Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 19.07.2010 20:33:07, IP: ***.***.129.91, #96912
No jsem v dobrém rozmaru a říkám si Jendo nebud na ty nemocné tak hr .Oni stejně nepřestanou . Snažíš jim jít vzorem ale oni si stejně jdou za tím prvním volem a ta kráva vzadu uzavírá řadu brum brum brum otřásá se dům .Kuk kuk kuk Pepa je kluk jak buk. Až na tu jeho nenávist a na ten jeho břich . A jak říkám -lepší líbat divčí rety nežli kouřit cigarety . Když husu tak pečenou a když slečnu tak svlečenou. Jste vy to ale cháska nezvedená ,líbí se mi jak se mrcasíte a jak s vámi cvičím ,ano jako pravý šumavský medvěd. Ale at je to jakkoliv ani nevíte co to jsou čisté plíce ,uzené nevydrží více. Modlím se za Vás třikrát zdrávas pana Maria Amen a ze srdce mi spad kámen. Jestli já se nedostanu do nebe tak už nikdo. Někteří jíte i vtipnou kaši ale někteří jsou burani pořád. Udělal jsem si rychlou selekci a jsou mezi Vámi literární přímo skvosty . Někteří blbštajni ve Vašich řadách Vám to ale kazí. Když si vzpomenu za jakých těžkých a smutných chvil jsem dokázal sám přestat kouřit a pít a zde máte u Jendy perfektní nápovědu začínaje ranním kefírkem a potom tělocvik raz dva a muzikoterapie a pracovní výchova ,tak na co si ještě tak můžete stěžovat .Udržuji Vás v bdělosti a ostažitosti a vy skutečně jako dobří žáčci se můžete přetrhnout kdo více a déle. Hurá do Jendy hurá do něj ,.Cítíte tu sílu? Škoda jenom že se neupírá směrem k odvykání kouření a položením flašky. Tak trochu práce na sobě ,víme? Jenže jak jednoduché napsat ,pomluvit,zanadávat si, pošpinit ,Dáme tomu chlapci do těla .Nas mnogo . Zavřu oči a co vidím .Velký závod na startu 120 osobností a každá chce vyhrát .Stojím skrovně vzadu a uzavírám řadu. Ano to jsem ještě netušil ,že budu opět první. Zaburáceli výstřely a při pohledu na terče ostatních borců z řad všech ozbrojených složek jsem konstatoval Jendo zase jsi první . Skromnost . Když vzpomenu jak mi to všichni dali sežrat mě bílé vráně ,dal jsem jim to sežrat také .Diplom přineste za mnou domů a děkuji .Psal se rok 1981 21.1 Velká cena Kaplice Jan Cidrych první místo. A tak je to se vším. Jestliže vy chcete druhého poučovat ,tak musíte být lepší jak on. A i když si dovolím říci 28 a 28 tak jsem stejně při vší skromnosti mezi Vámi KRÁL. Hezký večer milánkové. Těch prvních ,druhých a třetích míst bylo samozřejmně více ale nebudu se zde vytahovat ,není to správné. Trochu skromnosti .
JC skutečný, 19.07.2010 20:59:41, IP: ***.***.54.254, #96916
A milánkové, těch i jinýcj vítězství mám mraky.
To kbyjste jste našli nezkartované výsledky ve střelbě peckou z třešně, Tak to jsem byl kolikrátmockrát lepší než i samotný vítěz
ježíši marja, 19.07.2010 21:06:05, IP: ***.***.54.254, #96917
Zavřu oči a co vidím , 120 osobností a každá chce.

Stojím skrovně vzadu a uzavírám řadu.

Teprve potom jsem si uvědomil, že to byli partizáni.
JCskutečný, 19.07.2010 21:07:26, IP: ***.***.129.91, #96918
Tak to vidíme psal jsi že nenapodobuješ nick druhého a vidím .Jsi ubožák ,h**no u cesty
ježíši marjá, 19.07.2010 21:10:21, IP: ***.***.54.254, #96919
tak jsem stejně při vší skromnosti KRÁL.

A princ již dospěl a byla svatba. A nám se nic neřekne, Oznámení žádné

Tak ona Věruška to má již za sebou. Taková to byla panna. Jo ten čas letí
JC skutečný, 19.07.2010 21:13:19, IP: ***.***.54.254, #96920
omyl příteli. Chce to koukat a ne hned být za sprostého. Pořádně koukat. Je rozdíl mezi JCskutečný a JC skutečný
JC skutečný, 19.07.2010 21:17:51, IP: ***.***.54.254, #96921
A ještě jeden omyl. Já nic takového nepsal. Ta jen v něčí hlavě se zrodila tato neodvratná umanutá myšlenka. Nick není chráněn žádným průmyslovým patentem
blonďatá , 19.07.2010 23:48:11, IP: ***.***.114.236, #96929
A co s patentem mým?
Mám takovou malou blůzičku,
a jím sepnutou velkou kozičku.
Taky to není žádnej nick,
povidal mi to včera kominik,
když jal se patent sápati,
chráněný nebyl,ani u gatí.
A tak tedy hřích byl dokonán,
co na to Cidrych Jan?

