ" tu jen ty, tak bacha na ty zákony.
Nazdar, jdu pomáhat potřebným.
v, 26.08.2010 7:21:03, IP: ***.***.114.236, #102080
Svoloč jsi nezaložil,ale byl jsi tam vařený-pečený.Teď nemůžeš.,tak prudíš.Blbeček,co se neustále opakuje.
NIC NOVÉHO !!!
brr, 26.08.2010 7:22:44, IP: ***.***.114.236, #102081
JC v 6:51

Jéžiši,furt,jak kolovrátek...
cidrych na svoloči, 26.08.2010 7:29:11, IP: ***.***.114.236, #102083
21.5.2009 16:56 - JCskut.

AHOJ MARTINE JAK JDE ŽIVOT? PTÁŠ SE KDE JE SVOLOČ .DOŠEL JIM DECH ,PLÁCAJÍ SE V TĚCH SRAČKÁCH A NENÍ VOLNÝ PRŮCHOD ,TEN SI MUSÍ KAŽDÝ UDĚLAT SÁM .ALE NE ŠPINĚNÍM DRUHÉHO. TED TADY SPUSTILA BOUŘKA. ZDRAŽILI JIM CIGARETY .KDYBYCH KOUŘIL TUPL BYCH SE NA NĚ VYKAŠLAL.aNI TEN LOJZA NEBO PEPA S DEPA NEPÍŠE -MRTVO .ANEBO JSOU VŠICHNI ZA UŠETŘENÉ PENÍZE NA CIGARETÁCH U MOŘE. AHOJ MOJI VĚRNÍ

Tak cos tam dělal,když to byla diskuze svloče?
Nevidíš si do huby!
PL, 26.08.2010 7:40:26, IP: ***.***.217.2, #102084
Kdo je Dáša, Iva, Ivetka?Co to zase meleš?
Jana, 26.08.2010 7:44:45, IP: ***.***.217.2, #102085
Tak si užívej ten svůj přejásný život, odtáhni, jen tu otravuješ slušné!
        Předchozí   1 .. 452453454455456457458 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.