Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 19.07.2010 16:52:33, IP: ***.***.129.91, #96886
Nakrásně i kdybych řekl 20 a 20 tak jsem stejně nedostižný . To je pro Vás některé nepředstavitelné číslo. Jste jako malé děti .Kupte si počítadlo .Vám nedošlo ,že je nejdůležitější vůbec ta abstinence a čistý dech bez kouře. Vy nemáte takový volný prostor v těch hlavách .Kvůli chlastu jste už úplně vyčerpali kapacitu mozku. Není místo pro nějaké uvažování. Polovina z Vás najisto kouří a chlastá a pro Vás je i těch dejme tomu 20 let nemožné .Úplně si vás představuji jak sedíte u počítače rozesraní s cigaretou v ústech .Popelník plný a vedle zvětralé pivo a vztek hrozný vztek na sebe na tu svou neschopnost se sebou něco dělat. Kurna to je ale život co . Cigára podražili a je to moc dobře at Vás stát očeše. Dak bych krabku za kilo 100kč. Láhev rumu 200 kč. Ale i kdyby to stálo majlant tak vy okradete děti a koupíte si cigára i chlast. Zkrátka máte rádi své děti. Kupte jim nanuka nebo zmrzlinu.
maa, 19.07.2010 17:00:56, IP: ***.***.30.18, #96887
Milý Jeníku.Kdyby to tak bylo,jak píšeš,tak jsi mi fakt u p**ele.
Pepa, 19.07.2010 17:15:43, IP: ***.***.217.2, #96889
Recidiva-týden je dlouhá , ale 2 měsíce, to je už zase znovu alkoholika silný.Žádných 29 let, podle mně piješ pořád.Profesionále!Ty si upravuješ vše podle sebe, zrovna jak se ti to hodí.Jsem bez cigarety, i rumu, nejsem rozesraný, neomlouvám se ti.O vyčerpání mozku s tebou nelze polemizovat.Ty totiž žádný mozek nemáš.Nedostižný jsi, ve své sprostotě, nadávkách, nenávisti k nám všem.Dej trochu do lesku krám, chystáme se k tobě na návštěvu, připrav dárečky, nezdrhni!
Sledující..., 19.07.2010 17:17:50, IP: ***.***.217.2, #96890
Rozdíl tu je, oni se Tě štítí.Kamarádi to nejsou.Jen já, z pedikůry, manikůry.
JCskutečný, 19.07.2010 17:24:41, IP: ***.***.129.91, #96893
Chudáku na těle i na duši. Mám rád lidi čti dobře lidi a to vy někteří nejste .Jste obyčejné závistivé nuly nic více .Prodávám jenom slušným lidem bez nenávisti atakdále. Přečti si jak vy sprostě nadáváte . Ne jste opravdu chudáci. Tam se nad sebou zamyslete a zamette si před svým prahem. Jsi totálně vedle jsem v pohodě a tobě to neleze na rozum .To je právě to tvé postižení a to máš z toho chlastu a je to nevratné poškození mozku . Já nepotřebuji AA jako ty a masírovat se .Dárky dáávm postiženým ne vlastní vinou vy to máte z chlastu a nemáte na dárky nárok .šup a neotravuj běž něco pořádného dělat
PL, 19.07.2010 18:05:24, IP: ***.***.217.2, #96896
Tak jsem se těšil na dar!Nic!A co Ti závidět?Tobě opravdu nezávidím nic, nemněnil bych s Tebou minutu Tvého ubohého přežívání.Jsi kyselá p**el, nenávistná, směšná.
Babička, 19.07.2010 19:01:39, IP: ***.***.54.254, #96900
Odlehčeme, nenadávejme si, vydechněme , něco z trochu jiného soudku

Horská pohádka – lidová

(příběh všeobecně sestavený, z všemožných pravdivých i lživých sdělení, kdo se pozná-nevěř tomu, to nemůžeš býti přeci ty?? V příběhu nebude použito sprostých slov ani vulgarit. Vypravěč neodpovídá za správnost údajů)

