Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 19.07.2010 8:02:57, IP: ***.***.60.236, #96785
že vás baví probírat se historií, vyhledávat různé příspěvky či věty p.Cidrycha a dávat to sem, vážně ztráta čas, neumím si představit, že bych tohle dělala na jakékoliv diskuzi, a to píšete obecně všichni anonymové a "čárkaři, otazníčkové", že nemá p.Cidrych co na práci, ale, čemu jste se věnovali vy po dobu co tu nebyl od soboty, já psala naposledy včera v poledne, tak nějak a teď jen vše dočetla, kopie dřívějších příspěvků jsem přeskočila, vážně nechápu tu mentalitu si s tím dát takovou práci a prostě to anonymně tady zveřejnit.
Milá sledující, 19.07.2010 8:20:01, IP: ***.***.20.27, #96786
ty mi opravdu připadáš, jako z jiného světa. Především ten, kdo se rochní v historii je Cidrych, několikrát jsem mu to tady psala. Nikdo z nás nemá čas se prodírat diskuzemi na doktorce a bachovat, kolikátého kdo napsal ( i rok zpět), jaká pak byla pauza a kolik příspěvků bylo za den napsáno. Buď trošku v reálu a nechtěj, abych si myslela, že jsi na stejné úrovni jako Cidrych sakra.
jo, 19.07.2010 8:31:05, IP: ***.***.127.235, #96787
je to tak není možné ,aby byl někdo tak pitomý jak ty sledující,nabývám dojem,že jsi sám jocák.který si dává pozor napíše slušně,pak se pochválí.Nejsi to Ty kdo píše za jiné,nediv se že je v tom bordel.Nadává se všem i těm co tu ani nejsou,když s jc píšete za ně.Jinak supr příspěvek k tématu.Nevím co řekne jc na ml co pije,kouří neurol zapíjí lahváčem.
JCskutečný, 19.07.2010 8:54:34, IP: ***.***.129.91, #96788
Vy jste naprostí duševní mrzáci. Odpovězte mi na dotaz .Na server " DOKTORKA " SVOLOČ ,ALKOHOLISMUS nepíši přes pů roku ,ale pořád mne tam pomlouváte a špiníte .Dotaz zní Jste normální ? Odpověd -nejste .ještě jednou .Proč mne jmenujete naSERVERU DOKTORKA KDYŽ TAM NEPÍŠI A S NIKÝM TEDY NEKOMUNIKUJI .Chtěli jste abych tam nepsal ,tak jsem nechal zrušit účet .Máte to na internetu černé na bílém. Jenom můj dotaz .Proč si na doktorce nevyměnujete své zkušenosti a poznatky o alkoholismus a kouření? Já Vám to řeknu úplně přesně .Vy jste obyčejné nuly ,které jenom prudí .Jednoduché vysvětlení . A tak i když jsem zde nepsal čtyři dny ,tak jste vypotili 80 kravin a pomluv .NULY pozdrav sledující a já se bavím vy chudáci
Hele, 19.07.2010 9:11:07, IP: ***.***.20.27, #96789
pokud bys disponoval průměrným IQ, nemusel by ti nikdo nic vysvětlovat, protože bys to pochopil sám, ale budiž, odpovím ti.
Jsme normální. Nikdo tě nepomlouvá, ani nešpiní. Asi ti to nedochází, ale pomluvy jsou nepravda a lež, ale tohle všechno je pravda a realita. Ano, nepíšeš, ale ne proto, že bys měl takovou pevnou vůli, ale protože ti to znemožnili. A proč se stále o tobě hovoří??? Protože jsi nevyčerpatelné téma, ukázka absolutní hlouposti a nadutosti a jelikož jsme se s tím nikdo doposud nesetkal a pro každého jsi výkvět blbosti, budeš se řešit ještě možná sto let.
sledující...., 19.07.2010 9:11:17, IP: ***.***.60.236, #96790
Pan Cidrych za mě nepíše a taktéž já nepíši za nikoho, nato nemám opravdu čas, náladu a proč bych to dělala......
Jen jsem reagovala na spoustu anonymů podepisující se třeba takto -------.........???? apod., že když tedy p. Cidrych vytáhl různé příspěvky, tak proč si někdo dal TAKOVU PRÁCI VYTAHOVAT TY JEHO A DOKONCE JEN VĚTY. Na tohle jsem reagovala. Nejsem z jiného svět, jsem obyčejná ženská.
Protože, 19.07.2010 9:13:44, IP: ***.***.20.27, #96792
jak se do lesa volá, tak se z lesa uzývá. Jestli ani tohle nechápeš, nemůžu ti jinak pomoci, líp to opravdu vysvětlit neumím:-)
pro sledující, 19.07.2010 9:15:25, IP: ***.***.127.235, #96793
ale pořádně blbá,nepíšeš ty jako zd,dz,zdenička tá se též hájí no co víc ..
JCskutečný, 19.07.2010 9:28:51, IP: ***.***.129.91, #96798
Ahoj sledující vidíš ten zničující vliv alkoholu na mozkové centrum. Vážení přestante chlastat a zajděte doktor CHOCHOLOUŠEK Vám poradí. Mé rady typu pište k TÉMATU ALKOHOLISMUS a NEKUŘÁCTVÍ jde mimo Vás .Snažil jsem se ve svých výživných příspěvcích poradit. Doporučoval jsem Vám zdravotní kefírek po ránu, cvičení, sport, dietu, nové přátele, změnu životosprávy a spousty dobrých rad "JAK NA TO " Od Vás neuctivé sprosté nadávky . Na doktorce žiji pořád a chudák Martin -kamarád není můj syn. Ale kdybych měl tak pracovitého synka jako je Martin ,byl bych vděčen. Nezapomenu jak pomáhal nezištně na povodních se svou technikou a mančaftem .Opravdu to je příklad ,tak by měl jednat každý. A Vy? urážky ,nadávky , Nedělám si iluze o Vaší slušnosti . Ne opravdu ten chlast se dovede podepsat na inteligenci. Je mi Vás tak trochu líto a zvlášt těch co mají vybrakované mozky úplně . . Nepište za sledující a ani za moji osobu. Já Vám tolik přeji aby jste dostali ten rozum .Já vím v apatyce nekoupíš.
JCskutečný, 19.07.2010 9:28:52, IP: ***.***.129.91, #96799
Ahoj sledující vidíš ten zničující vliv alkoholu na mozkové centrum. Vážení přestante chlastat a zajděte doktor CHOCHOLOUŠEK Vám poradí. Mé rady typu pište k TÉMATU ALKOHOLISMUS a NEKUŘÁCTVÍ jde mimo Vás .Snažil jsem se ve svých výživných příspěvcích poradit. Doporučoval jsem Vám zdravotní kefírek po ránu, cvičení, sport, dietu, nové přátele, změnu životosprávy a spousty dobrých rad "JAK NA TO " Od Vás neuctivé sprosté nadávky . Na doktorce žiji pořád a chudák Martin -kamarád není můj syn. Ale kdybych měl tak pracovitého synka jako je Martin ,byl bych vděčen. Nezapomenu jak pomáhal nezištně na povodních se svou technikou a mančaftem .Opravdu to je příklad ,tak by měl jednat každý. A Vy? urážky ,nadávky , Nedělám si iluze o Vaší slušnosti . Ne opravdu ten chlast se dovede podepsat na inteligenci. Je mi Vás tak trochu líto a zvlášt těch co mají vybrakované mozky úplně . . Nepište za sledující a ani za moji osobu. Já Vám tolik přeji aby jste dostali ten rozum .Já vím v apatyce nekoupíš.
sledující...., 19.07.2010 9:33:34, IP: ***.***.60.236, #96800
No já to vidím, co se tu děje a nestačím se divit, a to většina z nich ani nepijí, ale mají bohužel tu blbou lidskou vlastnost "závist, vztek, snaha se ubližovat". Dalo by se to více rozebírat, ale nemám čas. Ať napíše Zdena, já a Vy cokoliv, vždy pár sprostých urážek, jak sem blbá etc......Nebudu se snižovat k nadávkách a jak jsem psala, s nikým se dohadovat nebudu, např. i o ubohém překlepu, jako to tu bývávalo. Mějte se p.Cidrych, já musím do terénu.
!, 19.07.2010 9:36:24, IP: ***.***.30.18, #96801
24.7.2009 03:11 - JC

