Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
?, 18.07.2010 18:40:47, IP: ***.***.114.236, #96748.Cidrych: Jste primitivní stvoření ,kteří od soboty 12 hod dokázali vypotit 48 příspěvků o NIČEM
To tys dokázal za jediný den sám!
cirýchů, 18.07.2010 19:15:24, IP: ***.***.165.53, #96749ty blbe četl jsi na stráně 425 Zdena,napsala román proč jí nadíváš kurvou čskupiny,Přčti si co psala a odpovídej jí né dáši,ivetce kájovi
...., 18.07.2010 19:19:29, IP: ***.***.54.254, #96750ty vaše pomluvy se nezakládají na pravdě. OCHRANNOU ZNÁMKU JAN CIDRYCH -CZECH REPUBLIC založenou v Praze dne 18.8.2003
Musíte umět číst.
Když se napíše, že "první pokus" nevyšel, že bylo ze strany žadatele zapomenuto na tuto republiku, tak to tak je. To jsou prosté a dosažitelné údaje.
Teprve, když bylo připomenuto, kde vlastně bydlíte, že tu není Indie , ale ČR, tak teprve potom to prošlo
Reprodukce/Znění OZ JAN CIDRYCH
Třídy výrobků a služeb 21
Datum podání přihlášky 14.06.2001
datum konce platnosti 01.10.2001
Přihlašovatel/vlastník Cidrych Jan - CEMONSTAV
............ 1171 Frýdlant CZ
Zástupce .......... Kamil
Stav
"Negativně ukončená po podání"
JCskutečný, 18.07.2010 19:30:16, IP: ***.***.165.53, #96753zdena 425 nepsala oposraných trenclách jaké prala tvá baba,rozvedla se s tebou jsi alkoholik napřed čti potom odpovídej pepovi zdeničce
...., 18.07.2010 19:34:06, IP: ***.***.54.254, #96754ŘÍKAL JSEM TI AT PÍŠEŠ ZA SEBE .TEN KDO NAPODOBUJE A PÍŠE ZA DRUHÉHO JE PODVODNÍK .
Já bych skutečně vážil, co vypustím do fora.
Jméno či přezdívka - JCskutečný - není nijakým skutečným jménem, ale jen a jen přezdívkou, synonymem jména
Ale podvodník, s tím se již dá pracovat
18:7:11:21 ( v tuto dobu jsem řezal dříví na chalupě)
Skoro se již těším, až nás pozvete a to dřevo zpracujeme společně.
Vždyt vy snad píšete pravdu ne? Anebo vědomě urážíte ?
Já mohu psát jen za sebe. Já většinově přenáším jen úryvky z Vašich příspěvků.
Že si odporují a rozcházející se data a údaje v nich, je jen znakem a důkaz, že přispěvatel poněkud klame nebo nezvládá údaje a zaplétá se sám do svých výplodů.
Ode mě jste zde ještě neměl jedno jediné sprosté slovo natož urážku. Naopak byl jsem to já, který Vás nabádal ke slušnosti a zlepšení slovníku.
A ještě jednou. Dosud neznám alkohol a nikotin. Nezaložil jsou žádnou svoloč.
Jestli to pro Vás není nesplnitelný úkol, prosím zapamatujte si to.