Na horách se jednoho parného červnového dne nám narodil na počátku padesátých let chlapec.
Bylo to velká událost, na kterou se připravovala a slavila ji celá rodina.
Matka i když nám dříve i dost pila, v těhotenství na chvilku přestat snad musela. Sice se to nedá doložit, ale tvrdí se to, o následcích nevím zatím nic.
Zato děda byl radostí bez sebe a notně to do sebe stále lil. Proč také ne, když celý život nic jiného nedělal.
Jak otec se s tím vyrovnal ? O tom historie mlčí. Je pravda, že i po této události mu zůstala ta jeho knížka rudá, moci znak a pohody, na kterou nikdy nedal dopustit a spíše než na syna, na kariéru se zaměřil.
Chlapec byl vlastně tak sám, ale na všechno si i tak stačil vždycky sám. Všeuměl, takový brouk pytlík.
Začal získávat základy pro život, ale na víc , jak pět obecných to nikdy nedotáhl. Ale i s tím rozhašeným základem žil a do toho šel , ale chytrým vždycky hrozně záviděl.
Z této strany nic moc, všichni táhli na školy, ale náš rek leda tak na barikády a do putyk. Na neřesti, na ty však, ale borec byl.
Učil se nám dobře chlastat, i když opět s nevalnými výsledky. Moc to nešlo, byli lepší. Jak on jim to záviděl.
Zato čmoudy, na ty možná nejlepší náš hošík vždycky byl. To vždy uměl a padesátku i víc vždy lehce denně vyhulil. Věděl moc dobře, že to ničí v mozku buňky, dobře, ale co v té době s tím ? S nějakým QI (čti IQ) ?.
Hlavně, že nalitej i terč sám nám trefil. Sice jen vždy vleže, ale i tak dobrý výkon to tenkrát byl, na to, že tam tenkrát byli všeho všudy jenom tři ? Kdo se ptá komu za okupace jen tak nechali zbraň, odpověz si každý sám ? Těžká otázka. Obr zabral republiku, ale jen Ti prověření i zbraně mít mohli nebo že by správné postavení a ta správná rodina?? Dukla nám tu vznikla, ale ta vůbec nevyšla, kdo by ho tak asi bral ? Nepij, střílej, říkali. Kamarádi z party opak na něj volali.
Těžká doba zavládla nám. Jak se zavděčit těm mocipánům ? Chlapec koumák dělal co se dalo. I krev cedil, v akci zastávky nám všem stavil, bez odměny, umdléval, podlézal, nepřetržitě a stále, a stále nic a nic. Ta vysněná nabídka nepřichází. Jako otec chtěl bych být, pochvalte mě aspoň trošku. Proč mě nechtěj ? Snad, když nás na to bude víc ? Děvče sehnal, co tu zbylo, oplodnil a potomkovi na svět pohled umožnil.
Holka dobrá, podroušeností zprvu nedbá, výtkami však nikdy nešetří. Lepší chlapi tady všude jsou a vyčnívají nad tebou, prostě odcházím. Chlapce balím, nedám, zkazit nechci nechat tu, s tou tvou partou se ráda navždy rozloučím.
Tvrdá toto doba tenkrát byla, do chlastu se ponořil. Špatnou cestu sobě vybral, prohloupil. Cestou na psychiatrii nám již rychle spěje, léčení to dotvrdí a na konci v kriminále celou dráhu zakončí.
A tak rozhodl se, kouření a chlast to pryč posílám. Mezi námi sežeň cígo, v krimu za to něco chtějí a já nechci zrovna toto dát. Informace, propagace ani tabletka, ta tenkrát nebyla.
Jenom vůle. Tak se tomu však jenom říká, prostě na to nebylo nebo že by lakota ? Ale dneska, dneska mohu všechno a lepší život si i třeba vymyslím. Kdoví, jak skutečně to tenkrát bylo ??? To již nikdo nikdy nepoví.
A tak rozběhl se příběh a každý takový se musí dokončit. Kdo byl hodný počká si a zatím vyspí, pak pokračování uslyší a věřit v konec dobrý, si každý z nás zaslouží.
Je-li názor jiný, sdělte nám to všem. Konec dobrý, ale zvrátit se nám vždycky může vše.
!!!, 19.07.2010 19:39:14, IP: ***.***.114.236, #96901
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))a))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))a)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))a)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
!!!, 19.07.2010 19:43:19, IP: ***.***.114.236, #96902
:-)))))))))))))))) Já už nemůžu:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):-)))))))))))))))))))))))))
ACH, 19.07.2010 19:47:22, IP: ***.***.217.2, #96903
Konec bude horor.On jistě fetuje, prášečky shání, zobe,šup 1+2+3+,,,,,,,,pak blbne u compu, nadává, prudí, v noci se k tomu budí.Jsem jenouš, velký pán,špatně jsem byl vychován.Indický princ se šumavskou medvědicí, popíjeli slivovici,uviděli vydru, udělali cidru.
---, 19.07.2010 19:52:34, IP: ***.***.114.236, #96904
Cidrych 19.7. 16:52

Vy nemáte takový volný prostor v těch hlavách .

Odpověď: Ne nemáme,my tam máme na rozdíl od tebe MOZEK:-)))
!!!, 19.07.2010 19:54:14, IP: ***.***.114.236, #96905
ACH :-))))))))))))))))))))))))))))))))))á:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Já nemůžu :-))))))))))))))))))))))))))))))))
cápek , 19.07.2010 19:58:06, IP: ***.***.127.230, #96906
jacek je na tom blbě,má červený svetřík to dráždí,kdepak je naše zdenička pedikůru má,manikůru též asi u holiče,chlap odešel pojede k Jendovi Cidrychovi.Jeník se asi koupá od blitků.
KUK, 19.07.2010 20:04:34, IP: ***.***.114.236, #96907
Šikovný kluk

Chlapeček jako paleček

a koukejte, co umí:

Umí katě nosit,

sít i trávu kosit,

umí všelijaké věci,

třeba péci buchty v peci,(aj knedlik)

šít boty, štípat polínka,

uspávat malá miminka,

ví, kde rostou v lese hříbky,

kde snášejí vejce slípky,

jak bručí medvěd a vyje vlk...(šumavský)

Takový je to správný kluk.
Kolja, 19.07.2010 20:16:44, IP: ***.***.217.2, #96909
Ocas je to.
        Předchozí   1 .. 284285286287288289290 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.