Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 11.08.2010 12:08:26, IP: ***.***.129.91, #100491
Jsi hlupák mluvíš o jiném Martinovi
JCskutečný, 11.08.2010 12:13:56, IP: ***.***.129.91, #100492
Nechápeš a je to pro Tebe životně důležité dám Ti inormaci v sbotu jsem se musel vrátit z chalupy .Zadní vchod je do zahrady ,kde je kanál ,který odtéká jenom samovolně ,pod 3aldákem není kanalizace.Najdi si vodohospodáře a tam najdeš mapu .Díky tomu jsem zařídil ,že prodejna neplatí spad na střechu kanalizacím a vodárnám jak nám naúčtovali. Ještě dotaz? Přijed se podívat a uvidíš ještě rysku vody na stěně.Ty mi chceš věnovat nějaké peníze za opravu střechy? Voda do výlohy? Mám Ti napsat číslo konta ?
JCskutečný, 11.08.2010 12:16:22, IP: ***.***.129.91, #100494
Připojuji se běž už do p**ele Evo .
Eva, 11.08.2010 12:21:22, IP: ***.***.20.27, #100496
nejdříve se zeptáš a když ti odpovím, tak mě posíláš do p**ele???? Slušnost je odpovědět Cidrouši, to ale tobě bývá cizí:-)))))
Připojuješ se sám k sobě? Probůh, ještě abychom tě měli duo:-)))))))
JCskutečný, 11.08.2010 12:40:13, IP: ***.***.129.91, #100498
Třeba to bylo vše jinak Věruško .Třeba jsi zde napsala jako člověk a tudíž s Tebou jako s člověkem jednám. To nemá co dělat s tou bláznivkou Evkou tu asi nemusí více lidí. Píše ,že nekouří a nepije ale že je zde jenom kvůli mě .Evko jsem zadaný .
jc, 11.08.2010 12:41:54, IP: ***.***.165.52, #100499
žádný hlupák spolupracovník.Ty jsi psal že Martin,poslal cisternu s Brna,cisterna byla s Olomouce.JC ty jsi psal,že vdával mamku!Vole!!!Martin se plně prezentoval,kde bydlí ,kam jezdí makat koukni co vypisoval,před vánoci na alkoholismus-i po půlnoci!!!Neruroly zapíjí lahváčem ve slevě.Staré to poradila sůseda nezapomínáme.
JC, 11.08.2010 12:48:32, IP: ***.***.129.91, #100500
Bohužel ,nemohu Ti prozradit SKUTEČNOU adresu mého obchodního partnera Martina ,jednak se to nedělá a jednak se zavazuji ve smlouvě. Jenom Ti mohu zodpovědně říci .Adresa a bydliště skutečného Martina mého obchodního partnera a kamaráda je jiná. Taktéž Ti nemohu říci adresy jeho poboček v Evropě .Hezký den . Samozřejmně Ti neřeknu jeho ičo, Jseš vedle jak ta jedle .
jc, 11.08.2010 13:02:09, IP: ***.***.165.52, #100501
nemusíš modrý nick
ml-martinliška
rok narození 1975
Zlínský kraj
vyučen stolář-truhlář
záliby-hudba,houbaření ,lezení po horách,práce se dřevem§
Jen problém divize skončila-byl bez práce.
Zaměstnán u strýce,místo manželky,nyní na rodičovské dovolené se synem Vojtíkem!
Rozveden,bezdětný,nastěhován k přítelkyni s holou p**elí!
Žádnou cisternu neposlal,má h**no,je rád,že je rád!
Nech nekouří,nepije,nebude agresivní,nemusí polykat neuroly!Byl v Polsku,ano byl se strýcem jako závozník a spoluřidič!JC nekaz ho,je dost psychicky slabý!
ČO BOLO,TO BOLO,JAK CHTĚLI TAK UDĚLALI,TAK MAJÍ!Toto jsi napsal sám Ty JC,též před vánocemi.teta
Eva, 11.08.2010 13:04:51, IP: ***.***.20.27, #100502
To mě ale velice mrzí, chtěla jsem tě jako dvorního šaška. Kdyby se situace změnila, dej mi vedět ano?
jc, 11.08.2010 13:07:58, IP: ***.***.165.52, #100503
vůbec nemusíš ,já mu dělám výplaty taky to sem psát nebudu.Žádný zázrak to není,jak vypisuje Martin ,žádné milióny,žádné medvědy,žádná sauna,nic-jen chvála.přivydělává si hraním po akcích.Měli kapelu,která se rozpadla,taky chlastal,kouříl,vracel se až ráno proto se s ním manželka Magda rozvedla,Nyní žije v Anglii,rodinu má.S Martinem děti neměli asi má vítr v gulách!!!!