JCskutečný, 18.07.2010 19:53:10, IP: ***.***.129.91, #96756Vaše právní a morální vědomí je na bodě mrazu Zde se píše každý pod značkou ale mimo mne to Každý ví ,že pod zkratkou nick je Jan Cidrych . Tak to určitě ví každý. A psát pod touto zkratkou a psát za druhého je podvod. Toto slušní lidé nedělají . Každý používá své zkratky ,značky a psát smyšlené příběhy za druhého a uvádět druhé v omyl a tím zneužívat jeho jméno je podvod jak jsem i hovořil ,že každý ví kdo pod nick JC skutečný je. Svoloč založili všichni Ti okolo Vás . Mne se líbilo Vaše sebekritické přiznání ze dne 18.7.dnes v 11:21 "RUKU NA SRDCE ,KDO VYDRŽÍ NEREAGOVAT ,KDYŽ JE URÁŽEN " TAKŽE MOC DOBŘE VÍTE ,ŽE JSEM URÁŽEN A SPOLUPODÍLÍTE SE NA TOM Ještě navíc zneužíváte druhého nick a uvádíte druhé v omyl ,že jsem to psal já. To se přeci mezi slušnými lidmi nedělá .Ale kdo je zde mimo sledující ,Zdeničky a mne slušný ? Takže místo nabádení mé osoby ke slušnosti přemýšlejte zda je férové a slušné ,zneužívat cizí zkratky. Jestli to dokážete pochopit ,vyhrál jste sám nad sebou a já Vám blahopřeji.Příště ale pište k tématu ALKOHOLISMUS a KOUŘENÍ jak je v titulku . Přečtěte si něco o alkoholu a pochopíte své kamarády zde A V JAKÉM TĚŽKÉM PSYCHICKÉM PRESU JSOU .
JCskutečný, 18.07.2010 19:53:26, IP: ***.***.129.91, #96757Vaše právní a morální vědomí je na bodě mrazu Zde se píše každý pod značkou ale mimo mne to Každý ví ,že pod zkratkou nick je Jan Cidrych . Tak to určitě ví každý. A psát pod touto zkratkou a psát za druhého je podvod. Toto slušní lidé nedělají . Každý používá své zkratky ,značky a psát smyšlené příběhy za druhého a uvádět druhé v omyl a tím zneužívat jeho jméno je podvod jak jsem i hovořil ,že každý ví kdo pod nick JC skutečný je. Svoloč založili všichni Ti okolo Vás . Mne se líbilo Vaše sebekritické přiznání ze dne 18.7.dnes v 11:21 "RUKU NA SRDCE ,KDO VYDRŽÍ NEREAGOVAT ,KDYŽ JE URÁŽEN " TAKŽE MOC DOBŘE VÍTE ,ŽE JSEM URÁŽEN A SPOLUPODÍLÍTE SE NA TOM Ještě navíc zneužíváte druhého nick a uvádíte druhé v omyl ,že jsem to psal já. To se přeci mezi slušnými lidmi nedělá .Ale kdo je zde mimo sledující ,Zdeničky a mne slušný ? Takže místo nabádení mé osoby ke slušnosti přemýšlejte zda je férové a slušné ,zneužívat cizí zkratky. Jestli to dokážete pochopit ,vyhrál jste sám nad sebou a já Vám blahopřeji.Příště ale pište k tématu ALKOHOLISMUS a KOUŘENÍ jak je v titulku . Přečtěte si něco o alkoholu a pochopíte své kamarády zde A V JAKÉM TĚŽKÉM PSYCHICKÉM PRESU JSOU .
Bart, 18.07.2010 20:07:43, IP: ***.***.114.236, #96758Přečtěte si něco o alkoholu a pochopíte své kamarády zde A V JAKÉM TĚŽKÉM PSYCHICKÉM PRESU JSOU
Ty jsi v psychopatickém.
A taky se fakt hodně nudíš...
...., 18.07.2010 20:09:19, IP: ***.***.54.254, #96759Počítačům s pomalejším zastaralým připojením to chvíli trvá než načte a odešle Váš příspěvek.
Při Vaší nervozitě to potom odejde vícekrát a zaplňujete svým příspěvkem.
A jinak k vašemu příspěvku.
Právě jste potvrdil, že všichni zde proti Vám dopisující , mají plnou pravdu.
To ruku na srdce, bylo myšleno právě na Vás, tedy úplně obráceně.
To vy , jednoznačně se snažíte tyto lidi zde naštvat, urazit, ponížit a...snad se mě ani psát
A k tématu alkoholismus. Já jsem ten, který připravuje podklady a podněty pro zlepšení vnější pomoci odvykajícím.......
ale to moc dobře víte a dokonce jste se v jednom svém příspěvku nad tím rozplýval blahem.