Co tady plkáte ???

Čeština,černoch,strach ze samoty ?

U žen to chápu,přece jenom Venuše.

Tak si šoustla s černochem,no a co.Doufám,že ho měl sakra big ty kozo blbá.Když je teď s Jirkou,tak asi paráda co !

Strach nemáš,tak co tady meleš o pocitech joudo.

Pan JC,vloni na diskuzi "Jak dál,při ztrátě ůcty"
Nikdo si ho tam nevšímal..
sledující, 19.07.2010 9:40:21, IP: ***.***.127.235, #96803
máš pravdu,Ty o hovně,jen slídíš co ,kde kdo...!
Tá zdena,má aspoň charakter,napíše slušně pozdraví nenadává.Jen stručně jasně a bez chyby-ale pravá zdena!Ten kdo píše za ni je bez hlavy a paty nedá se to číst,jako slátaniny JCskutečného!Kdo pak asi píše za ni není záhadou,ale všem jasné!
!, 19.07.2010 9:40:36, IP: ***.***.30.18, #96804
Cidrych na diskuzi. Jak dál,při ztrátě úcty.Ve 3:11hod.
Šmejdil v noci po diskuzích,chlastal a onanoval a to jsou jeho výplody.TY CHCEŠ NĚKOHO POUČOVAT?
O,O,O,, 19.07.2010 9:42:17, IP: ***.***.217.2, #96805
Jdi do terénu, jendo, ty nelez na jiné diskuze, protože co tam se píše, do toho ti nic není.Že by tě někdo probíral, nevidím, fantazíruješ, meleš z cesty, nevíš, neumíš odpovídat KP, tak se jen opakuješ, kydáš hnojíček, už ani ne hnůj, dochází ti dech.Sledujka je opavdu blbá!Jenda opisuje z cizích diskuzí, probírá to tady, což je podle ní v pořádku, ale jemu opsat, připomenout jeho lži, to se ji nelíbí, naštěstí, na ni kašleme, takže si budeme dělat to, co chcelme my!
        Předchozí   1 .. 279280281282283284285 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.