Věra, 11.08.2010 13:20:54, IP: ***.***.72.18, #100504
A ty jsi teta s tím ML nějak postižená ? Že zde na alkoholismu vypisuješ tyhle kraviny. Nám je to totiž fuck.
JCskutečný, 11.08.2010 13:24:29, IP: ***.***.129.91, #100505
Opět Ti opakuji a naposledy NEMÁŠ PRAVDU HOVOŘÍŠ O NĚKOM JINÉM . JÁ NEVÍM PŘIPADÁM SI UŽ JAK BLBEC .KOLIKRÁT TI MÁM OPAKOVAT ,ŽE JDE O JINÉHO MARTINA Bydlí sice v Zlínském kraji ale snad vím kam posílám auta a faktury . A už mne s tou blbostí neotravuj.
g, 11.08.2010 14:02:01, IP: ***.***.213.249, #100509
JCskutečný, 11.8.2010 12:13
Nechápeš a je to pro Tebe životně důležité dám Ti inormaci v sbotu jsem se musel vrátit z chalupy .Zadní vchod je do zahrady ,kde je kanál ,který odtéká jenom samovolně ,pod 3aldákem není kanalizace.Najdi si vodohospodáře a tam najdeš mapu .Díky tomu jsem zařídil ,že prodejna neplatí spad na střechu kanalizacím a vodárnám jak nám naúčtovali. Ještě dotaz? Přijed se podívat a uvidíš ještě rysku vody na stěně.Ty mi chceš věnovat nějaké peníze za opravu střechy? Voda do výlohy? Mám Ti napsat číslo konta ?

Samozřejmě to není pro mě životně důležité.Jen si ověřuju,jak jsi ulhaný.Už jednou ti tu bylo řečeno,že když lžeš,tak si to pamatuj.Říkal jsi,že ses vracel pro talíře?Bál ses,že se ti vysmějeme a budeme ti přát vodu,když napíšeš,že ti teče voda do kvelbu?Asi ano.Ale sám sis zde navařil.Pro mě jsi lhář a nediv se,že ti nevěřím i jiné věci.Zrovna tak,jako ty osočuješ zde lidi,které neznáš,že pijí a kouří,tak zrovna tak si my ostatní můžeme o tobě myslet to samé.Tu válku sis začal ty.To,že nejsi nikde oblíben,za to si můžeš taky ty.Tvoje taktika je napadat lidi a to si nikdo nenechá líbit.
?, 11.08.2010 14:13:23, IP: ***.***.21.114, #100510
JC 7.8.: Ano helou heleou zboží žádáme a tak Jenda -kšeft je kšeft musel do skladu .Je to dobrý počinek ,penízky ty papírky Jenda potřebuje Vy Ne? Tak jsem se stavil v obchodě a čtu zase ty Vaše zbloudilé elaboráty. Ty vráno Věro co se raduješ ze zaplavených domů? Jsi tedy opravdu kripl radovat se z cizího neštěstí.já bydlím na kopci mrzí mne že Vám neudělám radost ,Těm lidem na pomoc jsem poslal peníze rád a když to tak vezmu to moře je pořád stejné ,slané .Ale sladký pocit pomoci postiženým ,mě dává tolik potřebnou sílu
?, 11.08.2010 14:15:58, IP: ***.***.21.114, #100511
Sledující 7.8.: Pane Cidrych, Vy nejste tedy na chalupě ? Mně je zle z toho hnusu tady, ale tak jako jsem v životě nevzdala nic, tak nevzdám ani rýpání od hlupáků. Ten mail Vám napíši, budete znát mé jméno, ale sem to bude tabu, ano ?

Re: k příspěvku v 17:11 JC, 7.8.2010 17:42
Ahoj sledující ,jedu zpátky na chalupu , byla tady cizina chtěli zboží a tak jsem na otočku do skladu .Ve Frýdlantu už nebydlím jako už nemám prodejnu v Praze .Ted mám sídlo v Liberci a ty se nedej a ahoj .Budu zítra večer čau .Skoro rada nebav se s tou svoločí .
        Předchozí   1 .. 401402403404405406407 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.