Toto podpořit i jen kouskem je jistě přínosem pro každého zde.
Ale kde je Váš přínos ??.
To , že zde dokola melete svoje...založili jste si, já 29až80+28, hov...na u cesty,já nepíši ji 25let apodobně, kde je ten Váš přínos.
Jak ti lidé mohou bát Vaše příspěvky vážně, když skoro v každém sám lžete. Jednou recidiva 2x a 2měsíce, podruhé jednou a jen týden.....opětně mě napadají Vaše slova na jiné diskuzi...konec, zpátky na start neuměle.
A o moje právní a zejména morální vědomí nemějte strach. S tím si svoji hlavičku nezatěžujte. To ponechte na mě.
Pozvěte nás raději na plánovaný sraz a tam to společně probereme.
pro našeho nicka, 18.07.2010 20:16:56, IP: ***.***.54.254, #96760Upozornění:
Je zakázáno do diskuse vkládat jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. Vámi přidaný příspěvek bude uložen s IP adresou vašeho počítače a pokud obsah příspěvku bude protiprávní, budou veškeré informace předány Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "h...t....t....p://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Redakce si vyhrazuje právo vymazat příspěvky, které by byly vulgární,
urážející nebo by byly v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
ŠKODA, ŽE TOTO SE NEPLNÍ
KAŽDÝ TVŮJ PŘÍSPĚVEK VULGÁRNÍ, URÁŽEJÍCÍ A S DOBRÝMI MRAVY URČITĚ NEMÁ CO SPOLEČNÉHO
!!!, 18.07.2010 21:22:35, IP: ***.***.114.236, #9676424.7.2009 03:11 - JC
Co tady plkáte ???
Čeština,černoch,strach ze samoty ?
U žen to chápu,přece jenom Venuše.
Tak si šoustla s černochem,no a co.Doufám,že ho měl sakra big ty kozo blbá.Když je teď s Jirkou,tak asi paráda co !
Strach nemáš,tak co tady meleš o pocitech joudo.
Pan JC,vloni na diskuzi "Jak dál,při ztrátě ůcty"
Nikdo si ho tam nevšímal...
opr., 18.07.2010 21:23:39, IP: ***.***.114.236, #96765úcty,samozřejmě...
!!!, 18.07.2010 21:26:08, IP: ***.***.114.236, #9676623.7.2009 20:37 - JC
Ty d**ile,š**ínku.Koukej zapomenout co bylo a buduj !
Stojí za to ? Ano/Ne.Jednoduché jak facka.Jednu si dej,ať se prokrvíš,raději dvě.
Ona si najde jiného,kterému to nebude vadit,minulost.
Zůstaneš sám !
A dobře Ti tak tajnůstkáři...
Cidro, 18.07.2010 22:38:57, IP: ***.***.114.236, #96768Dával dobré rady všude,och ta úroveň.Jak se vám to líbí,zd. a šmejdící?Dobrák od kosti.
KP, 19.07.2010 0:05:48, IP: ***.***.21.114, #96769Milá Zdeno, je fajn, že jste pořádná žena, máte strojní průmku, chodíte ke kadeřníkovi, na kosmetiku, vyřešila jste si budoucnost...
Jen nechápu, proč se rozčilujete, že Vám někdo napsal, že jste ze IV. cenové skupiny, kde jsou kurvy. Prosím napište mi, jaké je rozdělení žen, kdo je rozdělil a do jaké skupiny patříte Vy. Nevím o žádné takové stupnici.
JC zcela normálně - bez znalosti věci - nadává ženám : štětky, hovna u cesty, svoloč, špindíry, alkoholičky, kuřačky, ...to Vám připadá fér? Ony si to mají nechat líbit a Vy ne? Smůla, budete muset. Když se ho zastáváte a jako kamarádka ho nenapomenete, Váš problém.
Zdravím.