Tak jak je to s tím patentem?Koho teda chrání?
Já tomu nerozumím 90-60-90 tak páá
Jana, 20.07.2010 5:33:11, IP: ***.***.217.2, #96933
Necpi nám pořád ten kefír,to není rada, ale poroučení.Sám si dej co chceš.Pořád se zesměšňuješ sám, kdo o sobě píše takový blbosti x let starý,vzpomínky z vojny!Kaplice!Diplomy...zapomněl jsi, co máš z pionýra.Neděs ty chudáky, co hledají pomoc, náhodou sem zajdou, budou si myslet, že už mají delirium.Nejsi už směšný, jen otravný.
JCvok, 20.07.2010 5:35:32, IP: ***.***.217.2, #96934
Už zavři oči a neotvírat!
JC skutečný, 20.07.2010 6:13:43, IP: ***.***.217.2, #96935
Já tu budu pořád, Vy jděte!Je to má diskuze.Beze mně by zde nebylo nic, žádné rady, příklad abstinence, zdeni, sledující,hezký den.
JC, 20.07.2010 6:44:46, IP: ***.***.129.91, #96936
Jano tobě necpu kefír ty si zasluhuješ KLYSTÝR a tuplovaný. Tak ted Vám něco řeknu co jste zač. Když jsem psal na doktorku na Vaši "Svoloč" tak dvacet příspěvků denně -dnes na nule. Když jsem psal na svou "Spříznivkyni tak 50 příspěvků -nechal jsem zrušit. Na "Alkoholismus" 30 příspěvků denně. Zde se nepsalo i 9 dní- dnes i 80 příspěvků od Vás o ničem. Na vše jsou záznamy. Takže vážené nuly .Vy nepíšete ,že by jste měli problémy ,Vy píšete kvůli mě .Cvičím s Vámi jak s opicemi .,Naservíruji Vám nějaké téma a jaké chci a chytíte se a hned reakce. Včera jsem mluvil večer s Martinem volal a má pravdu .S vámi je to opravdu ztráta času. Na doktorku nepíši přes půl roku a ještě v náznacích se do mě trefujete. 18.7. 17:30 až 17:53 5 příspěvků krávovin o ničem. Oproti Vám jsem dost silná osobnost abych si své problémy i závislost vyřešil sám. Vy ne ,vy jste obyčejné sprosté nuly a nemáte na to .Tak aspon hr do Jendy hr do něj ,jak napsala jedna kravka . Ty Jano jsi obyčejná nuly ,která v životě nic nedokázala ,tak se nemáš čím chlubit. Ty šmejdíš na doktorku a sem ,taková vližprdélka . Ted se odmlčím ,už mne vy nuly nebavíte a mám před sebou další soutěž ,tak musím tvořit. Za chvíly to zde bude puštěné jako jak jsem psal ta svoloč a i alkoholismus na doktorce. Přestěhujte se zase zpět . Pozdrav sledující Zdeničce. a všem slušným. Svoloči nic
PL, 20.07.2010 6:47:10, IP: ***.***.217.2, #96937
Jo, jendo, zlé časy nastaly.Alkoholismus na Doktorce šlape pořád, dobře, bez tebe.Tady jsi pro blázny, na alkoholik.cz tě nechtěli, jsi k ničemu.Kam bys tak vlezl?Něco najdeš, na chvíly.Zase půjdeš.Prostě žiješ v národě, kde tě nechápou, neobdivují.Už jsi několikrát čechy urazil.
JC, 20.07.2010 6:50:55, IP: ***.***.129.91, #96938
Ty blbečku v 06:13 zajdi na psyndu a vy ostatní se nedivte ,když jsem psal některým že jsou hovna u cesty ,ten kdo psal příspěvek v 06:13 za mě je normální k**tén a takových je Vás více. Opravdu svoloč .
JC, 20.07.2010 6:58:47, IP: ***.***.54.254, #96939
Ty blbečku v 06:13 zajdi na psyndu, já ti ukážu, který box je nejlepší, já to tam znám, já tam byl.
a vy ostatní hovna u cesty, budu in. To pořád opakuji. Z ho..vna budou lejna, z cesty bude dálnice. Tak a dost řečí, šup, šup do práce, lejna u dálnice.
        Předchozí   1 .. 285286287288289290291 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.