Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 11.08.2010 14:25:03, IP: ***.***.129.91, #100514
G jsi d**il proč bych měl jezdit pro talíře. Kde jsi to četl ty burane a když to tak vezmu mě je šuma fuk jestli mě vy svoloči přejete vodu anebo ne .A víš proč ? Protože mě na Vás svoloči nic nepřekvapí. Jakou válku ty burane .Kdo se ke mě chová slušně tak já k němu. Jsi vypitý a ta banda okolo tebe také ,proto ty primitivní otázky . A když už jsme u toho ty blbe ,nevíš proč bych si měl vymýšlet povodena vodu? Vždyt byla a záplava i zde v Liberci .Jedno ti ty ubožáku řeknu i kdyby mě to vyplavilo tak právě VY BY JSTE SE TO DOZVĚDĚLI POSLEDNÍ VY NULY . A víš proč? Protože jste SVOLOČ .
§, 11.08.2010 14:27:19, IP: ***.***.213.249, #100515
Všechno LEŽ,LEŽ,LEŽ.

Je sám nula,proto o ni píše tak rád všem ostatním.Chce být důležitý,chce,aby byl obdivován.Bohužel dělá všechno pro to,aby to tak nebylo.Chybí soudnost,sebekritika.Ješitnost a pýcha mu dala klapky na oči,(spíš na mozek).Tohle nejsou vlastnosti,které mají lidé rádi.Tak to je.Proto ta nenávist k tobě.
JCskutečný, 11.08.2010 14:47:54, IP: ***.***.129.91, #100517
BOHUDÍK JSEM OBKKLOPEN PŘÁTELI A NORMÁLNÍMI LIDMI Vy jste obyčejná svoloč ,hovna u cesty co přejí druhému jen to špatné .Nic Vám nevychází a víte proč? Protože jste špatní. Příklad. 7.8 sobota ,byli záplavy měl jsem starost o obchod. Jel jsem z chalupy a čtu od d**ila Brum JENDA UŽ MÁ FOFR FRÝDLANT JE POD VODOU .... MĚLA BYS HO SLEDUJÍCÍ POLITOVAT MY NIC ,MY JSME SVOLOČ (A MÁME NA TO NÁROK ) JE NÁM LÍTO VŠECH LIDÍ CO JE TO POSTIHLO "JENDY NE" BOŽÍ MLÝNY ...... Ano vy jste dobytek a boží mlýny melou pomalu ale jistě .U mě nemlely . Asi mě má ten Pánbů rád co svoloči co vy na to burani. brum jsi obyčejný dobytek povoden bych nepřál ani svému nepříteli ,ty nevíš co dokáže voda. Zde se ukazuje ta Vaše skutečná tvář .Tvář kriplů . Ve vašich posraných očích nepotřebuji být obdivován. Od vás obdivován je špatné ,Vám ještě nedošlo ,že mám skutečné přátele a slušné lidi okolo sebe a vy jste obyčejní debílkové viz .vaše prdlé příspěvky . Pzor netýká se slušných ti co jsou slušní tak na ně má slova neplatí .jak říkám blbečkové i kdybych se měl plazit po kolenouch tak vy pakárny vám bych se tedy určitě nesvěřil ,vím totiž co jste za kriply,Zatímco já rozdal hrnky a dal slevy na talíře co jsem mohl ,tak vy ubožáci mi přejete chacha svoloči Možná byl postižen nějaký váš známý neblahým osudem .Já PŘÁTELÉ CHACHA JEDU DÁL.........
JCskutečný, 11.08.2010 14:56:23, IP: ***.***.129.91, #100519
Jsi nula ? Píšeš o sobě ? Já přeci nepotřebuji jenom "POCIT DŮLEŽITOSTI " já ho vůči sobě mám ale ty trpíš chudáku ,takové krávoviny co píšeš. Jsi blb a vždy jsem doběhl závod s tím ,že ho doběhnu. Zdravá sebekritika a sebekázen .Odvaha ,vytrvalost , cílevědomost a pracovitost .Ano to mám v erbu. Nejsem jako ty a další posránek do počtu. Zařad se do řady za další .Přestal jsem před 29 lety kouřit protže jsem si to řekl a taky jsem tak udělal .Vy si to říkáte obden a skutek utek .Přestal jsem pít ,protože jsem to řekl .Ano a vy sračky na mě nemáte ,tak mě aspon pomlouváte a špiníte. Jste obyčejné nuly a nikdy jiní nebudete .Nepřekročíte ani svůj stín .brum blbeček přeje vodu ,ty d**ile ,voda přišla ale ne na mě .Ty lidi lituji ale Vás vy svoloč ne .
g, 11.08.2010 15:22:41, IP: ***.***.213.249, #100521

Re: k příspěvku v 17:11 JC, 7.8.2010 17:42
Ahoj sledující ,jedu zpátky na chalupu , byla tady cizina chtěli zboží a tak jsem na otočku do skladu .Ve Frýdlantu už nebydlím jako už nemám prodejnu v Praze .Ted mám sídlo v Liberci a ty se nedej a ahoj .Budu zítra večer čau .Skoro rada nebav se s tou svoločí .odpovědět >>> [#100511]

Jsi vypitý sám.Tady si to přečti,co jsi smolil v sobotu,v den záplav.Máš tam datum i hodinu.
!, 11.08.2010 15:29:23, IP: ***.***.213.249, #100522
JCskutečný, 11.8.2010 14:56
Jsi nula ? Píšeš o sobě ? Já přeci nepotřebuji jenom "POCIT DŮLEŽITOST I" já ho vůči sobě mám ale ty trpíš chudáku ,takové krávoviny co píšeš. Jsi blb a vždy jsem doběhl závod s tím ,že ho doběhnu. Zdravá sebekritika a sebekázen .Odvaha ,vytrvalost , cílevědomost a pracovitost .Ano to mám v erbu. Nejsem jako ty a další posránek do počtu. Zařad se do řady za další .Přestal jsem před 29 lety kouřit protže jsem si to řekl a taky jsem tak udělal .Vy si to říkáte obden a skutek utek .Přestal jsem pít ,protože jsem to řekl .Ano a vy sračky na mě nemáte ,tak mě aspon pomlouváte a špiníte. Jste obyčejné nuly a nikdy jiní nebudete .Nepřekročíte ani svůj stín .brum blbeček přeje vodu ,ty d**ile ,voda přišla ale ne na mě .Ty lidi lituji ale Vás vy svoloč ne .

Tak proč sem píšeš???
Já přeci nepotřebuji jenom "POCIT DŮLEŽITOSTI" ???

JSEŠ PŘECI JENOM TROTL VYCHLASTANEJ.
Kdybys nás nepotřeboval,nebyl bys tu už dávno.Narcisku hnusnej.
., 11.08.2010 15:31:49, IP: ***.***.213.249, #100523
Ty ubohej vztekloune.Nemáš kousek sebeovládání.Od tebe bych hrnek nevzal,kdybych měl pít z květináče.
!, 11.08.2010 15:33:53, IP: ***.***.213.249, #100525
.Odvaha ,vytrvalost , cílevědomost a pracovitost .Ano to mám v erbu.
:-)))))))))) Chybí jen kousek rozoumku:-)))))
jo Cydrich, 11.08.2010 15:57:04, IP: ***.***.213.249, #100531
Ztráta času,s tímhle LHÁŘEM !!!
Věro, 11.08.2010 16:08:20, IP: ***.***.165.57, #100532
né teta,píše Vám pravdu,aby vás ti lháři chvástalové netahali za nos.Ale ty nemocná Věro nemáš na to abys to pochopila.Totiž jestli mi je jasné,od JC ti sedí,že napíše že ml vdává matku.No jestli ty nebudeš ta nafukovací věruška jeníkova.Si blbá jak jeník i martin,no nechápající.
ml, 11.08.2010 16:13:57, IP: ***.***.216.18, #100533
Vy jste opravdu d**ilní všeci:-))
Nemám slov.....a stádo tomu věří,těm kydům o mě:-))No nech,tak si věřte čemu chcete:-)Ten,kdo to píše dobře ví,že kecá jak Palacký:-)))
JCskutečný, 11.08.2010 16:18:30, IP: ***.***.129.91, #100535
Tak sem nikdo dříve nepsal a byli přestávky v psaní i devět dní .Jenm jsem odešel z doktorky a přestěhovali jste se všichni za mnou.Dnes na doktorce Vaše "svoloč" opuštěna opuštěn "alkoholismsu na doktorce .Táhnete za mnou jako smrad .když přejdu na jinou diksuzi ,tak mne zase vyhledáte. V potřebujete příklad ,ano 20+29 let . Tak a místo ubohých příspěvků začněte na sobě pracovat .To jak píšeš ,že jsi vychlastenej trotl máš pravdu jsi a i ti okolo tebe ty nulo.Aspon ty kriple se podepiš ,anonymní nulo
JC, 11.08.2010 16:20:37, IP: ***.***.129.91, #100536
Martine co chceš od "SVOLOČE" ahoj a co nového? Zase mám novinky a připravuji se na výstavu ahoj a hezký den všem slušným.
martine, 11.08.2010 16:21:05, IP: ***.***.165.57, #100537
né chodils s dlouhými vlasy do ohonu stačené.Nyní jsi ostříhán blonďáčku špinavý.co že nehlídáš cisternu?Možná bys mohl jet vymetat maltu,nebo beton,jezdí tam hodně tOm. a Smol. mají hrůza práce,jezdí se tam pořád.-:))
JCskutečný, 11.08.2010 16:22:42, IP: ***.***.129.91, #100538
VELKÁ OPRAVA 29+29 let přátelé moji ,ale jenom někteří sledující a Martine ahoj
        Předchozí   1 .. 402403404405406407408 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.